Egy mesterséges intelligencia író minden elérhetőségi igényéhez

Ismerje meg, hogyan tudja egy intelligens írói webalkalmazás, a Smartwriter.ai felgyorsítani az e-mail marketing folyamatát, és hogyan teheti azt 40-szer gyorsabbá és hatszor olcsóbbá.

Az üzlet a termék marketingjéről szól. Számos online és offline marketingeszköz létezik. Az e-mail marketing az egyik legolcsóbb termék, szolgáltatás vagy márkamegszólítási technika.

Ugyanakkor az e-mail marketing is kihívást jelent, mivel sok marketinges e-mail a beérkezett üzenetek mappán kívül bármilyen mappába kerül. A megcélzott ügyfél pedig soha nem látja az Ön e-mailjeit, mert Ön személyre szabott e-maileket küld.

A Smartwriter.AI azért van itt, hogy az automatizálás és a gépi intelligencia segítségével megváltoztassa az e-mail marketing működését. Olvasson tovább, hogy megtudja, hogyan változtathatja meg ez az alkalmazás marketingtevékenységeit.

Mit csinál egy AI-író?

Az írott tartalom a marketing legolcsóbb módja. Azonban sok időt, erőfeszítést és befektetést igényel egy jól felépített blog vagy cikk létrehozása, amelyet a Google Kereső rangsorol. Azoknak a vállalkozásoknak, amelyek megbíznak a blogokban és cikkekben az érdeklődők generálása, a bevételszerzés és a termék/szolgáltatás értékesítése terén, gyorsabb tartalomgyártásra van szükségük.

Ezért a mesterséges intelligenciát (AI) fejlesztő cégek olyan intelligens íróalkalmazásokat fejlesztettek ki, amelyek tanulnak az emberi írási stílusból, és kiváló minőségű írott tartalmat generálnak. A mesterséges intelligencia által generált tartalom lehetnek blogok, cikkek, tippek, útmutatók, súgócikkek, weboldalak tartalma, közösségi média másolat, értékesítési példány és még sok más.

Az ilyen alkalmazások mögötti befektetés egyszeri költséget jelent, és az alkalmazás a vállalat eszközévé válik. Hosszú évekig használhatod tartalom előállítására. Ezenkívül a mesterséges intelligencia fejlesztői frissíthetik a mesterséges intelligencia hatékonyságát.

Smartwriter.AI: Áttekintés

A Smartwriter.AI elsősorban egy felhőben tárolt intelligens íróalkalmazás. De alkalmazása nem korlátozódik egyetlen feladatra. Idővel e-mail és közösségi média marketing erőművé vált, amelyet egy mesterséges intelligencia támogat.

Az eszköz az Open AI GPT-3 modelljét használja. A GPT-3, más néven Generative Pre-train Transformer, egy autoregresszív nyelvi modell AI modellje. A Smartwriter.AI mély tanulási hálózatokat használ, hogy több millió emberi írásstílusból tanuljon. Ezután egyedi és jó minőségű írott tartalmat hoz létre, amely egyenértékű az emberi írással.

A Smartwriter GPT-3 modelljét több milliárd tokenre képezték ki különböző típusú adatkészletekből, például 410 milliárd Common Crawlból, 19 milliárd WebTextből2, 12 milliárd Könyvből1, 55 milliárd Könyvből2 és 3 milliárd Wikipédia-ból.

Ezzel a rendkívül fejlett mesterségesintelligencia-modellel a Smartwriter.AI egyedi és fülbemászó e-mail marketingszövegeket, Google Ads-másolatokat, Facebook-hirdetés-másolatokat, Instagram-másolatokat, LinkedIn-e-maileket stb. hoz létre. A blogtartalmak, például a vázlatok generálása, a címek létrehozása, a téma bővítése is segít. stb.

Smartwriter.AI: Felhasználói felület

Miután regisztrált erre az intelligens író alkalmazásra, belép a Projektek irányítópultra. Kétféle tartalomgenerálási lehetőséget mutat meg, ezek a következők:

 • SmartScript az automatikus tartalomgeneráláshoz
 • Sablon alapú tartalomkészítés.
  Képernyőkép körbevágása Mac rendszeren

Ha rákattint az Ellenőrzés további sablonokból hivatkozásra, és az Összes sablon képernyőre lép, megtalálja az automatizált tartalomlétrehozó és személyre szabott sablonok kimerítő listáját. A figyelemre méltó sablonok a következők:

 • Google Revie Icebreaker Generator
 • Értékajánlat termék/szolgáltatás értékesítéshez
 • Gmail marketing e-mail bevezető sorok
 • Magas konvertáló e-mail tárgysorok
 • Shopify termékcímgenerátor
 • Shopify termékleírások
 • Hozzon létre blogcímet, bevezetőt, meta leírást, vázlatot stb.
 • Quora tartalombővítés
 • Írj Instagram feliratokat
 • YouTube címgenerátor
 • AIDA marketing keretrendszer
 • Google Ads címsor és leírás
 • AI által generált tweetek másolatai

A projekteken kívül további funkciók a következők:

Vezetőlista

Ez az összes online gyűjtött névjegy és e-mail központja. Például telepítheti a Smartwriter.AI Chrome-bővítményt. Ezután automatikusan lekaparhatja az ellenőrzött e-maileket közvetlenül a közösségi média platformokról, például a LinkedInről. A LinkedInhez azonban be kell szereznie egy LinkedIn Sales Navigator-előfizetést.

Email megerősítés

Az intelligens író alkalmazás ezen része két külön eszközt kínál: E-mail keresés és ellenőrzés és E-mail ellenőrzés. Az elsőt használhatja az e-mailek közvetlenül egy domainről, például LinkedIn.com, Facebook.com stb.

Feltölthet olyan CSV-fájlokat is, amelyek strukturált adatokat tartalmaznak, mint például a domain nevek, a potenciális ügyfél neve és a potenciális ügyfél pozíciója. Miután az eszköz befejezte a feladatát, kimenetként letöltheti az ellenőrzött adatokat tartalmazó CSV-fájlt.

Ha vannak vezető e-mailjei, és egyenként vagy tömegesen szeretné ellenőrizni őket, használhatja az E-mail ellenőrzése eszközt. Itt csak írja be az e-mailt a megfelelő formátumban, és a Smartwriter.AI lekéri az e-mail cím részleteit. A munka felgyorsítása érdekében tömegesen tölthet fel e-mail-címeket CSV-fájlba, és az eszköz egy CSV-fájlt is visszaküld kimenetként ellenőrzött részletekkel.

Integrációk

E-mail marketingje nem korlátozódhat a Gmailre, a Yahoo Mailre, a Facebookra, a Twitterre és a LinkedInre. Sok más népszerű platform is létezik, amelyeket a potenciális ügyfelek rendszeresen felkeresnek. Ezenkívül megcélozhatja ezeket a platformokat, és javíthatja a linképítést, a potenciális ügyfelek építését és az értékesítést.

Ezek az alkalmazások vagy platformok a következők:

 • Shopify
 • Mailshake
 • Lemlist
 • Válasz
 • Hubspot
 • Harkály
 • Snov
 • Apollo

Ezzel az intelligens író webalkalmazással gyorsan hozzáadhatja meglévő fiókjait a fenti platformok bármelyikén. Ezután a Smartwriter.AI kiváló minőségű és automatizált tömeges tartalomgeneráló funkcióját is használhatja marketingtevékenységekhez ezeken a platformokon.

A Smartwriter.AI jellemzői

Személyre szabott hideg e-mail kapcsolat

A Smartwriter.AI végpontok közötti (e2e) személyre szabási motorral rendelkezik. Egy AI-modell segítségével különféle online forrásokból olvassa be a potenciális ügyfelek adatait. Ezután a marketingkampánytól és témától függően személyre szabott e-maileket generál.

Az eszköz vállalati személyre szabást, személyre szabott termékbemutatókat és meggyőző tárgysorokat is beiktat a jobb hideg e-mail-konverzió érdekében.

Személyre szabott LinkedIn Lead Gen

A Smartwriter.ai 6-lépéses SMTP-ellenőrzéseket használ annak ellenőrzésére, hogy a LinkedIn e-mail leadek érvényesek. Ezután valós idejű alapon átvizsgálja a profilokat, és frissíti a központosított adatbázist, hogy a pozíció, a cég, a követelmények, a munkakör és egyéb adatok naprakészek legyenek.

A fenti kutatási adatok áttekintése után az eszköz meggyőző és személyre szabott e-maileket hoz létre minden kapcsolattartó számára. Csupán két lépésben több száz vállalati érdekelthez érheti el, amikor elkezdi teljes mértékben kihasználni.

Mély dúsítás

A kapcsolattartó lista gazdagítása a CRM-ben évekbe telhet, mivel a potenciális ügyfelek emberi alapú kutatása több mint 45 percet vesz igénybe. Míg a Smartwriter.AI ezt 15 másodperc alatt teszi meg.

  A portrés óralap nem működik az Apple Watchon? Itt a Fix!

Ezenkívül az egész internetet bejárja, hogy egyedi attribútumokat generáljon a potenciális ügyfelekről. Következésképpen az eszköz leadenként 2,3 milliárd webhelyoldalon keres, hogy frissített leadadatokkal gazdagítsa a CRM-jét.

Személyre szabott LinkedIn Outreach

Tanulmányoznia kell profiljaikat, portfóliójukat, tevékenységeiket és közösségi média jelenlétüket, hogy garantáltan kapcsolatot létesítsen egy idegennel. Mert amikor mindezt a háttérmunkát elvégzi, és e-mailt vagy szöveges üzenetet küld, a leendő ügyfél úgy érzi, hogy elvégezte a kutatást. Ezután Ön és a leendő személy érzelmi kapcsolatot alakít ki.

Ez az intelligens íróalkalmazás pontosan ezt teszi anélkül, hogy kutatást kellene végeznie, vagy adatseprők hadát kellene alkalmaznia.

A SEO backlinking elkerülhetetlen feladat, ha az egekbe kívánja emelni webhelye organikus forgalmát és a Google SERP-en belüli pozícióját. A személyre szabott, visszamutató linkeket kérő e-mailek létrehozása azonban hektikus folyamat lehet. És ha Ön marketingügynökség, ez a feladat nagy kihívást jelenthet.

A Smartwriter.AI mesterséges intelligencia-motorja azonban pillanatok alatt végigolvassa az összes webhelyblogot. Ezután minden egyes bloghoz néhány perc alatt létrehoz egy hiperszemélyre szabott visszalinkelési kérelmet. Mindössze annyit kell tennie, hogy elküldi az e-maileket.

Blogok tartalma

A Smartwriter.AI speciális intelligens írói tartalomfolyam-sablonnal érkezik a blogokhoz és cikkekhez. Ezzel a funkcióval kiemelkedő blogvázlatokat hozhat létre, ha több millió Google keresési adatot kutat az említett témában.

Az AI fülbemászó bevezető bekezdést és metatag leírást is tud írni a SEO optimalizálásához. Sőt, a blog témáját kiváló minőségű szöveges tartalommá tudja bővíteni, plágiummentesen.

Email megerősítés

Továbbra is küldhet marketing e-maileket és fizethet előfizetési díjat a marketing e-mail szolgáltatónak anélkül, hogy a válaszok vagy az eladások számának növekedését tapasztalná. Mert előfordulhat, hogy a leadként használt e-mailek nem helyesek.

A Smartwriter.AI hatékony e-mail-ellenőrző eszközt biztosít a potenciális ügyfél vagy potenciális ügyfél e-mail címének ellenőrzéséhez. Ezután hozzáadhatja a címet a márka-, termék- vagy szolgáltatáspromóciós e-mail kampányhoz.

A Smartwriter.AI használati esetei

AI marketingeszköz

AI-eszközként működik, amely személyre szabott e-mailt és promóciós példányt generál minden egyes projekthez és személyhez, akit promócióként megcéloz. E-mail marketing projektje jobb átkattintási arányt, konverziót, e-mailek megnyitását és kézbesíthetőségét archiválja.

A személyre szabott e-mailek hozzáadott értéket adnak a potenciális ügyféllel folytatott kommunikációhoz, és segítenek egy személyes kapcsolat kialakításában, ahelyett, hogy tömeges e-mail kampányok áldozataivá tennék őket.

LinkedIn e-mail keresés

A LinkedIn a legnépszerűbb célhely a valódi profilokhoz, ellentétben a Facebookkal vagy a Twitterrel. Ha már rendelkezik fizetős LinkedIn szolgáltatással, akkor a Smartwriter.AI-val való összekapcsolásával fokozhatja annak kihasználtságát.

Ellenőrizheti a potenciális ügyfelek e-mailjeit, vagy potenciális ügyfeleket szerezhet a LinkedInből az e-mailek törlésével. Következésképpen minőségi profilokat találhat az ügyfelekről, állásra jelöltekről, üzleti partnerekről, külső projektpartnerekről, szabadúszó szakértőkről stb.

Lead-generáló eszköz

A Smartwriter.AI egy hatékony leadgeneráló eszköz. Más leadgenerátorokhoz hasonlóan nem csak e-maileket gyűjt. Ellenőrzi az e-maileket is. Ezenkívül az eszköz lehetővé teszi, hogy az AI-okos írók által generált személyre szabott e-mailek segítségével kapcsolatba lépjen az ügyfelekkel, ellenőrizze az e-mailek kézbesítési arányát, és növelje eladásait.

Értékesítési kutatási eszköz

Az értékesítési potenciális ügyfelek megszólítása segít a potenciális ügyfelek megszólításában, és eladásokká alakításában. Ezzel a technikával azt is megismerheti, hogy a piac milyen elvárásokat támaszt bizonyos termékek/szolgáltatások jellemzőivel szemben, és ennek megfelelően frissítheti a sajátját.

  A Discord szerver feljavítása

A Smartwriter.AI a megfelelő értékesítési kutatási eszköz kis- és nagyvállalatok számára, beleértve a marketingügynökségeket is. Néhány perc alatt számos értékesítési lehetőséget kínál. Csak a nevét, megnevezését és domain címét kell megadnia. Neveket tud lekaparni olyan alkalmazásokból, mint a LinkedIn, Facebook, Instagram, Tiktok és Twitter.

Az eszköz a SEO backlink megkereső programjaihoz is hasznos. Kiválaszthat egy adott blogot, és az intelligens író algoritmusa egyedi tartalmat generál. Ezután küldhet vissza linkeket a backlinking webhelyeken, a közösségi médiában és hideg e-mailekben.

Az e-mailek kézbesítésének javítása

A tárgysor generátor, a tartalom személyre szabása, a meggyőző bevezető létrehozása, az értékesítési navigátor lead-kivonója, az e-mail-ellenőrző és az e-mailek minőségellenőrző eszköze együttesen biztosítja, hogy marketinges e-mailjei a címzett elsődleges postafiókjába kerüljenek.

A Smartwriter.AI beszerzése

A Smartwriter.Ai egy felhő alapú webalkalmazás. Az alkalmazást bármely webböngészővel rendelkező eszközről futtathatja. Nincs szükség konkrét operációs rendszerre. Ezenkívül nincsenek minimális szoftver-/hardverkövetelmények az alkalmazás futtatásához.

Az eszköz három különböző előfizetési tervet kínál, amelyek a következők:

 • Alapterv: Olyan vállalkozásoknak, amelyek házon belül kezelik a marketinget
 • Népszerű terv: Az értékesítési és marketingtevékenységeiket irányító vállalkozásoknak is, de nagy léptékben.
 • Pro terv: Marketingügynökségek vagy vállalkozások számára, amelyek nagy marketingcsapattal rendelkeznek számos termékkel és szolgáltatással.

A fenti három előfizetés mindegyike elérhető havi és éves szerződéssel. Többet takaríthat meg, ha egy éves kötelezettséget vállal.

Ha szeretné értékelni az eszközt, mielőtt havi vagy éves előfizetést kapna, ez is lehetséges. Az összes előfizetési csomag 7 napos ingyenes próbaidőszakot kínál. Kipróbálhatja az összes funkciót, és ha elégedett az eszközzel, feliratkozhat egy fizetős csomagra.

Végső szavak

A Smartwriter.AI a vállalkozása intelligens íróeszköze, ha rendszeresen végez önkiszolgáló értékesítést és marketinget. Ezenkívül kényelmes előfizetési lehetőségei lehetővé teszik, hogy növelje vagy csökkentse a skálát, ahogy a vállalkozás fogyasztói nőnek vagy csökkennek. Ezenkívül az AI-eszköz olyan digitális marketingügynökségek számára is megfelelő, amelyek több ügyfelet szolgálnak ki.

Akár egy ügynökségnél használja, akár saját vállalkozása van, az üzenet tiszta és egyszerű. Az e-mail marketing sok erőfeszítést és alapozást igényel. Ha emberi erőt fektet be, az költséges és lassú lesz.

Ahhoz, hogy versenyképes maradjon a folyamatosan változó piacon, pontos és gyors AI-ra van szüksége, amely percek alatt képes tartalmat előállítani. Sőt, egy növekvő vállalkozáshoz szükség van egy olyan eszközre is, amellyel növelheti marketing erőfeszítéseit. A Smartwriter.AI mindezeket a funkciókat költséghatékony előfizetéssel kínálja.