Biztonságos, régiókorlátozás nélküli webböngészés Androidon

Az internettel kapcsolatos szomorú igazság az, hogy sok csodálatos szolgáltatás, mint például a Spotify és a Hulu, csak néhány országban érhető el. Míg az ezekben az országokban élő emberek ingyenesen streamelhetnek zenét vagy nézhetik kedvenc tévéműsoraikat, mi, akik a bolygó más részén élünk, kimaradunk a hidegtől. Ha nehezen birkózik meg az online régiókorlátozással, akkor az egyik végleges megoldás a VPN-szolgáltatás használata. A virtuális magánhálózat rövidítése, a VPN biztosítja az internetes forgalmat, és lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott webhelyek elérését. Az Astrill VPN meglehetősen népszerű név ebben a műfajban, és a közelmúltban a vállalat elindított egy Android-alkalmazást, amely lehetővé teszi a VPN-szolgáltatásuk elérését.

Az Astrill VPN megfelelő felülettel rendelkezik. Indításkor a szokásos bejelentkezési képernyő jelenik meg. Az új felhasználók anélkül is létrehozhatnak fiókot, hogy elhagynák az Astrill felületét, de ne feledje, hogy az Astrill által kínált VPN-csomagok fizetősek, és 7 napos ingyenes próbaidőszak is jár hozzá.

A főképernyőre való leszállás után egy nagy kapcsolót fog látni a tetején, amely lehetővé teszi az Astrill engedélyezését és letiltását. Az alatta lévő legördülő menüből kiválaszthatja a VPN-kiszolgáló helyét. Beállíthatja tartózkodási helyét az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Németországban, Kínában, Svédországban stb. A kezdőképernyőn megjelenik az aktuális előfizetés lejárati dátuma is.

Ha be van kapcsolva, az Astrill VPN automatikusan konfigurálja a hálózati beállításokat. Az első bekapcsolásakor engedélyt kell adnia az alkalmazásnak VPN-kapcsolat létrehozására. Ha nem szeretné, hogy ez az üzenet minden alkalommal megjelenjen, amikor engedélyezi az Astrill VPN-t, jelölje be az alábbi „Bízom ebben az alkalmazásban” lehetőséget.

Végül van egy „Stealth VPN options” menü, amely lehetővé teszi az UPD és a TCP mód közötti váltást, valamint a csatlakozási port beállítását.

Az Astrill VPN-t az alábbi linken töltheti le. Maga az alkalmazás ingyenes, de 7 napos ingyenes próbaidőszak után VPN-csomagot kell vásárolnia.

Telepítse az Astrill VPN for Android rendszert a Play Áruházból