Automatizálja a Muzei élő háttérképet a Tasker segítségével

Múlt havi megjelenése óta a Muzei Live Wallpaper nagy elismerést vívott ki felhasználóitól, amiért különböző forrásokból gyönyörű háttérképeket hoztak a kezdőképernyőjükre. Egy másik alkalmazás, amelyet sok Android-felhasználó szeret, a Tasker, amely arról ismert, hogy a felhasználók számtalan feladatot automatizálhatnak Androidon. Míg a Muzei automatikusan el tudja forgatni a háttérképet, mit szólna ahhoz, hogy ezt kontextus, művelet vagy a Tasker által támogatott bármely feltétel alapján megteheti? A Taskei hídként működik e két alkalmazás között, hogy ezt megtehesse. Nézzük meg, hogyan működik ez.

Mondanom sem kell, hogy a Taskei működéséhez a Muzeit és a Taskert is telepíteni kell. A telepítés után egyszerűen lépjen a Muzei beállításaihoz, és a Taskei elérhető forrásként jelenik meg. Válassza ki, és érintse meg az alatta lévő fogaskerék ikont, hogy a Taskei barebone felületére kerüljön, amely egyszerűen lehetővé teszi, hogy gyorsan a Taskerre ugorjon a beállításához. A Taskert közvetlenül is megnyithatja erre a célra.

  Az iTunes Store és az App Store jelszóbeállítások kezelése

A következő lépés a Muzei automatizálása a Taskerrel, amelyhez be kell állítania a Muzei egyik elérhető műveletét (a művelet hozzáadásakor a „Plugin” szakaszban található). Hozzáadhat egy műveletet egy meglévő feladathoz, vagy létrehozhat egy új feladatot a cél érdekében. A rendelkezésre álló műveletek közé tartozik a Muzei Source, a Next Artwork és a Random Source, amelyek mindegyikének magától értetődőnek kell lennie. A Muzie Source ezenkívül lehetővé teszi a művelethez használandó forrás kiválasztását, felsorolva a Muzie-ban jelenleg elérhető összes forrást.

A műveletek hozzáadása után a feladatukat hozzárendelheti a Tasker bármely profiljához, és a háttérkép ennek megfelelően módosul. Például hozzárendelhet egy feladatot, amely tartalmazza a „Következő grafika” műveletet egy rázási profilhoz, hogy a Tasker a következő háttérképre váltson, amikor megrázza a telefont. És ez csak egy példa; A Tasker hatalmas hatóköre alapján a lehetőségek végtelenek.

  Hogyan készíts késleltetett felvételt DSLR vagy tükör nélküli fényképezőgéppel

Tehát, ha Ön a Muzei és a Tasker rajongója, nincs ok arra, hogy miért ne próbálja ki a Taskie-t, különös tekintettel az ingyenes árcédulára!

Telepítse a Taskei-t a Play Áruházból