Az Instagram gyorsítótár törlése Android és iOS rendszeren

Az Instagram népszerűsége robbanásszerűen megnőtt az elmúlt években. Mindenkinek van fiókja az Instagramon, amely fotómegosztó alkalmazásként indult. Olyan magasságokat ért el, hogy a márkák híres Instagram-felhasználókat használnak influencerként termékeik terjesztéséhez. Más alkalmazásokhoz hasonlóan az Instagram alkalmazás gyorsítótár-fájlokat generál, amelyek lehetővé teszik, hogy minden alkalommal gyorsabban töltsön be. A gyorsítótár-fájlok a mobileszközön tárolódnak, és néha sok helyet foglalhatnak. De megtanulhatja, hogyan törölheti az Instagram gyorsítótárát. Ha valaki tippeket keres ugyanerre vonatkozóan, kínálunk egy hasznos útmutatót, amely megtanítja, hogyan kell törölni az Instagram gyorsítótárát.

Az Instagram gyorsítótár törlése Android és iOS rendszeren

Az Instagramot széles körben használják okostelefonokon, és alkalmazása az egyik legtöbbet letöltött alkalmazás Androidon és iOS-en egyaránt. Megtanítjuk Önnek, hogyan kell törölni az Instagram gyorsítótárat mindkét platformon.

1. módszer: Androidon

Az Instagram alkalmazás gyorsítótárának törlése Androidon meglehetősen egyszerű, és ezt az alábbi lépések végrehajtásával teheti meg.

  Android telefon szolgáltatói feloldása

Megjegyzés: Az okostelefonok nem rendelkeznek ugyanazokkal a beállításokkal. Ezek gyártónként eltérőek, ezért ellenőrizze a megfelelő beállításokat, mielőtt módosítana. Megmutattuk a lépéseket a Honor Play okostelefonon.

1. Nyissa meg a Beállításokat a Beállítások ikon megérintésével.

2. Ezután érintse meg az Alkalmazások beállításait, és lépjen az Összes alkalmazás opcióra.

3. Keresse meg és érintse meg az Instagram alkalmazást. Megnyílik az App Info.

4. Érintse meg a Tárolás opciót.

5. A Tárhely területen érintse meg a Gyorsítótár törlése opciót.

Ezt követően az Instagram gyorsítótár eltávolításra kerül. Most már tudja, hogyan kell törölni az Instagram gyorsítótárát Androidon.

2. módszer: iOS rendszeren

Az Apple nem teszi lehetővé az alkalmazások gyorsítótár-fájljainak törlését közvetlenül az iOS rendszeren. Törölnie kell az alkalmazásokat a gyorsítótár-fájlok törléséhez. Kövesse az alábbi lépéseket az Instagram gyorsítótárának törléséhez iOS rendszeren.

1. Érintse meg a Beállítások ikont a Beállítások megnyitásához.

2. Keresse meg az Általános opciót, és érintse meg azt.

3. Érintse meg az iPhone Tárhely opciót.

  iOS 7.1 letölthető; Itt vannak az újdonságok

4. Keresse meg az Instagram alkalmazást, és koppintson rá.

5. Érintse meg az Alkalmazás törlése opciót. Törli az Instagram alkalmazást az iPhone-járól.

6. Menjen vissza a kezdőképernyőre, és érintse meg az App Store ikont az App Store megnyitásához.

7. Keresse meg az Instagram alkalmazást, és telepítse újra.

Ezért így törölheti az Instagram gyorsítótárát iOS és Android rendszeren. Az újonnan telepített Instagram alkalmazásban nem lesznek gyorsítótár-fájlok.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Q1. Az Instagram törölheti az inaktív fiókokat?

Ans. Az Instagram hivatalosan nem közölte, de a felhasználók megfigyelték, hogy egyes fiókok megszűnnek, ha hosszabb ideig nem aktívak. Az ilyen problémák elkerülése érdekében időnként jelentkezzen be az Instagramba.

Q2. Mi az a privát Instagram-fiók?

Ans. Alapértelmezés szerint az Ön Instagramját bárki megtekintheti az interneten, még azok is, akiknek nincs Instagram-fiókjuk. A privát Instagram egy olyan fiók, amelyet csak a követői láthatnak, vagyis csak azok láthatják az általa megosztott fotókat, videókat és helyeket, akik az adott fiókot követik.

  Google Play Áruház és Android-alkalmazás-előfizetés lemondása

Q3. Milyen hosszúak lehetnek az Instagram tekercsek?

Ans. Amikor először bemutatták, a tekercsek akár 30 másodpercesek is lehettek, de a TikTok és a növekvő népszerűség miatt az Instagram úgy döntött, hogy ezt a korlátot 60 másodpercre növeli. Most egy perces tekercset posztolhatsz az Instagramon.

***

Reméljük, hogy ez az útmutató hasznos volt, és megtudta, hogyan kell törölni az Instagram gyorsítótárát. Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van, nyugodtan tegye fel a megjegyzés rovatba.