A Chrome OS visszaállítása egy régebbi verzióra Chromebookon

A Chrome OS általában hibamentes marad, és zökkenőmentes élményt nyújt, függetlenül attól, hogy Linuxot használ Chromebookján, vagy Windows-alkalmazásokat próbál futtatni a Chromebookokon. Még Steam játékokat is játszottam a Chromebookomon, és bekapcsoltam a fejlesztői módot a Chrome OS-en, hogy oldalról tölthessem be az alkalmazásokat, de a közelmúltig semmi probléma nem történt. Az utolsó frissítés után azonban a Wi-Fi-m elromlott, és egyáltalán nem működik. Ilyen esetben nincs más lehetőségem, mint visszaállítani a Chrome OS-t egy régebbi verzióra a Chromebookomon. Ha Ön is szembesül ilyen problémával, kövesse útmutatónkat, és frissítse a Chrome OS-t egy korábbi verzióra.

A Chrome OS visszaállítása egy régebbi verzióra Chromebookon (2022)

1. Először nyissa meg a Beállításokat a fogaskerék ikonra kattintva a Gyorsbeállítások panelen.

  Hangszínszabályzó bármilyen és minden zenei alkalmazáshoz iPhone-ján [Jailbreak]

2. Ezután kattintson a Beállítások oldal tetején található keresősávra, és keressen rá a „powerwash” kifejezésre. Most nyissa meg a „Powerwash” elemet a keresési eredményből.

3. Ha itt van, kattintson a „Reset” gombra. Vegye figyelembe, hogy ezzel teljesen visszaállítja a Chromebook gyári beállításait, ezért mindenképpen készítsen biztonsági másolatot a fontos fájlokról.

4. Ezután kattintson az „Újraindítás” gombra, és a Chromebook azonnal újraindul.

5. Az újraindítás után várjon egy kicsit, és a bejelentkezési képernyőn megjelenik egy Powerwash ablak. Kattintson a „Powerwash” elemre a Chromebook alaphelyzetbe állításához.

6. Ez a folyamat eltart néhány percig, és a Chromebook újraindul. Ezúttal az üdvözlőképernyőt nyitja meg. Itt ne folytassa a Google-fiókjával, mivel még mindig nem hajtottuk végre a visszaállítási lépést.

7. Az üdvözlőképernyőn nyomja meg a „Ctrl + Alt + Shift + R” billentyűket, és megjelenik egy másik Powerwash üzenet. Ismételten ne állítsa vissza az eszközt, mert az nem szolgálja a visszaminősítés célját. Ehelyett lépjen a következő lépésre.

  Video- vagy audiofájl konvertálása VLC használatával

8. A Powerwash képernyőn nyomja meg ismét a „Ctrl + Alt + Shift + R” billentyűket, és ezúttal meg kell jelennie a „Powerwash és visszaállítás” opciónak. Lehetővé teszi a Chrome OS visszaállítását egy régebbi verzióra Chromebookján. Kattintson a „Powerwash és visszaállítás” elemre.

9. A visszaminősítési folyamat néhány percet vesz igénybe, ezért légy türelmes. Ezt követően megjelenik az üdvözlő képernyő, és bejelentkezhet Google fiókjával.

10. Végül nyissa meg a Beállításokat, és azt fogja tapasztalni, hogy sikeresen visszaállította a Chrome OS régebbi verzióját Chromebookján. Tehát így frissítheti a Chrome OS-t egy korábbi verzióra.

Frissítse a Chrome OS-t egy régebbi verzióra Chromebookján

Tehát ezeket a lépéseket kell követnie a Chrome OS régebbi verzióra való visszaállításához. Wi-Fi-problémákkal szembesültem HP Chromebookomon, és az utolsó buildre váltás megoldotta a problémát. Egyébként nagyjából ennyi az útmutatóhoz. Ha telepíteni szeretné a Google új Chrome OS Flex rendszerét Windows PC-re vagy Mac-re, kövesse az itt linkelt részletes útmutatót. Ha pedig elégedetlen a tapasztalattal, és szeretné eltávolítani a Chrome OS Flexet, és újratelepíteni a Windows rendszert a számítógépére, akkor ehhez is van útmutatónk. Végül, ha bármilyen kérdése van, tudassa velünk az alábbi megjegyzések részben.

  A Netflix nem működik? Íme 7 módszer a Netflix-problémák megoldására