Az elveszett Android-telefonok IMEI-számának megkeresése (2 módon) – 2023

Az Android okostelefonok alacsony árai és intelligens funkciói miatt óriási keresletet mutatnak a piacon. Az Android okostelefonok többcélú eszközként is használhatók. Használhatjuk játékra, videózásra és a gyors internetezésre.

De minden mobil egyformán más. Minden mobiltelefonnak van egy egyedi IMEI-száma a hardveréhez, amely egyedileg azonosítja azt a hálózaton. Előfordul, hogy tévedésből elvesztettük mobiltelefonunkat, vagy valaki ellopja a telefonunkat.

A készülék megtalálásához szükségünk van az IMEI-számára. De ha nincs IMEI-számunk, akkor a lopás után nem tudjuk megkeresni. Ezért fontos megtalálni az elveszett androidos telefonok IMEI-számát.

Mert enélkül mobilszolgáltatónk nem tudja feketelistára tenni a mobilunkat annak IMEI-száma nélkül. Tehát ebben a cikkben elmagyarázzuk, hogyan szerezhet IMEI-számot telefon nélkül.

Hogyan lehet megtalálni az elveszett Android telefon IMEI számát. ?

1. módszer: – IMEI-szám a Google-fiók személyes beállításaiból.

 • Szükséges, hogy Google-fiókkal jelentkezzen be Android okostelefonjára.
 • Most szükségünk van egy internetkapcsolattal rendelkező helyre vagy egy internet-hozzáféréssel rendelkező okostelefonra.
 • Most nyissa meg a telefon vagy a számítógép böngészőjét, és írja be a következő URL-t. „www.google.com/settings/dashboard” nyomja meg az Enter billentyűt.
 • Jelentkezzen be Google-fiókjába, amely bejelentkezett Android okostelefonjára.
 • Most látni fogja a Google Irányítópultot, amely tartalmazza Google-fiókjának összes információját.
 •   Hogyan mérhet bármit A4-es papírral és Android telefonjával

  6. Most kattintson az Android lehetőségre. Most látni fogja a Google-fiókjához kapcsolt okostelefonok listáját a nevükkel és az IMEI-számukkal.

  2. módszer: – IMEI-szám az eszközdobozból.

  Amikor megvásárolunk egy készüléket, jól becsomagolt dobozban érkezik. Minden doboz hátoldalán néhány információ található. Ezért fontos, hogy jegyezze fel, vagy őrizze meg a dobozt. Az IMEI-szám megtalálásához olvassa el a dobozban található összes részletet, amelyet az alábbiak szerint biztosan megkap.

  Ellenőrizze még: – Alkalmazások az elveszett Android telefon nyomon követésére

  Hogyan találhatom meg az IMEI-t Android telefonon?

  1. Könnyen megtalálhatja telefonja IMEI-számát a *#06# kód futtatásával.

  2. A telefon beállításaiban-> a telefonról->státusz és IMEI szám között is megtalálod.

    Az OpenAI elindítja a ChatGPT-t Android platformokon

  Összefoglalva: Reméljük, hogy ez az útmutató segít megtalálni az elveszett Android telefonok IMEI-számát. Mondja el nekünk tapasztalatait az alábbi megjegyzésekben.