16 legjobb bérbeadási szoftver modern földesurak számára

A bérleti díj beszedő szoftvere ma már elengedhetetlen kelléke a modern bérbeadó számára. A bérleti díjbeszedő szoftver gördülékenyebbé teszi a beszedési folyamatot és időt takarít meg, miközben a fizetési nyilvántartást is rögzíti. Ez drasztikusan csökkentette a stresszszintet és a frusztrációt, amelyet a legtöbb bérbeadó és ingatlankezelő általában érez.

Az összegek töredékes elfogadása, általában készpénzben/csekkben stb., valamint a merev letéti opciók megtartása a nem megfelelő bérleti díj elszámolások egyik leggyakoribb oka. Néha a bérbeadóknak hangsúlyozniuk kell a tranzakciós nyilvántartások vezetését és a nem működő bérleti szerződés megkötését. A bérlői hitelesség hiánya fizetési problémákhoz is vezet.

Így, ha Ön bérbeadó, van egy speciálisan összeállított listánk a legjobb bérleti díjbeszedő szoftverekről! Íme egy praktikus táblázat az alábbiakban részletesen felsorolt ​​szoftverekről:

Cím

Leírás

Fedezd fel

Baselane

Pénzügyi szolgáltatások bérbeadóknak, bérleti díj beszedés.

Rentredi

All-in-one megoldás a bérleti díjak beszedésére és kezelésére.

Azibo

Biztonságos bérleti díj beszedés, valós idejű fizetési állapot.

TurboTenant

Ingatlan listázás, bérleti díj beszedés, jövedelemellenőrzés.

Innago

Egyszerű, rugalmas online bérleti díj fizetési eszköz biztonsággal.

Gazda Stúdió

Bérleti díj beszedése, karbantartása, adóbevallások és egyebek.

Ajtóhurok

Funkciókban gazdag ingatlankezelő szoftver titkosítással.

TenantCloud

Felhő alapú ingatlankezelés, fizetéskövetés.

Bérleti díjat fizetni

Felhasználóbarát lakbérbeszedés, kamatmentes hitelek.

Hemlane

Ingatlankezelés, reklámozás és valós idejű nyomon követés.

Pendo

Biztonságos bankok közötti pénzforgalom, emlékeztetők.

Elérhető

Könnyű bérleti díj fizetési beállítás, értesítések, többféle mód.

Rentec Direct

Ingyenes ACH fizetés, bérlői portál és további szolgáltatások.

Stessa

Automatikusan generált portfólió és tranzakciós jelentések.

Buildium

Bérleti listák, automatizált számlafizetés, Resident Center.

RentRoom

Biztonságos adatbázis, fizetési emlékeztetők, több fiók.

A legtöbb ingatlanhitelező számára mindig is problémát jelentett a bérlők időben történő kifizetése. Egy 2023 márciusában készült tanulmány szerint az Egyesült Államokban több mint ötmillió tulajdonos nem kapja meg az esedékes bérleti díjat. Ez megközelítőleg tizenegy milliárdos adóssághoz vezet a nemzet számára.

Ha a bérleti díj beszedésének hagyományos módszereire hagyatkozik, akkor mindig dilemmában és szorongásban marad😥. Az alábbiakban megtekintheti a modern bérbeadók és ingatlankezelők legjobb bérletbeszedő szoftverének további részleteit.

A megfelelő szoftver bevezetése végül csökkentheti a munkaterhelést és fenntarthatja a fizetési fegyelmet. Íme, hogyan érheti el.

Hogyan hasznos a bérletbeszedési szoftver?

Az ingatlantulajdonosok vagy külső forrásból bérelnek ingatlanmenedzsereket, vagy saját maguk foglalkoznak a birtokukon lévő bérlőkkel. Az ingatlan javítása és karbantartása mellett a bérleti díj beszedése az, ami folyamatosan kimeríti az ajándékozót és az átvevőt.

Egyes ingatlantulajdonosok a hagyományos fizetési módokat, például készpénzt vagy csekket támogatják, amelyek tetszés szerint könnyen és informálisan elkészíthetők.

A folyamat azonban manuális segítséget igényel az esedékesség időpontjában, valamint a részletes nyilvántartások vezetését. A bérleti díj beszedése során gyakran előforduló elkerülhetetlen körülmény a készpénz vagy személyek mindkét végén elérhetetlensége, valamint az aláírási/hálózati/vagy számítógépes rendszerhibák.

Az elmúlt évtizedben minden sarkon nagy sebességű internet-létesítmények voltak. Jelenleg az egyének többsége aktív felhasználója a digitalizálási technikáknak. Így ésszerűbb hatékony, megbízható és felelősségteljes módszert alkalmazni a befektetések💸 és a bevételek kezelésére.

A bérletbeszedő szoftver egy teljesen professzionális eszköz. Tartalmazza a bérlő és a tulajdonos közötti formális kommunikációhoz szükséges kereteket. Ezenkívül, amikor a bérbeadók olyan szoftvereket használnak, mint az ingatlankezelési könyvelő szoftver és a bérleti díj beszedő szoftvere, kevesebbet kell emlékezniük, ugyanakkor a folyamatot időben el kell végezniük.

A Rent Collection szoftver használatának előnyei

Jelenleg a bérbeadók és vezetők a legújabb digitális technikákat részesítik előnyben az ingatlanok, a bérlők és a díjak kezelésében. Ezenkívül a bérleti díj beszedő szoftvere online működik, és teljesen automatizált folyamatot kínál, amelyet bármilyen internet-kompatibilis eszközön felügyelhet.

Ezek biztonságos eszközök hibamentes mechanizmusokkal a kártyás fizetések vagy a számlákról történő automatikus terhelések nyomon követésére. Ennek a formális rendszernek a használatával több lehetőséghez jut. A szoftver egy helyen állítja össze a tranzakciós jelentéseket, a megállapodásokkal kapcsolatos információkat, az ingatlanjavítási adatok karbantartását stb.

A fizetések fogadására szolgáló professzionális szoftverrendszer megvalósítása mindig megfelelő. Sikeresen biztosítja a hitelességet és az átláthatóságot a bérlő és az ingatlantulajdonos között. A bérbeadók vagy az ingatlanszektorbeli cégek a legjobb bérleti díj beszedő szoftverek listájára hivatkozhatnak.

Baselane

Baselane egy fejlett pénzügyi operációs rendszer, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy a független bérbeadókat pénzügyi szolgáltatásokkal segítse. A cég több terméket is kifejlesztett, mint a bérleti díj beszedés, bérbeadási banki szolgáltatások, könyvelés, bérleti díj fizetés, bérlői biztosítás, hitel stb.

  A régi Steam Chat UI visszaállítása

A szoftvertermékek ingyenesek, és nincs rejtett költsége bármely speciális funkció használatának. Hisznek abban, hogy a legjobb pénzügyi technológiával segítik az ingatlantulajdonosokat. Segítségükkel magasabb megtérülést és folyamatos növekedést érhetnek el a bérleti befektetési portfóliójukban.

A lakbérbeszedő szoftver nulla egyenlegű számlát kínál kamatokkal és egyéb szolgáltatásokkal a belső bankrendszerükben. Használhatja tranzakciókhoz, vagy közvetlenül a bérleti díjakat a bankszámlájára utalhatja.

A bérlők valóban választhatják az automatikus fizetési rendszert az időben történő fizetés érdekében. Bármilyen eszközön bejelentkezhetnek, hogy ACH-n vagy betéti/hitelkártyán keresztül fizessenek tranzakciós díj nélkül. A tranzakciókra nincs magasabb limit, két napon belül visszafizetheti az összeget.

Lehetőség van bérleti jelentésekre és számlákra, valamint rendszeres értesítésekkel aktiválhatja a késedelmes fizetési beállításokat.

Rentredi

Ryan Barone eredetileg létrehozta a Rentredi kérelmet a bérlők számára, hogy biztosítsák és azonnal igénybe vegyék a dokumentumot a bérbeadókhoz. Az ingatlantulajdonosokkal való folyamatos interakció és követelményeik megértése után azonban szigorú fejlesztéseket hajtott végre ennek a hihetetlen megoldásnak a kialakítása érdekében.

A Rentredi alkalmazást az ingatlantulajdonosokkal való folyamatos interakció és az igényeik megértése után fejlesztették ki. Ez az all-in-one megoldás egyedi funkciókat foglal magában a bérbeadók, ingatlankezelők vagy tulajdonosok bérleti gyűjteményében.

Az irányítópulton az ingatlan kezelésének, a bérlők átvizsgálásának, a bérleti szerződés végrehajtásának, a bérleti díjak kifizetésének vagy a késedelmi díjakról szóló emlékeztetők küldésének lehetőségei láthatók. A bérlők választhatnak automatikus fizetést ACH-n keresztül, bankszámlával, hitelkártyával vagy készpénzzel több mint 90 000 kiskereskedelmi központon keresztül.

A bérbeadók ingyenesen adhatnak hozzá fizetési számlákat a panelhez, és 4-5 napon belül megkezdhetik a tranzakciókat. A feldolgozási költségeket átutalhatja a bérlőkre, engedélyezheti a részleges kifizetéseket, vagy letilthatja, és a feltételeknek megfelelően kilakoltatási értesítést küldhet.

Azibo

Azibo egy népszerű fintech megoldásszolgáltató. Bérleti üzleti eszközök gyűjteményét sok ingatlantulajdonos, bérlő és menedzser kedveli. A több mint 20 000 regisztrált taggal rendelkező platformjuk több mint 250 millió dolláros tranzakciót bonyolított le.

Biztonságos és bérleti díjbeszedési móddal rendelkezik, felhasználóbarát felülettel. A fizetés közvetlenül betéti kártyáról, ACH banki átutalással vagy más módokon történik. A rendszer előnyös az ingatlankezelők számára, akik valós időben ellenőrizhetik a bérlők fizetési állapotát.

Ez az eszköz három egyszerű lépésben működik. A vállalkozás bérbeadóinak vagy ingatlankezelőinek be kell jelentkezniük a bérleti díj beszedő alkalmazásába, és meg kell adniuk az adatokat egy adott szakaszban. Lehetősége van alkalmazáson belüli fiók létrehozására a tranzakciókhoz, vagy közvetlenül hozzáadhatja bankszámláját.

A folyamat befejezése után felkérheti a bérlőket, hogy csatlakozzanak az Azibo-hálózathoz, és kezdjék meg a fizetést. Az alkalmazás technikai támogatással teljesen ingyenes.

TurboTenant

TurboTenant az Egyesült Államok mind az 50 államában szolgál. Erős hatással van az ingatlanpiacra, több mint 55 000 bérbeadó fér hozzá szoftverszolgáltatásaihoz. Hatékony ingatlanlista-rendszert hoztak létre több webhelyen. Segít az ingatlankezelőknek és tulajdonosoknak, hogy könnyedén kapcsolatba léphessenek valódi bérlőkkel.

Bérbeszedő szoftverük ingyenes és fizetős változatban is elérhető. Míg a prémium tagok (tulajdonosok) lehetőséget kapnak a potenciális bérlő jövedelmének felülvizsgálatára. A bérbeadók és a bérlők egyaránt hozzáférhetnek az eszközhöz mobilalkalmazáson keresztül és online a böngészőn keresztül.

A bérbeadók élvezhetik a kéznél lévő szabadságot a késedelmes fizetésre vonatkozó automatikus emlékeztetőkkel, a fizetés nyomon követésével, a gyors nyugtákkal, a függőben lévő jelentésekkel és a költségekkel. A cég kapcsolatban áll a Stripe és Plaid társaságokkal, hogy a hálózat és az adatbázis biztonságban legyen a rendszerben. A bérlők hitelkártyát, ACH-t vagy automatikus fizetési rendszert használhatnak a bérleti díj fizetésére.

Innago

Innago ellentétes megközelítést alkalmaz, hogy a szoftvert a bérlők jobbítására összpontosítja ahelyett, hogy a bérbeadókat hangsúlyozná. Ez az online bérleti fizetési eszköz egyszerű, intuitív, rugalmas és megfizethető, és olyan hasznos funkciókkal rendelkezik, mint a karbantartási igények, a bérlői biztosítás, a költségek és jelentések, a biztonság és a felhő stb.

A bérleti díj beszedő panel biztonságos és biztonságos adatátvitelt kínál átlátható fizetéskövető rendszerrel. A tulajdonosok és a bérlők kihasználják annak megvalósíthatóságát és könnyű használhatóságát az automatikus fizetéshez vagy a fizetési figyelmeztetések fogadásához. Az e-mail értesítésben található gombra👆 egyszerűen egy kiválasztott napon tudnak fizetni.

A panelen található több tulajdonsággal külön beállításokat írhat elő a késedelmes fizetésre, vagy a százalékos alapértelmezett értékek alapján díjat érvényesíthet.

Gazda Stúdió

Gazda Stúdió szabványos név a műszaki megoldások szolgáltatói között ingatlantulajdonosok és bérlők számára. Egy évtizedes cégről van szó, és az ügyfelek visszajelzései alapján rendszeresen megújítják az eszközt. Ennek a bérleti díjbeszedő szoftvernek a felülete meglehetősen bonyolult, a legtöbb paraméter a műszerfalon található.

  Feliratok hozzáadása a fényképekhez és videókhoz iPhone és iPad készüléken

A szoftver olyan funkciókat tartalmaz, mint a bérleti díj beszedése, karbantartás, adóbevallások, szűrés és még sok más. Három ingatlanegységhez ingyenes a használata, később pedig elő kell fizetni a fizetős verzióra. Mindazonáltal minden egyes fizetésre tranzakciós díjat számít fel.

A bérlők a bérleti díj gyors és egyszerű fizetése érdekében választhatják az automatikus számlázási terhelést, az ingatlankezelők pedig egy gombnyomással gyors számlanyugtákat küldhetnek nekik. Díjemlékeztetőket is küldhet, részleges fizetést és automatikus késedelmi díjat is felszámolhat a bérlő kézi fizetése esetén.

Ajtóhurok

Ajtóhurok elsőbbséget élvez az ingatlanüzlet irányításának egyszerűsége. Tulajdonosként valóban megértik a kijelölt szoftver alapvető követelményeit, valamint a meglévő szoftverek kiskapuit. Magas értékeléseket értek el⭐ olyan márkáktól, mint a Capterra vagy a Crowd, és bemutatták őket a Forbes, a Fortune, az NBC és más hasonló portálokon.

Ez egy teljes körű szoftver, több szekcióval, amelyek célja az Ön tulajdonának kezelése. Ez egy jó ár-érték arányú eszköz, amely integrálja a könyvelési rendszert, a listákat, a dokumentációt, a műszaki támogatást és sok más szükséges paramétert, hogy segítse a tulajdonosokat és a bérlőket.

Ennek a bérleti díj beszedő eszköznek a figyelemre méltó jellemzője az összes tranzakció 256 bites katonai szintű titkosítása. Az összeg közvetlenül a hitelkártya-feldolgozóhoz kerül a szoftverszerver átadása nélkül. Biztosítja a bérlők és vezetők bérleti díjának biztonságát.

TenantCloud

TenantCloud elismert a legjobb ingatlankezelő szoftvercégek között, és számos díjat kapott a Front Runners, a Capterra, a Leader és másoktól. Felhőalapú szolgáltatási modellt dolgoztak ki, amely megkönnyíti az ingatlantulajdonosok, bérlők és a szolgáltató szakemberek számára a bérbe adott ingatlanok elosztását, kezelését és bevételeit.

Az ingatlankezelők a befizetések beszedésére, az ingatlanok listázására és a bérlők átvizsgálására szolgáló panel segítségével javíthatják üzleti teljesítményüket. Mentheti, kivonhatja vagy rendezheti a fizetési adatokat a megfelelő tulajdonságokkal az eszközön, és hozzáadhat egy vagy több bankszámlát a kifizetések közvetlen fogadásához.

Kérje meg bérlőjét az automatikus fizetéshez vagy az online kézi tranzakciókhoz, és állítsa be a panelt a részleges fizetéshez vagy a késedelmi díjakhoz. Lehetőségeket adnak arra is, hogy kedvezményeket és visszatérítéseket kínáljanak a bérlőnek a szoftverből. Lehetővé teszi a szerződés megosztását több bérlővel egyszerre, automatikus számlázással.

Bérleti díjat fizetni

Bérleti díjat fizetni egy kiemelkedő technológiai megoldás, amely könnyen működik, és célja egészséges kötelék kialakítása a tulajdonosok és a bérlők között. Három specifikus előfizetési csomagban érhető el, amelyek sajátos funkciókkal és díjakkal rendelkeznek a részmunkaidős és teljes munkaidős bérbeadók igényeinek kielégítésére.

A bérleti díj beszedő eszközének felhasználói felülete könnyen érthető, a fő részek az irányítópulton jelennek meg. Ez egy mobil, lap és asztali számítógép-barát szoftver, és a bérlők azonnal utalhatnak át pénzt ACH vagy hitelkártya használatával.

A RentCred egy nagyra értékelt szolgáltatás a bérlőknek, ahol a cég kamatmentes kölcsönökkel és hitelekkel segíti őket az összeg időben történő kifizetésében. További funkciók közé tartozik mindkét érintett fél személyes adatainak védelme, fontos dokumentumok nyomon követése, bérleti díj, számlák, parkolási vagy szemétdíjak beszedése stb.

Hemlane

Hemlane országszerte kiterjedt szakértői hálózattal rendelkezik az ingatlanügynökök, menedzserek, bérbeadók és bérlők igényeinek kielégítésére. Nem kell aggódnia a kilakoltatási formalitások miatt vagy az ingatlanjavítás koordinálása miatt.

Megterveztek egy jól megtervezett ingatlankezelő szoftvert, miközben felajánlották az ingatlanok hirdetését a legjobb 30 bérbeadási webhelyen. Az eszköz többfunkciós funkciókat tartalmaz egyetlen portálon, ahol az irányítópult valós idejű adatokat jelenít meg a késedelmes fizetésekről, a bérleti szerződés lejáratáról, a karbantartási munkákról, a bérlőkről stb.

A bérleti díj beszedési és elszámolási folyamata azonnali banki ellenőrzéssel alkalmazható minden egyesült államokbeli bankban. A bérbeadók vagy vezetők napi vagy havi rendszerességgel elfogadhatják a teljes vagy részleges fizetést késedelmi díjjal, miközben az eszköz automatikusan emlékezteti a bérlőket a határidőkre.

Közvetlenül a portálon tárolhatja a tranzakciós bizonylatokat, és nyomon követheti az online bérleti díjakból származó rendszeres bevételt.

Pendo

Pendo Az ingatlankezelő szoftver egyetlen platformon gondoskodik az online fizetésekről, a bérlőkről, az ingatlankezelésről, a listákról és még sok másról. 2017-ben megkapta az év RMA trendszettjének járó díjat. Azóta keményen dolgoznak azon, hogy hatékony paramétereket állítsanak össze a szoftverben, és segítsenek a bérbeadóknak időt megtakarítani a produktív munkára.

A PendoPay, a lakbérbeszedési portál biztonságos hálózati kapcsolatot kínál a bankok közötti pénzforgalomhoz. Zökkenőmentes rendszerrel rendelkezik a bérlők számára a havi bérleti díjak ütemezésére és a késedelmes díjak elkerülésére. Ha egyszeri jelszavas kézi fizetést választanak, a szoftver e-mailben emlékeztetőt küld.

  A Fedora Cinnamon telepítése

A szoftver banki szintű e-biztonsági rendszerrel rendelkezik, amely a csoportos beszedési megbízások során védi a felhasználók adatait. A tranzakciók után minimális díjat számítanak fel, így sok bérbeadó és menedzser számára előnyös választás.

Elérhető

Elérhető jelentősen kiszolgálja a barkács bérbeadókat és bérlőiket kiváló tapasztalattal és együttműködéssel a bérleti díj beszedési folyamata során. Weboldaluk útmutatókkal, cikkekkel, forrásokkal és jogszabályokkal is felvilágosítja a potenciális bérbeadókat és bérlőket az ingatlankezeléssel kapcsolatos szükséges információkról.

Ez az online bérleti díj beszedő szoftver megkönnyíti a bérleti díj fizetését. Bérbeadóként fizetési számlát kell létrehoznia a portálon. Az összeget beállíthatja bérleti díjként a késedelmi díjjal együtt. Bérlői előre értesítést kapnak az esedékes díjakról, és választhatnak több fizetési módot is.

A műszerfal azonnal megkapja a fizetési nyugtát, miközben a bérlők Autopay és CreditBoost funkciókkal is segítik a stresszmentes eljárást. Az összeg banki feldolgozása három napot vesz igénybe, míg a FastPay funkció választása esetén egy munkanapon belül átutalja💵 az összeget.

Rentec Direct

Rentec Direct csapat évek óta dolgozik azon, hogy megalkossák az egyik legjobb minősítésű ingatlankezelő szoftvert az Egyesült Államokban. A számlavezetési és bérleti díjbeszedési rendszerek mellett a felhasználók professzionális weboldalt, fájlkezelő eszközt, bérleti hirdetéseket, bérlői átvilágítást és még sok más funkciót is kapnak egy porton.

A szoftver technikailag ingyenes mind a bérbeadók, mind a bérlők számára, mivel nem számít fel külön tranzakciós díjat az ACH-n keresztül történő fizetések után. Az ingatlantulajdonosok házon belüli számlát hozhatnak létre azonnali pénzátutaláshoz, amely egyszerűen és teljesen ingyenes.

Egy egyedülálló bérlői portál áll a bérlő rendelkezésére a bérleti díj kifizetésére, a bérleti szerződések áttekintésére, a ház karbantartási kérelmeire, a biztosítás megrendelésére és az értesítések ellenőrzésére.

Stessa

Stessa dicséretes hírnevet szerzett az ingatlantulajdonosok körében, akik letöltötték az alkalmazást, és ötcsillagos minősítést adtak neki az App Store, Google Play, Capterra és más portálokon. A szoftver hitelesen működik a 24 órás, automatikusan generált, jól szervezett portfólió- és tranzakciójelentésekkel.

Az ingatlankezelők ingyenes készpénzkezelési számlát kezdeményezhetnek az ingatlanügyletek zökkenőmentes lebonyolításához és éves százalékos hozamok generálásához. A szoftver elindításához szüksége van a bérlő e-mail-címére és bérleti szerződésére.

Most, ahogy beállítja a fizetési összeget, a bérlő e-mailben értesítést kap a portálhoz való csatlakozásról. A fiókjukat a kilakoltatás után egyszerűen deaktiválhatja. Az irányítópult megfelelően úgy van kialakítva, hogy egy oldalon teljes információt nyújtson, és automatikus értesítést küld a bérlő által teljesített fizetésekről.

Buildium

Buildium közel két évtizede alapította két ingatlankezelő, akik mélyrehatóan elemezték a több ingatlant és konkrét feladatokat kezelő vezetők alapvető szükségleteit. Megnézheti a megfelelő ingatlanokat a portfóliók listájából, például lakó-, kereskedelmi, közösségi, megfizethető vagy diáklakást.

Az ingatlankezelő szoftverben engedélyezett funkciók hosszú listája található, például az 1099-es e-nyilvántartás, a bérleti adatok, az Open API és még sok más. Az online bérleti díj beszedő rendszer arra kéri a bérlőket, hogy részesítsék előnyben az automatikus számlafizetést, amellyel időt takarítanak meg és elkerülik a késedelmi díjakat.

A Resident Center rendelkezik hitelkártyák vagy bankszámlák megadására a gyors pénzátutaláshoz, amely fizetési információkat is elküld a bérbeadóknak a fizetés után.

RentRoom

RentRoom egyszerre egy alkalmazástámogató és egy asztali alapú ingatlankezelő eszköz. A felhasználó adatainak nagyobb biztonsága érdekében védik az adatbázist a Google Cloud rendszeren keresztül. Ezzel a szoftverrel kifizetéseket fogadhat, kapcsolatba léphet a bérlőkkel, elemezheti a karbantartást, testreszabhatja a jelentéseket, bérelheti és népszerűsítheti az ingatlant.

Az eszköz a fizetési dátumok közelében automatikusan fizetési emlékeztetőket küld, míg a bérbeadó személyre szabhatja azokat. Biztosítják, hogy minden tranzakcióhoz biztonságos rendszert biztosítsanak, és lehetővé teszik a tulajdonosok számára, hogy több bankszámlát is hozzáadjanak a panelhez.

Egy egyszerű eljárással rendelkezik az ingatlankezelő szoftver használatához, ahol a felhasználónak le kell töltenie az eszközt és csatlakoznia kell a bankszámlához. A fizetés egyszerű, egyetlen kattintással, vagy választhat az automatikus fizetési rendszer közül. Munkatársakból álló csapatuk segíti a bérlői csoportot műszaki támogatásban.

Hogyan válasszon bérbegyűjtő szoftvert

A változó idők és hagyományok miatt elengedhetetlenné válik az új munkamódszer követése. A bérleti díj beszedő szoftverekre nem csak az ingatlankezelők vagy a bérbeadók körében van nagy kereslet, de még a bérlők is kényelmesnek találják az online fizetéshez, karbantartási igények előterjesztéséhez, bérleti szerződésekhez, beszámolókhoz, nyugtákhoz stb.

Az itt található lista az ingatlankezelési szektor legjobb eszközeit mutatja be. Egy részük ingyenesen használható, míg mások prémium szolgáltatásokat kínálnak minimális árkategóriában. A költségkereten kívül azonban figyelembe kell vennie a szükséges funkciókat is, amikor a legmegfelelőbbet választja.

Következő lépésként ne pazarolja az idejét azzal, hogy ingatlana biztonságos kezekben van-e; ehelyett próbálja ki ezeket a bérlőszűrő platformokat a magabiztos bérbeadóknak.