Az Android TV Box átalakítása Kodi Streamerré

Felelősség kizárása: A webhely egyes oldalai partnerhivatkozást tartalmazhatnak. Ez semmilyen módon nem befolyásolja szerkesztőségünket.

A Kodi fantasztikus módja annak, hogy számítógépről vagy telefonról streameljen tartalmat a TV-re, a Google Android TV-jének használata pedig kiváló módja annak, hogy alap TV-jét „okossá” alakítsa.

Míg a Kodi streamelése a Chromecastra kissé bonyolult, a Kodi csatlakoztatása Android TV-re egyszerű feladat. Így telepítheti a Kodi alkalmazást Android TV-jére, és elkezdheti a tárolt tartalmak streamingjét a nagy képernyőn.

Megjegyzés: Sok bővítmény tartalmaz olyan tartalmat, amely nem hivatalosan engedélyezett, és az ilyen anyagokhoz való hozzáférés illegális lehet. Ha a tartalom ingyenes, de túl szépnek tűnik ahhoz, hogy igaz legyen, akkor valószínűleg az. Használja az egyik legjobb VPN-választásunkat, amikor online streamel, például ExpressVPN.

Korlátozott ajánlat: 3 hónap INGYENES!

1. lehetőség: A Kodi telepítése a Play Áruházból

Kezdésként bemutatjuk a Kodi Android TV-re való telepítésének legegyszerűbb módját. Feltéve, hogy hozzáfér a Play Áruházhoz, kövesse az alábbi lépéseket:

  Hogyan küldhet automatikus választ üzenetekre és hívásokra, ha elfoglalt [Android]
 • Nyissa meg a Google Play Áruházat Android TV-jén, és jelentkezzen be, ha a rendszer kéri.
 • Töltse le a Kodi alkalmazást Android TV-re a Google Play használatával.
 • Konfigurálja a Kodi alkalmazást a hálózaton tárolt tartalom megtekintéséhez. Ha a telepítés sikeres, akkor készen áll a Kodi használatára a Chromecaston.
 • Ha problémába ütközik a Kodi telepítése során, győződjön meg arról, hogy Android 5.0 vagy újabb verziót használ. Ha nem, frissítse az operációs rendszert, és próbálkozzon újra.

  2. lehetőség: A Kodi telepítése a hivatalos webhelyről

  Ha valamilyen okból nem tudja használni a Google Play Áruházat, a letöltés befejezéséhez használhatja a hivatalos Kodi webhelyet. Mindössze annyit kell tennie, hogy kövesse az alábbi lépéseket:

  Korlátozott ajánlat: 3 hónap INGYENES!

 • Ha a Kodi nem érhető el a Play Áruházban, lépjen az Android TV Beállítások paneljére, és görgessen a Biztonság és korlátozások részhez.
 • Kapcsolja be az Ismeretlen forrásokat, hogy lehetővé tegye a Google Play Áruházon kívüli alkalmazások telepítését.
 • PC-n töltse le a Kodit Androidra a Kodi letöltési oldaláról. A hardvertől függően ki kell választania a megfelelő verziót.
 • Másolja a letöltött .apk fájlt a Google Drive-ra vagy egy USB-meghajtóra, és csatlakoztassa Android TV-jéhez.
 • A TV-készüléken tallózzon és érje el az .apk fájlt a Files by Google alkalmazással vagy egy másik tetszőleges fájlkezelővel. MEGJEGYZÉS: Legyen óvatos, amikor fájlböngészőt választ, mivel rengeteg kémprogramot és háttérreklámot tartalmazó másolóalkalmazás található!
 • Nyissa meg az .apk fájlt a Kodi telepítéséhez, és kövesse az utasításokat. A Kodi ugyanúgy működik, mint a Google Play Áruházból való letöltés, kivéve, hogy biztonsági engedélyezést kér.
 • Konfigurálja a Kodi-t, hogy láthassa a hálózaton tárolt tartalmat.
 •   Telepítsen egy alkalmazás-APK-t Android-eszközére az asztalról [Windows]

  Amint azt korábban említettük, sok kiegészítő tartalmaz olyan tartalmat, amely nem rendelkezik hivatalos engedéllyel. Az ilyen tartalomhoz való hozzáférés sértheti a szerzői jogokat vagy illegális felhasználáshoz vezethet. A felhasználó felelőssége, hogy betartsa országában az adatokkal és tartalommal kapcsolatos összes vonatkozó jogszabályt.

  Gyakran Ismételt Kérdések

  Íme néhány további válasz, amelyek segítenek a Kodi telepítésében az Android TV-n.

  Mi a teendő, ha nem tudom futtatni az Android legújabb verzióját?

  Korlátozott ajánlat: 3 hónap INGYENES!

  Ha az operációs rendszer inkompatibilitási problémái miatt nem tudja működésre bírni a fenti utasításokat, próbálkozzon az Aptoide TV-vel. A Google Play Áruházzal ellentétben kereshet a Kodi régebbi verzióit, amelyek kompatibilisek lehetnek az Ön Android TV-verziójával.

    A SwiP egy ingyenes profilváltás automatizálási alkalmazás az Android számára

  Frissíthetem a Kodi-t Android TV-n?

  Igen! Ha problémákat tapasztal a Kodival, vagy a legújabb verziót szeretné használni, frissítheti a Kodit a Google Play Áruházban. Nyissa meg a Play Áruházat, és kattintson a profiljára a jobb felső sarokban. Ezután kattintson az “Alkalmazások és eszközök kezelése” lehetőségre. Ezután kattintson a “Frissítések” gombra. Kattintson a “Részletek megtekintése” gombra. Görgessen le a Kodihoz, és kattintson a „Frissítés” gombra, ha megjelenik az opció (ha nem jelenik meg, akkor a verziója már naprakész).

  A Kodi eltávolítása és újratelepítése is lehetséges, ha problémái vannak a Kodi legújabb verziójának telepítésével.

  Kodi és Android TV-k

  Most, hogy a Kodi telepítve van a HDTV-jére, élvezheti a játékot, és felfedezheti a funkciókat és lehetőségeket, amelyekkel a tiédé teheti! Lehetővé teszi a profilokat is, így más felhasználók igényeiknek megfelelően testreszabhatják. Nyugodtan hagyja meg megjegyzéseit alább arról, hogyan használja a Kodit Android TV-jén.