Állítsa be az iPhone LED vaku fényerejét az iOS 7 Vezérlőközpontból

Lehet, hogy a Vezérlőközpont rendszerkapcsolóit lehet a legtöbbet megnyomni, de az alsó sorban lévő parancsikonoknak is megvan a maga haszna. Ezek közül a gyorsbillentyűk közül valószínűleg a zseblámpa gombja a leggyakrabban használt gomb. Sok alkalom van, amikor valószínűleg szüksége lesz az iOS 7-be ágyazott zseblámpa funkcióra, még akkor is, ha a készülék hátulján található LED-et eredetileg nem erre a célra tervezték. Fényképezéshez a LED változatlan intenzitási szintje megfelelő, de ha zseblámpának használjuk, akkor jó, ha van némi extra vezérlési szint. Nemrég bemutattuk a PhotoTorch-ot, egy olyan finomítást, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy módosítsák az iPhone kamera LED-jének intenzitását. A CCFlashLightLevel ugyanezt teszi, de ez az új kiadás az iOS 7 Vezérlőközpontból működik. Ezzel a beállítással a felhasználók kényelmesen használhatják a CC zseblámpa kapcsolóját a LED intenzitási szintjének vezérlőjeként.

A CCFlashLightLevel a Vezérlőközpont zseblámpa kapcsolójának hosszan lenyomásával aktiválható. Ezzel egy kis csúszka jelenik meg az ikonon. Csúsztassa az ujját jobbra a LED-vaku intenzitásának növeléséhez. Az ellenkező irányú húzás tompítja a fényt. A csúszka elvetéséhez és a gomb szokásos formájának visszaállításához egyszerűen vegye le az ujját a képernyőről, és várjon néhány másodpercet.

Noha a CCFlashLightLevel első pillantásra nagyon leegyszerűsített csípésnek tűnhet, még mindig kínál néhány szép testreszabási lehetőséget. A csípés egy saját menüvel egészíti ki a stock Settings alkalmazást, ahonnan a szintbeállító csúszkával kapcsolatos néhány alapbeállítás módosítható. Megadhatja azt az időtartamot, ameddig a zseblámpa gyorsbillentyűjét lenyomva kell tartani, mielőtt a csúszka megjelenne.

Van még két lehetőség is; Az egyik a csúszka elhalványulásának időtúllépésével foglalkozik, a másik pedig lehetővé teszi a LED alapértelmezett intenzitási szintjének beállítását. Kapcsolja be a „Csúszkaérték emlékezése” opciót, ha azt szeretné, hogy a zseblámpa minden bekapcsoláskor visszaálljon az utoljára használt intenzitási szintre. Annak érdekében, hogy a felhasználók megértsék ezeket a lehetőségeket, a CCFlashLightLevel menü átfogó utasításokat tartalmaz.

A CCFlashLightLevel egy ingyenes csípés. Próbálja ki iOS 7 rendszerű eszközén, lépjen a Cydia áruház BigBoss repójához.