Az iOS 7 Photo Booth alkalmazás beszerzése iPhone vagy iPod touch készüléken

Lehet, hogy nem ez a legnépszerűbb alkalmazás az iPaden, de a Photo Boothnak még mindig jelentős számú rajongója van. Sok fotószerkesztő és kameracsere-alkalmazás megpróbálta más platformokon emulálni a Photo Booth-ot, de mindig van egy bizonyos varázsa az igazi használatnak. Mivel az Apple nem kínál Photo Booth-ot iPhone-hoz, a fejlesztők portokkal és alternatívákkal rukkolnak elő a kisebb képernyőkhöz. Az iOS 7 rendszeren a Photo Booth (iOS 7) ezt a klasszikus iPad-alkalmazást a legújabb iOS firmware-verziót futtató iPhone és iPod touch eszközökhöz hozza. A csípés által kínált port kissé túl egyszerű, de azt a célt szolgálja, amelyre tervezték. Megkapja az összes népszerű kameraeffektust, valamint egy sor átfogó megosztási lehetőséget.

A Photo Booth (iOS 7) önálló ikonként jelenik meg az iPhone Springboardon. Nincsenek konfigurálási lehetőségek a készletbeállítások alkalmazásban vagy magában a Photo Boothban. A felhasználók készen állnak a fényképek készítésére, amint először elindítják az új alkalmazást. Összesen nyolc valós idejű kameraeffektus érhető el. Alapértelmezés szerint az előlapi kamera aktív a Photo Boothban, de átválthat a másik objektívre, ha megérinti bármelyik effektcsempét, majd megnyomja a kamera ikont az alsó sávban.

A Photo Boothban elérhető effektusok a következők.

Présel
Kaleidoszkóp
Hőkamera
Forgat
Tükör
Nyújtsd
Fényalagút
Röntgen

Az egyik lapka az előtted lévő jelenet normál nézetét is mutatja. Az összes előnézeti ablak valós időben frissül, és bármelyik hatás kiválasztható a megfelelő csempe egyszeri megérintésével.

A Photo Booth (iOS 7) által kínált rögzítési képernyő nagyon hasonlít a Camera alkalmazásra. A képernyő alsó felében az alkalmazással korábban készített fényképek gyűjteménye látható. Ezen a képernyőn nincs sok más lehetőség, az egyetlen gomb a felvétel, a vissza és az objektív kapcsoló. A Photo Booth galériában további gombok találhatók a képek megosztására és törlésére. A módosítás az iOS 7 szabványos megosztási menüjét használja, többek között SMS, e-mail, Twitter és Facebook opciókkal.

A Photo Booth (iOS 7) egy ingyenes csípés, és elég jól működik minden iDevice-en. Néhány felhasználó azonban panaszkodott néhány összeomlási problémára a csípés telepítése során. Próbálja ki a Cydia áruház BigBoss repóját.