A Spin újragondolja az iPhone zárolási képernyőjének zenevezérlőit

A Cydia áruházban rengeteg olyan finomítás található, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára az iOS zárolási képernyőjének testreszabását, de a Spin az a fajta kiadás, amely egyszerűen nem hajlandó elveszni a tömegben. A Spin segítségével teljes mértékben megújul a lezárási képernyő zenei nézete. Az aktuális dal lemezborítóját tartalmazó négyzet helyett a Spin egy radiális keretet jelenít meg a lezárási képernyő közepén. A szám jelenlegi állapotát az albumborító szegélye körüli gomb jelzi. A pörgés nem áll meg az albumborító megváltoztatásánál; hatással van a lejátszásvezérlőkre és a lezárási képernyő általános elrendezésére is, beleértve az állapotsor óráját és a háttérképet.

  Alkalmazások jelszavas védelme a Mac számítógépen

A Spin egy nagyon testreszabható csípés, saját átfogó menüvel a készletbeállítások alkalmazásban. A Pörgetés menüben elérhető kapcsolók a következő célokra használhatók.

Engedélyezés: Visszatérés a normál zárolási képernyőhöz, amikor csak akarja.
Háttérgrafika: Dal lejátszásakor a Spin lecserélheti a háttérképet az albumborító elmosódott változatára, ha ez a kapcsoló be van kapcsolva.
Világosabb életlenítés: Lehetővé teszi a műalkotás elmosódási szintjének szabályozását.
Sötét háttér: Ha nem rajong az elmosódásért, kapcsolja be ezt a lehetőséget, hogy jobban megtekinthesse az albumborítót a Spin radiális kijelzőn.
Nagyobb kezelőszervek: Az előre, visszatekerés és a szünet/lejátszás gombok átméretezhetők a könnyebb hozzáférés érdekében.
24 órás óra: A Spin saját órát kínál a képernyő tetején. Az óra megjelenítéséhez 12 és 24 órás formátum közül választhat.
Optimális súroló: A súroló nem működött nekünk a lezárási képernyőn, bár valós időben mozog a Spin tárcsa körül. A zene alkalmazáson belül azonban a súroló segítségével bármelyik dal kedvenc részére ugorhat.
Sötét borító: Szeretné javítani az albumborító és a dal egyéb információinak olvashatóságát? Kapcsolja be ezt az opciót, ha a Spin tárcsát sötét körrel szeretné körülvenni.
Csúsztassa a szöveg feloldásához
Állapotsor órája: Ez az opció azért fontos, mert a Spin által kínált elrendezés bizonyos mértékig átfedésben van az Értesítési Központ órájával az állapotsor órájával. Ha ez zavar, és úgy gondolja, hogy az alapértelmezett Spin óra elegendő, egyszerűen kapcsolja ki az opciót.

  Hogyan lehet diszkréten tárcsázni segélyhívó számot iPhone-járól

A Spinben végrehajtott összes módosítás csak az eszköz újraindítása után kerül alkalmazásra. Az újraindítás lehetősége a jobb felső sarokban található Spin menüben érhető el.

A spin egy kozmetikai finomság, de ha a súroló egy kicsit interaktívabb lenne, a dolgok még jobbak lettek volna. Annak érdekében, hogy a lezárási képernyő új megjelenést kölcsönözhessen, 99 centes befektetés teljesen megéri. A módosítás elérhető a Cydia áruház BigBoss repójában, és tökéletesen működik minden iOS 7 vagy újabb rendszert futtató eszközzel.