Az oldalsávindító egy kicsúsztatható többfeladatos panelt ad az Androidhoz

Sokáig kihívás volt megfelelő alkalmazásokat találni Androidra, de ahogy a Google folytatta nyílt forráskódú mobil operációs rendszerének finomítását, azt tapasztaltuk, hogy a kiváló minőségű alkalmazások folyamatosan érkeznek a Google Playre. Még 2013 szeptemberében foglalkoztam a Root Uninstaller Sidebar Plus szolgáltatásával, amely több testreszabható oldalsávról gyors hozzáférést biztosít az olyan beállításokhoz, mint a Wi-Fi, GPS, Bluetooth, az alkalmazások parancsikonjai és egyéb fontos Android-funkciók. A Sidebar Launcher, amelyet ugyanazok az emberek fejlesztettek ki, akik az Androidhoz készült Boat Browser alkalmazást hozták nekünk, egy másik oldalsáv-alkalmazás, amelynek célja a többfeladatos munkavégzés javítása. Az alkalmazás jól optimalizált okostelefonokra és táblagépekre is, rengeteg testreszabási lehetőséget kínál, és nagyon jól néz ki. További részletekért olvassa el.

A Sidebar Launcher gyorsabb módot kínál a különböző Android-funkciók elérésére és kedvenc alkalmazásai elindítására. Meglehetősen felhasználóbarát, és úgy tűnik, nem lassítja le a régebbi eszközöket. Bárhonnan elindíthatja, ha a képernyő bal szélétől befelé csúsztat. Megnyitáskor számos hozzáadható elemet kínál, beleértve az idő és dátum widgetet, a gyorsbeállításokat, például a Wi-Fi-t és a GPS-t, a kedvenc alkalmazásokat és egyéb általános beállításokat. Minden widgetet „kártyának” neveznek, és ezeket menet közben hozzáadhatja, eltávolíthatja és szerkesztheti.

Az egyes kártyákon elérhető beállítások csak rootolt eszközökön működnek, például a Functions kártyán a menü és a vissza gombok, de a legtöbb lehetőség jól működik root hozzáférés nélkül.

Az Sidebar Launcher alján négy további gomb található, amelyek segítségével hozzáférhet a beállításokhoz, további tartalmakat vásárolhat, és kiemelt Android-alkalmazásokat telepíthet.

A bal alsó sarokban található gombbal hozzáadhat és szerkeszthet kártyákat, vagy áthelyezheti őket egy kis ráhelyezett fogantyú segítségével. Az oldalsáv lehetővé teszi, hogy számos kártyát adjon hozzá a felülethez, így gyorsan hozzáférhet az alkalmazásokhoz, a legutóbbi üzenetekhez, a hívásnaplójához, a legutóbbi alkalmazásokhoz, a tápkapcsolókhoz stb., amelyek egy része ingyenes, míg másokat meg kell vásárolni.

Beállíthatja magának az oldalsávindítónak a pozícióját és méretét is. Ezt megteheti a Beállítások képernyőn, ahonnan engedélyezheti vagy letilthatja az „Auto Launch” funkciót (az alkalmazás háttérszolgáltatásának elindításához rendszerindításkor), vagy teljesen letilthatja.

A Sidebar Launcher Pro verzióval is rendelkezik (alkalmazáson belüli frissítésként érhető el), amely eltávolítja az alkalmazáson belüli hirdetéseket, és további kártyákat kínál.

Telepítse a Sidebar Launcher programot a Play Áruházból