Az oldalsávindító egy kicsúsztatható többfeladatos panelt ad az Androidhoz

Sokáig kihívás volt megfelelő alkalmazásokat találni Androidra, de ahogy a Google folytatta nyílt forráskódú mobil operációs rendszerének finomítását, azt tapasztaltuk, hogy a kiváló minőségű alkalmazások folyamatosan érkeznek a Google Playre. Még 2013 szeptemberében foglalkoztam a Root Uninstaller Sidebar Plus szolgáltatásával, amely több testreszabható oldalsávról gyors hozzáférést biztosít az olyan beállításokhoz, mint a Wi-Fi, GPS, Bluetooth, az alkalmazások parancsikonjai és egyéb fontos Android-funkciók. A Sidebar Launcher, amelyet ugyanazok az emberek fejlesztettek ki, akik az Androidhoz készült Boat Browser alkalmazást hozták nekünk, egy másik oldalsáv-alkalmazás, amelynek célja a többfeladatos munkavégzés javítása. Az alkalmazás jól optimalizált okostelefonokra és táblagépekre is, rengeteg testreszabási lehetőséget kínál, és nagyon jól néz ki. További részletekért olvassa el.

  Távolítsa el a The Netflix Next Episode Countdown & You Watching Prompt [Chrome]

A Sidebar Launcher gyorsabb módot kínál a különböző Android-funkciók elérésére és kedvenc alkalmazásai elindítására. Meglehetősen felhasználóbarát, és úgy tűnik, nem lassítja le a régebbi eszközöket. Bárhonnan elindíthatja, ha a képernyő bal szélétől befelé csúsztat. Megnyitáskor számos hozzáadható elemet kínál, beleértve az idő és dátum widgetet, a gyorsbeállításokat, például a Wi-Fi-t és a GPS-t, a kedvenc alkalmazásokat és egyéb általános beállításokat. Minden widgetet „kártyának” neveznek, és ezeket menet közben hozzáadhatja, eltávolíthatja és szerkesztheti.

Az egyes kártyákon elérhető beállítások csak rootolt eszközökön működnek, például a Functions kártyán a menü és a vissza gombok, de a legtöbb lehetőség jól működik root hozzáférés nélkül.

Az Sidebar Launcher alján négy további gomb található, amelyek segítségével hozzáférhet a beállításokhoz, további tartalmakat vásárolhat, és kiemelt Android-alkalmazásokat telepíthet.

  A SparkleShare beállítása Linuxon

A bal alsó sarokban található gombbal hozzáadhat és szerkeszthet kártyákat, vagy áthelyezheti őket egy kis ráhelyezett fogantyú segítségével. Az oldalsáv lehetővé teszi, hogy számos kártyát adjon hozzá a felülethez, így gyorsan hozzáférhet az alkalmazásokhoz, a legutóbbi üzenetekhez, a hívásnaplójához, a legutóbbi alkalmazásokhoz, a tápkapcsolókhoz stb., amelyek egy része ingyenes, míg másokat meg kell vásárolni.

Beállíthatja magának az oldalsávindítónak a pozícióját és méretét is. Ezt megteheti a Beállítások képernyőn, ahonnan engedélyezheti vagy letilthatja az „Auto Launch” funkciót (az alkalmazás háttérszolgáltatásának elindításához rendszerindításkor), vagy teljesen letilthatja.

A Sidebar Launcher Pro verzióval is rendelkezik (alkalmazáson belüli frissítésként érhető el), amely eltávolítja az alkalmazáson belüli hirdetéseket, és további kártyákat kínál.

  Hogyan játssz Super Nintendo játékokat Linuxon az Snes9x segítségével

Telepítse a Sidebar Launcher programot a Play Áruházból