A népszerű Basecamp projektmenedzsment alkalmazás már elérhető Androidon

Ha sok projektmenedzsment alkalmazást használt, valószínűleg ismeri a Basecampet, egy népszerű online projektmenedzsment eszközt. Azok számára, akik nem ismerik, a Basecamp egy prémium eszköz, amelyet olyan cégek és magánszemélyek használnak, akik feladataik és projektjeik megszervezésére, csapatuk másokhoz való kiosztására, egymással való kommunikációra, az ötletek nyomon követésére és a határidők betartására keresnek módot. A szolgáltatás 2013 elején kiadott egy natív alkalmazást iPhone-ra, majd egy évvel később hivatalosan is eljutott az Android Basecamp-hez. Az alkalmazás, amely ingyenesen elérhető a Google Play Áruházban, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek Basecamp-fiókjukhoz és kezeljék őket, és naprakészek maradjanak a Basecamp-projektjeikről útközben. A webalapú megfelelőjéhez hasonlóan a mobilalkalmazás egyszerű felülettel és egy sor igazán praktikus projektmenedzsment eszközzel rendelkezik.

  Hogyan lehet elrejteni az e-mail címeket egy Outlook kapcsolattartó csoportban

Az Android alkalmazás ingyenes, de használatához fizetős Basecamp fiókkal kell rendelkeznie. Az árazási tervek jelenleg havi 20 és 150 dollár között mozognak, egy hatalmas éves csomag 3000 dollár, amely szinte mindennek korlátlan használatát, valamint 60 napos próbaverziót kínál azoknak, akik kipróbálják, mielőtt készpénzt fizetnének ki. Azoknak a felhasználóknak, akik még nem ismerik a Basecampot, az interneten keresztül kell regisztrálniuk, mivel az alkalmazás bejelentkezési képernyőjén nincs feliratkozási lehetőség.

Miután bejelentkezett, hozzáférhet meglévő projektjeihez, megjegyzéseket fűzhet a vitákhoz, fájlokat tölthet fel, és megtekintheti az aktuális feladatok előrehaladását. Az alkalmazás lehetővé teszi új feladatok és teendőlisták létrehozását és kezelését a semmiből. A képernyő bal oldaláról behúzható navigációs menü lehetővé teszi, hogy az alkalmazás különböző területeire navigáljon, nevezetesen egy naptárba, amely a napi eseményeket, a Basecamp profilt és a tevékenységi idővonalat mutatja.

  A Nintendo Switch kezdőképernyőjének testreszabása

Az Explore Basecamp rész lehetővé teszi új tartalom létrehozását a jobb felső sarokban található „+” gomb megérintésével. Ez lehetővé teszi új üzenet közzétételét, melléklet feltöltését, szöveges dokumentum létrehozását, esemény hozzáadását stb.

A Basecamp Android alkalmazást ingyenesen letöltheti a Play Áruházból az alábbi linken keresztül.

Telepítse a Basecamp-et a Play Áruházból