A legjobb Garmin okosórák

Az okosórák gyorsan a technológia szerelmeseinek elengedhetetlen kellékévé válnak. Nemcsak az életfontosságú statisztikáink, például a pulzusszám és a vérnyomás nyomon követésére használhatók, hanem napi tevékenységeinket is nyomon követik, és gyengéden megböknek, ha túl sokáig tétlenül ülünk. Sok okosóra fel van szerelve GPS nyomkövetővel a szabadban való futáshoz és túrázáshoz is, és nagy előnyt jelenthet az egészségesebb és aktívabb életmód elősegítésében.

A Garmin természetesen az egyik legnagyobb márka a szakmában, nem utolsósorban azért, mert könnyen kompatibilis mind Android, mind iOS okostelefonokkal. Okosórák hatalmas választéka közül választhatnak, beleértve a rengeteg lehetőséget, amelyek minden pénztárcát kielégítenek.

Íme a jelenleg elérhető legjobb Garmin okosórák.

Kedvenc Garmin okosóráink 2023-ban

Garmin Forerunner 965 futó okosóra

Összességében a legjobb

A Garmin forma és funkció legjobb keveréke

A fejlett edzési mutatók, az intuitív kijelzőfunkciók és a lenyűgöző akkumulátor-élettartam az új Garmin Forerunner 965-öt a pénzért megvásárolható egyik legjobb Garmin okosórává teszik.

Profik

 • Pompás kijelző
 • Jó akkumulátor élettartam
 • Fejlett fitneszkövetés
 • Célra épített képzési profilok
 • Többsávos GPS

Hátrányok

 • Nem a legjobb lehetőség sms-re vagy üzenetküldésre

Ha olyan Garmin okosórára vágyik, amely lépést tud tartani elfoglalt életmódjával, akkor a Garmin Forerunner 965 az. A Forerunner legújabb verziója ideális az erőnlét és az alváskövetéshez, napi javasolt edzésprogramokat és beépített profilokat kínál triatlonokhoz, duatlonokhoz, úszóedzésekhez és még sok máshoz.

1,4 hüvelykes AMOLED érintőképernyővel és könnyű titán kerettel rendelkezik, így tökéletes az edzéshez. A többsávos GPS és a beépített színes térképek megkönnyítik az edzési útvonalak megtervezését és nyomon követését, a fejlett mérőszámok pedig átfogó adatokat szolgáltatnak az edzésstatisztikákról, ami azt jelenti, hogy mindig aktívan dolgozhat céljaiért.

Az akkumulátor élettartama is meglehetősen megfelelő, és akár 23 napot is élvezhet okosóra módban, vagy 31 órát GPS módban. A Garmin Connect alkalmazás és a Forerunner 965 fitnesz widgete segítségével mindenhez hozzáférhet, amire szüksége van személyes fitneszcéljainak beállításához, követéséhez és eléréséhez.

Garmin Epix Pro (2. generáció)

A legjobb síelésre

Szlalomozzon végig több mint 2000 globális sípálya-térképen

A világ több ezer legjobb síterepének és golfpályájának előre feltöltött térképével a Garmin epix Pro (2nd Gen) ideális a lejtőkhöz.

Profik

 • Kiváló előre feltöltött térképválasztás
 • Fejlett GPS funkciók
 • TopoActive térképek
 • Több tucat sport- és tevékenységprofil
 • Fejlett egészségügyi és wellness funkciók

A szabadban való használatra tervezett Garmin epix Pro (Gen 2) palaszürke acél kerettel és tartós gumiszíjjal rendelkezik. Ez a verzió nagy, 51 milliméteres, mindig bekapcsolt AMOLED kijelzővel rendelkezik, így kiválóan alkalmas térképek letöltésére és útvonaltervezésre. Akár 31 napig is futhat okosóra módban.

Töltse le a TopoActive térképeket, és navigáljon a világ sípályái között több mint 2000 sípálya-térkép segítségével. Élvezze a pontos GPS funkciókat a többsávos és több GNSS SatIQ technológiával. A fejlett edzési funkciók idővel mérik teljesítményét, és valós idejű visszajelzést adnak állóképességi szintjéről.

Az epix Pro emellett az Ön mentális és fizikai jólétét is előtérbe helyezi a nap 24 órájában elérhető egészségfigyelő funkciók könyvtárával, mint például a fejlett alváskövetés, pulzusfigyelés és edzés-helyreállítási mutató. A szinte minden sporthoz és a nap alatti tevékenységhez tartozó tevékenységprofilokkal az epix Pro egy prémium kategóriás okosóra, amely segíthet feszegetni a határait, és a legtöbbet kihozni az edzésből.

Garmin Vivosmart 5

Legjobb költségvetés

Tökéletes a mindennapi fitneszkövetéshez

Könnyű és kényelmes kialakítása kedvezőbb árcédulával párosulva a Garmin Vivosmart 5-öt nagyszerű olcsó okosóra opcióvá teszi a mindennapi fitneszkövetéshez.

Profik

 • Könnyű és kényelmes
 • Ideális a mindennapi fitneszkövetéshez
 • Megfizethető
 • Rengeteg beépített sportalkalmazás-profil

Hátrányok

 • Hiányzik a többi Garmin órák által kínált speciális funkciók közül
 • Kis képernyős kijelző

A Garmin Vivosmart 5 egy fitneszkövető stílusú okosóra, vékony, karkötő-stílusú megjelenéssel, amely kényelmesen érzi magát a csuklón. Ideális azok számára, akik nem szeretik a vaskosabb stílusú Garmin modelleket, de továbbra is szeretnének kihasználni a Garmin kiváló fitneszkövető és egészségfigyelő funkcióit anélkül, hogy pénzt törnének.

A mindössze 0,84 hüvelykes kijelzőnek köszönhetően a képernyő mérete kisebb, de elég hatékony ahhoz, hogy túlterhelés nélkül jelenítse meg a legfontosabb adatokat. Ha a Garmin Connect alkalmazást a Vivosmart 5-tel használod, számos funkcióhoz hozzáférhetsz, beleértve a fitneszkövetést, az alvásfigyelést, a GPS-t, a pulzusszám-figyelést, a Pulse Ox-ot és még sok mást.

Ez a könnyű fitneszkövető biztonságosan használható úszáshoz vagy zuhanyozáshoz, és körülbelül hét napig fog működni okosóra módban. Rengeteg előre feltöltött sportalkalmazás áll rendelkezésre, hogy bármilyen tevékenységhez illeszkedjen, és SMS-eket, hívásokat és értesítéseket fogadhat okostelefonjáról, hogy edzés közben mindennel kapcsolatban maradjon.

Garmin Forerunner 265

A legjobb futóknak

Személyre szabott napi edzések az Ön általános teljesítménye alapján

A Garmin Forerunner 265 tökéletes a járdák letaposásához, rengeteg edzési funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével a legjobbat hozhatja ki futóteljesítményéből.

Profik

 • Az érintőképernyős kijelző jól néz ki
 • Szerezzen személyre szabott napi edzéseket
 • 30+ beépített tevékenységprofil
 • Átfogó képzési elemzést biztosítunk

Hátrányok

 • A fejlett fitneszkövetés meghaladhatja azt, amire néhány embernek szüksége van

A különböző színekben kapható Garmin Forerunner 265 egy fantasztikus futó okosóra, amelyet stílusához igazíthat. 1,3 hüvelykes AMOLED érintőképernyővel és könnyű kialakítással rendelkezik, amely nem korlátozza a mozgást. Okosóra módban akár 13 napos akkumulátor-üzemidőt is élvezhet, vagy körülbelül 20 órát GPS módban.

Itt több mint 30 beépített tevékenységprofil található, amelyek lefedik a futást, a kerékpározást, az úszást és minden mást. Az alvásminőségi pontszámokat, a felépülési időket, a HRV-státuszt stb. együtt használják fel az általános edzési felkészültség mérésére, egy személyre szabott edzésprogramhoz.

Bármilyen edzésprogramhoz és tevékenységhez kiváló, a Forerunner 265 futóóraként működik a legjobban. Ez azon mérőszámok kombinációján múlik, amelyek segítségével meghatározza edzettségi szintjét és az általa összeállított edzéseket, segítve az állóképesség javítását és a PB elérését.

Garmin Venu Sq 2

Legjobb zenéhez

Fütyülj edzés közben (ki)

270 $ 300 $ spóroljon
30 dollár

A Garmin Venu Sq 2-vel lejátszási listákat tölthet le a Spotify és az Amazon Music oldaláról, így edzhet kedvenc dallamaira anélkül, hogy okostelefonra lenne szüksége.

Profik

 • Zene letöltéséhez kiváló
 • Nagy kijelző
 • Megfelelő fitneszkövetési lehetőségek
 • Alkalmas hívásokhoz és szöveges üzenetekhez

Hátrányok

 • A fitnesz nyomon követése leállhat, ha edzés közben véletlenül leütik

A Garmin Venu Sq 2, talán jobban, mint bármi más a Garmin terméklistáján, leginkább egy hagyományos okosórára hasonlít. Szép, nagy, 1,41 hüvelykes AMOLED kijelzője van, amelyen egyszerűen ellenőrizheti az üzeneteket, és nagyszerűen letöltheti kedvenc lejátszási listáit a Spotify vagy az Amazon Music oldaláról.

De nem lenne Garmin az általunk elvárt fejlett egészségügyi és fitnesz funkciók nélkül. És szerencsére mindezeken a frontokon is teljesít. 25 különböző beltéri és GPS-sportalkalmazás van beépítve, valamint hozzáférést biztosít az előre feltöltött edzésekhez kardió, jóga, HIIT és még sok más számára. Az olyan egészségügyi funkciók, mint a Body Battery monitorozás, az alvásfigyelés, a hidratálás és egyebek bőven megtalálhatók itt.

A Venu Sq 2-vel akár 11 napos akkumulátor-élettartamnak köszönhetően ezek a mutatók is felhalmozódhatnak, mivel nem kell minden este levenni a Garmin készüléket, hogy töltse. A karcsú dizájn nagyszerűen néz ki és jól érzi magát, és ez a tökéletes Garmin azoknak, akik szeretnek kedvenc dallamaikra énekelni edzés közben.

Garmin Fenix ​​7S Solar Multisport GPS karóra

A legjobb szabadtéri túrákhoz

Napenergiával működő okosóra szabadtéri kalandozóknak

800 dollár 900 dollár spóroljon
100 dollár

A Garmin Fenix ​​7S Solar Multisport GPS karóra a szabadban való használatra készült, és ideális a következő expedícióhoz.

Profik

 • Az akkumulátor élettartama lenyűgöző
 • A vaskos stílus strapabíró és tartós
 • Kiváló GPS és térkép funkciók
 • Valós idejű erő- és állóképességi eredményeket biztosít

Hátrányok

 • Árpont
 • Valószínűleg túl nagy a rendszeres mindennapi használatra

A Garmin Fenix ​​7S Pro Solar tökéletes társ a komoly szabadtéri túrákhoz, egy multisport GPS-okosóra, amely napenergiával működik. Ez a verzió 1,2 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, és acél vagy titán előlappal ellátott, szálerősítésű polimer tokban található (attól függően, hogy melyik modellt választja).

Ahogy az várható volt, a Fenix ​​7S akkumulátorának élettartama a napelemes töltőlencsével fenomenális. Okosóra módban 14 napos használatot érhet el három órás napelemes töltéssel közvetlen napfényben, ami komolyan lenyűgöző. 10 ATM-es vízállósággal rendelkezik, és szinte bármit elbír, amit az anyatermészet is megdob vele.

Ezenkívül beépített többsávos GPS- és SatIQ technológia, fejlett edzési mutatók, valamint átfogó egészségügyi és wellness-szolgáltatások találhatók. Az Outdoor Maps+ támogatásával a prémium térképi tartalmak és műholdképek készítéséhez a Fenix ​​7S Pro Solar a Garmin választása az off-grid trekking szerelmesei számára.

Garmin Enduro 2 Ultraperformance óra

A legjobb az állóképességi edzéshez

Feszegesd a határokat ezzel az ultrateljesítményű okosórával

a Garmin Enduro 2 Ultraperformance órával keményebben és tovább edzhet, mint valaha, köszönhetően a hihetetlen akkumulátor-élettartamnak, a kardiovaszkuláris fitnesz-követésnek, a GPS-nek és a térképmódoknak.

Profik

 • Kiváló akkumulátor-élettartam
 • A legjobb lehetőség a kardiovaszkuláris fitnesz nyomon követésére
 • Hatalmas HD-térképek könyvtára
 • Az AutoSelect mód kíméli az akkumulátort a funkciók csökkenése nélkül

Hátrányok

 • Nagyon drága
 • Sok funkció felesleges a nem állóképességi edzéshez képest

A Garmin Fenix ​​7X multisport GPS-óránál kétszer olyan fényerejű LED-es zseblámpával büszkélkedő Garmin Enduro 2 kategóriájában a legjobb akkumulátor-élettartamot képviseli. Ez a napelemes töltésnek köszönhető, amely akár 150 órányi akkumulátoridőt biztosít GPS módban, vagy hatalmas 46 napot okosóra módban.

Ezt a lenyűgöző statisztikát a SatIQ technológia használatával éri el, hogy maximalizálja az akkumulátor élettartamát, anélkül, hogy ez veszélyeztetné a pozicionálási pontosságot. Ez egyfajta öko-móddal egyenértékű, teljes GPS-funkciót tesz lehetővé, kisebb kompromisszum mellett az akkumulátor élettartamával szemben. Lehetővé teszi, hogy messzebbre és hosszabb ideig menjen, mint bármely más Garmin, és elegendő lé marad a hazautazáshoz (vagy oda és vissza, ha Ön hobbit).

A napelemes töltésen és a SatIQ technológián kívül élvezhető TopoActive térképek és NextFork térképútmutatók, valamint a teljesítmény minden aspektusának mérésére szolgáló fokozathoz igazított mérőszámok, például a Trail Run VO2 Max a kardiovaszkuláris erőnlét mérésére. A kültéri állóképességi fitneszedzés keretein belül az Enduro 2 egy elit társ, aki szereti a kihívásokat.

Garmin Venu 2 Plus

A legjobb a biztonság szempontjából

Az események felderítése és segítségnyújtása szükség esetén segítő kezet nyújt

A praktikus beépített biztonsági funkcióival a Garmin Venu 2 Plus azonnali riasztást küldhet egy megbízható kapcsolatnak, ha bármilyen baleset történik.

Profik

 • Nagyon könnyű és kényelmes; futóknak tökéletes
 • Rengeteg zenei tárhely
 • Előre feltöltve sokféle edzésformával
 • Az incidensészlelési funkció praktikus és egyedi

Hátrányok

 • Nem annyira robusztus, mint néhány más Garmin modell

A futók és sportolók számára tökéletes Venu 2 Plus elegáns dizájnnal rendelkezik, amely jól néz ki. Az állapotfigyelő funkciói segítségével nyomon követhető a test akkumulátorszintje, a stressz szintje, az alvási pontszám és a fitnesz életkora. Több mint 25 beépített sportalkalmazással rendelkezik különféle tevékenységekhez, például futáshoz, HIIT-hez és úszáshoz.

Használjon előre betöltött edzéseket, vagy készítsen sajátot az okostelefonján található Garmin Connect alkalmazással, és használja a Garmin Coach-ot, hogy adaptív edzésterveket alakítson ki arra az esetre, ha egy-két fokozattal feljebb szeretne lépni.

Vannak olyan biztonsági funkciók, mint például az eseményészlelés és segítségnyújtás, hogy segítő kezet nyújtsanak, ha bármi történne edzés közben. Ez az intelligens funkció riasztást küldhet az élő tartózkodási helyével a vészhelyzeti kapcsolattartójának, így nyugalmat biztosíthat esés vagy sérülés esetén.

Legfeljebb 650 dalt tölthet le erre az eszközre kedvenc zenei streamelési platformjairól, így néhány motivációs himnusz segítségével még egy kicsit keményebben tudhatja magát.

Milyen típusú Garmin okosóra megfelelő az Ön számára?

A Garmin okosórák nagyszerű választást jelentenek az intelligens viselethez, mivel fejlett fitneszkövetésre specializálódtak, és fejlett egészségbiometrikus adatokat és alváskövetést használnak az általános edzettségi szint meghatározására. Egy Garmin hordható eszközzel céltudatosan edzhet, kihasználva annak számos funkcióját, hogy edzéseit az Ön igényeihez igazítsa.

A fejlett GPS technológia azt jelenti, hogy sok Garmin okosóra ideális az edzési útvonalak vagy expedíciók hihetetlen részletességgel történő megtervezéséhez. És ha komolyan gondolja a szabadtéri elfoglaltságokat, és a költségvetése kibírja, a Garmin Fenix ​​7S Solar vagy a Garmin Enduro 2 kiválóan alkalmas minden időjárási kalandra.

Ha szívesebben tartózkodik otthonához, és valami kevésbé terjedelmesre vágyik, amely alkalmasabb a mindennapi fitneszkövetésre futás közben vagy az edzőteremben, akkor valami, mint a Garmin Vivosmart 5, remekül megfelel a számnak, és megtakarít néhány dollárt az indításhoz.

A legjobb megoldásunk azonban a Garmin Forerunner 965 Running Smartwatch. Amint azt fentebb kifejtettük, ez az okosóra forma és funkció nagyszerű kirakata, stílusos és elegáns megjelenésével, valamint felfedezhető funkciók tárházával. Nagy akkumulátor-üzemidővel rendelkezik, és kiváló választás a teljesítmény fitnesz nyomon követéséhez. A Garmin legújabb egészségügyi és wellness funkcióival is fel van szerelve, így garantáltan a saját képességeidhez szabott edzésben lesz részed.

Valahol a középkategóriás Garmin okosórák árai között prémium funkciókat kapsz olyan áron, amely több mint ésszerűnek tűnik, ha mindent megtehetsz.

Garmin Forerunner 965 futó okosóra

Összességében a legjobb

A Garmin forma és funkció legjobb keveréke

A fejlett edzési mutatók, az intuitív kijelzőfunkciók és a lenyűgöző akkumulátor-élettartam az új Garmin Forerunner 965-öt a pénzért megvásárolható egyik legjobb Garmin okosórává teszik.

Profik

 • Pompás kijelző
 • Jó akkumulátor élettartam
 • Fejlett fitneszkövetés
 • Célra épített képzési profilok
 • Többsávos GPS

Hátrányok

 • Nem a legjobb lehetőség sms-re
  Hogyan lehet felépíteni és telepíteni a legújabb cURL verziót a CentOS és az Ubuntu rendszeren?