A legjobb drónok 100 dollár alatt

Szeretné felfedezni a drónok világát kis vagyon átadása nélkül? Számos kiváló drón létezik, amelyeket 100 dollár alatt vásárolhat meg. Természetesen nem fogsz professzionális minőségű videókat kapni, amelyeket a DJI-k kínálnak, de gyakorolhatod repülési és fotózási készségeidet anélkül, hogy félne attól, hogy megsérül a felbecsülhetetlen értékű felszerelés.

Ha csak a pilóta készségeit szeretné csiszolni, számos lehetőség áll rendelkezésre, amelyek nem könnyítik meg a pénztárcáját. A gyerekeknek és a kezdőknek megfelelő belépő szintű drónok könnyen használhatók, és nagyon szórakoztatóak.

Íme néhány ma elérhető legjobb drón 100 dollár alatt.

Legjobb megfizethető drónjaink 2023-ra

Szent Kő HS110D

Összességében a legjobb

Könnyen használható drón Full HD felvételekkel

90 dollár 100 dollár spóroljon
10 dollár

A Holy Stone HS110D egy pénztárcabarát FPV drón Full HD kamerával. Kiváló ár-érték arányt kínál 100 dollár alatt, kompakt és utazásbarát. Könnyű kezelhetőségével és megfelelő sebességével élvezetes repülési élményt nyújt kezdőknek, széles látószögű kamerája pedig kiterjedt jelenetek rögzítésére képes.

Profik

 • Pótalkatrészek a legkönnyebben sérült alkatrészekhez
 • Kezdőbarát
 • Kompakt és könnyű
 • Nagy látószögű objektív és 1080p felbontás

Hátrányok

 • A nagy vezérlő nehéz kis kezek számára
 • Fel kell tölteni az akkumulátort a drón belsejében

A Holy Stone HS110D éppen túllépi a 100 dolláros küszöböt, de a legjobb olcsó drón ebben az árkategóriában. Kompakt, 12,6 x 12,6 x 4,6 hüvelykes méretével és 5,2 uncia súlyával tökéletes utazáshoz, és könnyedén túllépi a legtöbb országban a drónok regisztrációjára meghatározott 250 grammos határt.

Könnyű repülni, és ideális kezdőknek, bár a kis kezek nehézségekbe ütközhetnek a nagy vezérlővel. Ésszerű sebességre emelheti a drónt, gyors kanyarokat hajthat végre, és egyszerű megfordításokat hajthat végre. Akkumulátoronként körülbelül nyolc perc repülési időt kap, és a csomag kettőt tartalmaz.

A nagy látószögű FPV kamera Full HD felbontással és 120 fokos FOV-val rendelkezik a kiterjedt táj és városképek rögzítéséhez. A videominőség azonban homályosnak tűnhet, amikor a drón manőverez a kardánstabilizátor hiányának köszönhetően. Döntés vagy pásztázás szintén nincs, de a kezdők használhatják a Magasságtartás módot, hogy egyenletes felvételeket készítsenek. Az újoncok fej nélküli módban is repülhetnek, és a drón hang- és gesztusvezérlést is kínál a Deerc FPV alkalmazáson keresztül.

Force1 UFO 3000

A legjobb gyerekeknek

Fényesen megvilágított UFO-élmény gyerekeknek

30 dollár 50 dollár spóroljon
20 dollár

A Force1 UFO 3000 mini drón tökéletes játék gyerekeknek, könnyű és kompakt kialakításával, erős légcsavarvédőivel a biztonságos beltéri használat érdekében. Az olyan felhasználóbarát funkciókkal, mint az Altitude Hold és a Headless Mode, a gyerekek könnyedén irányíthatják ezt a drónt, és élvezhetik a repülést a szabadban is. Ezen túlmenően fényes LED-lámpái további izgalmat adnak, így ideális választás a gyerekek számára a biztonságos és magával ragadó drónos kalandokhoz.

Profik

 • Négy tartalék propeller mellékelve
 • Két akkumulátor a csomagban
 • Kicsi és kompakt
 • Légcsavarvédők
 • Színes LED lámpák

Hátrányok

 • Fényképezni tilos
 • Nincs okostelefon vezérlés

Bár a drónok repülésekor mindig felnőtt felügyelete ajánlott, a Force1 UFO 3000 mini drón tökéletes játék gyerekeknek. Szuperkönnyű, mindössze 5,5 x 5,5 hüvelyk méretű, és erős légcsavarvédőkkel rendelkezik, így jó játék beltéri és kültéri használatra. Kiváló drón a naplemente utáni repüléshez is, köszönhetően az élénk kék és zöld LED-es lámpáknak, amelyeket a gyerekek szívesen néznek a sötétben cipzározva.

Az Altitude Hold és a Headless Mode funkcióval ezt a mini drónt a gyerekek könnyedén irányíthatják. Könnyen tudják tartani az UFO-t állandó magasságban lebegni, és a tájékozódás egyszerű. A flipek és trükkök is könnyen végrehajthatók, a 360 fokos mutatványokat egyszerű gombnyomással hajtják végre. Az egygombos indító és leállító gomb azt is jelenti, hogy a gyerekek közvetlenül a dobozból kivéve irányíthatják a drónt.

A repülési idő átlagosan hét-kilenc perc, de a csomag két elemet tartalmaz, amelyek akár 18 percnyi repülési örömet tesznek lehetővé. A töltési idő akár 85 percet is igénybe vehet, így néhány további akkumulátor vásárlása megszakítás nélküli repülést biztosít. A hasonló UFO 4000 és UFO 5000 modellek különböző LED-eket és trükköket kínálnak, miközben ára 100 dollár alatt van.

SANROCK U52 drón

A legjobb videóhoz

Megfizethető választás a videózás szerelmeseinek

90 dollár 100 dollár spóroljon
10 dollár

A SANROCK U52 drón egy sokoldalú, felhasználóbarát eszköz, amely lenyűgöző 1080p videókat rögzít. Állítható kameraszögével és olyan kényelmes funkcióival, mint az FPV valós idejű átvitel, ez a drón kiváló választás a légi videózás szerelmeseinek, alacsony költségvetéssel.

Profik

 • Kompakt méretek: 12,6 x 11,2 x 3,3 hüvelyk
 • A 178 grammos súly eléri a regisztrációs küszöböt
 • Négy extra propeller mellékelve
 • Hang- és gesztusvezérlés
 • 1080p kamera

Hátrányok

 • Nincs tartalék akkumulátor
 • Hosszú töltési idő

1080p felbontásával a SANROCK U52 kamerája a 100 dollár alatti drónok legjobbjai közé tartozik. A Full HD kamera 90 fokban állítható szöggel is rendelkezik, így madártávlatból vagy magasabb tájképi perspektívából választhat. Valós idejű FPV-átvitelt is kap, a felvételeket automatikusan a microSD-kártyára menti. Innen mobileszközéről szerkesztheti és feltöltheti a közösségi oldalakra.

A drón repülése is nagyon szórakoztató. A pilóták négy irányban 360 fokos billentést hajthatnak végre, míg te okostelefonod mozgatásával irányíthatod a drónt a drónba integrált G-Sensornak köszönhetően. Ezenkívül személyre szabott útvonalakat is feltérképezhet az alkalmazásban, miközben egyszerű hang- és gesztusvezérlést is lehetővé tesz. Ezek közé tartoznak az induláshoz és leszálláshoz szükséges szóbeli parancsok, valamint a fénykép- és videófunkciók aktiválására szolgáló kézmozdulatok.

Ami a biztonsági funkciókat illeti, a SANROCK U52 riasztórendszerrel rendelkezik, amely figyelmezteti Önt, ha gyenge a jel vagy az akkumulátor lemerül. A drón egy egyszerű gombnyomással vagy hangutasítással tér haza. A maximális vezérlési hatótávolság 320 láb, ami élő videó adásnál 96 lábra csökken. Az 1500 mAh-s akkumulátor akár 13 perc repülési időt biztosít, ezért fontos megjegyezni, hogy a töltés akár három órát vesz igénybe, és a csomag nem tartalmaz tartalékot.

Potensic A20 Mini Drone

Legmegfizethetőbb

Olcsó alternatíva a repülési készségek fejlesztéséhez

30 USD 35 USD Takarítson meg
5 dollár

A Potensic A20 drón megfizethető lehetőséget kínál azok számára, akik pénztárcabarát drónozási élményt keresnek. Kompakt méretével és felhasználóbarát működésével együtt költséghatékony, ugyanakkor kiváló ár-érték arányú belépést biztosít a drónok világába.

Profik

 • Nagyon kicsi és könnyű
 • Könnyen irányítható
 • Alkalmas gyerekeknek és kezdőknek
 • Jó biztonsági funkciók
 • Három elemet tartalmaz

Hátrányok

 • Fényképezni tilos
 • Nincs okostelefon vezérlés

Ha olyan drónt keresel alacsony áron, amelyen csiszolhatod tudásodat, vagy ajándékba adhatod egy gyereknek, a Potensic A20 kiváló választás. Ez egy apró kis vadállat, méretei mindössze 3,5 x 3,1 x 1,25 hüvelyk, súlya pedig 190 gramm. A kezelés egyszerű az egygombos fel- és leszállás, a magasságtartás és a fej nélküli mód funkcióival. Könnyedén hajthat végre mutatványokat gyors és egyszerű gombnyomásokkal. Ezenkívül a három sebességi mód lehetővé teszi a progresszív versenyzést és teljesítményt, miközben fejleszti tudását.

A drón légcsavarvédőkkel és vészleállító gombbal van ellátva, miközben egy hasznos sípoló figyelmeztetés értesít, ha az akkumulátor lemerült, vagy ha elérte az 50 láb hatótávolsági határt. Mindez biztosítja, hogy a drón és az általa talált tárgyak biztonságban legyenek a sérülésektől. A drón azonban nem tartalmaz Return Home funkciót, így manuálisan kell visszavezetnie a helyére, amikor az akkumulátor kimerül.

A csomag három akkumulátort tartalmaz, amelyek mindegyike öt-hat perces repülési időt biztosít, összesen akár 18 percig. Az újratöltési idő ennél az árkategóriánál ésszerű tartományba esik, 30-40 perc, ami azt jelenti, hogy hosszan tartó várakozási idő nélkül élvezheti a drónt.

.

SIMREX X500

Legjobb belépő szint

Kiváló kezdő szintű drón kezdőknek

30 dollár 70 dollár spóroljon
40 dollár

A SIMREX X500 egy pénztárcabarát belépő szintű drón, amely ideális kezdőknek és hétköznapi hobbistáknak. Kompakt kialakítása és könnyű konstrukciója könnyen használható és hordozható lehetőséget kínál a drónok világában kezdőknek. Élvezetes repülési élményt nyújt elsöprő funkciók és bonyolult kezelőszervek nélkül.

Profik

 • 7-8 perc repülési idő
 • Négy tartalék propeller mellékelve
 • Légcsavarvédők a beltéri biztonság érdekében
 • 100 méteres hatótáv

Hátrányok

 • Nincs második elem

Egy 100 dollár alatti belépő szintű drón esetében fontolja meg a SIMREX X500-at. A kezdők és a hétköznapi hobbik is élvezhetik pénztárcabarát árát és kompakt kialakítását. Összecsukott 4,3 x 3,15 x 1,4 hüvelykes méreteivel a tenyerébe is belefér. Ráadásul a 150 grammos súlyát sem fogod érezni a táskádban, ráadásul túlszárnyalja a drónok nemzetközi regisztrációs küszöbét.

Noha a 720p FPV Wi-Fi kamera nem hozza lángra a fotózás világát, mégis tisztességes képeket kap. A fotókból és videókból hiányzik az áttekinthetőség és a részletgazdagság, de azoknak a kezdőknek, akiknek elsődleges célja a kísérletezés tanulása, ez egy szórakoztató és megfizethető választás. Az egyszerű, egygombos fel- és leszállási funkciónak, valamint a 360 fokos gurulásoknak köszönhetően, amelyek mindössze egy gombnyomással elérhetők, a felhasználók a dobozból azonnal hozzáláthatnak drónjuk repüléséhez.

Az olyan további funkciókkal, mint az optikai áramlási pozicionálás és a magasságtartási mód, a kezdők stabilan tarthatják drónjukat zord körülmények között, miközben állandó magasságot tartanak fenn. Miután megismerte a drónt és magabiztosan repül, átkapcsolhatja a sebesség módot nagyra. Ezen túlmenően a Gravity Mode sok mókát ad azáltal, hogy okostelefonját kormánykerékként használhatja.

UDI U818A-HD

Legjobb ár-érték

Verhetetlen funkciókban csomagolt érték

Az UDI U818A-HD Quadcopter kiváló ár-érték arányt kínál, megfizethető lehetőséget biztosítva a drónok szerelmeseinek. Kompakt kialakítása, könnyű váza és élvezetes repülési élménye jó ár-érték arányt kínál azok számára, akik pénztárcabarát választást keresnek a drónok piacán.

Profik

 • Fej nélküli mód kezdőknek
 • Négy tartalék rotort tartalmaz
 • Könnyű repülni
 • Agilis és gyors manőverezés
 • Olcsó

Hátrányok

 • Átlagos kép és videó minőség

Az UDI U818A-HD Quadcopter kiváló ár-érték arányt kínál. Kiskereskedelmi ára 100 dollár alatti, sportkompakt méretei 13,4 x 13 x 2,2 hüvelyk, súlya 4,2 uncia. Szállításkor nem lesz teher, és a súly regisztrációs küszöbértéke alá esik, amelyet sok országban megkövetelnek. Könnyű, vékony műanyag kerete a rotorokat is védi, így ez a drón beltéri repüléshez is jó választás.

A terjedelmes vezérlő az összes funkció parancsközpontja, mivel ezt a drónt nem vezérelheti okostelefonos alkalmazásból. Lehetővé teszi a billentést és bukfencet egyszerű műveletekkel, miközben közvetlenül a vezérlőről vezérelheti a fényeket, a fényképezési és videózási funkciókat. A 720p-s kamera képminősége megfelelő, bár érthető módon nem egy drón professzionális minőségű fényképekhez és videókhoz.

Ennek ellenére szórakoztató repülési élményt nyújt. Két repülési móddal rendelkezik, az egyik korlátozott sebességű kezdőknek is megfelelő, míg a második növeli az előrehaladást, és nagyobb sebességet és mozgékonyabb manővereket biztosít. Ezen túlmenően, a nagy távolságra elhelyezett rotorokkal, amelyet egy 6 tengelyes giroszkóp érzékelőrendszer egészít ki, a repülések viszonylag stabilak. Ezenkívül az akkumulátor hét-nyolc perces repülési időt biztosít. A csomag egy második akkumulátort is tartalmaz, és az újoncok hálásak lesznek az alacsony elemszintű riasztóért és a Return Home funkciókért.

Cheerwing Syma X5SW-V3

A legjobb sokoldalú

Sokoldalú drón kiváló építési minőséggel

50 dollár 60 dollár spóroljon
10 dollár

A Cheerwing Syma X5SW-V3 egy kiváló univerzális készülék, amely tartósságot, nagyszerű értéket, könnyű használatot és megfelelő fényképminőséget kínál. Felhasználóbarát funkcióival élvezetes repülési élményt nyújt kezdőknek.

Profik

 • 50 méteres hatótáv
 • Légcsavarvédők a biztonságos beltéri repüléshez
 • 6 tengelyes giroszkóp
 • Kompakt és könnyű

Hátrányok

 • Csak egy elem tartozék
 • Nincs hazatérés funkció

Egy másik kiváló választás az újoncok számára, amelyek 100 dollár alatti áron kaphatók, a Cheerwing Syma X5SW-V3. Tartós ABS műanyagból készült, könnyű irányíthatóságot és stabilitást kínál. 12,4 x 12,4 x 4,1 hüvelyk méretével és 119 grammos tömegével pedig hordozható, és teljesíti a legtöbb ország által megkövetelt 250 grammos regisztrációs küszöböt, beleértve az Egyesült Államokban működő FAA-t is.

Egygombos fel- és leszállás, magasságtartás, fej nélküli üzemmód és két sebességi mód is található benne, így a drónok világában kezdők is élvezhetik a dobozból kivett szórakozást. A vezérlő segítségével egyszerű, egygombos forgatásokat és trükköket hajthat végre, míg a SYMA GO alkalmazás Wi-Fi vezérlést tesz lehetővé. A quadcopter beépített gravitációs érzékelőjével a mobileszköz megdöntésével vagy mozgatásával irányíthatja mozgását. A repülési útvonalakat úgy is megtervezheti, hogy útvonalpontokat jelöl meg az alkalmazáson.

A 720p-s kamera nagyjából olyan jó, mint amilyenre ebben az árkategóriában számítani lehet. Tisztességes képeket készít jó fényben, és élő közvetítést is közvetíthet a telefonjára. Az 500 mAh-s akkumulátor azonban csak körülbelül 5-7 perc repülési időt biztosít, 90 perctől két óráig terjedő töltési idővel. Lehet, hogy bölcs dolog egy vagy két pótalkatrészt felhalmozni, tekintve, hogy nincs második akkumulátor a dobozban.

Főbb szempontok, amelyeket figyelembe kell venni, ha 100 dollár alatti drónt vásárol

Az elsődleges szempont, hogy ebben az árkategóriában aligha találsz olyan drónt, amely hihetetlen videóminőséget nyújt. Ha hajlandó megelégedni egy saját drónnal, szerencséje lehet, és 100 dollár alatt talál egy 4K felbontású drónt. Ha azonban újat vásárol ezen az áron, akkor valószínű, hogy meg kell elégednie 480 vagy 720 p-vel. Vannak azonban olyanok, amelyek Full HD-t kínálnak. Az egyik legjobb a SANROCK U52. Az 1080p videófelbontás mellett könnyen használható és megfelelő repülési idővel rendelkezik.

Előfordulhat azonban, hogy 100 dollár alatti drónt keres, amely gyermekek vagy kezdők számára alkalmas. Minőségi jellemzőkkel rendelkező, olcsó drón vásárlása minden bizonnyal enyhítheti a félelmet, hogy a pilóta gyakorlása közben megsérül a drága felszerelés. Az olyan mini drónok, mint a Force1 UFO 3000 vagy a Potensic A20, rendkívül szórakoztatóak és zsebkímélőek.

De egy megfizethető univerzális eszközért kipróbálhatja a Holy Stone HS110D-t. 1080p felbontású kamerája, tisztességes akkumulátor-élettartamú, kezdők számára kiváló funkciókkal rendelkezik, és könnyen repülhet.

Szent Kő HS110D

Összességében a legjobb

Könnyen használható drón Full HD felvételekkel

90 dollár 100 dollár spóroljon
10 dollár

A Holy Stone HS110D egy pénztárcabarát FPV drón Full HD kamerával. Kiváló ár-érték arányt kínál 100 dollár alatt, kompakt és utazásbarát. Könnyű vezérlésével és megfelelő sebességével élvezetes repülési élményt nyújt kezdőknek, széles látószögű kamerája pedig kiterjedt jelenetek rögzítésére képes.

Profik

 • Pótalkatrészek a legkönnyebben sérült alkatrészekhez
 • Kezdőbarát
 • Kompakt és könnyű
 • Széles látószögű objektív és 1080p felbontás

Hátrányok

 • A nagy vezérlő nehéz kis kezek számára
 • Fel kell tölteni az akkumulátort a drón belsejében
  A beltéri térképek használata a Google Térképen