A legjobb ASUS ROG Ally dokkok

Az ASUS végre rányomta bélyegét a hordozható játékok szcénájára az új ROG Ally megjelenésével, így a Valve Steam Deck kifuthat a pénzéért. De hasonlóan a Steam Deckhez, néha csak a kanapén szeretne ülni, és élvezni kedvenc játékait a nagy képernyőn.

Ne aggódjon, nem csak az ASUS ROG Ally rendelkezik saját hivatalos dokkolóval, hanem a piacon már elérhető legjobb Steam Deck dokkoló is kiválóan működik az ASUS ROG Ally-vel is, így rengeteg választási lehetőséget kínál az új készülék csatlakoztatásához. hordozható számítógépet a TV-hez és a perifériákhoz.

Íme a ma elérhető legjobb ASUS ROG Ally dokkolók.

Kedvenc ASUS ROG Ally dokkolóink ​​2023-ban

UGREEN gőzfedélzeti dokkoló

Összességében a legjobb

Lenyűgöző dokkoló nagyszerű csatlakozási lehetőséggel

Az UGREEN Steam Deck Dock mindent tartalmaz, amire szüksége van ahhoz, hogy az ASUS ROG Ally készüléket a TV-jén játssza le. Még Ethernet portot, valamint USB és USB-C portot is tartalmaz.

Profik

Kezdjük azzal, hogy beszéljünk a szobában lévő elefántról: az UGREEN Steam Deck Dock nevében a „Steam Deck dokkoló” szerepel. Bár az eszközt Steam Deck dokkolóként hirdetik, az ASUS ROG Ally-vel is működik, sőt, akár iPad-edhez vagy a legtöbb egyéb USB-C kimenettel rendelkező eszközhöz is használhatod.

Nem csak az UGREEN Steam Deck Dock segítségével csatlakoztathatja az ASUS ROG Ally készüléket a TV-hez, hanem Ethernet-porttal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a játékok gyorsabb letöltését, vagy akár a versenyjátékok előnyét is biztosíthatja alacsonyabb ping mellett.

Az USB 3.0 és USB-C portok segítségével perifériákat adhat hozzá ASUS ROG Ally készülékéhez, beleértve a billentyűzetet és az egeret, vagy akár egy hordozható merevlemezt is.

Asus ROG 65W töltő dokkoló

A legjobb hivatalos dokkoló

Az ASUS ROG Ally hivatalos töltődokkolója

Az ASUS ROG 65W Charger Dock a ROG Ally hivatalos dokkolója. A kézi konzolt gyártó cég által tervezett 65 W-os Charger Dock a legsimább bemeneti bővítési élményt nyújtja ROG Ally számára.

Profik

 • Hivatalos ASUS termék
 • HDMI 2.0
 • USB-C port

Hátrányok

 • Meglehetősen drága
 • Ethernet port hiánya
 • Régebbi USB 2.0 port

Ha hivatalos töltőre és dokkolóra szeretne beruházni, az ASUS ROG 65W Charger Dock a legjobb választás. Mindazonáltal nem kínál annyi funkciót, mint a harmadik féltől származó opciók, és a végén valamivel többe kerülhet.

Ez a 65 W-os töltődokkoló támogatja a HDMI 2.0-t, és tartalmaz egy USB Type-A és USB Type-C portot. Támogató [email protected] vagy [email protected]az ASUS ROG 65 W töltődokkoló segítségével a nagy képernyőn élvezheti játékait.

Töltsön egyszerre két eszközt 60 W-ig az USB-C porton és 5 W-ig az USB-A porton keresztül. A választás a tiéd.

iVoler dokkoló állomás

Legjobb ár-érték

Megfizethető dokkoló az ASUS Rog Ally számára

Az iVoler dokkolóállomás megfizethetőbb módot kínál az ASUS ROG Ally lejátszására a TV-n. Ezenkívül több USB 3.0 porttal is rendelkezik a perifériák számára.

Profik

Az ASUS ROG Ally lejátszása a TV-n fantasztikus lehet, de az utolsó dolog, amit többet szeretne fizetni, hogy egyszerűen csatlakoztathassa ROG Ally készülékét a TV-hez, vagy adjon hozzá perifériákat, hogy élvezze a játékokat billentyűzettel, egérrel, és headset.

Az iVoler dokkolóállomás megfizethető megoldást kínál kedvenc játékainak lenyűgöző lejátszásához a TV-n [email protected]. Három USB-portot, HDMI-t és egy USB-C-portot is tartalmaz az eszköz gyors töltéséhez.

Az iVoler dokkolóállomás egyetlen hátránya az Ethernet port hiánya, amely segíthet csökkenteni a játék közbeni késést, és fizikai kapcsolattal felgyorsítja a letöltési időt is. Az ASUS ROG Ally azonban Wi-Fi 6E hálózati kártyával érkezik, így ha az egyik legjobb Wi-Fi 6E útválasztóval rendelkezik, akkor is lenyűgöző sebességre számíthat Ethernet-kapcsolat nélkül is.

LISEN Steam Deck Dock

Legjobb hűtés

Marha ROG Ally dokkoló extra hűtéssel

60 dollár 60 dollár spóroljon
0 USD

A LISEN Steam Deck Dock lenyűgöző mennyiségű USB-portot, 100 W-os töltéssel rendelkező USB-C-t és beépített hűtést kínál az ASUS ROG Ally számára.

Profik

 • Rengeteg kikötő
 • Kiegészítő hűtés
 • 100W töltés

A LISEN Steam Deck Dock tökéletes azok számára, akiknek egy kis extra hűtésre van szükségük a ROG Ally-hoz. A két beépített ventilátornak köszönhetően nemcsak hidegen tartja ROG Ally-ját, hanem a jobb teljesítményt is megőrzi.

A HDMI 2.0 kimenetnek köszönhetően a LISEN Steam Deck Dock 4K videót 60 Hz-en könnyedén képes kiadni. Két USB 3.1 Gen 1 portot is tartalmaz a gyors adatátvitel érdekében, valamint három USB 2.0 portot a perifériák csatlakoztatásához.

Azok pedig, akik gyorsabban szeretnének letölteni vagy csökkenteni a késleltetést, a LISEN Steam Deck Dock gigabites Ethernet portot is tartalmaznak. Míg a LISEN Steam Deck Dock nagyszerű csatlakoztathatósággal büszkélkedhet, az egyetlen probléma a terjedelmes mérete, ami megnehezítheti az utazást.

Anker dokkoló állomás

Legsokoldalúbb

Az egyetlen dokk, amely mindegyiket uralja, de borsos áron

Az Anker dokkolóállomás az egyik legsokoldalúbb dokkoló a környéken. Nagy sebességű Ethernet csatlakozással, rengeteg USB-porttal és egyszerre három monitoron való megjelenítés lehetőségével.

Profik

 • Gyors töltés
 • SD és MicroSD kártyanyílások
 • Három monitoros kijelző

Az Anker Docking Station egy nagy teljesítményű, 13 az 1-ben dokkolóállomás, amely sokkal többre képes, mint egyszerűen csatlakoztatni az ASUS ROG Allyt a tévéhez. Egy gigabites Ethernet-porttal, 5 Gbps-os USB-portokkal, DisplayPort-, SD- és MicroSD-nyílásokkal, USB-C-vel, audiobemenettel (3,5 mm) és két HDMI-porttal rendelkezik.

Bár az Anker dokkolóállomás jóval drágább lehet, mint a listán szereplő többi dokkoló, szélesebb körű csatlakoztathatóságot kínál, valamint akár három monitor csatlakoztatását is. Kicsi és könnyű, így tökéletes az utazáshoz, és használható laptopjával, Mac-jével, iPadjével és még sok mással.

Az Anker dokkolóállomás egy 4K-s monitort tud megjeleníteni 60 Hz-en, két 1440p-s monitort 60 Hz-en, vagy három 1080p-s monitort 60 Hz-en.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő ASUS ROG Ally dokkolóállomást

Ha új dokkolót szeretne vásárolni ASUS ROG Ally készülékéhez, néhány dolgot figyelembe kell vennie, például hány USB-portra van szüksége, ha van ilyen. Versenyjátékokkal játszik, vagy nagyobb játékokat szeretne gyorsabban letölteni, és mennyire kell hordozhatónak lennie a dokkolónak?

Azok számára, akik inkább ragaszkodnak a kipróbált és valódi termékekhez, az ASUS ROG 65W Charger Dock az ASUS hivatalos töltődokkolója. HDMI 2.0, USB 2.0 és egyetlen gyorstöltő USB-C portot kínál, mindezt egy kis, hordozható csomagban.

De ha nem csak a ROG Ally-hoz van szüksége dokkolóra, akkor érdemes megfontolni az Anker dokkolóállomást. Ez egy 13 porttal, köztük három kijelzőkimenettel rendelkező, csatlakoztatható erőmű, amely lehetővé teszi, hogy eszközét három különálló monitoron vagy tévén dokkolja.

Ha a csatlakoztathatóság és a hordozhatóság nagyszerű keverékére van szüksége, az UGREEN Steam Deck Dock a megfelelő eszköz az Ön számára. Tartalmaz egy Ethernet portot, rengeteg USB és USB-C portot, valamint HDMI kimenetet. De ami még fontosabb, kicsi és hordozható, így mindkét világból a legjobbat nyújtja.

UGREEN gőzfedélzeti dokkoló

Összességében a legjobb

Lenyűgöző dokkoló nagyszerű csatlakozási lehetőséggel

Az UGREEN Steam Deck Dock mindent tartalmaz, amire szüksége van ahhoz, hogy az ASUS ROG Ally készüléket a TV-jén játssza le. Még Ethernet portot, valamint USB és USB-C portot is tartalmaz.

Profik

  Hogyan (és miért) indítsuk el a Microsoft Word-et a parancssorból