A Köztünk szerverkapcsolati hibák kijavítása

Az Köztünk játszható online, vagy helyi hálózaton keresztül. Magától értetődik, hogy a játékot gyakran online játsszák, nem pedig helyi hálózaton keresztül. Az Közelünk lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nyilvános játékokat hozzanak létre, és csatlakozzanak hozzájuk, és ezek a játékok mind a cég saját szerverein vannak tárolva.

köztünk

Köztünk szerver kapcsolat

Az Our among Us szerverei különböző régiókban találhatók. Amikor játszik a játékkal, automatikusan kiválasztja a legközelebbi szervert. A látott játékok mindegyike a kiválasztott régió szerverein található. Ideális esetben nincs késés, és a szerverhez való csatlakozásnak egyszerűnek kell lennie. Ha egy Köztünk játékhoz próbál csatlakozni, de a játék a szerverkapcsolati problémák miatt folyamatosan megszakad, próbálkozzon a következő javításokkal.

1. Módosítsa a szerver helyét

A Köztünk nem mindig a legközelebbi szervert választja ki. Néha van egy másik régió, amelyet kiválaszthat, és ez megoldhatja a problémát.

Indítsd el Köztünk.
Válassza az Online lehetőséget.
A jobb alsó sarokban kattintson a régió ikonra.
Válasszon másik régiót.
Próbáljon meg csatlakozni egy játékhoz.

2. Frissítés köztünk

Az among Us kizárja a felhasználókat a játékból, ha nem a játék legújabb verzióját futtatják. Egyes játékosok megoldásokat alkalmaznak a játék régebbi verzióinak lejátszásához. Ha ez a helyzet, frissítenie kell a játékot. Függetlenül attól, hogy melyik platformon játsszuk, a rendelkezésre álló legfrissebb verzióval kell játszania, különben mindenféle problémába ütközik.

3. Ellenőrizze a hálózati kapcsolatot

Az online játékokhoz, függetlenül attól, hogy melyikkel játszik, stabil internetkapcsolatra van szükség alacsony ping mellett. Ellenőrizze a csatlakozást, hogy lássa, hogyan működik.

Nyisson meg egy böngészőt az asztalon.
Látogatás Speedtest.net.
Kattintson az Indítás gombra.
Ellenőrizze a ping és az internet sebességét.
A pingnek két számjegyűnek kell lennie, és nem lehet több 100-nál.

4. Tiltsa le a VPN-t

Ha VPN-t használ az asztalon, az zavarhatja a kapcsolatot. Lehetséges, hogy a VPN-nek saját csatlakozási problémái vannak, vagy a köztünk blokkolják. Kapcsolja ki a VPN-t, és próbáljon meg csatlakozni egy játékhoz.

5. Indítsa újra az eszközt

Ez a megoldás leggyakrabban mobileszközökön működik, de ha asztali számítógépen játszik, érdemes kipróbálni. Indítsa újra telefonját, táblagépét vagy asztali számítógépét, majd indítsa el a játékot.

Következtetés

A Köztünk lett sok hack és csaló célpontja. A játék mögött álló cég azon dolgozik, hogy ezt kijavítsa, hogy mindenki tisztességesen játszhasson. Ennek során számos korlátozást és ellenőrzést vezetett be. Ha olyan alkalmazást futtat, amely csalónak tekinthető, tiltsa le, és probléma nélkül játszhat a játékkal.