A Kodi letöltése Android táblagépre vagy okostelefonra az egyszerű módon

Felelősség kizárása: A webhely egyes oldalai partnerhivatkozást tartalmazhatnak. Ez semmilyen módon nem befolyásolja szerkesztőségünket.

A Kodi az egyik legsokoldalúbb – ha hírhedt – streaming szoftver, amelyet letölthet, és a MacBookoktól és PC-ktől a Chromecastokig és Firestickekig mindenre elérhető. De mi a helyzet az okostelefonoddal vagy táblagépeddel? Ha Android-eszköze van, szerencséje van.

Mielőtt továbbmenne, vegye figyelembe, hogy sok kiegészítő tartalmaz olyan tartalmat, amely nem hivatalosan engedélyezett, és az ilyen tartalmakhoz való hozzáférés illegális lehet. Röviden, ha a tartalom ingyenes, de túl szépnek tűnik, hogy igaz legyen, akkor valószínűleg az. Javasoljuk, hogy használjon VPN-t, például ExpressVPN-t, csak a biztonság érdekében, amikor tartalmat néz a Kodival.

A Kodi telepítése Android táblagépre vagy telefonra

A Kodi elérhető a Google Play Áruházban, és ez viszonylag egyszerűvé teszi a telepítést Android telefonjára vagy táblagépére. Korábban, ha volt Android-eszköze, és Kodira vágyott, az „oldalbetöltés” ​​nevű folyamatot kellett használnia – de már nem. Ezért úgy döntöttünk, hogy megmutatjuk a Kodi Androidon való beszerzésének legbolondabb és legegyszerűbb módját

Korlátozott ajánlat: 3 hónap INGYENES!

  Zárolási képernyő üzenet hozzáadása Android 7.0 rendszerhez
 • Nyissa meg a Google Play Áruházat Android-eszközén. – Ezt az alkalmazásfiókban vagy az eszköz keresősávjának használatával és a Google Playen gépelve találhatja meg.
 • A Google Play Áruház tetején található keresősáv segítségével írja be a „Kodi” szót.
 • Kattintson a kék keresési ikonra a billentyűzeten, vagy nyomja meg az „Enter” billentyűt attól függően, hogy melyik Android-eszközt használja.
 • Kattintson a „Telepítés” gombra a Kodi alatt.
 • Várjon egy kicsit, amíg az alkalmazás telepítődik. Ha befejezte, kattintson a „Megnyitás” gombra, vagy keresse meg az alkalmazást az alkalmazásfiókban, és koppintson rá.

  A Kodi beállítása az Androidon

  Most, hogy sikeresen telepítette a Kodit Android-eszközére, végigvezetjük a beállításon.

  Engedélyek engedélyezése

 • A Kodinak hozzá kell férnie bizonyos engedélyekhez, például az eszköz memóriájához. Tehát először ezt kell engedélyeznie. Kattintson a “Folytatás” gombra.
 • Ezután érintse meg az „Engedélyezés” lehetőséget.
 • Kiegészítők telepítése

  A Kodi most megnyílik a kezdőképernyőre. Innen a bal felső sarokban található Beállítások fogaskerékre koppintva telepítheti a kiegészítőket.

  Korlátozott ajánlat: 3 hónap INGYENES!

 • Érintse meg a „Kiegészítők” elemet a Beállítások oldalon.
 • Érintse meg az egyik lehetőséget a következő ablakban, amely az adott bővítményre vonatkozik.
 • Válassza ki azokat a kiegészítőket, amelyeket hozzá szeretne adni a Kodihoz. Túl sok közül lehet választani ahhoz, hogy mindegyik cikkben áttekintsük őket. Attól függően, hogy mit keres, a „Kiegészítőim” menü műfajonkénti listát ad.
 • Miután telepítette a kívánt kiegészítőket, azok megjelennek a Kodi kezdőlapján.

    Hogyan változtassuk meg a billentyűzetet Android telefonunkon

  A Kodi nem működik az Androidomon

  Sok felhasználó panaszkodott a Kodival kapcsolatos problémákra Android-eszközeiken. Sajnos számos oka lehet annak, hogy a Kodi nem működik megfelelően. Végigvezetünk néhány alapvető hibaelhárítási lépésen a Kodi működéséhez.

  Győződjön meg arról, hogy a megfelelő verziót használja

  A Kodinak, mint minden alkalmazásnak, számos szoftververziója van. Ha az alkalmazást a Google Play Áruházból töltötte le, akkor a jelenlegi Android operációs rendszerével kompatibilis verziót kellett volna telepítenie.

  Korlátozott ajánlat: 3 hónap INGYENES!

  De a biztonság kedvéért győződjön meg arról, hogy Android operációs rendszere és Kodija naprakész.

  Törölje a gyorsítótárat

  Egy másik gyakori probléma a Kodi alkalmazással akkor fordul elő, ha sérült adatok vannak az alkalmazás gyorsítótárában. Nyissa meg Android-eszközén a Beállításokat, és koppintson az „Alkalmazások” elemre.

 • Ezután érintse meg a „Kodi”, majd a „Tárolás” elemet.
 • Innen megérintheti a „Gyorsítótár törlése” lehetőséget.
 • Ennek a lépésnek a végrehajtása nincs hatással adataira, bővítményeire vagy bármilyen fontos információra. Nyissa meg újra a Kodi-t, és ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e.

  Javítás – A Kodi képernyő fekete

  Egy másik gyakori probléma (különösen az újabb Android-verziók esetén) az üres vagy fekete képernyő. Amikor megnyitja a Kodi-t, az átmegy a betöltési képernyőn, majd fekete lesz. Ha ez történik veled, van egy egyszerű megoldás. Csak tegye ezt:

 • Nyissa meg a Beállításokat Android-eszközén, és lépjen a „Kijelző” elemre.
 • Ezután érintse meg a „Motion Smoothness” elemet.
 • Koppintson a „Normál”, majd az „Alkalmaz” elemre.
 • Nyissa meg újra a Kodi-t, és hagyja betölteni. A képernyőnek az alábbi lépések végrehajtása után kell megjelennie.
 •   Hogyan használhatunk nagy Android telefonokat egy kézzel

  A beállítás módosítása nemcsak az akkumulátor élettartamát takarítja meg, hanem a felbontást is 120 FPS-ről 60 FPS-re változtatja. Sajnos a Kodinak néha nehézségei vannak a nagyobb képkockasebesség mellett, így ezzel beindul a rendszer.

  Gyakran Ismételt Kérdések

  Ha még új vagy a Kodiban, még mindig lehetnek kérdéseid. Ne aggódjon, ezt a részt csak az Ön számára készítettük el.

  A Kodi legális?

  Teljesen! Magában az alkalmazásban nincs semmi illegális. Vannak azonban olyan felhasználók, akik kitalálták a tartalom kalózkodásának módjait, és mivel a Kodi egy nyílt forráskódú platform, amely lehetővé teszi a kiegészítők telepítését bárhonnan, illegális lehet, amit a Kodival tesz. A biztonság kedvéért telepítsen valamit, például az ExpressVPN-t a böngészési élmény biztonsága érdekében

  Nemcsak jogi bajba kerülhet a szerzői joggal védett tartalmak kalózkodása miatt, hanem az internetszolgáltató is figyelemmel kísérheti, hogy mit csinál a Kodival. Ez az oka annak, hogy sok felhasználó VPN-t választ, ha nem éppen törvényes kiegészítőket használ.

  Letölthetem a Kodi-t iOS-re?

  Igen ám, de semmi esetre sem hibátlan. Az iPhone-felhasználók gyakran nehézségekbe ütköznek az olyan alkalmazásokkal, mint a Kodi, mert az Apple nagyon „Big Brother” álláspontot képvisel termékeikkel kapcsolatban.

  Szerencsére letöltheti az alkalmazást az App Store-ból vagy a Kodi webhelyéről.