Csatlakozás VPN-hez az iPhone 8 és iPhone 8 Plus készülékeken

Felelősség kizárása: A webhely egyes oldalai partnerhivatkozást tartalmazhatnak. Ez semmilyen módon nem befolyásolja szerkesztőségünket.

Ha tudni szeretné, hogyan csatlakozhat VPN-hez az iPhone 8 vagy iPhone 8 Plus készülékről, az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan teheti ezt meg egyszerűen. A fő ok, amiért VPN-hez vagy virtuális magánhálózathoz szeretne csatlakozni iPhone 8 vagy iPhone 8 Plus készüléken, az az, hogy biztonságos és privát kapcsolatot tegyen lehetővé kommunikáció közben, ahelyett, hogy nyilvános hálózatot használna, amely veszélyezteti az adatokat és információkat a nyilvános hálózat.

Egy másik ok, amiért érdemes VPN-hez csatlakozni iOS rendszeren, az, hogy biztonsági okokból előfordulhat, hogy konfigurálnia kell a VPN-t, hogy elérje vagy elküldhesse a munkahelyi e-maileket iOS iPhone 8 vagy iPhone 8 Plus készülékén. Be kell állítania egy virtuális magánhálózatot az iOS rendszeren, hogy az iOS-eszközére érkező és onnan kimenő tartalom és adat biztonságos legyen. A VPN Wi-Fi és mobil adathálózati kapcsolatokon keresztül működik.

Manapság rengeteg VPN-szolgáltatás érhető el. Használhat ingyeneset vagy fizetőset. Mi itt, az Alphrnál gyakran használjuk az ExpressVPN-t, mert megbízható, könnyen használható és széles körben elérhető. Bár az utasításaink kissé eltérhetnek attól függően, hogy melyik VPN-t használja, mindegyik nagyon hasonló az iPhone 8 és 8 Plus esetében.

  Hogyan lehet elérni a blokkolt webhelyeket Pakisztánban VPN segítségével

Korlátozott ajánlat: 3 hónap INGYENES!

VPN beállítása iPhone 8 vagy iPhone 8 Plus készüléken

A legtöbb VPN-nek van dedikált alkalmazása az Apple App Store-ban. Ha iPhone-ja nem támogatja az Ön által használt VPN-szolgáltatás alkalmazását, ugorjon tovább, és megmutatjuk, hogyan kell manuálisan konfigurálni a VPN-t.

Állítsa be VPN-jét a dedikált alkalmazás segítségével

Feltéve, hogy a VPN-nek van egy kijelölt alkalmazása, töltse le az App Store-ból, és kövesse az alábbi lépéseket:

 • Jelentkezzen be a VPN-be, és folytassa az ellenőrzési lépéseket.
 • Az alkalmazásnak egy sor előugró ablakon kell keresztülvinnie. Érintse meg az Engedélyezés gombot, amikor a rendszer a VPN beállítására kéri.
 • Miután befejezte az értesítési előugró ablakok elfogadását; könnyedén aktiválhatja a VPN-t iPhone-ján a bekapcsoló ikon megérintésével.
 •   A legjobb VPN a Firefoxhoz

  A VPN most be van állítva, és készen áll az iPhone-on való használatra.

  Korlátozott ajánlat: 3 hónap INGYENES!

  VPN manuális beállítása iOS rendszeren iPhone 8 és iPhone 8 Plus rendszeren

  Ha manuálisan szeretné beállítani a VPN-t iPhone-ján,

 • Nyissa meg a Beállítások, majd az Általános, végül pedig a VPN elemet.
 • Ezt követően kattintson a „VPN-konfiguráció hozzáadása” gombra.
 • Adja meg a VPN-kiszolgáló adatait. Megjegyzés: Ezt az információt a VPN-fiók oldaláról, a kézi konfigurációs oldalról vagy a rendszergazdától szerezheti be.
 • Ezután adja meg felhasználónevét és jelszavát. Ezután koppintson felül a Kész elemre.
 • A VPN most megjelenik az eszköz beállításaiban. Itt módosíthatja a helyet és a szervert.
 • Tekintse meg az Apple támogatási oldal kézikönyvét is, hogy megtudja, milyen konfigurációt kell használni a VPN beállításakor iOS rendszeren iPhone, iPad vagy iPod Touch rendszeren.

    VPN beállítása iPhone 6s és iPhone 6s Plus készülékeken

  Kapcsolja be vagy ki a VPN-t

  Miután beállította a virtuális magánhálózatot iOS rendszeren, lehetősége van a VPN be- és kikapcsolására az Apple eszköz beállítási oldalán. Ha VPN használatával csatlakozik, a VPN ikon megjelenik az állapotsorban.

  Korlátozott ajánlat: 3 hónap INGYENES!

  Ha több konfigurációs VPN-t állított be iOS rendszeren, könnyedén válthat a konfigurációk között iPhone, iPad vagy iPod Touch készülékén a Beállítások > Általános > VPN menüpontban, és válthat a VPN-konfigurációk között.

  Kérjen segítséget a VPN beállításához iOS rendszeren:

  Ha problémái vannak, amikor virtuális magánhálózatot állít be iOS rendszeren, vagy nem tud csatlakozni a VPN-hez, vagy ha „Hiányzik a megosztott titok” üzenetet, akkor előfordulhat, hogy a VPN-beállítások helytelenek vagy hiányosak. Ha kérdése van a VPN beállításaival vagy a megosztott titkos kulcsával kapcsolatban, forduljon a hálózati rendszergazdához vagy az informatikai osztályhoz.

  Ha többet szeretne megtudni a VPN-ről, lépjen kapcsolatba az iPhone üzleti támogatásával, keresse fel az iOS IT oldalát vagy az Apple iOS fejlesztői könyvtárát.