A kedvelt bejegyzések megtekintése az Instagramon

Egy átlagos Instagram-felhasználó naponta több száz bejegyzést lát a fotó- és videómegosztó platformon. Hacsak nem menti el aktívan azokat az Instagram-bejegyzéseket, amelyekhez visszatérni szeretne, vagy lájkolni szeretné őket, akkor nehéz dolga lesz, ha megpróbálja újra megnézni ugyanazt a bejegyzést. A jó hír az, hogy az Instagram egy egyszerű módja annak, hogy megtekinthesse az összes eddig kedvelt bejegyzést. És nem csak ez, azt is részletezzük, hogyan láthatja azokat a bejegyzéseket, amelyeket barátainak kedveltek az Instagramon.

Ellenőrizze a kedvelt bejegyzéseket az Instagramon (2022)

Tekintse meg kedvenc bejegyzéseit az Instagramon

1. Nyissa meg Instagram-profilját az alsó navigációs sáv segítségével, és érintse meg a hamburger menüt a jobb felső sarokban. A megjelenő előugró menüből válassza ki a „Tevékenysége” lehetőséget.

  Levelezési címkék létrehozása a Wordben Excel-listából

2. Itt érintse meg az „Interakciók” elemet, és válassza a „Tetszik” lehetőséget, hogy megtekinthesse azokat a bejegyzéseket, amelyeket kedvelt az Instagramon.

3. Most látni fogja az összes eddig kedvelt bejegyzést, beleértve a képeket, videókat és tekercseket. Ezeket a bejegyzéseket rendezheti a legújabbtól a legrégebbiig és fordítva, megadhatja az időtartamot, vagy akár ki is szűrheti egy adott Instagram-felhasználó bejegyzéseit. Csak annyit kell tennie, hogy megnyomja a „Rendezés és szűrés” lehetőséget a jobb felső sarokban a szűrők alkalmazásához.

Tekintse meg ismerőse kedvelt bejegyzéseit az Instagramon

Miközben megbeszéltük a lépéseket, amelyekkel megtekintheti a fiókján keresztül kedvelt bejegyzéseit, néhányan talán azon tűnődnek, hogy van-e lehetőség arra is, hogy megnézze, mi tetszett az összes ismerősének az Instagramon. Valójában az Instagramon volt egy „Követve” lap, amely felsorolta az összes kedvelt bejegyzést 2019 októberéig.

  Az ismétlődések eltávolítása a Google Táblázatokban

A kép jóvoltából: Twitter/@alex193a

Bár jelenleg nincs módunk mások kedvelt bejegyzéseinek ellenőrzésére, Alessandro Paluzzi megbízható alkalmazás-visszafejtő nemrégiben észrevette, hogy a vállalat azon dolgozik, hogy visszaállítsa ezt a funkciót a színfalak mögé. Várnunk kell, és meglátjuk, hogy megvalósul-e.

Addig is manuálisan kell felkeresned a barátod követőinek listáját, és ellenőrizned kell más alkotók legutóbbi bejegyzéseit, hogy megtudd, ismerősödnek tetszett-e a közelmúltban valamelyik bejegyzés. Ez a megközelítés akkor lehet hatékony, ha szeretné tudni, hogy a barátainak tetszettek-e bizonyos személyek bejegyzései. Ezt a következőképpen teheti meg:

1. Nyissa meg barátja Instagram-profilját, és érintse meg a „Követve” részt. Innen nyissa meg annak a személynek a profilját, akinek tetszését szeretné ellenőrizni.

  Az iCloud szolgáltatások elérése Androidon

2. Görgesd végig a bejegyzéseiket, és a bejegyzés felirata felett a „Kedveli ” feliratot fogod látni, ha ismerősödnek tetszett a bejegyzés. Ha több közös barátod van ezzel a harmadik személlyel, akkor a like-számlálóra koppintva megtekintheted a teljes kedvelések listáját. Mondanom sem kell, hogy a személynek vagy nyilvános profillal kell rendelkeznie, vagy követnie kell, hogy ez a módszer működjön.

Kövesse nyomon a kedvelt bejegyzéseket az Instagramon

Tehát ez az a két módszer, amellyel ellenőrizheti az Instagramon kedvelt bejegyzéseit. Ha újra meg szeretné tekinteni az egész idő alatt nézett Instagram-tárcsákat, bátran olvassa el az Instagram-tárcsák megtekintési előzményeinek ellenőrzésére vonatkozó útmutatónkat. További jó tippekért pedig tekintse meg útmutatónkat a legjobb Instagram-tippekről és trükkökről az itt található linken keresztül.