A JungleScout a legjobb elérhető Amazon hirdetési megoldás?

Az Amazonon történő értékesítés az egyik kihívást jelentő dolog, mivel a verseny napról napra erősödik. Függetlenül attól, hogy nagy márkás termékeket árul, vagy nagy márkával rendelkezik, a termékek Amazonon való hirdetése bonyolult.

Az átlagos ACOS (hirdetett eladási költség az Amazonon) 30%, míg a konverziós arány körülbelül 13%.

A megnövekedett verseny hatására az ACOS növekedni fog, tovább csökkentve az átalakítás esélyeit. Ezért a megfelelő Amazon hirdetési stratégia csökkentheti a kockázatokat és növelheti a konverziókat.

Az Amazon hirdetési eszközei jelentős szerepet játszanak az Amazon hirdetési stratégiájának megtervezésében. Ami pedig az Amazon hirdetési megoldását illeti, a Jungle Scout a verseny éllovasa.

A legtöbb Amazon-eladó azonban továbbra is megfojtja magát a kérdésben – vajon a Jungle Scout a legjobb elérhető Amazon hirdetési megoldás?

Ebben a cikkben erre a kérdésre adok választ a Jungle Scout legfontosabb szempontjaira és arra, hogy miért változtatja meg az Amazon hirdetési megoldásait.

Mi az a Jungle Scout?

A Jungle Scout egy átfogó Amazon-eladói szoftver, amely segít megalapozott döntéseket hozni arról, hogy mit kell eladni az Amazonon. Ez az Amazon termékkutató eszköz segít megtalálni a nyertes termékeket, megbecsülni az eladásokat, valamint adatokat szolgáltatni a nyertes termékekről és a hirdetésekről.

Ezen kívül a hatékony keresési és elemzési funkció jövedelmező lesz néhány aranyrög kiválasztásában.

Mindenekelőtt a webalkalmazás és a böngészőbővítmény tovább bővíti az eszköz funkcióit.

Amit a legjobban szeretek a JungleScoutban, az a gazdag funkciók, amelyek hiányoznak a legtöbb Amazon hirdetési eszközből.

Ebben a küldetésben, hogy megtaláljam a választ, hogy a Jungle Scout a legjobb Amazon hirdetési megoldás-e, áttekintettem ezt az eszközt, felsorolva minden funkcióját, előnyeit, árait és az általa megoldott fájdalompontokat.

A Jungle Scout jellemzői

Képzelje el, hogy mindent feltálalnak a tányéron, miközben csak be kell fektetnie, és minimális erőfeszítést kell tennie. A JungleScout az összes alapvető funkciót tálként szolgálja az Amazonon történő értékesítéshez és reklámozáshoz.

Akár egy több millió dolláros Amazon ügynökség tulajdonosa, akár most kezdte, a Jungle Scout soha nem fog csalódást okozni. Annyi mindent kínál az Amazon eladói számára, hogy ez elegendő a nagyvállalatok számára.

Nem nagy állítás, de a Jungle Scout iparágvezető az Amazon eladói eszközei terén, és ennek jó oka van.

Nézzük meg ezeket a funkciókat részletesen:

#1. Lehetőség kereső

Az Amazonon való hirdetés első lépése a kulcsszavak és rések megértése, amelyekre fogad. A lehetőségkereső eszköz az Amazon piacterét kutatja, és megtalálja a legjobb értékesítési helyeket.

A Jungle Scout megtalálja a legfelkapottabb kulcsszavakat a legnépszerűbb marketingszegmensek kereséséhez.

A felhasználók beállíthatják a szűrőket, és grafikus betekintést kaphatnak az alacsony versenyt jelentő és nagy igényeket támasztó kulcsszavakba.

Cseresznye a tortán! A Niche Score itt értékeli a termékeket olyan mutatók alapján, mint a termékkereslet, a verseny és a lista minősége.

#2. Termék adatbázis

Következő, ha ismeri az eladandó rést, itt az ideje, hogy megtalálja a felkapott termékeket, amelyeket eladhat.

A Jungle Scout 475 millió termékből álló hatalmas adatbázisban keres közvetlenül az Amazonról. Ne keverje össze az Opportunity Finderrel, amely megtalálja az eladásra kínált rést.

Előre beállított szűrőkkel rendelkezik, mint például a keresési mennyiség, a termékértékelések, a verseny és a bónusz-nyereség kalkulátor.

Tegyük fel, hogy olyan terméket szeretne találni, amelynek átlagos ára 400 USD és 4 csillagos besorolású. A termékadatbázis-eszköz megtalálja a kulcsszavas kereséshez kapcsolódó összes ilyen terméket, hogy mélyebb betekintést nyújtson az értékesítendő termékekbe.

#3. Kulcsszó Scout

Miután megvizsgálta a rést és az eladni kívánt termékeket, itt az ideje, hogy listázza termékeit a piacon. És ez a kulcsszókutatással kezdődik.

A Jungle Scout több millió adatot gyűjt le az internetről, hogy segítsen az eladóknak megtalálni a nagy konverziót eredményező kulcsszavakat. Ha a „Legjobb fekete cipő Nike”-re szeretne keresni, az eszköz a tartalomban szereplő, rendkívül jövedelmező kulcsszavakat javasolja.

Funkcióinak javítása érdekében a Jungle Scout fordított keresést végez a piacon az ASIN segítségével, hogy megtalálja a legjobban teljesítő kulcsszavakat.

Tegyük fel, hogy keres egy általános kulcsszót a rést, és bedobja az ASIN-t. A Reverse ASIN funkció az összes kulcsszót megadja olyan mutatók tekintetében, mint a PPC-ajánlat, a verseny és a becsült eladások.

A Scout kulcsszó rengeteg előnnyel jár, többek között:

 • A kulcsszó relevanciájának megértése.
 • Ismerje meg a kulcsszóigényt, beleértve az eladások számát és más releváns KPI-ket.
 • Magasabb helyezés rövidebb időtartamban.

#4. Amazon Ad Intel

Szeretné értékelni Amazon PPC sikerét?

A Jungle Scout rendelkezik olyan hirdetési elemzésekkel, amelyek a PPC-pontszámok meghatározásához az Seller Central és a Campaign Manager adatok átlagát készítik.

Az összes mérőszám grafikus ábrázolása megkönnyíti az irányítópult megértését. Legyen szó amatőr vagy professzionális eladóról, nem lesz nehéz dolga, hogy végignézze az Amazonon megjelenő hirdetések számát.

A felhasználók összehasonlíthatják a szponzorált eladásokat az organikus értékesítésekkel. Ha több kampányt futtat, és az összes adatot egyetlen irányítópulton szeretné elérni, a hirdetéselemzés a legnépszerűbb kampányok, termékhirdetések, hirdetéscsoportok és releváns kulcsszavak alapján rendezi ezeket az adatokat.

#5. Kobalt

Képzelje el, hogy egy kávémárkát vezet, és szeretné felülvizsgálni a „Ground Coffee” eladásait az Amazonon. A Cobalt egy intelligens eszköz, amely széleskörű betekintést nyújt a piaci részesedésbe, a bevételekbe, a fogyasztói keresletbe és a kávételjesítménybe.

Emellett automatizálhatja a kampányokat, és a kiemelt feladatokra összpontosíthat. Az Automatizálás funkció segítségével például megértheti a hirdetési kiadásokat, és előre beállított szűrők alapján szűrheti kampányait.

A Cobalt aranybánya az Amazon márka sikeres kampányának futtatása és optimalizálása terén.

#6. Böngésző kiterjesztés

Ha több csillagot szeretne hozzáadni a Jungle Scout webalkalmazáshoz, a Chrome-bővítmény Chrome-hoz és Firefoxhoz nagyszerű támogatást nyújt.

A böngészőbővítmény az Amazon piactéren keres adatokat anélkül, hogy a Jungle Scout webalkalmazásba navigálna.

Tegyük fel, hogy rákeres a „sajtreszelő” kifejezésre, hogy megtudja, hogyan teljesít ez a kulcsszó. Néhány másodpercen belül teljes körű adatokat kap arról, hogy ez a kulcsszó hogyan teljesít az Amazon piacon.

Ezenkívül ez a böngészőbővítmény megjeleníti az átlagos árat, a havi eladások számát, és még a lehetőségek pontszámát is.

Hogyan segít a Jungle Scout egy vállalkozás beindításában, növekedésében és bővítésében?

A SellerApp szerint 9,5 millió Amazon-eladó van világszerte. Az Amazon FBA-vállalkozás elindítása azonban könnyű, de bővítése kemény küzdelem.

Vérfürdő, ha még nagyobb a verseny.

Ez az oka annak, hogy az olyan eszközök, mint a Jungle Scout, segítenek a piac- és termékkutatásban, a kulcsszókeresésben, az eladások és bevételek nyomon követésében, valamint a termék sikerének jó előrejelzésében.

Íme egy 5 lépésből álló útmutató az Amazon FBA üzletének elindításához, növekedéséhez és fellendítéséhez:

Végezzen piackutatást

Az első lépés az, hogy alapos piackutatást végezzen azokon a termékeken vagy réseken, amelyeket értékesíteni fog. A termékkutatás előremutatót ad annak megállapításához, hogy a vállalkozás tartós és sikeres-e hosszú távon.

Miután alaposan megvizsgálta a terméket és a réseket, használja a Termékadatbázist az Amazonon értékesíthető termékek hatalmas adatbázisának összegyűjtéséhez. A kategóriák és az előre beállított szűrők segítségével megtalálhatja a kritériumainak megfelelő termékeket.

A funkcionalitás javítása érdekében a Product Database eszköz az Opportunity Finder eszközzel együtt működik, hogy új réseket találjon és új terméktrendeket fedezzen fel az Amazonon.

Fedezze fel a jövedelmező kulcsszavakat

Miután megvizsgálta a termékeket, a kulcsszókutatás a JungleScout másik elengedhetetlen funkciója.

A Jungle Scout a scout kulcsszó funkciót használja a nagy keresletű és alacsony versenyszámú kulcsszavak megtalálásához. A kulcsszókutatás lehetőséget ad a piaci szegmensek megismerésére, és részletes adatok megtekintésére az értékesítési becslésekről, a bevételekről és a kialakuló trendekről.

Egyetlen termékkategória esetében a Jungle Scout akár 500 millió termék listát is tud adni, amelyeket különféle szűrők, például kategória, havi eladások, havi bevétel és miegymás alapján rendezhet.

Optimalizált Amazon listák létrehozása

Az Amazon SEO ugyanolyan létfontosságú, mint a Google SEO. Nos, termékei rangsorolhatók ezen a versenytéren. Ezért elengedhetetlen a megfelelő képek, cím, ajánlott kulcsszavak és szolgáltatások használata az Amazon piactéren való láthatóság növelése és az eladások növelése érdekében.

Röviden, az optimalizált Amazon-termékek forró süteményként kelhetnek el.

A Jungle Scout’s Listing Builder segít optimalizálni a termékeket azáltal, hogy pontszámot ad az optimalizált listákra. Ahogy optimalizálja a termékeket SEO-hoz, valós idejű pontszámot kap az optimalizált termékek listáján.

Ha elkészült, közvetlenül importálhatja a terméklistákat a Jungle Scoutból a Seller Centralba.

Növelje az értékesítést termékmarketinggel

Bár az optimalizálás segíthet az organikus keresésben, előfordulhat, hogy fizetett kampányokat kell futtatnia, hogy bizonyos korai értékesítéseket érjen el.

Ha célzott promóciókat és kampányokat futtat, nagyobb valószínűséggel kap pozitív véleményeket és vásárlói visszajelzéseket. Ha sikeres promóciós kampányt futtat, nyilvánvaló, hogy tömeges megrendeléseket kap.

A Jungle Scout korlátozza a megrendeléseket, és kiküszöböli a promóciós kampányok miatti promóciós visszaéléseket. Ezenkívül beállíthat egy promóciós kódot az ügyfelek számára, hogy növelje az elkötelezettséget és az ügyfelek elégedettségét.

Automatizálja véleményeit

A sikeres promóciós kampányok és a termékek értékesítése után is hírnevet kell szereznie a vásárlók körében.

A Jungle Scout felülvizsgálati automatizálási funkciója az összes minősített rendeléstől visszajelzést kér az ügyfelektől. Grafikus adatok segítségével nyomon követheti és nyomon követheti a felülvizsgálati kérelmeket.

Az irányítópulton megjelenik a teljes idő, amelyet megspórol, miközben véleményeket kér az ügyfelektől.

Milyen fájdalompontokat old meg a Jungle Scout?

Ha megkérdezel tőlem egy hatalmas fájdalompontot, amelyet a Jungle Scout megold, az a manuális Amazon üzleti művelet.

Miért pazarol órákat a kézi kutatásra, ha percek alatt megtalálhatja a tökéletes terméket, amelyet elindíthat, ha egyszerűen beír egy kulcsszót a Jungle Scout webhelyen?

Az Ön teljes üzleti sikere a megfelelő termék megtalálásán múlik. A Jungle Scout egy automatizált eszköz, amely kiküszöböli az órákig tartó kézi termékkutatást, a versenytársak elemzését, a beszállítói kutatást és az olyan feladatokat, mint a felülvizsgálati kérések.

Ezzel az eszközzel megtudhatja, mi működik a versenytársak számára, és mi nem!

Íme néhány hatalmas kihívás, amelyeket a Jungle Scout megold az újoncok és a szakértők számára:

#1. Késleltetett jövedelmezőség

A legtöbb Amazon-vállalkozás korai szakaszban leállt a költségvetés hiánya miatt. Noha körülbelül 5-6 hónapba telhet, amíg az Amazon-üzlete teljesen felnövekszik, pontos mutatók nélkül ez a növekedés tovább késhet.

Képzeld el, hogy mindent 84,1%-os pontossággal szolgálnak fel a tányéron. Nos, a Jungle Scout kiszámítja és megjósolja az összes mérőszámot, hogy gyorsan méretezhesse vállalkozását.

#2. Túlterhelt verseny

A Marketplace Pulse szerint „Az Amazon piacterének összesen 8,6 millió eladója van világszerte.”

Nyilvánvaló, hogy az új eladók teljesen feloldódhatnak ebben a versengő ökoszisztémában. A verseny növekedésével szükség van a verseny elemzésére és 360 fokos betekintésre.

A Jungle Scout versenytárs intelligencia eszköze kiszűri és kiválogatja azokat a versenytársakat, akik a nagy keresletű, de alacsony versenyszámú kulcsszavakkal jeleskednek.

#3. Teljes automatizálás

A kézi feladatok okozta csuklás és fejfájás nyomasztó lehet az új eladók számára.

Eladóként rengeteg kézi feladattal van túlterhelve a listaoptimalizálás, az új kampányok futtatása, a hirdetések futtatása és az e-mailben történő visszajelzések kérése terén.

A Jungle Scout automatizálási funkciója elvégzi az összes nehézemelést Ön helyett. Először is automatizálja és optimalizálja a PPC-hirdetéseket. Másodszor, az ellenőrzés automatizálási funkciója automatikus felülvizsgálati kérelmeket küld az ügyfeleknek e-mailben.

Így a Jungle Scout többórás erőfeszítést takarít meg az ehhez hasonló feladatok automatizálásával.

Jungle Scout AI Assist: Nyílt AI-integráció

A Jungle Scout belépett a nyílt mesterséges intelligencia világába azáltal, hogy a mesterséges intelligencia technológiáját integrálta a listakészítőjébe.

Ez az újonnan integrált mesterséges intelligencia technológia lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy néhány kattintással létrehozzák és optimalizálják a terméklistát. Adatait a piac legjobb Amazon-listáiból szerzi be.

Az AI-asszisztens segít a szövegíróknak címeket, kulcsszavakat, képeket, funkciókat és termékleírásokat tartalmazó csábító hirdetésszöveg-elemek létrehozásában. A mesterséges intelligencia és a Jungle Scout integrálása segít a vállalkozásoknak megalapozott döntéseket hozni, és pontosabb eredményeket kapni.

A legjobb rész? A nem angol anyanyelvűek zökkenőmentesen írhatják a terméklistákat angolul, ami versenyképes az Amazon piacon.

Jungle Scout árképzés

Ha a Jungle Scout árairól kérdez, azt mondanám, hogy megfizethető, de bonyolult megérteni.

Mind a Jungle Scout webalkalmazásnak, mind a Chrome-bővítménynek eltérő árazási tervei vannak.

A webalkalmazáshoz a Jungle Scout megkapta a szabványos árképzési és csomagárazási tervet.

Nézzük először ezeket az árképzési terveket:

Szabványos árazási tervek

Így néznek ki a normál tervek:

Alapcsomag: (49 USD/hó vagy 29 USD/hó évente)

 • Böngésző kiterjesztés
 • Lehetőség pontszáma
 • Termékkövető
 • Amazon értékesítési becslő
 • Lehetőség kereső
 • Termék adatbázis
 • Szállítói adatbázis
 • Kulcsszó Scout
 • Értékesítési elemzés
 • Listing Grader

Lakosztálycsomag: (69 USD/hó vagy 49 USD/hó évente)

 • Termékkövető
 • Amazon értékesítési becslő
 • Történelmi termékkövetés akár 3 hónapig
 • Rangkövető
 • Listázásépítő
 • Készletkezelő
 • Figyelmeztetések
 • Szállítókövető
 • Promóciók

Professzionális terv (129 USD/hó vagy 84 USD/hó évente)

 • Termékkövető
 • Amazon értékesítési becslő
 • Történelmi termékkövetés akár 6 hónapig
 • Történelmi kulcsszóadatok 2 évig
 • Rangkövető
 • Listing Grader

Csomag árazás

A csomag ára néhány oktatási forrást kínál az eszköz funkcióival együtt. A három árazási terv a következő:

1. Az induló csomagcsomag ára 189 USD 3 hónapra

2. Az Entrepreneur Suite ára 349 USD 6 hónapra

3. A Freedom Builder Bootcamp ára 999 dollár 12 hónapig

Jungle Scout alternatívák

Nézzünk meg néhányat a Jungle Scout legjobb versenyzői közül:

#1. Hélium 10

A Helium 10 a legjobb alternatíva a Jungle Scout számára. Olyan funkciókat kínál, mint a termékkutatás, kulcsszókutatás, listaoptimalizálás, termékkövetés és értékesítési elemzés.

Ráadásul az eszköz 14 napig ingyenesen használható.

#2. Datahawk

A Datahawk egy minden az egyben szoftver az Amazon, a Walmart és az eBay piactér számára. Hatékonyan nyomon követi a kulcsszavakat, a termékek rangsorolását és a teljesítményt, és termékkutatást végez hatalmas mennyiségű adaton keresztül.

Ez az e-kereskedelmi intelligencia eszköz az egyik legjobb az üzleti életben, ha a versenytársak elemzéséről van szó. Kezdheti egy ingyenes demó kérésével.

#3. Perpetua.io

A Perpetua nagy hangsúlyt fektet az Amazon-hirdetésekre és a szponzorált hirdetésekre. Ezt az intelligens szoftvert a nagymértékben konvertáló Amazon-hirdetések másodpercek alatti létrehozására, elindítására és optimalizálására szabták.

Miután beállította a hirdetési kampányokat, zökkenőmentesen nyomon követheti a hirdetési kampányokat egy egységes analitikai irányítópulton keresztül.

Szerző megjegyzése

Határozottan a Jungle Scout az egyik legjobb Amazon reklámszoftver a piacon. A 600 000 vállalkozót számláló hatalmas felhasználói bázis bizonyítja ennek az eszköznek az örökségét.

Az eszköz könnyen használható kezelőfelületet és olyan erőteljes funkciókat kínál, mint például az optimalizálás, a termékkutatás és a kulcsszókutatás. A közelmúltban az Open AI-vel való integrációja tovább növeli a funkcionalitást.

Összességében a Jungle Scout nagyszerű barátja lesz egy sikeres Amazon-vállalkozás létrehozásában és beindításában. Ne higgy nekem? Nézze meg a millió dolláros esettanulmányokat itt.

Ezután tekintse meg a figyelemre méltó hirdetéskövető eszközöket a marketingszakemberek számára.