A JellyLock7 testreszabható, Android által ihletett lezárási képernyő az iOS 7 rendszerhez

Az eredetiségnek minden bizonnyal megvannak a maga érdemei, de ha egy ötlet már elég jó, akkor csak bütykölni kell vele, hogy tökéletes legyen. A korábban lefedett JellyLock csípés sok dicséretet és népszerűséget szerzett, amikor tavaly megjelent, mind funkciói, mind megjelenése miatt. Egy év elteltével szinte minden megváltozott az iOS megjelenésével kapcsolatban, és ezért logikus, hogy a JellyLock frissített verziója megfeleljen az új lapos felhasználói felületnek. A JellyLock7 meglehetősen hasonlít elődjéhez, ha csak az alapvető tulajdonságokat vesszük figyelembe, de van néhány finomabb pont, amelyek az új módosítást óriási előrelépést jelentenek a JellyLockhoz képest. A gyorsbillentyűk gyűrűjén most ikonjelvények láthatók, több a testreszabási lehetőség, és természetesen minden jobban illeszkedik a lapos iOS 7 UI-hoz.

  Az iMessage spam bejelentése és blokkolása iOS rendszeren

Az iOS 7 zárolási képernyőjének kicsi, de kényelmes funkciója, hogy a képernyő bármely részén csúsztatással feloldható. Mivel előfordulhat, hogy a JellyLock7-et szeretné az eszköz feloldásának egyetlen módjaként használni, a Beállítások alkalmazásban található módosítási menüben lehetőség nyílik az alapértelmezett feloldási viselkedés letiltására. A menü ezen részében elérhető másik lehetőség a kamerafogóval foglalkozik, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy váltsák a láthatóságát.

Az előző verzióhoz hasonlóan a JellyLock7 is lehetővé teszi az alkalmazás-parancsikonok hozzáadását a feloldó gyűrűhöz. Legfeljebb 5 alkalmazás-parancsikon adható hozzá, beleértve a rendszer- és a harmadik féltől származó alkalmazásokat is. A jelszó akkor is letiltható, amikor az alkalmazásokat JellyLock7 parancsikonokon keresztül indítja el.

A JellyLock7 menüben egy egész szakaszt szentelnek a csípés megjelenésének. Az itt található opciók segítségével átkapcsolhatja az ikonjelvények láthatóságát, és elhomályosíthatja a háttérképet a parancsikonok mögött. A többi elérhető opció a feloldógyűrű tulajdonságaival foglalkozik. A felhasználók módosíthatják ennek a gyűrűnek a méretét a képernyő alján található csúszka mozgatásával, és megváltoztathatják a színét, és az előre meghatározott árnyalatok közül választhatnak.

  Az Android alkalmazások Google automatikus kitöltésének kezelése

A JellyLock7 egy ingyenes csípés, és letölthető a Cydia áruház BigBoss repójából. Ha jelkódos zárat használ, és ügyel az adatvédelemre, akkor ez a finomítás nem feltétlenül az Ön számára való, de aki rajong az Android zárolási képernyőjéért, az biztosan vonzónak találja a JellyLock7-et.