Szkennelje be és szerkessze tömegesen kinyomtatott fényképeket iPhone-ján a Pic Scanner segítségével

A hétköznapi, kis felbontású szkennereket az okostelefonok kamerái az elmúlt években kiszorították a fősodorból. Mivel kézi eszközei könnyebben elérhetőek és könnyebben kezelhetők, célszerű a lehető legtöbb tevékenységhez használni őket. Míg a szkennerek által kínált kiváló minőség megakadályozza, hogy a felhasználók túlságosan más kamerákra hagyatkozzanak a fizikai adatok digitális formába történő konvertálásakor, a megfelelő szkenner mechanizmus és a hozzá tartozó szoftver hiánya is nagy szerepet játszik ebben a választásban. Pontosan ezért vannak Android- és iOS-alkalmazások, amelyek olyan módszereket dolgoznak ki, amelyek biztosítják, hogy a szkennelési folyamat a lehető legzökkenőmentesebb és problémamentes maradjon. A Handy Scanner és a ShoeBox csak kettő a sok okostelefon-alkalmazás közül, amelyek utánozzák a szkenner képességeit, de a Pic Scanner egy lépéssel tovább viszi a dolgokat. Az iOS-alkalmazás kínál point-and-scan funkciókat, de több fényképet is beolvashat egyszerre, majd a felhasználók könnyedén szerkeszthetik azokat. A Pic Scanner különbséget tud tenni a különálló dokumentumok és képek között, és levágja őket, hogy több végeredményt kapjon, amelyeket külön fotóként lehet menteni.

  A teljes útmutató a torrentek működéséhez

A Pic Scanner egy egyszerű alkalmazás, de ha továbbra is mindent meg szeretne tudni a funkcióiról és használatáról, kattintson a főképernyő jobb felső sarkában található „Súgó” lehetőségre. A cselekvéshez helyezze a beolvasni kívánt objektumokat sima, nem texturált felületre, és tartsa felettük a készüléket. Az „OK” jelzőfénynek világítania kell a keresőn, mielőtt megnyomja a rögzítés gombot. Győződjön meg arról, hogy a tárgyak legalább fél hüvelyk távolságra vannak egymástól, mielőtt lenyomja az exponáló gombot. Ha elkészült egy fénykép, és elégedett a minőségével, nyomja meg a „Használat” gombot, és hagyja, hogy a Pic Scanner külön fényképekké vágja a rögzített objektumokat.

A levágott fényképek egyenként szerkeszthetők, és albumokba adhatók a könnyebb kezelés érdekében. A Pic Scanner szerkesztési lehetőségei közé tartoznak a képeffektusok, az elforgatás, a kivágás és a feliratozás. Ha elégedett egy képpel, nyomja meg a megosztás gombot. A fényképek menthetők a kameratekercsre, vagy közzétehetők a közösségi médiában.

  A Spin újragondolja az iPhone zárolási képernyőjének zenevezérlőit

Ha inkább albumokba szeretné rendezni képeit, egyszerűen hozzon létre egyet a Pic Scannerben, és kezdjen hozzá fényképeket hozzáadni. Az albumok segítségével tömegesen törölhet fényképeket, és csoportosíthatja a hasonlókat. Ezek az albumok tetszőleges nevet is kaphatnak.

A Pic Scanner egy ingyenes alkalmazás, de próbaverzióként csak 10 ingyenes beolvasást kap. Miután ezeket a felvételeket felhasználta, 2,99 dollárt kell kifizetnie egyszeri alkalmazáson belüli vásárlásként, hogy a Pic Scannert határozatlan ideig használni tudja. Ezt az univerzális alkalmazást a következő linkre kattintva próbálhatja ki.

Telepítse a Pic Scanner alkalmazást az iOS App Store-ból