Személyre szabott videostreaming Android és iOS rendszerre

Hónapokkal a StumbleUpon általi felvásárlás után az 5by videóajánló motor január végén végre eljutott iOS-re és Androidra. A StumbleUpon még 2013 szeptemberében vásárolta fel az induló vállalkozást azzal a céllal, hogy testre szabott videókat biztosítson a felhasználóknak, amelyek tükrözik hangulatukat, hangulatukat és helyzetüket. A koncepció továbbra is hasonló a StumbleUpon jelenlegi kínálatához: különböző forrásokból származó videókat készít, amelyek kifejezetten a kiválasztott helyzetet vagy hangulatot célozzák meg. Más szóval, az 5by a StumbleUpon videó megfelelője. Olvasson tovább az ugrás után, hogy megtudja, hogyan működik.

Az 5by különböző forrásokból gyűjti a videókat, de leginkább a YouTube-ról fog videókat nézni. A YouTube mélyreható integrációjának köszönhetően hatalmas tartalomtárra számíthatsz, beleértve a hírességekkel, technológiával, zenével, szórakoztatással, útmutatókkal és minden mással kapcsolatos videókat. A felhasználói felület elegáns és intuitív mindkét támogatott platformon.

Amikor elindul, az 5by megkövetel néhány részletet önről, például az aktuális hangulatáról, arról, hogy a barátai mit gondolnak rólad, mihez kezdesz, stb. Ennek a kezdeti kérdőívnek az a célja, hogy segítsen az alkalmazásnak személyre szabott lejátszási listákat létrehozni egy milliós indexből. videók közül. Ez nem minden; idővel megtanulja változó érdeklődését is. Ezt követően be kell jelentkezni a szolgáltatásba is, amit gyorsan megtehetsz Facebookon vagy email fiókon keresztül.

Az interfész több animált hátteret is tartalmaz, amelyeket minden indításkor végigjár. A képernyő bal szélétől befelé húzva megjelenik az 5by navigációs menüje, amely lehetővé teszi a személyre szabott videóindex újraszabását.

Miután elmondta az alkalmazásnak, hogy mi érdekli, az 5by azt is megkérdezi, hogy mennyi üresjárati ideje van a kezében. Egyszerűen csúsztassa az ujját az időtárcsán a lejátszás gomb körül a kívánt percszám beállításához, majd nyomja meg a Lejátszás gombot, dőljön hátra, lazítson, és nézze meg saját, személyre szabott videóadatfolyamát.

A lejátszási képernyőn megjelenik az aktuális videó időtartama, a forrása, valamint a HD formátum váltására, a videó értékelésére, a lájk megjelölésére és a Facebookon való közzétételére szolgáló gombok.

Az alkalmazás ingyenesen elérhető iOS és Android rendszeren. Töltse le készülékére az alábbi linkről.

Töltse le az 5by-t Androidra

Töltse le az 5by-t iOS-re