A Dynamic Island beszerzése bármilyen iPhone-on (jailbreak nélkül)

A Dynamic Island az iPhone 14 Pro sorozat kiemelkedő funkciója. Az Apple új felfogása az iPhone bevágásról a hírhedt bevágást segédfunkcióvá változtatja. Sajnos kizárólag az iPhone 14 Pro és a 14 Pro Max készülékekre vonatkozik, de a pletykák szerint az iPhone 15 sorozattal minden modellt elérhet. Noha számos olyan jailbreak-módosítást láttunk, amelyek a Dynamic Island funkcionalitását az iPhone-okba hozták egy fokkal, nem mindenki képes feltörni eszközeit. Az iOS fejlesztője, Matteo Zappia azonban egy új alkalmazással állt elő, amely nem igényli az iPhone-ok jailbreak-elését a Dynamic Island funkciók eléréséhez. A „DynamicCow” névre keresztelt alkalmazással a Dynamic Island tablettát minden olyan iPhone-on elhelyezheti, amelyik már eleve jót tesz. Ebben az útmutatóban megvizsgáljuk, hogyan kell telepíteni a DynamicCow alkalmazást.

Szerezze be a Dynamic Island funkciókat bármely iPhone készüléken (2023)

Telepítenie kell az AltStore alkalmazást a nem jailbreakelt iPhone-jára a DynamicCow alkalmazás telepítéséhez és a Dynamic Island funkciónak a hornyolt iPhone-jára. Először elmagyarázzuk, hogyan működik ez az alkalmazás, majd áttérünk a lépésről lépésre történő telepítési folyamatra.

DynamicCow: Hogyan működik az alkalmazás?

A DynamicCow alkalmazás kihasználja a „MacDirtyCow” hibát (CVE-2022-46689). Szerencsére ezek a változások ideiglenesek, mivel a RAM-ban tárolt adatokra ír.

Bármilyen izgalmasnak is hangzik, a folyamat nem olyan egyszerű, mint egy alkalmazás letöltése az App Store-ból. Az AltStore letöltéséhez csatlakoztatnia kell iPhone-ját Mac vagy Windows PC-hez a DynamicCow alkalmazás oldalbetöltéséhez. De megéri a fáradságot, ha szeretné megtapasztalni azokat a nagyszerű Dynamic Island funkciókat és animációkat az iPhone 11, iPhone 12, iPhone 13 vagy iPhone 14 sorozatú telefonokon. Ezenkívül a Dynamic Island csak az iOS 16.0 – iOS 16.1.2 rendszert futtató iPhone készülékeken érhető el, mivel az Apple kijavította a MacDirtyCow hibát az iOS 16.2 rendszeren.

  Widgetek hozzáadása, testreszabása és használata Mac rendszeren

Jelenleg az alkalmazás kísérleti fázisban van, a fejlesztő pedig már igért hogy a jövőben tovább fejleszthessük. Ezért azt javasoljuk, hogy saját felelősségére próbálja ki. Ha Ön iPhone 11 felhasználó, készüljön fel arra, hogy a bevágás körül egy nagy piros sávot lásson, amely blokkolja az időt, az ikonokat és az akkumulátor százalékos arányát. A DynamicCow alkalmazás fejlesztője még nem talált megoldást erre a problémára.

A DynamicCow telepítésének előfeltételei

Ha az alapok nem készültek el, a következő előfeltételek vannak a DynamicCow alkalmazás telepítéséhez és a Dynamic Island iPhone-jára való letöltéséhez:

  • Először is szüksége van egy iOS 16.0 – iOS 16.1.2 rendszert futtató iPhone-ra. Ne töltse le az iOS 16.2 legújabb frissítését, ha a Dynamic Island funkcióit szeretné használni telefonján.
  • Az AltStore iPhone-ra való telepítéséhez Mac vagy Windows PC szükséges. Igen, telepítheti az iTunes-t Windows rendszerre, hogy oldalra töltse az AltStore-t iPhone-jára.
  • Végül egy villámkábelre van szüksége az iPhone és a Mac vagy Windows PC csatlakoztatásához.

Az AltStore telepítése iPhone-ra

Először is nézzük meg, hogyan töltheti le és telepítheti iPhone-jára az AltStore alkalmazást, amely szükséges a Dynamic Island alkalmazás működéséhez. Így megy ez:

Megjegyzés: Bemutattuk a folyamatot Macen, de meglátogathatja ez a link hogy nézze meg a Windowsra vonatkozó utasításokat.

1. Töltse le az AltServert Mac számítógépére a következő címről: ez a link pont itt.

  Hogyan számítsuk ki a nyereségszázalékot [4 Profit Margin Calculator]

2. A letöltés után indítsa el az AltServert, majd indítsa el a Mail alkalmazást a Mac számítógépen.

3. A Mail alkalmazásban lépjen a „Mail -> Preferences” menüpontra a felső menüsorban. Ezután válassza a „Bővítmények kezelése” lehetőséget az „Általános” lapon, és engedélyezze az „AltPlugin.Mailbundle” opciót. Kattintson az „Apply and Restart Mail” opcióra.

4. Ezután csatlakoztassa iPhone-ját MacBook- vagy Mac-eszközéhez.

5. Ezzel egyidejűleg oldja fel iPhone készülékét, és kattintson a „Trust” gombra, amikor a „Trust This Computer” előugró ablak megjelenik iPhone-ján.

6. Most nyissa meg a „Finder” alkalmazást a Mac számítógépen, válassza ki iPhone-ját a bal oldali sávról, majd engedélyezze a „Show this iPhone when on Wi-Fi” opciót a jobb oldali panelen.

7. Ezután lépjen a Mac menüsorába a képernyő tetején, és kattintson az AltServer ikonra. Ezután kattintson az „AltStore telepítése” elemre (a Dynamic Island alkalmazás telepítéséhez), és válassza ki a csatlakoztatott iPhone-t.

8. Adja meg Apple ID azonosítóját és jelszavát, és néhány másodpercen belül megjelenik egy „AltStore sikeresen telepítve az eszközére” üzenet.

9. Ezt követően lépjen vissza az iPhone készülékére, és lépjen a „Beállítások -> Általános -> VPN és eszközkezelés” menüpontra, majd érintse meg a „Trust” elemet. [Your email ID]”.

10. Ezután lépjen a „Beállítások -> Adatvédelem és biztonság” menüpontra, és görgessen le a Fejlesztői mód kiválasztásához. Itt engedélyezze a Fejlesztői módot iPhone-ján.

Sideload DynamicCow App az iPhone-on

Sikeresen telepítette az AltStore alkalmazást iPhone-jára. Ennek ellenére itt az ideje, hogy oldalra töltse a DynamicCow alkalmazást, és megszerezze a Dynamic Island funkciót iPhone-ján. Íme, hogyan kell ezt megtenni:

1. Nyissa meg az AltStore alkalmazást iPhone-ján, és jelentkezzen be Apple ID-jával.

2. Ezután keresse fel a GitHub oldal a DynamicCow számára az iPhone-on. Ezután görgessen le a „Kiadások” részhez, és töltse le a DynamicCow legújabb „.ipa” fájlját.

  Hogyan készítsünk mappát a Google Dokumentumokban

3. Ezt követően nyissa meg az AltStore-t, és lépjen a „Saját alkalmazások” fülre. Itt érintse meg a „+” ikont, és válassza a DynamicCow.ipa lehetőséget az alkalmazás telepítéséhez.

4. A telepítés után nyissa meg a DynamicCow alkalmazást, és válasszon az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Max elrendezése közül, az iPhone modelljétől és képernyőméretétől függően. Ezután érintse meg az Engedélyezés gombot. Ha nem Pro iPhone-ja van, javasoljuk, hogy válassza az iPhone 14 Pro Dynamic Islandet.

5. És íme! A rovátkolt iPhone-ja mostantól Dynamic Island UI-val és olyan funkciókkal rendelkezik, mint az új iPhone 14 Pro és 14 Pro Max.

Dynamic Island iPhone 12 Pro készüléken

Megjegyzés: Ne felejtse el letiltani a Dynamic Island szolgáltatást, mielőtt eltávolítja a DynamicCow alkalmazást vagy az AltStore alkalmazást az iPhone készülékről. Ellenkező esetben újra kell telepítenie az alkalmazást, vagy teljesen frissítenie kell iPhone-ját, hogy megszabaduljon tőle.

Dynamic Island: Változtassa bármelyik iPhone-t iPhone 14 Pro-vá

Most, hogy megtanulta, hogyan szerezhet be Dynamic Island-szerű funkciókat bármely iPhone készüléken, itt az ideje, hogy kipróbálja a funkciót. Cikkünkben megtekintheti a Dynamic Island által támogatott alkalmazások listáját. Alternatív megoldásként elkezdhet babrálni az új funkcióval úgy, hogy néhány nagyszerű alkalmazást telepít a Dynamic Islandhez. Egyetértek azzal, hogy a Dynamic Island felhasználói felület, amelyet a DynamicCow alkalmazással kapsz, nem olyan esztétikus, mint az iPhone 14 Pro sorozaton, és a natív bevágás akadályozza az időt és a mobiljel-ikonokat, de érdemes ráfordítás nélkül kézbe venni az új funkciót. 1000 dollár.