A 9 legjobb teleprompter-alkalmazás a beszéd tisztaságának biztosításához

Van egy dolog, amitől az emberek rettegnek, amikor beszédeket és prezentációkat tartanak a közönség lejáratásával) – ez pedig a sorok elfelejtése! Mindannyian ott voltunk, végigküzdöttünk, dadogtunk, megálltunk, és végül megtettük! A Teleprompter Apps esetében azonban a vonalak miatti aggódás a múlté lehet.

Akár egyetemi, akár közösségi környezetben, akár professzionális környezetben, a teleprompter-alkalmazások megmentik a helyzetet (vagy a beszédet!). !). Könnyen használhatók, és útközben is használhatók, mivel iOS, Android és Windows rendszeren is elérhetők, miközben könnyen zsebben is vannak.

Szóval, ha nem akarsz többé aggódni a soraid miatt, olvass tovább!

Mik azok a Teleprompter alkalmazások?

A Teleprompter alkalmazás egy olyan szoftveralkalmazás, amely segíti az embereket a szkriptek vagy prezentációk továbbításában. Gördülő szöveges kijelzőjükkel számítógépen vagy mobileszközön olvashatja és elmondhatja a szkripteket. Ráadásul az alkalmazás nyomon követheti azáltal, hogy vizuális jelzést ad a következő eseményekhez. Még a Teleprompter alkalmazást is használhatja videók rögzítésére előre megírt szkriptekkel, hogy professzionális prezentációt készítsen.

Tippek és technikák a teleprompter alkalmazások használatához

 • Folytassa az olvasást és a beszédet következetesen, hogy a szöveg egyszerre jelenjen meg.
 • A Teleprompter alkalmazást a bemutató előtti gyakorlással ismerheti meg.
 • Rövid mondatok és szünetek használata javasolt, hogy könnyebben olvasható legyen a szöveg.
 • Lépjen kapcsolatba a kamerával, hogy prezentációja természetesebb legyen.
 • Ügyeljen arra, hogy emlékezzen a prezentáció főbb pontjaira jelzőkártyák vagy jegyzetek segítségével.
 • Valahányszor elveszíti a helyét a szövegben, mély lélegzetvétellel visszanyerheti azt.

Felsoroltuk az összes legjobb teleprompter-alkalmazást, így készen állhat a következő bemutatóra!

Bigvu

A Bigvu segítségével lenyűgöző videókat rögzíthet webhelyére vagy közösségi médiára. Ezzel az alkalmazással könnyen megjegyezheti azokat a trükkös neveket és szövegsorokat, amelyeket nehéz megjegyezni. Lehetővé teszi, hogy hihetetlen HD videókat készítsen álló vagy fekvő módban. A YouTube-integrációnak köszönhetően videóid megosztása a világgal még soha nem volt ilyen egyszerű.

Főbb jellemzők

 • Szöveg szerkesztéséhez használja a beépített szerkesztőt
 • A szkript létrehozása kilenc percre korlátozódik
 • Teljesen testreszabható szkriptek
 • Közvetlenül exportálhatja a végleges verziót

A Bigvu ingyenes alkalmazásverzióval rendelkezik, ahol hozzáadhatja márkáját és stílusát anélkül, hogy scripthez lenne kötve. Ezenkívül, ha egy másik szintre szeretné emelni, az alkalmazás prémium verziója lehetővé teszi a vízjelek eltávolítását, háttérzene hozzáadását stb.

  Töltse fel a Google Táblázatokat ezzel a 10 érdekes eszközzel

Platformok – Android, iOS

PromptSmart

A PromptSmart leegyszerűsíti a Teleprompting funkciót azáltal, hogy megkönnyíti a tanárok, a diákok és a szakemberek számára vonzó videók készítését. Több mint tíz betűtípust és tizenkilenc szöveget tartalmaz.

Testreszabhatja a betűtípus stílusának és színének megváltoztatásával, vagy akár egy Notecard formátum használatával a beszéd körvonalazásához. Automatikus nyomkövető rendszere az Ön beszéde alapján állítja be a görgetési sebességet, hogy nyomon tudja tartani Önt.

Főbb jellemzők

 • Kompatibilis a Windows, iOS és Android rendszerekkel
 • Kövesse nyomon olvasási folyamatát egy olvasási útmutatóval
 • Internet nélküli hangfelismerő szoftver
 • Tartalom mentése a Google Drive, OneDrive, Dropbox vagy iCloud szolgáltatásba.

A PromptSmart beépített szerkesztővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a szkriptek egyszerű szerkesztését és testreszabását. Két változatban kapható:

PromptSmart Pro

Ez automatikusan görgeti a szöveget, miközben beszél. Így hibátlan tartalmat szállíthat. Regisztráció nélkül akár három percig is kipróbálhatod. Ez az alkalmazás tökéletes híradóknak, nyilvános előadóknak és mindenkinek, akinek forgatókönyv-asszisztensre van szüksége. Ezenkívül könnyen használható, és időtakarékos funkciókkal rendelkezik, amelyek kivételes prezentációkat biztosítanak.

Platformok – Android, iOS

PromptSmart Lite

Ha Ön iOS-felhasználó, aki zökkenőmentes Teleprompter-élményt keres, a PromptSmart Lite az ideális társ. Könnyedén csiszolhatja beszédét a PromptSmart Lite használatával jegyzetek és szkriptek helyett.

Platformok – iOS

Teleprompter Premium

A Teleprompter Premium tökéletes kezdőknek és profiknak egyaránt. Felhasználóbarát kialakítása lehetővé teszi, hogy olyan prezentációkat tartson, amelyek professzionálisak és vonzóak. Csak fel kell töltenie a szkriptet, és bele kell ugrania a szövegbe az iOS segítségével. Könnyedén testreszabhatja a szöveg méretét, sebességét és színét, és egyéni gyorsbillentyűkkel szabályozhatja.

Főbb jellemzők

 • A távirányító görgeti a szöveget és futtatja a szkripteket
 • Beépített fordítás
 • Beállítja a betűtípusokat, a sorközt és a szöveg méretét
 • Adjon hozzá egy időzítőt a görgetés sebességének, irányának és szüneteinek szabályozásához

Az alkalmazás automatikus görgetést, szövegkiemelést és hangfelismerést kínál. A Teleprompter Premium segítségével lebilincselő, erőteljes és egyszerűen lenyűgöző prezentációkat készíthet!

Platformok – iOS

Videó Teleprompter

A Video TelePrompter segítségével prezentációkat tarthat a szemkontaktus feláldozása nélkül. Ezzel a hordozható mini stúdióalkalmazással fényképeket, videókat és egyéb elemeket adhat hozzá prezentációihoz.

Sőt, beállíthatja a szöveges területet, hogy közelebb legyen a kamerához, így a forgatókönyv olvasása közben közvetlenül megtekintheti a kamerát. Ezenkívül a program támogatja a beszélt tartalmat és a multimédiás integrációt, így a legjobb prezentációs eszköz.

  A fehéregyensúly használata a Google Fotókban

Főbb jellemzők

 • Rögzítési eszközök natív alkalmazásokhoz
 • Szövegszerkesztője van
 • A görgetés és a megjelenítés személyre szabható
 • Távirányító funkció

A Video TelePrompter prémium verziója lehetővé teszi a rögzítés sebességének szabályozását anélkül, hogy megérintené iPadjét vagy okostelefonját. Ezenkívül importálhat szkripteket, és eltávolíthatja az alapértelmezett vízjelet.

Platformok – iOS

Video Teleprompter Lite

Professzionális forgatókönyvezett videók készítéséhez nézze meg a Video Teleprompter Lite alkalmazást. Ezzel az alkalmazással egyszerűen és gyorsan elolvashatja szkriptjeit közvetlenül a kamerája mellett, így nem kell bámulnia.

Különböző betűtípusokkal és színekkel testre szabhatod videód megjelenését, a sebessége pedig tetszés szerint állítható.

Platformok – iOS

Profi tipp: Ha gyakran használja a Mac-et prezentációinak elkészítéséhez, ne felejtse el megnézni ezt a MacOS prezentációs szoftvert, amellyel fantasztikus diákat készíthet!

Teleprompter videóhoz

A Teleprompter for Video játékot megváltoztató funkcióival feldobja prezentációját. Ez egy webalapú Teleprompter alkalmazás, amelyhez bármilyen eszközről hozzáférhet. Elegáns és intuitív kialakítása lehetővé teszi, hogy professzionális minőségű tartalmat nyújtson könnyedén. Ráadásul elérhető a Google Play Áruházban és a webhelyükön.

Főbb jellemzők

 • Kompatibilis iPad, iPhone és Android készülékekkel.
 • A közösségi média integrációjának támogatása.
 • Egyszerű és intuitív felhasználói felület.
 • Valós idejű szerkesztés és vezérlés.

A Teleprompter for video videokészítő eszközzel rendelkezik, amely lehetővé teszi a szemkontaktus fenntartását, a képernyőn való jelenlét fokozását és a közönség figyelmének felkeltését.

Platformok – Android, iOS

Selvi – Teleprompter kamera

A Selvi gyerekjáték a kamera előtti prezentációt, mivel lehetővé teszi szövegek olvasását a videó rögzítése közben. Lehetővé teszi, hogy szkripteket importáljon a telefonjáról, és mozgassa a szöveg tükröződéseit, miközben személyre szabja a sebességet és a méretet.

Főbb jellemzők

 • Androidon és iOS-en működik
 • A szelfi kamera videofelbontás beállítással rendelkezik
 • Ezzel az alkalmazással videókat rögzíthet
 • A képernyőn megjelenő mozdulatok segítségével módosíthatja a betűtípus sebességét és méretét.

A Selvi lehetővé teszi a videó felbontásának és a kamerabeállításoknak az intelligens promoterrel történő módosítását, valamint az első vagy a hátsó kamerával történő rögzítést.

Platformok – Android

SpeechWay- 3 az 1-ben teleprompter

A SpeechWay intuitív interfésszel rendelkezik, amely megkönnyíti a szkriptek importálását. A testreszabható szövegmérettel, görgetési sebességgel és színsémával pedig egyedi beszédstílusához igazíthatja.

Főbb jellemzők

 • A távirányítóval vezérelheti a telepromptereket.
 • Módosíthatja a szöveg betűtípusát, méretét és színét.
 • Egyszerűen importálhat és exportálhat szöveges fájlokat.
 • Könnyen integrálható beszédfelismerő szoftverrel.

A SpeechWay elérhető a Google Play Áruházban.

Platformok – Android

Elegáns teleprompter

Az Elegant Teleprompter segít fejleszteni nyilvános beszéd- és prezentációs készségeit. Ezzel a fantasztikus alkalmazással Android-eszközét egy alkalmas teleprompterré alakíthatja, így biztosítva, hogy beszédei és prezentációi mindig pontosak és megnyerőek legyenek.

  A 8 legjobb Space Engineers szervertárhely mindenki számára

Főbb jellemzők

 • Csatlakozás Bluetooth-on keresztül
 • A szkriptek importálása egyszerű
 • Szöveg és görgetés vezérlés
 • Rendszerezés és válogatás

Az Elegant Teleprompter sokoldalú és alkalmazkodó, akár beszédkészséged fejlesztése, videók készítése vagy élő közvetítés mellett döntesz.

Platformok – Android

Teleprompter videó hanggal

A Teleprompter a Video Audioval lebilincselőbb prezentációs élményhez használható, így Ön vonzóbb előadóvá válik, és leköti a közönség figyelmét. Ettől eltekintve, ez az alkalmazás megkönnyíti a videók rögzítését azáltal, hogy telekérést biztosít.

Főbb jellemzők

 • Készítsen videókat teleprompter szöveggel.
 • Állítható sebességű folyékony szöveggörgetés.
 • Könnyen használható kezelőszervek és egyszerű kezelőfelület.
 • A zene és a háttér személyre szabható.

A Teleprompter With Video felhasználóbarát és kényelmes, egyszerűvé és élvezetessé teszi a tartalom létrehozását.

Platformok – Android

Dolgozik a forgatókönyvén, és óvakodik a gépeléstől? Tekintse meg ezeket a beszédből szöveggé alakító megoldásokat üzleti és személyes használatra.

Keresendő funkciók a Teleprompter alkalmazásban

👍 Szöveg importálási lehetőség – A Teleprompter alkalmazásoknak lehetővé kell tenniük a fájlok importálását különböző forrásokból és formátumokból, beleértve a Microsoft Word, Adobe PDF és TXT fájlokat. Lehetővé kell tennie a dokumentumok mentésére és letöltésére a Google Drive-ból vagy más felhőalapú tárolási alkalmazásokból.

👍 Szövegbeállítások szerkesztése – A forgatókönyv legtöbbször nem végleges, így a beszélőnek módosítania kell az élő olvasás előtt. Győződjön meg arról, hogy az alkalmazás könnyen használható és intuitív.

👍 Hangaktiválás – A hangaktiválás hasznos lehet, ha saját magát rögzíti. Kipróbálhatja az ingyenes alkalmazásverzióval, hogy megtudja, hogyan működik. Egyes alkalmazásokban működik, de ez a beszélő akcentusától és beszédsebességétől függ.

👍 Optimális időzítés – Végül, de nem utolsósorban, görgetheti a szkriptet, hogy egy adott időpontban befejezze a beszédet. Van, amikor a beszélőknek ragaszkodniuk kell egy forgatókönyvhöz, például a reklámok során. A megfelelő sebességgel olvas, hogy megfeleljen az időnek, és a teleprompter ezt megteszi Ön helyett.

Melyik legyen ezekből a Teleprompter alkalmazásokból?

Ha valaki valaha is volt kamera előtt, tudja, milyen idegtépő tud lenni attól, hogy hibázik. Szerencsére van megoldás – Teleprompter alkalmazások!

Az, hogy melyik alkalmazást választja, személyes vagy üzleti céljaitól függ. Tekintse meg a funkciókat, és nézze meg, melyik felel meg céljainak. A megfelelő szoftver használatával zökkenőmentesen jelenítheti meg, importálhatja, szerkesztheti, aktiválhatja hangjával, és időzítheti a szkriptet. Boldog forgatókönyvírást!

Ezután tekintse meg a beszédfelismerő megoldásokat a termelékenység növelése érdekében.