A 9 legjobb Post Scriptum hosting szerver, amely uralja a csatateret

A Post Scriptum tárhelyszerverei lehetővé teszik, hogy megszakítás nélkül játsszon játékot, könnyű utat biztosítva a játékszerver kezeléséhez bárhonnan és bármikor.

A videojátékok sokak számára az egyik legszórakoztatóbb tevékenység. Különféle játékokat találsz műfaj, stílus, koncepció, grafika stb. alapján.

Az egyik ilyen játék, amelyet érdekesnek talál, a Post Scriptum, amely történelmi pontosságon alapul. A grafika kiváló, a fegyverek, épületek, építmények, játékosok, járművek stb. valósághűnek tűnnek.

Ha pedig a legtöbbet szeretné kihozni ebből a játékból, szüksége lesz egy erős játékszerverre. Ez ad otthont a játéknak, és rengeteg olyan funkcióval és képességgel rendelkezik, amelyek késések és hibák nélkül kiemelkedővé teszik a játékmenetet.

Ez sokkal jobb, mintha a játékot a számítógépén tárolná a szokásos hálózaton keresztül, ami leállásokkal és megszakításokkal jár.

Tehát beszéljük meg, mi az a Post Scriptum, és hogyan segíthet a játékszerver beszerzése a játékmenet javításában.

Mi az a Post Scriptum?

A Post Scriptum egy első lövöldözős online szimulációs játék, amely a 2. világháború forgatókönyvein alapul, és a nagyszabású csatákra, a történelmi pontosságra, az összetartásra, a csapatmunkára és a kommunikációra összpontosít.

A játékot a Periscope Games fejlesztette ki, és az Offworld Industries adta ki. 2018. augusztus 9-én jelent meg. Ez a játék több térképet is tartalmaz, például Arnhem, Doorwerth, Driel, Velmolen, Oosterbeek, Grave, Veghel stb. Fejlett fegyvereket, különböző járműveket, parancsnoki módot, tankot, logisztikai lehetőségeket és még sok mást kap.

Játékmenet

Tapasztalja meg az egyedülálló kampányokat a Post Scriptum taktikai lövöldözős játékaival, mint például az Operation Market Garden, az Operation Overlord vagy a Plan Jaune, amelyek a következőkre terjedtek ki:

  • Erdők, farmok, városok és Hollandia falusi területei
  • Belgium folyói és hegyei
  • Franciaország partjai

Akár repülőről siklóernyőzöl, akár szárazföldre érkezel, akár egy működő tankot töltesz fel, számos okot találsz arra, hogy a játékban maradj. Egy olyan 2. világháborús környezetet képvisel, amelyet korábban soha nem fedezett fel.

A Post Scriptum számos színházat fed le különböző fejezetek formájában:

  • 1. fejezet – The Bloody Seventh: Ez tartalmazza az 1. Airborne-t, a 9. Waffen SS-t, valamint a 82. és 101. Airborne-t, több mint 40 járművel és 9 térképpel.
  • 2. fejezet – Jaune terv: Ez az 1940-es évek franciaországi invázióját fedi le. Tartalmazza az 1940-es Wehrmachtot és a francia hadsereget, valamint több tucat járművet, 2 új térképet és egyebeket.
  • 3. fejezet – A napok napja: Ez a Normandia megszállását fedi le, és új frakciókat tartalmaz, például az Egyesült Államok 4. Gyalogságát és a német Fallschirmjagert, új járművekkel és fegyverekkel.

Miért van szüksége játékszerverre a Post Scriptum futtatásához?

Előfordulhat, hogy bizonyos problémákkal szembesült a számítógépen való játék közben. Tegyük fel, hogy egy hirtelen áramlökés a számítógép leállításához vezet a lefedett játék mentése nélkül. Ebben az esetben elölről kell kezdenie.

Az ilyen forgatókönyvek elkerülése érdekében a megbízható szolgáltatás a legjobb megoldás. A következőkben segít:

  • A hét minden napján 24 órában védi szerverét a nem kívánt DDoS sávoktól, hogy megszakítás nélkül játszhassa a játékot
  • Kiváló minőségű és hibamentes hardvert, például a legújabb Intel és Ryzen CPU-kat, SSD-meghajtókat és extra helyet biztosít
  • Lehetővé teszi a legközelebbi szerver kiválasztását a világ több pontja közül, hogy a legalacsonyabb ping, a nagy teljesítmény és a hihetetlen sebesség előnyeit kínálhassa.
  Hogyan töröljük tisztára az iPhone-t (töröljük az iPhone-t) eladás előtt

Most pedig beszéljünk a legjobb Post Scriptum tárhelyszolgáltatókról, hogy javítsa a játékélményt.

Nitrado

Bérelje kedvenc Post Scriptum szerverét Nitradótól, és élvezze a problémamentes játékot. Lehetővé teszi a bővítmények és modok egyszerű telepítését, a hozzáférés megosztását barátaival és a szerver közös kezelését.

Nitradóban vannak a legrövidebb internetes útvonalak, így Ön kapja a legalacsonyabb pingeket. Minden szerverrel napi biztonsági másolatot készíthet a mentett játékairól és fájljairól egy külön szerveren, és szükség esetén visszaállíthatja ugyanazt.

Ezenkívül a Nitrado hibabiztos és kiváló minőségű szerverhardvert használ, hogy kiemelkedő teljesítményt és késésmentes élményt biztosítson. A Nitrado használatával rugalmasan futtathatja szerverét, egyszerűen válthat az elérhető játékok között, és bármikor frissítheti vagy alacsonyabb szintre állíthatja a játékszerverét.

Válasszon a különböző előfizetéses vagy előre fizetett csomagok közül 24,99 USD-tól 30 napig, hogy lejátszhassa a Post Scriptumot számítógépén. Választhat 20 és 82 slot között, vagy konfigurálhatja a szervert a slotok számának és a csomag időtartamának kiválasztásával.

4 Netplayers

Megbízható Post Scriptum játékszervert kap a 4Netplayerstől, és a játék során vállalja a kihívásokat. Élvezze a legjobb grafikát és sebességet a szerver egyszerű beállításával, és problémamentesen használja.

A 4Netplayers több mint 120 modot és játékot tartalmaz a felhőszerveren extra költségek nélkül. Így kiválaszthatja a kívánt játékokat és módokat, és élvezheti a játékmenetet. Ez gondoskodik az összes szerver- és játékfrissítésről. Amint bármilyen frissítés elérhető, automatikusan telepíti a frissítést a rendszerére anélkül, hogy megzavarná a folyamatban lévő játékot.

Minden szerverhez ingyenes DDoS védelmet kap, hogy ne legyenek biztonsági problémák és megszakítások a játékban. A 4Netplayers a legmodernebb szerverhardvert használja, gyors SSD-kkel, 248 GB RAM-mal és Intel Xeon processzorokkal. Ez lehetővé teszi, hogy villámgyorsan játsszon játékokat.

Kapsz egy megbízható biztonsági mentési szervert, ahol az összes mentett konfigurációdról és játékodról biztonsági másolat készül. A szerver webes felülete személyre szabott és hatékony, lehetővé teszi különböző játékszerverek létrehozását, testreszabását, elindítását és kezelését. A valós idejű visszajelzési rendszerrel betekintést nyerhet a játékszerverbe.

Válassza ki szerverét még ma 5,36 USD/hó kikiáltási áron, amely percek alatt készen áll a játékra, egyszerű konfigurációval, automatikus biztonsági mentésekkel és automatikus frissítésekkel.

GTXGaming

Rendeljen egy Post Scriptum játékszervert a GTXGaming-től, és a regisztráció befejezése után perceken belül állítsa be. Játékváltási lehetőséggel rendelkezik, így néhány kattintással könnyedén válthat a szerveren elérhető többi játékra. Minden nap teljes biztonsági másolatot készít a játékszerverről, hogy soha ne veszítsen adatot. Ezen túlmenően, könnyed webes felületével teljes irányítást szerezhet szervere felett.

A profi játékosok teljes FTP- és szövegszerkesztő-hozzáférést használhatnak a játékszerver manuális konfigurálásához. Ha azt szeretné, hogy barátai kezeljék a szerverét, megoszthatja velük a hozzáférést és az engedélyeket.

A GTXGaming kétévente hatalmas összeget fektet be, hogy megvásárolja a legkorszerűbb SSD-meghajtókat, processzorokat és memóriát, hogy a teljesítmény mindig a csúcson legyen. Frissíti a processzorok választékát, hogy a lehető legjobb ping és FPS-t biztosítsa.

Személyes adatai biztonságban vannak a GTXGaming segítségével, mivel SSL titkosítást, kétfaktoros hitelesítést és adatbázis-jelszó md5 titkosítást használ az összes szolgáltatásban. A szervert igény szerint is konfigurálhatja.

Blue Fang megoldások

Készen állsz egy második világháborús szimulációs játékra? Bérelje meg a Post Scriptum játékszervert most a Blue Fang Solutions-tól, és tapasztalja meg a történelmi pontosságot, a nehéz tanulási görbét és még sok mást.

A szervertervhez egy felügyelőpanelt, parancssori szerkesztőt és webalapú fájlkezelő hozzáférést kap. A profi játékosok 100%-os hozzáférést kapnak az FTP-hez. Lehetősége lesz a márkajelzés nélküli opció kiválasztására.

  6 virtuális valóság használati eset, amelyet minden vállalkozásnak tudnia kell

Adja meg 64 bites Steam azonosítóját a Blue Fang Solutions csapatának, hogy felvehessenek téged rendszergazdaként, így később további rendszergazdákat adhatsz hozzá. Az összes játékszerver a legmagasabb CPU-prioritáson fut, így az Ön szervere az Ön játékát elsőbbséggel dolgozza fel mindenki más folyamata felett. Csak fizessen plusz 5 dollárt, és használja ki ezt a szolgáltatást.

Ezen kívül ezüst támogatást, dedikált IP-címet és még sok mást kap. A Blue Fang Solutions nagy teljesítményű processzorokat és SSD-meghajtókat használ a legalacsonyabb ping élmény érdekében. A webes felület segítségével nyomon követheti a szerver indítását, leállását és újraindítását.

A játék elindításához válassza ki a slotokat, az adatközpontot és a fizetési határidőt. Vegye igénybe a vásárlás napjától számított 72 órás pénz-visszafizetési garanciát.

1GServerHost

Tapasztalja meg a villámgyors játékmenetet az 1GServerHost segítségével számítógépén gond nélkül. Hajtsa végre a fizetést, és hagyja, hogy az 1GServerHost perceken belül beállítsa a szerverét. Korlátlan számú játékos számára kínál lehetőséget, hogy az Ön választása szerint játsszák a játékot.

Az elegáns vezérlőpanel lehetővé teszi a játékszerver beállításainak vezérlését és kezelését. Egyszerűen válthat a rendelkezésre álló játékok között, csak egy jegyet kell emelnie. Az 1GServerHost nagy teljesítményű, 9 globális hellyel, amelyek teljes külső biztonsági mentést és DDoS védelmet biztosítanak.

Az automatikus újraindításokat, biztonsági mentéseket, frissítéseket és a konfigurációs szerkesztő űrlapjait a vámkezelőpultról vezérelheti. Kapsz támogatott modokat, DLC-ket és térképeket.

Az 1GServerHost 16 magból és 32 szálból álló 5,2 GHz-es AMD Ryzen 9 processzorának köszönhetően nagyobb szerverteljesítményt nyújt. Ezen kívül 128 GB-os DDR4 32000 MHz-es kétcsatornás memóriát és 7000 MB/s-os PCIE GEN 4.0 NVMe-t biztosít.

Válassza ki szervercsomagját még ma 19 USD/hó kikiáltási áron, és vegye igénybe a 72 órás pénz-visszafizetési garanciát.

A szerverek egyszerűsítése

Tapasztalja meg a leggyorsabb első személyű szimulációs játékot számítógépén a Streamline Servers segítségével, és összpontosítson a nagyszabású csatákra, a történelmi pontosságra és még sok másra. Miután befejezte a vásárlást, az automatikus beállítás befejezése után perceken belül játszhat a Post Scriptum játékkal.

A Streamline Servers egy nemzetközileg elismert hálózattal rendelkezik, amelyet tapasztalt játékosok terveztek a játékosok számára, lehetővé téve számukra, hogy késésmentes játékokat játsszanak barátaikkal. Jelenleg egy kattintásos telepítőrendszert biztosít, így közvetlenül telepíthet bármilyen kiegészítőt a Mod Managerből.

Teljesen irányíthatja a szervert, ami csak azért lehetséges, mert a Streamline-Servers hatékony funkciókkal és rugalmas kialakítással rendelkezik. Ezzel időt és erőfeszítést takaríthat meg, és zökkenőmentesen játszhatja a játékot.

A Streamline Servers infrastruktúráját a világ különböző pontjain helyezi el, beleértve Chicago, Dallas, Los Angeles, Miami, Atlanta, New York, Phoenix, Seattle, Sao Paulo, Montreal, Hollandia, Párizs, Nürnberg, London, Auckland, Szingapúr, Tokió, Brisbane, Melbourne, Perth és Sydney.

Béreljen most egy Post Scriptum játékszervert 1 dollártól nyerőgépenként, és válasszon 20 és 80 között.

Citadella szerverek

Készen állsz egy szórakoztató történelmi játékra minden gond nélkül?

Béreljen Post Scriptum játékszervert a Citadel Serverstől, és élvezze a véget nem érő előnyöket. Azonnal állítsa be szerverét, és a regisztrációt követő perceken belül kezdjen el játszani. Könnyen módosíthatja a szerver beállításait a hatékony vezérlőpanel segítségével.

A Citadel Servers a TCAdmin vezérlőpultot használja, amely nagymértékben testreszabható, és könnyen választható lehetőségeket kínál. A vezérlőpult segítségével válthat a szerveren elérhető játékok között. A tapasztalt játékosok teljes hozzáférést kapnak az FTP-hez és egy webalapú fájlkezelőhöz.

Bármikor ütemezheti a szerver biztonsági mentéseit és szkriptjeit, és a TCAdmin vezérlőpultjáról szerezheti be a modok legújabb verzióit. A Citadel Servers nagy teljesítményű Xeon CPU-kat, NVMe-meghajtókat és még sok mást használ, hogy energiát biztosítson a játékhoz.

  Meghajtó konvertálása GPT-ről MBR-re

Ezenkívül egyszerűen telepíthet bővítményeket és modokat, egyetlen egérkattintással adminisztrátorokat adhat hozzá, gyorsan módosíthatja a modokat, hozzáférhet harmadik féltől származó eszközökhöz, és még sok más. A szerver állapotát is megkapja, például indítás, leállítás vagy újraindítás.

Az integrált biztonsági mentési rendszer lehetővé teszi, hogy játékait és fájljait külön mappába vagy kiszolgálóra mentse, így bármikor visszaállíthatja azokat. A fejlett DDoS védelem megvédi szerverét a nem kívánt támadásoktól, és a hét minden napján, 24 órában működőképessé teszi.

A Citadel Servers lefedi Seattle-t, Szilícium-völgyet, Los Angelest, Dallast, Miamit, Montrealt, New Yorkot, Chicago-t, Londont, Amszterdamot, Frankfurtot, Párizst, Milánót, Tokiót, Sydneyt és Szingapúrt. Válassza ki a legközelebbi helyet az alacsony ping és a gyors teljesítmény érdekében.

Konfigurálja most szerverét, és perceken belül üzembe helyezze, hogy elkezdjen játszani barátaival.

LOW.MS

A LOW.MS rengeteg funkcióval rendelkezik, beleértve az ingyenes szervermigrációt, a 10 GB-os memóriabővítést és a frissítéseket. Amint megkapja a fizetést, a beállítási folyamat automatikusan elindul, így perceken belül játszhat kedvenc játékával.

A LOW.MS a legújabb CPU-kat használja, beleértve az Intel és az AMD Ryzen processzorokat, mint például az Intel i9, a Seon E-series és a Ryzens, akár 5,3 GHz-es sebességgel. Intel SSD-kkel és DDR4 memóriával kombinálva nagy teljesítményű játékélményt biztosít.

Minden kiszolgáló legalább 10 Gbps DDoS védelemmel rendelkezik, ami kiküszöböli a támadások kockázatát és minimalizálja a megszakításokat. Egyes adatközpontok Corero SmartWall-t használnak, amely lehetővé teszi a játékszerver védelmét offline állapotban.

Számos elérhető helyszínt kap a világ minden tájáról, köztük Bendben, Los Angelesben, Dallasban, Miamiban, Ashburnben, Londonban, Nürnbergben, Helsinkiben, Varsóban, Szingapúrban és Sydneyben. Használhatja a „ping teszt” opciót is, hogy kiválaszthassa a legjobb adatközpontot, amely a legalacsonyabb pingeket kínálja játékaihoz.

A LOW.MS Post Scriptum szerverek havi 7,50 USD-tól indulnak, minimális futamidő nélkül és bármikor lemondható. Használhat 5 napos pénz-visszafizetési garanciát, ha nem elégedett a szolgáltatással.

CraftAndSurvive

Állítsa be azonnal Post Scriptum játékszerverét a CraftAndSurvive tárhelyplatform segítségével, és élvezze az erőteljes funkciók előnyeit. 15 percenként elmenti a játékszerver másolatát, és elküldi a fájlokat a külső biztonsági mentési rendszerükre. Egyszerű kattintással bármikor visszaállíthatja őket.

A CraftAndSurvive szabványos szerkesztővel rendelkezik az új felhasználók számára, így egyszerűen módosíthatják a kiszolgáló beállításait a szövegbeviteli terület legördülő menüivel és egyebekkel.

Töltsön fel bővítményeket bármikor, bárhol a Beyond API-val a Mod Managerben, és kaphat DLL-hozzáférést. A CraftAndSurvive minden térképet támogat, beleértve az egyedileg készített térképeket is. Vezérlőpultjával teljes FTP-hozzáférést, beépített MySQL-kezelőt, PID-t, ütemezési feladatot, könnyen használható konfigurációt, beépített fájlkezelőt és még sok mást kap.

Ezenkívül 15 adatközpontjával az egész világot lefedi, beleértve New Yorkot, Los Angelest, Montrealt, Dallast, Oregont, Charlotte-ot, Párizst, Sydney-t, Frankfurtot, Londont és még sok mást. Minden adatközpontban talál nagy teljesítményű DDoS védelmet.

Rendelje meg játékát még ma, és élvezze a játékmenetet barátaival.

Következtetés

A Post Scriptum egy kihívásokkal teli játék, amely egyre népszerűbb sok olyan játékos körében, akik szeretik az első lövöldözős online szimulációs játékokat. A 2. világháború forgatókönyvét jeleníti meg a képernyőn, és lehetőséget ad arra, hogy fejlett fegyverek, járművek és egyebek segítségével harcoljon az ellenségével.

Egy megbízható dedikált szerver biztosítja a játékosok számára a teljesítményt, a teljesítményt, az irányítást és a biztonságot, így megszakítás nélkül élhetik át az izgalmas játékmenetet barátaikkal.

Felfedezheti az Isle játéktárhelyet is, hogy otthont adjon saját Jurassic World-ének.