A 7 legjobb alkalmazotti bevezető szoftver HR-eknek 2023-ban

Az új szervezetbe való belépés valóban túlterhelő folyamat a szakemberek számára, és a szervezetlen belépési folyamat gyakran kellemetlen benyomást hagy bennük.

Annak érdekében, hogy örök első benyomást keltsenek az új alkalmazottakban, és felgyorsítsák a beiskolázási folyamatot, a vállalatok hatékony alkalmazottak bevonására szolgáló szoftvereszközökre támaszkodnak.

Az Onboarding szoftver egy olyan megoldás, amely segít a vállalatoknak racionalizálni a dokumentumkezelést és a beléptetési folyamatot, valamint megszüntetni a felesleges feladatokat, hogy az alkalmazottak mindvégig motiváltak maradjanak.

Az alkalmazotti bevezető szoftver használatának előnyei

A kaotikus felvételi folyamat nemcsak az újonnan felvett személyeket sújtja, hanem a rossz munkakultúrát, a kommunikációs minőséget és az irodavezetést is jelzi. A bevezető szoftver bevezetése a szervezet számára leegyszerűsíti az érdekelt felek és a munkavállalók bevonását, és az előnyök széles skáláját kínálja.

 • Erős első benyomást kelt és erősíti a vállalati kultúrát.
 • Személyre szabott élményt kínál, enyhítve a bérlők szorongását.
 • Csökkenti a munkavállalói fluktuáció költségeit
 • Garantálja a munkahelyi megfelelést
 • Leegyszerűsíti a felvételi folyamatot
 • Javítja az új alkalmazottak termelékenységét
 • Segít automatizálni a feladatokat a HR-munkafolyamat egyszerűsítéséhez

Az alkalmazotti bevezető szoftverben keresendő funkciók

Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a kötelező funkciókat, amelyeket a munkavállalói bevezető rendszerben kell keresni, mielőtt kiválasztaná azt a szervezete számára.

Felhasználóbarát felület: A bevezető szoftvernek felhasználóbarát elrendezéssel kell rendelkeznie, és ez nem csak a megjelenést és az érzést foglalja magában. A felületnek gyorsan elsajátíthatónak kell lennie, és intuitív kialakításúnak kell lennie, hogy az új alkalmazottak zökkenőmentesen bekerülhessenek.

Integrációk: A bevezető rendszernek képesnek kell lennie arra, hogy hibátlanul integrálódjon a szervezete által használt meglévő szoftverekkel, hogy a sikeres bevezetéshez szükséges összes eszköz rendelkezésre álljon.

Munkafolyamat automatizálás: Egy koherens bevezető szoftvernek automatizálnia kell a munkafolyamatot, kiküszöbölve a felesleges lépéseket. A HR-esek felügyelhetik a beépítési folyamatot az összes osztályon, és biztosíthatják, hogy minden szisztematikusan történjen.

  Hogyan készítsünk mappát a táviratban

Munkavállalói önkiszolgálás: Az újonnan felvett alkalmazottaknak képesnek kell lenniük személyes és szakmai adatok megadására, az összes dokumentum kezelésére és önkiszolgálásra külső segítség igénybevétele nélkül.

Felhőalapú technológia: A bevezető szoftvernek távoli munkakörnyezetben kell működnie, és mind a munkavállalóknak, mind az érdekelt feleknek hozzá kell tudniuk férni útközben.

Mindezek után nézzük meg a piacon elérhető legnépszerűbb munkavállalói betápláló szoftverek listáját, hogy megtaláljuk a cége számára legmegfelelőbbet.

Freshteams

A Freshteams by Freshworks egy hatékony eszköz, amely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy személyre szabott munkaerő-felvételi élményt kínáljanak az új alkalmazottak számára. Jelentősen lecsökkenti a bevezetéssel töltött időt azáltal, hogy automatizálja a legtöbb feladatot, például automatizálja az e-mailes kommunikációt, a dokumentummegosztást, az információgyűjtést stb.

Jellemzők:

 • Bevezetési ellenőrzőlista a feladatok kiosztásához.
 • Üdvözlőcsomag, amellyel egyetlen gombnyomással elküldheti az összes dokumentumot és kézikönyvet.
 • Testreszabható e-mail sablonok az e-mailezési folyamat automatizálásához.
 • Signeasy és DocuSign integráció az űrlapok és dokumentumok biztonságos aláírásához.
 • Kövesse nyomon azokat a feladatokat, amelyeket az új csatlakozási folyamat részeként el kell végezni.

Coassemble

A Coassemble minőségi bevezető képzési tapasztalatokat biztosít az új alkalmazottak számára, ami felgyorsítja a képzési folyamatot és javítja az üzleti hatást.

A rendszer segít a szervezeteknek lenyűgöző bevezető tanfolyamok létrehozásában, amelyek maximalizálják az elkötelezettséget, kódolás vagy tervezés nélkül. A hatékony analitikai funkció segítségével értékes betekintést nyerhet és üzleti hatást érhet el.

A Coassemble gazdag funkciókészlettel rendelkezik, amely közel 41%-kal csökkenti a beszállási időt:

Jellemzők:

 • Sablonok az új munkatársak fogadásához.
 • Felvételi ellenőrző lista az új bevezető személyzet számára.
 • Képezze ki az új csapattagok felvételéért felelős vezetőket.
 • Tanfolyamsablon új gyakornokok felvételéhez.
 • Több mint 30 óra képernyő a bevezető tanfolyamok interaktív bemutatásához.

Inninform

Az Innform egyszerű és testreszabható belépési funkciókkal van felvértezve, amelyek időt takarítanak meg azáltal, hogy automatizálják az új csapattagok felvételi folyamatát. A betanítás testre szabható az egyéni alkalmazottak igényeihez igazodva, ha egy sor képzési elemet rendel az autopilóta segítségével.

  Hogyan állítsunk be gyorsan betöltődő WordPress webhelyeket a DigitalOcean-en?

Az Innform automatizálási képességei lehetővé teszik, hogy szabályozza a bevezető csomagok hozzárendelését az egyes tanulókhoz és meghatározott csoportokhoz. Lehetőség van bevezető csomagok létrehozására is több képzési elem, például tanfolyamok, vetélkedők, hívások és kézikönyvek hozzáadásával.

Jellemzők:

 • Központi irányítópult az alkalmazottak beiskolázási folyamatának nyomon követésére, átcsoportosítására és áttekintésére.
 • Személyre szabható tanulói beiskolázási élmény
 • Tanulási útvonal, amely automatikusan biztosít tanfolyamokat és vetélkedőket.
 • Többnyelvű támogatás a bevezető tanfolyamok automatikus lefordításához más nyelvekre.
 • Zoom-integráció videohívások rögzítéséhez új edzési célokra.
 • Emlékeztetők az adminisztrátoroknak és alkalmazottaknak feladatok, tanfolyamok és vetélkedők teljesítéséhez.

Faktor

A Factohr automatizálja a beépítési folyamatot, hogy lenyűgöző belépési élményt nyújtson és minőségi munkakultúrát mutasson be. A megoldás növeli a HR vezetők működési hatékonyságát azáltal, hogy előre meghatározza az e-mailben elküldendő dokumentumokat. Azt is lehetővé teszi, hogy meghívó linkeket küldjön az újoncoknak a szükséges dokumentumok önfeltöltéséhez.

Jellemzők:

 • Hozzon létre testreszabható leveleket és dokumentumokat az új munkaerő számára.
 • Hozzon létre és rendeljen hozzá eszközöket az újoncokhoz, és készítsen jelentéseket az alkalmazottakról.
 • Hozzon létre és töltsön le jelentéseket a dokumentumok lejáratáról, vagyonkészlet-jelentésekről és dokumentumok részleteiről.
 • Emlékeztesd a jelölteket a fontos eseményekre, hogy értesüljenek a legújabb eseményekről.
 • Alkalmazotti fiókok létrehozása a jelölt adataiból, minimalizálva a belépési időt.

Bamboohr

Használja a Bamboohr-t az alkalmazottak beiskolázásához, nehogy kevesebb időt töltsön a formalitásokkal, és jobban összpontosítson az értelmes élményekre. Az előlapozási csomagok automatizálják az elektronikus aláírásokat és egyéb dokumentumgyűjtési folyamatokat.

A BambooHR szervezett és hatékony felvételi folyamatot biztosít az új felvételekhez, és javítja az alkalmazottak megtartását.

Jellemzők:

 • Testreszabhatja a bevezető sablonokat a munkatípusok, részlegek, helyszínek és egyebek szerint.
 • Az új alkalmazottak produktívak és elkötelezettek maradnak az első naptól kezdve a bevezető feladatok kiosztásával.
 • Kezelje alkalmazottai adatbázisát, és takarítson meg sok időt a papírmunka csökkentésével.
 • Lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy üdvözlő e-maileket és IT-ellenőrző listákat állítsanak fel a toborzóknak.
  Apple AirPods csatlakoztatása Machez

ScribeNow

Válassza a ScribeNow-ot az új alkalmazottak zökkenőmentes felvételéhez és termelékenységük növeléséhez. Az automatizált tudásmenedzsment funkciók minden feladatot azonnal lépésről lépésre útmutatóvá alakítanak, így biztosítva a gyorsabb befejezést.

A Scribe központi könyvtára lehetővé teszi az új alkalmazottak számára, hogy hozzáférjenek a tudásbázishoz, így választ kapnak a gyakori kérdésekre, és szükségtelenné válik az egyes kérdésekre külön-külön válaszolni.

Jellemzők:

 • Támogatja az azonnali dokumentációt és megosztást.
 • A felhő alapú megoldás teljesen platformfüggetlen.
 • Támogatja a szöveg és a tippek testreszabását, valamint a képernyőkép megjegyzéseit.
 • Integrálható a legtöbb tudásbázissal, wikivel és eszközzel.

Trakstar

Az olyan cégeket, mint a Forbes és a Pepsico felhatalmazó Trakstar egy modern megoldás, amely kivételes teljesítményt és beépítési menedzsmentet biztosít. Ez az innovatív szoftver megszünteti a kézi bevezetési és dokumentációs folyamatot, lehetővé téve, hogy okos döntéseket hozzon csapattársak vonzására, megtartására és bevonására.

A Trakstar zökkenőmentesen integrálható a népszerű HRIS-szel és a hatékonyságnövelő eszközökkel, ésszerűsíti a munkafolyamatot és kiküszöböli a szükségtelen feladatokat.

Jellemzők:

 • Teljesítménykezelés a felülvizsgálatok, felmérések és a célkövetés kezeléséhez.
 • Automatizálja a beiratkozást, a tartalomszolgáltatást és a készségfejlesztést
 • Egyszerűsítse a felvételi folyamatot, és hajtson végre együttműködésen alapuló munkaerő-felvételt és beszerzést a jelentkezőkövető modul segítségével.
 • Központosított irányítópult, amellyel értékes betekintést nyerhet a Workplace Analytics szolgáltatásba, valamint nyomon követheti a trendeket és lehetőségeket.

Szerző megjegyzése

Kétségtelen, hogy a bevezető szoftver kiváló módja annak, hogy lenyűgöző belépési élményt nyújtson az újoncoknak anélkül, hogy rengeteg feladattal és papírmunkával bombázná őket a munka első napjaiban.

A fent felsorolt ​​bevezető eszközök segítik a HR-eseket a beépítési folyamat kezelésében és nyomon követésében, és szilárd alapot teremtenek a vállalati kultúra erősítéséhez. Az életképes bevezető szoftver az Ön számára lesz az, amely kielégíti szervezete igényeit. Összehasonlíthatja ezen megoldások jellemzőit és árait, és kiválaszthatja a legtöbb értéket kínáló megoldást.

Fedezze fel a legjobb HRIS szoftvereket is a HR-feladatok egyszerűsítésére.