A 7 legjobb alkalmazotti bevezető szoftver HR-eknek 2023-ban

Az új szervezetbe való belépés valóban túlterhelő folyamat a szakemberek számára, és a szervezetlen belépési folyamat gyakran kellemetlen benyomást hagy bennük.

Annak érdekében, hogy örök első benyomást keltsenek az új alkalmazottakban, és felgyorsítsák a beiskolázási folyamatot, a vállalatok hatékony alkalmazottak bevonására szolgáló szoftvereszközökre támaszkodnak.

Az Onboarding szoftver egy olyan megoldás, amely segít a vállalatoknak racionalizálni a dokumentumkezelést és a beléptetési folyamatot, valamint megszüntetni a felesleges feladatokat, hogy az alkalmazottak mindvégig motiváltak maradjanak.

Az alkalmazotti bevezető szoftver használatának előnyei

A kaotikus felvételi folyamat nemcsak az újonnan felvett személyeket sújtja, hanem a rossz munkakultúrát, a kommunikációs minőséget és az irodavezetést is jelzi. A bevezető szoftver bevezetése a szervezet számára leegyszerűsíti az érdekelt felek és a munkavállalók bevonását, és az előnyök széles skáláját kínálja.

 • Erős első benyomást kelt és erősíti a vállalati kultúrát.
 • Személyre szabott élményt kínál, enyhítve a bérlők szorongását.
 • Csökkenti a munkavállalói fluktuáció költségeit
 • Garantálja a munkahelyi megfelelést
 • Leegyszerűsíti a felvételi folyamatot
 • Javítja az új alkalmazottak termelékenységét
 • Segít automatizálni a feladatokat a HR-munkafolyamat egyszerűsítéséhez

Az alkalmazotti bevezető szoftverben keresendő funkciók

Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a kötelező funkciókat, amelyeket a munkavállalói bevezető rendszerben kell keresni, mielőtt kiválasztaná azt a szervezete számára.

Felhasználóbarát felület: A bevezető szoftvernek felhasználóbarát elrendezéssel kell rendelkeznie, és ez nem csak a megjelenést és az érzést foglalja magában. A felületnek gyorsan elsajátíthatónak kell lennie, és intuitív kialakításúnak kell lennie, hogy az új alkalmazottak zökkenőmentesen bekerülhessenek.

Integrációk: A bevezető rendszernek képesnek kell lennie arra, hogy hibátlanul integrálódjon a szervezete által használt meglévő szoftverekkel, hogy a sikeres bevezetéshez szükséges összes eszköz rendelkezésre álljon.

Munkafolyamat automatizálás: Egy koherens bevezető szoftvernek automatizálnia kell a munkafolyamatot, kiküszöbölve a felesleges lépéseket. A HR-esek felügyelhetik a beépítési folyamatot az összes osztályon, és biztosíthatják, hogy minden szisztematikusan történjen.

Munkavállalói önkiszolgálás: Az újonnan felvett alkalmazottaknak képesnek kell lenniük személyes és szakmai adatok megadására, az összes dokumentum kezelésére és önkiszolgálásra külső segítség igénybevétele nélkül.

  Hogyan készítsünk mappát a táviratban

Felhőalapú technológia: A bevezető szoftvernek távoli munkakörnyezetben kell működnie, és mind a munkavállalóknak, mind az érdekelt feleknek hozzá kell tudniuk férni útközben.

Mindezek után nézzük meg a piacon elérhető legnépszerűbb munkavállalói betápláló szoftverek listáját, hogy megtaláljuk a cége számára legmegfelelőbbet.

Freshteams

A Freshteams by Freshworks egy hatékony eszköz, amely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy személyre szabott munkaerő-felvételi élményt kínáljanak az új alkalmazottak számára. Jelentősen lecsökkenti a bevezetéssel töltött időt azáltal, hogy automatizálja a legtöbb feladatot, például automatizálja az e-mailes kommunikációt, a dokumentummegosztást, az információgyűjtést stb.

Jellemzők:

 • Bevezetési ellenőrzőlista a feladatok kiosztásához.
 • Üdvözlőcsomag, amellyel egyetlen gombnyomással elküldheti az összes dokumentumot és kézikönyvet.
 • Testreszabható e-mail sablonok az e-mailezési folyamat automatizálásához.
 • Signeasy és DocuSign integráció az űrlapok és dokumentumok biztonságos aláírásához.
 • Kövesse nyomon azokat a feladatokat, amelyeket az új csatlakozási folyamat részeként el kell végezni.

Coassemble

A Coassemble minőségi bevezető képzési tapasztalatokat biztosít az új alkalmazottak számára, ami felgyorsítja a képzési folyamatot és javítja az üzleti hatást.

A rendszer segít a szervezeteknek lenyűgöző bevezető tanfolyamok létrehozásában, amelyek maximalizálják az elkötelezettséget, kódolás vagy tervezés nélkül. A hatékony analitikai funkció segítségével értékes betekintést nyerhet és üzleti hatást érhet el.

A Coassemble gazdag funkciókészlettel rendelkezik, amely közel 41%-kal csökkenti a beszállási időt:

Jellemzők:

 • Sablonok az új munkatársak fogadásához.
 • Felvételi ellenőrző lista az új bevezető személyzet számára.
 • Képezze ki az új csapattagok felvételéért felelős vezetőket.
 • Tanfolyamsablon új gyakornokok felvételéhez.
 • Több mint 30 óra képernyő a bevezető tanfolyamok interaktív bemutatásához.

Inninform

Az Innform egyszerű és testreszabható belépési funkciókkal van felvértezve, amelyek időt takarítanak meg azáltal, hogy automatizálják az új csapattagok felvételi folyamatát. A betanítás testre szabható az egyéni alkalmazottak igényeihez igazodva, ha egy sor képzési elemet rendel az autopilóta segítségével.

Az Innform automatizálási képességei lehetővé teszik, hogy szabályozza a bevezető csomagok hozzárendelését az egyes tanulókhoz és meghatározott csoportokhoz. Lehetőség van bevezető csomagok létrehozására is több képzési elem, például tanfolyamok, vetélkedők, hívások és kézikönyvek hozzáadásával.

  Hogyan állítsunk be gyorsan betöltődő WordPress webhelyeket a DigitalOcean-en?

Jellemzők:

 • Központi irányítópult az alkalmazottak beiskolázási folyamatának nyomon követésére, átcsoportosítására és áttekintésére.
 • Személyre szabható tanulói beiskolázási élmény
 • Tanulási útvonal, amely automatikusan biztosít tanfolyamokat és vetélkedőket.
 • Többnyelvű támogatás a bevezető tanfolyamok automatikus lefordításához más nyelvekre.
 • Zoom-integráció videohívások rögzítéséhez új edzési célokra.
 • Emlékeztetők az adminisztrátoroknak és alkalmazottaknak feladatok, tanfolyamok és vetélkedők teljesítéséhez.

Faktor

A Factohr automatizálja a beépítési folyamatot, hogy lenyűgöző belépési élményt nyújtson és minőségi munkakultúrát mutasson be. A megoldás növeli a HR vezetők működési hatékonyságát azáltal, hogy előre meghatározza az e-mailben elküldendő dokumentumokat. Azt is lehetővé teszi, hogy meghívó linkeket küldjön az újoncoknak a szükséges dokumentumok önfeltöltéséhez.

Jellemzők:

 • Hozzon létre testreszabható leveleket és dokumentumokat az új munkaerő számára.
 • Hozzon létre és rendeljen hozzá eszközöket az újoncokhoz, és készítsen jelentéseket az alkalmazottakról.
 • Hozzon létre és töltsön le jelentéseket a dokumentumok lejáratáról, vagyonkészlet-jelentésekről és dokumentumok részleteiről.
 • Emlékeztesd a jelölteket a fontos eseményekre, hogy értesüljenek a legújabb eseményekről.
 • Alkalmazotti fiókok létrehozása a jelölt adataiból, minimalizálva a belépési időt.

Bamboohr

Használja a Bamboohr-t az alkalmazottak beiskolázásához, nehogy kevesebb időt töltsön a formalitásokkal, és jobban összpontosítson az értelmes élményekre. Az előlapozási csomagok automatizálják az elektronikus aláírásokat és egyéb dokumentumgyűjtési folyamatokat.

A BambooHR szervezett és hatékony felvételi folyamatot biztosít az új felvételekhez, és javítja az alkalmazottak megtartását.

Jellemzők:

 • Testreszabhatja a bevezető sablonokat a munkatípusok, részlegek, helyszínek és egyebek szerint.
 • Az új alkalmazottak produktívak és elkötelezettek maradnak az első naptól kezdve a bevezető feladatok kiosztásával.
 • Kezelje alkalmazottai adatbázisát, és takarítson meg sok időt a papírmunka csökkentésével.
 • Lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy üdvözlő e-maileket és IT-ellenőrző listákat állítsanak fel a toborzóknak.

ScribeNow

Válassza a ScribeNow-ot az új alkalmazottak zökkenőmentes felvételéhez és termelékenységük növeléséhez. Az automatizált tudásmenedzsment funkciók minden feladatot azonnal lépésről lépésre útmutatóvá alakítanak, így biztosítva a gyorsabb befejezést.

A Scribe központi könyvtára lehetővé teszi az új alkalmazottak számára, hogy hozzáférjenek a tudásbázishoz, így választ kapnak a gyakori kérdésekre, és szükségtelenné válik az egyes kérdésekre külön-külön válaszolni.

  Apple AirPods csatlakoztatása Machez

Jellemzők:

 • Támogatja az azonnali dokumentációt és megosztást.
 • A felhő alapú megoldás teljesen platformfüggetlen.
 • Támogatja a szöveg és a tippek testreszabását, valamint a képernyőkép megjegyzéseit.
 • Integrálható a legtöbb tudásbázissal, wikivel és eszközzel.

Trakstar

Az olyan cégeket, mint a Forbes és a Pepsico felhatalmazó Trakstar egy modern megoldás, amely kivételes teljesítményt és beépítési menedzsmentet biztosít. Ez az innovatív szoftver megszünteti a kézi bevezetési és dokumentációs folyamatot, lehetővé téve, hogy okos döntéseket hozzon csapattársak vonzására, megtartására és bevonására.

A Trakstar zökkenőmentesen integrálható a népszerű HRIS-szel és a hatékonyságnövelő eszközökkel, ésszerűsíti a munkafolyamatot és kiküszöböli a szükségtelen feladatokat.

Jellemzők:

 • Teljesítménykezelés a felülvizsgálatok, felmérések és a célkövetés kezeléséhez.
 • Automatizálja a beiratkozást, a tartalomszolgáltatást és a készségfejlesztést
 • Egyszerűsítse a felvételi folyamatot, és hajtson végre együttműködésen alapuló munkaerő-felvételt és beszerzést a jelentkezőkövető modul segítségével.
 • Központosított irányítópult, amellyel értékes betekintést nyerhet a Workplace Analytics szolgáltatásba, valamint nyomon követheti a trendeket és lehetőségeket.

Szerző megjegyzése

Kétségtelen, hogy a bevezető szoftver kiváló módja annak, hogy lenyűgöző belépési élményt nyújtson az újoncoknak anélkül, hogy rengeteg feladattal és papírmunkával bombázná őket a munka első napjaiban.

A fent felsorolt ​​bevezető eszközök segítik a HR-eseket a beépítési folyamat kezelésében és nyomon követésében, és szilárd alapot teremtenek a vállalati kultúra erősítéséhez. Az életképes bevezető szoftver az Ön számára lesz az, amely kielégíti szervezete igényeit. Összehasonlíthatja ezen megoldások jellemzőit és árait, és kiválaszthatja a legtöbb értéket kínáló megoldást.

Fedezze fel a legjobb HRIS szoftvereket is a HR-feladatok egyszerűsítésére.