A 14 legjobb Litecoin pénztárca 2023-ban a problémamentes tranzakciókért

A legjobb Litecoin pénztárcák keresése itt véget ér!

A 2011-ben piacra dobott Litecoin (LTC) a második legrégebbi kriptovaluta, jelenlegi piaci kapitalizációja meghaladja a 6,5 ​​milliárd dollárt. Ezen túlmenően a blokklánca 2023 májusában a legmagasabb egynapos tranzakcióját bonyolította le, több mint 580 000-et.

Az LTC tokenek iránti megnövekedett kereslet aggályokat vet fel biztonságos tárolásuk és tranzakcióik tekintetében is. Ebben az esetben elengedhetetlen, hogy olyan pénztárcával rendelkezzen, amely a legjobb általános szolgáltatásokat nyújtja.

A Litecoin (LTC) átlagos napi kereskedési volumene jelenleg meghaladja a 350 millió dollárt. Ezen túlmenően ez a kriptovaluta több mint 72 millió LTC tokennel rendelkezik.

Most, hogy ismeri a Litecoin pénztárca jelentőségét, ismerjük meg azokat a fontos lépéseket, amelyeket meg kell fontolni, mielőtt pénztárcát választunk LTC tokenek tárolására.

Kövesse végig!

Litecoin pénztárcák: Hogyan válasszuk ki a legjobbat?

A Litecoin pénztárca kiválasztása jelentős döntés, amely súlyosan befolyásolja kriptokereskedését vagy befektetését.

1️⃣ Biztonság

Nincs értelme olyan pénztárcát választani, amelynek gyenge a biztonsága. Minden egyéb kiegészítő szolgáltatáson túl pénztárcája biztonsága kell, hogy legyen a legfontosabb.

Mindig válasszon olyan pénztárcákat, amelyek többféle lehetőséget kínálnak LTC tokenek és más kriptovaluták védelmére. Például kapcsolja be a kéttényezős hitelesítést (2FA), az arc- vagy ujjlenyomatzárat a pénztárcán.

2️⃣ Támogatott kriptoeszközök

A legtöbb kiemelkedő kriptovaluta támogatja a főbb kriptovaluták tárolását és átutalását. Tegyük fel azonban, hogy különféle kripto tokeneket tervez vásárolni és átadni. Ebben az esetben olyan pénztárcát kell választania, amely a kriptoeszközök széles skáláját támogatja.

Egyszerűen fogalmazva, válasszon olyan pénztárcát, amely legalább 50 fő kriptovalutát támogat.

3️⃣ Pénztárca típusok

A megfelelő Litecoin pénztárca kiválasztása LTC tokenekhez bonyolult lehet. Ne aggódj; biztosítjuk neked.

👉 Mobiltárca: Ha a pénztárca tevékenységei során elsősorban a mobileszközétől függ, ezek a pénztárcák jól szolgálják a célt. A cikkben szereplő pénztárcák többsége rendelkezik mobilalkalmazásokkal, amelyeket a Google Play vagy az App Store áruházból telepíthet.

👉 Asztali pénztárca: Inkább a számítógépét részesíti előnyben a mobileszközökkel szemben a kripto-tranzakciókhoz? Ha igen, választhat asztali pénztárcát. Ezzel a pénztárcával megvásárolhatja vagy elküldheti LTC tokenjeit Windows, Linux vagy macOS rendszerű eszközeiről.

👉 Webtárcák: Ön olyan ember, aki gyors és rendszeres pénztárca-tranzakciókat keres? Ebben az esetben a webpénztárca kiváló választás. Itt adhat hozzá egy böngészőbővítményt a pénztárca azonnali eléréséhez.

👉 Hardvertárca: Jelentős számú LTC token tárolását tervezi? Akkor semmi sem biztonságosabb, mint a hardveres pénztárcák, amelyek offline állapotban tárolják a kriptográfiai adatait.

Most jöjjön a legjobban válogatott Litecoin pénztárcák listája. Maradjon velünk!

Litewallet

A Litewallet a hivatalos Litecoin pénztárca, amely elsősorban az egyszerűségre és a biztonságra összpontosít. Ezzel a mobiltárcával másodpercek alatt küldhet és fogadhat LTC tokeneket.

Charlie Lee, a Litecoin megalkotója is szorosan részt vesz ennek a pénztárcának a fejlesztésében. Ennek eredményeként a Litewallet gyakori frissítéseket kap, amelyek javítják a felhasználói élményt.

  Hogyan kell játszani a Minecraft Multiplayer-t

Nevezetesen, ez a nem őrizetbe vett pénztárca biztosítja a tokenek teljes tulajdonjogát. Ezenkívül néhány egyszerű lépésben ellenőrizheti az összes tranzakciót.

A 12 szavas mag kifejezés használatával pénztárcáját is helyreállíthatja. Ezenkívül biometrikus vagy PIN-kódos zárral növelheti az alkalmazás biztonságát. Ezenkívül ezt a pénztárcát telepítheti Android vagy iOS eszközére.

Kivonulás

Több mint 4 millió letöltésével az Exodus ismerős név a kriptovaluta terén. Ez a nem őrizetbe vett pénztárca több mint 260 kriptoeszközt támogat.

Ez a Litecoin pénztárca biztonsági szabványként titkosítja privát kulcsait és adatait. Ezenkívül nem tárolják az Ön adatait adatvédelmi szabályzatuk részeként.

Az Exodus különböző típusokban kapható:

  • Web3 pénztárca, amely támogatja a Chrome-ot és a Brave böngészőt.
  • A mobiltárca Android és iOS felhasználók számára érhető el.
  • Az asztali pénztárca elérhető Linux, Windows és Mac rendszeren.
  • Hardveres pénztárca a Trezorral együttműködve a fejlett offline token tárolás érdekében.

Új a kriptotárca? Ne aggódj; Az Exodus videós útmutatókat és oktatóanyagokat kínál minden pénztárcatípushoz. Ezenkívül a hét minden napján, 24 órában kapcsolatba léphet ügyfélszolgálatukkal.

Atomtárca

Olyan pénztárcát keresel, amely nagyszámú kriptoeszközt támogat? Ebben az esetben az Atomic Wallet több mint 300 token és érme kezelésében segít.

Ezenkívül akár 1%-os készpénz-visszatérítést is igénybe vehet a kriptocsere-ügyletek esetén. Ez az ösztönző 60+ kereskedési pár esetén érhető el.

Ezt a pénztárcát kriptovaluták vásárlására is használhatja betéti vagy hitelkártya használatával. Ezenkívül befektetési lehetőségeket biztosítanak kiválasztott kriptoeszközökön.

Nevezetesen, az Atomic Wallet portfóliókezelő rendszere segít minden eszközének problémamentes felügyeletében és kezelésében. Ezen túlmenően ez a pénztárca a hét minden napján, a hét minden napján, dedikált ügyfélszolgálati csapattal rendelkezik.

Hozzáadhatja ezt a Litecoin pénztárcát mobileszközéhez vagy számítógépéhez. Az Atomic Wallet Android, iOS, Windows, MacOS és Ubuntu operációs rendszeren támogatott.

Freewallet

A 2016-ban kifejlesztett Freewallet több mint 100 kriptovalutát támogat, köztük a Litecoint (LTC). Ráadásul a pénztárca alapú tranzakcióiért semmilyen díjat nem számítunk fel. Lenyűgöző igaz?

Ezenkívül az összes kripto tokenjét egy hideg pénztárcában tárolják. Ez a tárolási módszer megvédi eszközeit az online hackektől és támadásoktól.

Biztonsági szempontból olyan funkciókat adhat hozzá, mint a pénztárcazárak, például ujjlenyomat- és PIN-zárak. Ezen túlmenően eszközeinek átruházása előtt e-mailben visszaigazolást kap.

Ehhez a pénztárcához egy minimálisan tervezett kriptoportfólió-kezelő is tartozik. Itt nyomon követheti és nyomon követheti az összes tárolt eszköz élő árát.

A Freewallet webes és mobiltárcaként is elérhető. A felhasználók telepíthetik ezt a pénztárcát az App Store vagy a Google Play áruházból.

YouHodler

A YouHodler egy kiemelkedő Litecoin pénztárca, amely új szintű felhasználói élményt biztosít. Ennek eredményeként ennek a pénztárcának több mint 200 ezer aktív felhasználója van.

Egyszerűen fogalmazva, a YouHodler egy pénztárca minden kriptoalapú tevékenységhez. Ezt a pénztárcát azonnal használhatja támogatott kriptoeszközök vásárlására, eladására, kölcsönadására, kereskedelmére vagy cseréjére.

Ez a pénztárca lehetővé teszi, hogy kockára tegye a tárolt eszközeit, hogy passzív hozamot generáljon. A kapott kamatokat minden héten közvetlenül a pénztárcájában írják jóvá.

Ezt a mobiltárcát telepítheti Android vagy iOS eszközeire. Ezenkívül nyomon követheti az összes eszközét ebből az egyetlen alkalmazásból.

  Zökkenőmentes integráció folytonossággal és átadás-átvétellel [OS X]

Trust Wallet

A Trust Wallet egy népszerű Litecoin pénztárca, amelyben világszerte több mint 60 millió felhasználó bízik. Ráadásul ez a Binance hivatalos kriptopénztárcája.

Nevezetesen, ez a pénztárca a kriptoeszközök széles skáláját támogatja. Ez a pénztárca például több mint 9 millió eszközt képes tárolni és kezelni több mint 70 blokkláncon keresztül.

Ez a pénztárca lehetővé teszi, hogy azonnal csatlakozzon a kiemelkedő DApp-okhoz a Web3 térből. Ezenkívül azonnali hozzáférést kaphat a legnépszerűbb decentralizált cserékhöz (DEX), például az Uniswap és a PancakeSwap.

Ezt az ingyenes kriptotárcát néhány kattintással létrehozhatja. Ezenkívül egy 12 szavas helyreállítási kifejezést is kap, amellyel szabályozhatja tárolt eszközeit.

A Trust Wallet elérhető a Google Playen és az App Store-ban. Böngészőbővítményüket is hozzáadhatja Brave, Edge, Opera vagy Chrome böngészőihez.

Bit2Me

Egyszerű Litecoin pénztárcát keres lenyűgöző funkciókkal? Akkor fontolja meg a Bit2Me-t.

Ez a multi-crypto pénztárca több mint 200 kriptovalutát támogat. Ezenkívül létrehozhat egy kriptoportfóliót, amely gyors hozzáférést tesz lehetővé az összes tárolt token megfigyeléséhez és kezeléséhez.

A Bit2Me nagyra értékeli a felhasználó eszközeinek biztonságát. Emiatt ez a pénztárca 150 millió euró értékű biztosítással rendelkezik. Emellett felhasználóikat a „Betétgarancia Alap” is védi, amely akár 100 000 eurós betétgaranciát nyújt.

Több hitel- vagy betéti kártyát is hozzáadhat pénztárcájához. Ennek eredményeként azonnal vásárolhat kriptovalutákat vagy NFT-ket.

A Bit2Me elérhető a Google Playen és az App Store-ban. Emellett a hét minden napján, 24 órában dolgozó ügyfélszolgálati csapatukkal is segíteni fognak.

Coinomi

A Coinomi több mint 1700 token cseréjében, kezelésében és tárolásában segít, beleértve a Litecoint (LTC). Ezenkívül ez a pénztárca 125+ blokklánc-hálózatot is támogat.

Az erős titkosítási folyamat biztosítja, hogy privát kulcsai csak Önnél maradjanak. Ennek eredményeként pénztárcája végső irányítása és tulajdonjoga Önnél marad.

Pénztárcát is létrehozhat anélkül, hogy felfedné személyazonosságát. Ezenkívül nincs KYC-ellenőrzés vagy tranzakciókövetés.

Ennek a mobil pénztárcának az elegáns kialakítása lehetővé teszi a zökkenőmentes teljesítményt az alacsony kategóriás eszközökön. A Coinomi iOS és Android készülékekre telepíthető.

Ön PC felhasználó? Ebben az esetben használhatja az asztali pénztárcáját, amely elérhető Linuxon, macOS-en és Windowson. Ezenkívül a Coinomi az iparág legjobb ügyfélszolgálatát nyújtja minden kérdésére.

Guarda

Mit szólnál egy Litecoin pénztárcához, amely könnyen szinkronizálható több eszköz között? Izgalmasan hangzik, igaz? A Guardáról beszélünk, egy több valutát tartalmazó pénztárcáról, amely több mint 400 000 kripto tokent támogat!

Ezzel a pénztárcával több eszközről figyelheti, kezelheti és átviheti tárolt eszközeit. Emellett a Guarda a hét minden napján, 24 órában működő ügyfélszolgálatot kínál.

Ez a nem őrizetbe vett pénztárca néhány egyszerű érintéssel segít kriptovaluták átutalásában és cseréjében. Ezenkívül egy QR-kód funkció lehetővé teszi, hogy másodpercek alatt küldjön és fogadjon kriptográfiai adatokat.

Aggódik vagyona biztonsága miatt? A Guarda gondoskodik róla. Itt teljes tulajdonjoggal és hozzáféréssel rendelkezik pénztárcájához.

A PC-felhasználók ezt a pénztárcát Mac, Linux vagy Windows eszközökön használhatják. Emellett mobiltárcájuk elérhető a PlayStore-ban és az App Store-ban.

Trustee Plus

A bizalom fontos tényező, amelyet figyelembe kell venni a Litecoin pénztárca kiválasztásakor. Itt a Trustee Plus teljes mértékben igazolja nevét a felhasználók vagyonának védelmében.

  8 Vásároljon most, fizessen később (BNPL) megoldások vállalkozása bővítésére

A pénztárca azonnali csere funkciója segít az LTC tokenek gyors cseréjében más kriptovalutákkal. Ezenkívül nem kell semmilyen díjat fizetnie a kripto-tranzakciókért.

Ez a pénztárca lehetővé teszi kriptovaluták vásárlását vagy eladását Visa és Mastercard használatával. Ezen túlmenően, jutalék fizetése nélkül eladhatja a kriptókat, és kiveheti az alapokat közvetlenül a bankosztályaiba.

A Trustee Plus mobiltárcát telepítheti iOS vagy Android készülékeire. Ez az alkalmazás segít nyomon követni az összes tárolt token értékét.

Paybis

A Paybis egy bevált kriptopénztárca, amely közel egy évtizede szolgálja felhasználóit. Ezenkívül ez a pénztárca a legújabb elérhető biztonsági funkciókkal van felszerelve.

A leglenyűgözőbb biztonsági funkció, amit ennél a Litecoin pénztárcánál találtam, a „beépített biztonsági réteg”, amely védelmet nyújt a külső támadásokkal szemben. Ezenkívül bármikor ellenőrizheti a kripto-tranzakciókat.

Ez a pénztárca „korszerű technológiát” használ, amely segít megvédeni privát kulcsait. Ennek eredményeként gyorsan visszaszerezheti pénztárcáját, ha eszközét ellopják vagy megsérül.

A Paybis elérhető Android és iOS eszközökre. Azonban létre kell hoznia egy ingyenes fiókot velük.

Infinity Wallet

Olyan pénztárcát keres, amellyel zökkenőmentesen vezérelheti és figyelheti LTC tokenjeit? Ha igen, akkor jól jön az Infinity Wallet.

Ezt a pénztárcát használhatja Litecoin (LTC) és más kiemelkedő kriptovaluták tárolására. Szolgáltatásuk eredményeként az Infinity Wallet több mint 200 000 aktív felhasználóval rendelkezik.

A pénztárca tárolásán kívül valós időben nyomon követheti kriptoeszközeinek értékét is. Ezenkívül hozzáférhet a beépített árkövetőjükhöz is, amellyel ellenőrizheti a kriptovaluták aktuális árát anélkül, hogy harmadik féltől származó alkalmazásokra lenne szüksége.

Az Infinity Wallet fejleszti webtárcáját Android és iOS eszközökhöz. Jelenleg ez a pénztárca MacOS, Linux vagy Windows operációs rendszert futtató számítógépekhez érhető el.

Vidulum

Érdekel egy könnyű pénztárca, amely sima pénztárcaélményt kínál? Ezután nézze meg a Vidulumot, a Litecoin pénztárcát, amely a felhasználói kényelemre összpontosít.

Ez a pénztárca minimalista kialakítású, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a gyorsabb kripto-tranzakciókat, különösen a kezdők számára. Emellett csapatuk folyamatosan kommunikál a felhasználókkal, hogy a legjobb pénztárca-élményt biztosítsák.

Nevezetesen, közvetlenül ebből a pénztárcából is felteheti kripto tokenjeit. Ezenkívül nyomon követheti kriptovalutái élő értékét.

Kiválaszthatja ezt a Vidulum mobil vagy webes pénztárcáját ízlése szerint. Mobiltárcájukat az App Store vagy a Google Play áruházból telepíthetik.

EXBASE.IO

Az EXBASE.IO egy többfunkciós pénztárca, amelyet kriptovaluták cseréjére, vásárlására és eladására használhat. A Litecoin (LTC) mellett ez a pénztárca támogatja az Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC) és Bitcoin Cash (BCH) tárolását és tranzakcióit.

Ez a pénztárca fejlett, többtényezős biztonsági rendszerrel rendelkezik, amely megvédi a felhasználó eszközeit. Ezenkívül az EXBASE.IO azt tervezi, hogy a biztonság növelése érdekében több aláírású pénztárcára frissít.

A pénztárca szolgáltatásának használatához azonban létre kell hoznia egy fiókot. Itt meg kell adnia e-mail azonosítóját és telefonszámát. Ha névtelen akar maradni, ez a pénztárca nem jó választás.

Becsomagolás

Ebben a cikkben a kriptográfiai területen elérhető legjobb Litecoin pénztárcákat ismertetjük. A pénztárcák listája olyan főbb jellemzők alapján került kiválasztásra, mint a biztonság, az eszközkompatibilitás, a könnyű használat és a több titkosítás támogatása, hogy csak néhányat említsünk.

Röviden: nincs „tökéletes pénztárca”. Kiválaszthat egy vagy két pénztárcát listánkból, ízlése szerint. Ügyeljen azonban arra, hogy a biztonságot részesítse előnyben minden más funkcióval szemben.

Tekintse meg a legjobb Tron pénztárcákat is a TRX tokenek tárolására és kezelésére.