A 10 legjobb videójavító AI-eszköz professzionális minőségű videók készítéséhez

Legyen szó professzionális filmesről vagy kezdő YouTuberról, aki egyszerűen professzionális megjelenésű videókat szeretne készíteni, a videók felbontásának és minőségének javítása érdekében javítani kell a videókat, hogy hosszan tartó hatást hagyjon a közönségre.

Hagyományosan ezt úgy érték el, hogy a videót manuálisan szerkesztették videószerkesztő szoftverrel, amely ritkán hozta meg a várt eredményeket. A technológia fejlődése és az AI videójavító szoftver megjelenése azonban forradalmasította a videó minőségének javítását.

Ezekkel a fejlett eszközökkel immár lenyűgöző, kiváló minőségű videókat készíthet elképesztően egyszerűen és hatékonyan.

Ebben a cikkben az AI-videófelskálázó szoftver birodalmába fogunk beleásni, és feltárjuk annak számos előnyét a videótartalom szempontjából. A videofelbontás növelésétől a felvételek általános vizuális vonzerejének gazdagításáig az AI videófelskálázó szoftver készen áll arra, hogy videóit új magasságokba emelje.

Szóval búcsút intsen az elmosódott és szemcsés videók napjainak!

A videót javító AI-eszközök előnyei

A videót javító mesterséges intelligencia technológiák és szoftverek nagymértékben segíthetnek professzionális minőségű videók készítésében azáltal, hogy különféle funkciókat és képességeket biztosítanak. Íme néhány módja annak, hogy ezek az eszközök hasznosak legyenek:

 • Felbontás javítása és felskálázása: Az AI-rendszerek intelligensen frissíthetik az alacsonyabb felbontású felvételeket, kiemelhetik a részleteket és javíthatják az általános képminőséget. Ez az eljárás segíthet a gyenge minőségű filmek nagy felbontású vagy akár 4K felbontásúvá alakításában, így tisztább és esztétikusabb végeredményt eredményez.
 • Zajcsökkentés: A vizuális zaj, jellemzően gyenge fényben vagy magas ISO-beállításokkal készített videóknál, ronthatja a végtermék minőségét. Az AI-meghajtású eszközök képesek felismerni és kiküszöbölni a zajt, miközben megőrzik a legfontosabb jellemzőket, így tisztább és polírozottabb filmeket készítenek.
 • Színbesorolás és -korrekció: A konzisztens és vizuálisan tetszetős színek elérése elengedhetetlen a professzionális videókhoz. Az AI-eszközök intelligensen elemezhetik és beállíthatják a színeket, kiegyensúlyozhatják a fehér szintet, és javíthatják a színek pontosságát a videó során, hogy összefüggőbb vizuális megjelenítést hozzanak létre.
 • Stabilizálás: A remegő felvételek megtekintése kihívást jelenthet, és amatőr benyomást kelthet. A mesterséges intelligencia alapú stabilizációs algoritmusok képesek elemezni a videó mozgási mintáit, és csökkenteni tudják a nem kívánt kameramozgásokat, ami egyenletesebb és stabilabb felvételt eredményez.
 • Automatizált szerkesztés és utómunka: Az AI-eszközök segíthetnek a szerkesztési folyamat különböző aspektusainak automatizálásában. Algoritmusaik képesek azonosítani a kulcsfontosságú pillanatokat, és szerkesztéseket javasolhatnak vagy végrehajthatnak, például klipek vágását, kivágását vagy átrendezését. Ez leegyszerűsíti a szerkesztési munkafolyamatot, időt takarít meg, miközben fenntartja a szakmai színvonalat.

Ha a legjobb mesterséges intelligencia videójavító szoftvert keresi professzionális igényeinek kielégítésére, rengeteg lehetőséget fog találni, amelyek végső soron növelik a zűrzavart.

A helyes választás érdekében kipróbáltuk és teszteltük a piacon elérhető legjobbakat, és azokat ajánljuk, amelyek tulajdonságaikkal és képességeikkel lenyűgöztek bennünket. Tehát nézzük meg alaposan mindegyiket.

  A Vezérlőközpont testreszabása Mac rendszeren

CutOut Pro

Legyen szó professzionális filmesről, aki moziszerű képkockákat szeretne készíteni, vagy magánszemély, aki a közösségi médiából letöltött tömörített videók minőségének javítására törekszik, a CutOut Pro gondoskodik róla.

A CutOut Pro egyik kulcsfontosságú képessége a videóminőség-javító technikái, amelyek nagy hasznát vehetik azoknak a szakembereknek, akik régi felvételeket szeretnének visszaállítani, vagy javítani szeretnék az általános videóminőséget. Az olyan fejlett funkciókkal, mint a videó felskálázása, mozgásinterpoláció és rázkódásstabilizálás, a CutPro segít nagy felbontású remekművek létrehozásában.

Jellemzők:

 • Alakítsa át portréját rajzfilmes szelfivé különféle stílusok, például 3D rajzfilm és 2D Anime használatával.
 • Alakítsa át fotóit dinamikus videókká, amelyek életre keltik portréit.
 • Növelje jelentősen a videofelbontást, akár 2K minőséget tesz lehetővé, maximum 30 képkocka/másodperc sebességgel.
 • Csökkentse minimálisra a remegést a felvételen, hogy egyenletes lassított hatásokat érjen el.

AImages

Az AImages az AI erejét kihasználva javítja videóid vizuális minőségét, még akkor is, ha eredetileg régebbi technológiával készültek. Ez a felhő alapú eszköz bármely webböngészőn keresztül elérhető útközben, így kényelmes hozzáférést biztosít számítógépéről, okostelefonjáról vagy táblagépéről, telepítés nélkül.

A folyamat gyors és egyszerű; egyszerűen indítsa el kedvenc webböngészőjét, töltse fel médiafájljait, és indítsa el a bővítési folyamatot. Legyen szó kis videógyűjteményről vagy több ezer órányi felvételt tartalmazó kiterjedt archívumról, az Aimages fel van szerelve a hatékony kezelésre.

Jellemzők:

 • Nincs szükség további szoftverek letöltésére vagy telepítésére.
 • Javítson egyszerre több videót közvetlenül okostelefonjáról vagy táblagépéről.
 • Növelje videói felbontását akár négyszeresére, miközben megőrzi a bonyolult részleteket és élességet.
 • Alakítsa át videóit sima 60 képkocka/másodperc (FPS) vagy még magasabb sebességűvé.

AVCLabs Video Enhancer AI

Az AVCLabs Video Enhancer AI jelenleg az egyik legnagyobb mesterségesintelligencia-alapú videójavító, amely képes az alacsony felbontású videókat nagyobb felbontásra felskálázni, és javítani a régi videók minőségén. A szoftver tanult mesterséges intelligencia modelleket és algoritmusokat használ a videó minőségének javítására, és egy- vagy többkockás javítást alkalmaz.

Az AVCLabs Video Enhancer a látványt is javíthatja azáltal, hogy tiszta, organikus elemeket ad hozzá, amelyek lenyűgözővé teszik a videókat. Egy mesterséges intelligencia által vezérelt színező modell segítségével a program a fekete-fehér felvételeket élénk, figyelemfelkeltő élménnyé varázsolhatja.

Jellemzők:

 • Automatikus videofeldolgozás finomhangolás nélkül.
 • Automatikus arcfinomító funkció az arcok részleteinek javításához.
 • Több képkockából álló konvolúciós neurális hálózatot használ a videó minőségének javítására.
 • Eltávolítja a fedőzajt és a szemcséket, hogy természetesebb és kifinomultabb eredményeket érjen el.

Topáz Video AI

Az AVCLabokhoz hasonlóan a Topaz Video AI is az egyik legjobb mesterséges intelligencia által támogatott videójavító eszköz. Ez a szoftver az alacsony felbontású videók 8K UHD-ig, akár 600%-os pontos skálázásával büszkélkedhet. Felhasználóbarát felhasználói felülete gyors hozzáférést biztosít a beépített videójavítási lehetőségekhez.

Jellemzők:

 • Készítsen újra nagy felbontású videót alacsony felbontású felvételekből.
 • Növelje a videó minőségét akár 8K-ig, jelentősen növelve a felbontást és a tisztaságot.
 • Speciális algoritmusokat használ számos videó elemzéséhez, lehetővé téve a gyors hatékony feldolgozást.
 • A legmodernebb technológiát alkalmazza, hogy lenyűgöző eredményeket érjen el a videominőség feljavításában.
  Hogyan találhat hamis fiókot a Bumble-en

HitPaw Video Enhancer

A HitPaw Video Enhancer igazán hasznos, ha alacsony felbontású vagy homályos felvételeken kell dolgoznia. Ez az eszköz kifinomult felskálázó algoritmusokat használ a videók felbontásának növelésére, így élesebbé és részletesebbé teszi őket.

Ezen túlmenően az eszköz lehetővé teszi a fényerő, a kontraszt és a gamma beállítások módosítását, ami javítja az általános képminőséget és javítja a láthatóságot sötét vagy gyengén megvilágított jelenetekben.

Jellemzők:

 • Használjon képzett AI videójavító eszközt a szabványos felbontású (SD) videók nagyfelbontású (HD) vagy akár 4K felbontásúvá alakításához.
 • A felhasználóbarát felületnek köszönhetően számos felhasználó számára elérhető.
 • Növelje videóinak felbontását szuperfelbontású technológia segítségével.
 • Négy egyedi mesterséges intelligencia modellt kínál, amelyeket kifejezetten a szemcsék és a zaj eltávolítására terveztek a videókból.

DVDFab Video Enhancer AI

Az egyik leghatékonyabb mesterséges intelligencia-videó alkalmazás a DVDFab Video Enhancer AI. Támogatja az eszközök széles skáláját a gördülékeny videofelskálázáshoz, és intuitív felülettel rendelkezik, amelyet bárki könnyen használhat.

Az eszköz automatikusan frissíti az alacsony felbontású videókat és filmeket 480p-ről (SD) 1080p-re (Full HD), illetve 1080p-ről 4K-ra. Ezt a legmodernebb mesterséges intelligencia tanulási és algoritmikus technikák felhasználásával teszi.

Jellemzők:

 • Neurális hálózaton kiképzett AI modellek szuperfelbontású technológiákkal kombinálva
 • Teljesen automatikus feldolgozás; nincs szükség paraméterek vagy beállítások konfigurálására.
 • Mélytanulási algoritmusok segítségével elemzi és javítja a film minden egyes képkockáját.
 • Gyorsítsa fel a videójavítási folyamatot GPU-gyorsítással.

Pixop

A Pixop forradalmasítja a videó remastering folyamatát az automatizált AI és ML szűrők erejének kihasználásával. Ez egy gyors, egyszerű és költséghatékony megoldás a digitális mesterek SD-ről egészen UHD 8K-ig történő frissítéséhez, a legjobb videóminőségre vágyó mai nézők igényeinek kielégítésére összpontosítva.

Elmúltak azok az idők, amikor költséges beállításra vagy jelentős speciális képzésre volt szükség. A Pixop webalkalmazása szerény archívumokkal rendelkező egyének és szervezetek számára készült. Mindössze egy Pixop-fiókra, egy böngészőre és az internet-hozzáférésre van szüksége.

Jellemzők:

 • Automatizált AI- és ML-szűrők a videók SD-ről UHD 8K-ra való átdolgozásához.
 • Egy webalkalmazáson keresztül érhető el, így alkalmas kisebb archívumokkal rendelkező egyének számára.
 • Videóeszköz-kezelést, videóminőség-elemzést, átkódolást és együttműködési eszközöket biztosít.
 • Tömeges kedvezményeket, egyedi árakat és REST API-hozzáférést kínál.

Tökéletesen tiszta

A Perfectly Clear Video kiemelkedik sokoldalúságával. Bárhol, ahol szüksége van rá, használhatja ezt a csúcstechnológiát. A lehetőségek korlátlanok, akár az alkalmazásba szeretné beépíteni, akár közvetlenül a telefonján javítani a videó minőségét, akár a már forgatott filmek utófeldolgozására szeretné használni.

Mondjon búcsút a szemcsés, kimosott felvételeknek. A Perfectly Clear Video fejlett algoritmusokat alkalmaz az egyes valós idejű képkockák elemzésére és javítására. Beállítja a fényerőt, a kontrasztot és a színtelítettséget, hogy kiemelje a tartalom valódi élénkségét. Az eredmény? Az éles részletek, az élénk színek és a lenyűgöző vizuális élmény lenyűgözi nézőit.

  8 legjobb zenei Smart Link szolgáltatás, amelyet ma használhatsz

Jellemzők:

 • Eltávolít minden nem kívánt árnyalatot vagy színfoltot a felvételről.
 • Erőteljesen helyreállítja a kiemeléseket, hogy több részletet tárjon fel a világos területeken.
 • Fokozza az arcok kontúrját, mélységét és színtónusát, ami vizuálisan vonzóbb megjelenést eredményez.
 • Élénken kiemeli az eget, élénkebbé és magával ragadóbbá teszi.
 • Javítja a lombozat színét és élénkségét, így dúsabbnak és természetesebbnek tűnik.

Feliratvideó

A SubtitleVideo egy hatékony videójavító eszköz, amely élvonalbeli gépi tanulási technikákat és kifinomult algoritmusokat használ a filmek minőségének, felbontásának és vizuális jellemzőinek nagymértékű javítására.

Átfogó funkcióival élesítheti a képeket, megváltoztathatja a színeket, minimalizálhatja a nemkívánatos zajt, javíthatja a videó részleteit, és felskálázhatja a felbontást, ami jelentősen javítja a teljes videónézési élményt.

Jellemzők:

 • Biztosítja az eredeti felvétel sértetlenségét és hitelességét a javítási folyamat során.
 • Támogatja a különféle videoformátumokat, biztosítva a kompatibilitást a videofájlok széles skálájával.
 • Intelligensen elemzi és javítja a videók finom részleteit.
 • Fejlett zajcsökkentési technikák a műtermékek és a nem kívánt vizuális zavarok csökkentésére az eredeti felvételen.
 • Növelje a videó felbontását 4K-ig.

Aiseesoft Video Enhancer

Az Aiseesoft Video Enhancer lenyűgöző képességeket kínál a videofelbontás növelésére, így ideális az SD-videók HD-minőségűvé alakításához vagy az 1080p-s tartalom lenyűgöző 4K-filmekké alakításához, kivételes képtisztasággal.

Egyik csodálatos funkciója a videóstabilizálás, amely a videóeffektusok felvétel utáni szerkesztése mellett lehetővé teszi a remegő felvételek könnyű eltávolítását.

Jellemzők:

 • Lehetővé teszi a videók elforgatását vagy megfordítását szükség szerint.
 • Valós idejű előnézeti funkciót biztosít, amellyel valós időben láthatja a videóin végrehajtott módosításokat.
 • Tartalmaz egy videóstabilizáló funkciót, amely hatékonyan csökkenti vagy megszünteti a remegő felvételeket.
 • Lehetőséget ad a videók telítettségének, kontrasztjának és fényerejének módosítására.

Vidio

A Vidio egy mindenre kiterjedő videójavító, amely számos javítási módszert kombinál a videók megjelenésének és érzetének javítása érdekében. Célunk, hogy elérhető és felhasználóbarát legyen mind az alkalmi felhasználók, mind a videóanyagukat javítani kívánó szakértők számára.

Az általános felbontást olyan algoritmusok segítségével növelik, amelyek interpolálják az aktuális képpontokat új képpontok létrehozásához.

A különféle kamerákkal, köztük mobiltelefonokkal, digitális fényképezőgépekkel és még alacsony felbontású anyagokkal készített videók is javíthatók a Vidióval.

Jellemzők:

 • Alkalmazza a legmodernebb AI algoritmusokat a videó minőségének automatikus javításához.
 • GPU infrastruktúrát és élvonalbeli webtechnológiákat használ a hatékony szállítás érdekében.
 • Hozzáférés a továbbfejlesztett videóhoz egy felhasználóbarát webes felületen keresztül.
 • Élvezze az azonnali letöltés kényelmét további szoftverkövetelmények nélkül.

Következtetés

Az AI-eszközök a nyers felvétel minőségétől, a projekt egyedi követelményeitől és az egyéni preferenciáktól függően eltérőek lehetnek. Ennek eredményeként azt javasoljuk, hogy kísérletezzen különféle eszközökkel és beállításokkal, hogy megtalálja az igényeinek leginkább megfelelőt.

Összességében a fent tárgyalt legjobb videójavító AI programok robusztus funkciókat és kifinomult algoritmusokat kínálnak, és kétségtelenül kiemelkedő eredményeket adnak.

A technológia fejlődésével több fejlesztésre kell számítanunk ezen a területen, ami még összetettebb és hatékonyabb eszközöket hoz a videó minőségének javítására.

Felfedezhet néhány AI szöveg-videó konvertálót is, hogy percek alatt fantasztikus videókat készíthessen.