9 Stream Deck a Twitch-hez, YouTube-hoz, Discord-hoz és még sok máshoz… a termelékenység fokozásához

A Stream Deck segítségével hatékonyabb lehetsz a YouTube-on, a Twitch-en, a Discord-on vagy sok más platformon.

Ha játékrajongó vagy, valószínűleg hallott már a stream-deckekről, mert ezek segíthetnek abban, hogy hatékonyabb és nagyobb teljesítményt nyújtsanak a játékmenetben. De sokkal többre képes, mint a játékok streamelésében.

Mi az a Stream Deck?

A stream deck egy hardver vagy eszköz, amely fizikai kulcsokból áll. Ezeket a gombokat testreszabhatja, hogy bizonyos funkciókat végrehajthassanak. A játékosok számára segít a játék közben folyó egyéb dolgok kezelésében.

USB-kábellel csatlakozik a számítógéphez. Lehetővé teszi a dedikált szoftver betöltését és a benne lévő összes gomb programozását.

A Stream Deck felhasználási területei

 • A stream deckeket főként streamelőknek tervezték, miközben online játszanak különféle streaming platformokon, például Twitch, Discord stb.
 • Ezek hatékonyan működnek a YouTube-osok vagy hasonló tartalomkészítők számára is, akik szeretnek bármilyen célból videókat streamelni. Ezek nagyszerű videókészítő eszközök lehetnek a tartalomkészítők számára.
 • A játékon és a produkción kívül a stream deckekkel a munkával kapcsolatos feladatait is irányíthatja. Például automatizálhatja az MS-alkalmazásokat, bármely alkalmazásban elindíthatja a billentyűzet billentyűparancsait stb.
 • Egyes felhasználók az e-mailek megválaszolásához is használnak adatfolyamokat. Azokban az esetekben, amikor általános választípusokat kell megadnia, azonnal megteheti.
  A YouTube lejátszása a háttérben iOS rendszeren

Ezután a stream fedélzetek előnyeiről fogunk beszélni.

Mik a Stream Deck előnyei?

 • A Stream Deck megkönnyíti a streamek kezelését. Csak gombokat kell használnia a jelenetek közötti váltáshoz, ami időt takarít meg, és kiküszöböli a zavarokat.
 • Az adatfolyam-deckek lehetővé teszik számos dologhoz vezérlők hozzáadását. Ennek eredményeként a videók szerkesztése meglehetősen kényelmessé vált.
 • Ezek lehetővé teszik a közönség gyors elköteleződését. Ezek azt is lehetővé teszik, hogy egy gombnyomással bármikor elküldhessen előkészített üzeneteket.

Hogyan használjunk Stream Decket?

 • A stream deck használatához először csatlakoztatnia kell a számítógépéhez egy USB-porton keresztül.
 • Csatlakozás után töltse le és telepítse a dedikált szoftvert.
 • Most műveleteket kell létrehoznia. A műveletek létrehozása a streaming platformtól és a használt szoftvertől függően változik.
 • A dedikált adatfolyam-deck szoftveren keresztül össze kell kapcsolnia az eszközt a streaming szoftverrel.
 • Töltse le a streaming szoftver beépülő modulját az áruházból.
 • Most a szoftverben a kategóriákat a jobb oldalon találja. Ezeket elhelyezheti a gombokon.
 • Húzza át a kívánt műveleteket a képernyő közepén található menüből az egyik gombon.

Most megvizsgáljuk az Ön számára legjobb streaming deckeket.

10GAA9901 Elgato Stream Deck

A tökéletes stúdióélményért válassza ezt az Elgato Stream Decket. Ennek a paklinak a használatával zökkenőmentesen indíthatja el a médiát, válthat jeleneteket, tweetelhet bravúrjait stb. Állítható állvánnyal rendelkezik. Ideális Windows 10 és macOS 10.13 vagy újabb verziókhoz.

Lehetővé teszi körülbelül 15 LCD gomb hatékony testreszabását és a teljesítmény fokozását. Ehhez húzással kell végrehajtani a billentyűket, és már kész is a testreszabás. Ezzel az adatfolyam-csomaggal könnyedén integrálhatod kedvenc platformjaidat és eszközeidet.

  Mi az a YouTube Premium, és megéri?

10GAT9901 Elgato Stream Deck XL

Indítson el korlátlan számú műveletet az Elgato stream Deck XL segítségével, amely 32 testreszabható LCD billentyűvel büszkélkedhet. Lehetővé teszi a média gyors elindítását, a jelenetek aktiválását, a világítás beállítását, a tweetek közzétételét és még sok mást. Élő gyártásvezérlését nagyon produktív munkamenetté alakíthatja.

Ezzel az adatfolyam-csomaggal olyan platformokat és eszközöket integrálhat, mint az Xsplit, az OBS stúdió, a Twitch, a Streamlabs, az OvrStream, a YouTube, a VoiceMod, a Mixer, a vMix stb. Meglepődne, ha látná a közönség elköteleződésének átalakulását és javulását.

Valve Stream Deck 256 GB

Ez a Valve stream deck 4-15 W APU-teljesítménnyel, 16 GB RAM-mal és 256 GB SSD NVMe tárhellyel rendelkezik. Könnyen csatlakoztatható TV-hez vagy monitorhoz, vagy számítógépként használható.

7 hüvelykes érintőképernyővel rendelkezik. Ezen kívül két trackpadet is kínál a vezérlőkarok alatt. Ezekkel az érintőpadokkal a játékosok kezelhetik játékaikat. A micro SD bővítőhelye lehetővé teszi a tárolási lehetőségek további bővítését.

Loupedeck élőben

A Loupedeck Live az egyik legjobb megoldás a streamelők és tartalomkészítők számára. Rengeteg kész profillal és natív pluginnal van felszerelve. Ezek a natív integrációk közé tartozik az Ecamm, a vMix, a Spotify, az Illustrator, az Audition, a Premiere Pro és még sok más.

Könnyedén hozzárendelhet tetszés szerinti műveleteket a gombokhoz. Lehetővé teszi az operációs rendszer vezérlését szerkesztés vagy élő közvetítés közben. Létrehozhat összetett makrókat, feltöltheti és késleltetheti személyre szabott ikonjait, valamint kombinálhatja a parancsokat.

Valve Stream Deck 64 GB

Ez a Valve stream deck 64 GB eMMC belső tárhellyel rendelkezik. Mikro SD foglalattal is rendelkezik, amely ezen túlmenően bővíti a tárhelyet. TV-hez és monitorhoz is dokkolható. Használhatod PC-ként is.

  Hogyan lehet kijavítani a Youtube lemaradását Windows 11 rendszeren

A 7 hüvelykes érintőképernyő tökéletes játékélményt nyújt. Két trackpad van hozzá, amelyekkel a játékokat kezelheti.

Valve Stream Deck 512 GB-os kézi konzol

Ez egy másik csodálatos stream deck a Valve-tól, amely zökkenőmentessé teszi a kézi játékot. Zen 2 + RDNA 2-vel rendelkezik, amely fokozott teljesítményt nyújt. Képes AAA játékok hatékony futtatására.

Segítségével kényelmesen irányíthatod a játékmenetet. Ezt a stream-csomagot hosszabb játékmenetekhez tervezték. Ez a készülék bármilyen méretű kézre kényelmesen illeszkedik.

Elgato Stream Deck Pedal

Az összes eszköz és alkalmazás kéz nélküli vezérléséhez ki kell próbálnia az Elgato Stream Deck pedált. Három pedállal érkezik, amelyek segítségével nagyszámú műveletet hajthat végre. Egyérintéses működése lehetővé teszi a hardver, szoftver stb.

Ez a stream fedélzet lehetővé teszi, hogy a kezek teljesen a játékra összpontosítsanak, és további segítséggel erősíti a lábát. Ezzel egyszerűen leegyszerűsítheti munkafolyamatait a zenei produkció, a videószerkesztés stb.

Steam Deck

A Steam Deck együttműködik az AMD-vel, hogy testreszabható APU-t biztosítson, amely ideális a kézi játékokhoz. Kényelmesen futtathatja a Zen 2 + RDNA 2-vel felszerelt legújabb AAA játékokat.

A Steam Deck 7 hüvelykes érintőképernyővel és érintőpadokkal rendelkezik az FPS játékélmény fokozása érdekében. 256 GB-os NVMe SSD tároló 40 Wh akkumulátorral érkezik. Azonnal csatlakoztathatja a TV-hez.

Végső szavak

Légy produktívabb, miközben online streamelsz, vagy vonzd le közönségedet ezekkel a streamcsomagokkal. Ezek zökkenőmentessé tehetik az adatfolyamot, csupán kihangosított támogatással.

Érdemes lehet felfedezni a legjobb streaming felszerelést és felszerelést is a professzionális játékokhoz.