– 9 legjobb újraküldési alkalmazás az Instagram számára, hogy könnyen megoszthassa, amit szeretne –

Az Instagram újraküldési alkalmazásainak száma sok, de miért van szüksége egyre?

Összesen havi 4,25 milliárd látogatóval az Instagram a 4 legjobb közösségi médiaplatform egyike. A Hootsuite Digital Trends jelentése szerint ez a legtöbbet letöltött alkalmazás a világon. Szinte minden kívánatos tulajdonsága megvan, ami csak eszébe jut.

Azonban továbbra sem rendelkezik natív funkcióval az állandó bejegyzések újraküldéséhez. Ezért van szüksége harmadik féltől származó újraküldési alkalmazásokra, hogy újra megoszthassa más felhasználók állandó bejegyzéseit.

Az Instagram csak más nyilvános fiókokból származó történetek megosztását teszi lehetővé, és azt is legfeljebb 24 órán keresztül! Ha fotókat, körhintakat vagy tekercseket szeretne újra megosztani, próbálja ki az alábbi alkalmazásokat:

Repost az IG számára

A Repost for IG az egyik legnépszerűbb újraküldési alkalmazás az Instagram számára. Ennek az az oka, hogy könnyen használható felülettel rendelkezik, és lehetővé teszi az összes fiókból – privát vagy nyilvános – újraküldését.

Nem csak ez, hanem az alkalmazás segítségével archiválhatja és mentheti a videókat az Instagram számára. A korábban Regram néven ismert alkalmazás lehetővé teszi opcionális fedvény hozzáadását és a fontos attribútumok módosítását, beleértve a pozíciót és a színt. Videókat is megoszthat az Instagram Directen.

Most hogyan lehet újra közzétenni ezt az alkalmazást? Az Instagram megnyitásához kattintson az újraküldési alkalmazásra, vagy manuálisan keresse meg a bejegyzést, és másolja ki a linkjét. Ezután beadhatja a hivatkozást az alkalmazáshoz, vagy az automatikusan kimásolja azt a vágólapról, amint visszatér az alkalmazás felületére.

Koppintson a csúszka gombra, és másolja ki a bejegyzés feliratát, vagy mozogjon a vízjel helyén, és változtassa meg a színét. Kattintson a megosztásra, és megnyílik az Instagram megosztási promptja, amely felkéri a megosztás befejezésére.

Valójában még egy további funkciót kap: letöltheti és mentheti a képeket biztonsági mentés céljából. Mindez ingyenesen használható.

Ha azonban a fizetős változatot választja, akkor nem fog látni hirdetéseket, és nem kell megemlítenie a feliratokban!

JaredCo

A Jared Co lehetővé teszi fényképek és videók újraküldését vízjel hozzáadása nélkül! 100%-ban ingyenes, és lehetővé teszi fényképek mentését és letöltését biztonságos megőrzés céljából.

  Az Instagram új kronológiai hírfolyamának használata (Android és iOS)

Míg az ügyfeleknek volt néhány problémája az Instagram legutóbbi frissítései miatt, a Repost for Instagram – Jared Co támogatása meglehetősen gyors.

Gyors megoldásokat kínálnak, és arra ösztönzik a felhasználókat, hogy e-mailben forduljanak hozzájuk, ha problémákkal szembesülnek.

Az A-osztályú támogatásnak köszönhetően az alkalmazás rendkívül megbízható minden újraküldési igényhez, különösen vízjelek nélkül. Sőt, remek képekkel, és nagyon gyors átfutási időt biztosít!

Reposta

A Reposta tökéletes az Ön számára, ha egyszerű újraküldési alkalmazást keres. Nem sok tulajdonsággal rendelkezik: csak a lényegeseket.

A felhasználók szeretik a Repostát. Ez azért van, mert ingyenes és problémamentes. Attól kezdve, hogy elindítja az alkalmazást, egy lépésről lépésre szóló utasításokat fog látni egy Instagram-bejegyzés hivatkozásának másolásához és az alkalmazáson keresztüli újbóli közzétételéhez. Valójában teljes áttekintést nyújt az újraküldési folyamatról.

Ami a feliratokat illeti, a Reposta lehetőséget ad a vágólapra másolására.

Az egyik hátrány azonban a korlátozott testreszabási funkciók. Ez nem teszi lehetővé az eredeti bejegyzést, kivéve, ha manuálisan újból közzéteszi.

Reposter a történetekhez és videókhoz

A hatékony újraküldési szerkesztővel a Reposter for Story & Video egy másik népszerű újraküldési alkalmazás az Android-felhasználók számára.

Ez az Instagram újraküldési alkalmazás a kezdete óta több mint 9 éven át népszerűvé vált az Instagram-felhasználók körében, az az elképesztő támogatása. Valójában a hírfolyamodban szereplő hírességek és nyilvános fiókok újbóli bejegyzéseivel is naprakész maradhatsz.

Gyorsan lehetősége nyílik az eredeti újraküldés szerkesztésére: feliratok másolása, forrásmegjelölések áthelyezése/eltávolítása és szerzőség. Ezenkívül levághatja az eredeti bejegyzést, hozzáadhat matricákat és szöveget, valamint rajzolhat rá.

Megoszthat olyan ismételt bejegyzéseket is, amelyekben több fotó is található. Ha a hátrányokat keressük, akkor ezek nincsenek, kivéve az időnként felbukkanó hirdetési és előfizetési felszólításokat.

Repost – PRO

Repost – A PRO gyors, intuitív és egyszerű. Lehetővé teszi fényképek és videók újraküldését csak nyilvános fiókokból.

Fényképeket, videókat és feliratokat másolhat újra közzétételhez. Az ingyenes verzióban azonban van egy karakterkorlát a szövegre és a feliratokra.

Az ingyenes verzió nem ad számtalan lehetőséget, de egyszerű folyamatai segítenek a problémamentes újraküldésben. Az új frissítések közé tartozik a mentés a biztonsági mentéshez. Előfordulhat némi késés, ha több képet vagy hosszú videót próbál közzétenni.

A sebesség és a teljes funkcionalitás feloldható a fizetős változattal.

Repost: bejegyzésekhez, történetekhez

A legtöbbet letöltött újraküldési alkalmazás az Instagram számára, a Repost: For Posts, Stories azt is lehetővé teszi, hogy egyedi avatárokat készítsen magáról vagy barátairól a mesterséges intelligencia segítségével.

  Videó lejátszása az Instagram Story-n

A 100+ történetsablonnal ez az alkalmazás számos további funkcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik Instagram-jelenlétének fokozását.

Valójában a legjobb hashtageket is javasolja a profilodhoz, így növelheted Instagram-jelenlétedet és követőid számát.

Ha további lehetőségeket keres, hogy kitűnjön, fedezze fel ennek az alkalmazásnak a remek szöveg- és szimbólumművészetét a feliratokhoz. Ezenkívül több mint 300 feliratsablont is tartalmaz, amelyek segítenek az indulásban és jó benyomást kelteni.

Most, hogy az újraküldési hatáskörökhöz érkezünk, privát fiókokból is újraküldhet. Még arra is lehetőséget ad, hogy újra közzétegye az összes médiát, vagy válassza ki az aktuális fényképet/videót. Ennek ellenére több médialehetőséget egyszerűen újra közzétehet.

Van egy olyan funkció is, amellyel elmentheti az újraküldés hang- vagy videókomponensét. Havi és éves előfizetések állnak rendelkezésre azon felhasználók számára, akik szeretnék felfedezni a funkció teljes skáláját.

InsTake – az Instagram számára

A kifejezetten iPhone-felhasználók számára készült InsTake – for Instagram egy újraküldési alkalmazás, amely a legjobban működik bejegyzésekhez, történetekhez és IGTV-videókhoz.

Bár az IGTV-t tavaly leállították, az Instagram-tekercseket megoszthatja az InsTake segítségével.

Nem csak, hogy nagyon népszerű a felhasználók körében, hogy milyen könnyen használható a felület. Amikor más alkalmazásokban teszünk közzé újbóli közzétételt, gyakran találkozunk olyan problémákkal, mint például a lassú betöltés, a késések és a hosszabb videóknál jelentkező hibák.

Ezzel az alkalmazással nem fog szembesülni ugyanezzel, mivel lehetőséget ad az újra közzétenni kívánt fénykép vagy videó letöltésére. Automatikusan elindítja a letöltést a biztonsági mentéshez.

Ezenkívül a fentiek mindegyikét megteheti bejelentkezés nélkül is, ami néhány más alkalmazásnál nem elérhető!

Reposter

Az iPad és iPhone eszközökhöz tervezett alkalmazás platformja varázslatosan intuitív. A Reposter segítségével gyorsan és egyszerűen újraküldhet bármilyen fényképet vagy videót.

A Reposterrel bármilyen médiát újra közzétehet, és ez nagy előny! Legyen szó körhinta-bejegyzésekről, tekercsekről vagy IGTV-videókról, az alkalmazás lehetővé teszi, hogy mindent újra közzétehessen. Ez a funkció nem érhető el a hasonló alkalmazásokban.

Kíváncsi vagy a Reposter használatára? Nyissa meg az Instagram alkalmazást, és keresse meg az újra közzétenni kívánt bejegyzést vagy tekercset (fotó/videó/körhinta). Kattintson a három pontra, és másolja ki a bejegyzés linkjét.

Miután visszatért a Reposter alkalmazáshoz, adjon neki néhány másodpercet, és megjelenik az eredeti bejegyzés. Elképesztően intuitív, ahogy mondtuk! Sőt, mondanunk sem kell, hogy az alkalmazás reklámmentes, így nincs bosszúság!

  Fotók és videók rögzítése Instagram-profiljához

Előfizethet havi vagy éves előfizetésre. Hozzáférhet egy ingyenes próbaidőszakhoz. A megerősítést követően az iTunes-fiókjában kell fizetnie. Valójában élethosszig tartó előfizetést is igénybe vehet. Támogatásuk gyors és azonnali, és valóban egy levélre vannak!

Reels Repost Reshare Story

Ahogy a név is mondja, bármit újra közzétehet ezzel a Reels Repost Reshare Story alkalmazással az Apple Store-ban! Ezenkívül nagyon népszerű a vállalkozások és az influencerek körében, akik szeretik a professzionális előnyöket az általuk újra közzétett történetekben és tekercsekben.

Ha éles kezelőfelületet és csúcsteljesítményt is keres, akkor ezt érdemes egy pörögni! Az eléréséhez nem szükséges bejelentkezni, az eredeti posztot újra közzéteheti tekercsként/videóként/bejegyzésként (több formátumban), illetve ütemezheti az újraküldéseket is!

Ez az első, amit az újraküldési alkalmazásoktól hallottunk: lehetővé teszik az ütemezést és a későbbi közzétételt. Nem csak, ha a sötét mód szerelmese vagy, akkor ezt is választhatod!

Emellett számos speciális funkcióhoz is hozzáférhet, ha előfizet erre az alkalmazásra. A szöveggenerátor egyedi feliratokkal és szövegrészekkel segít kiemelkedni.

Nem csak ez, hanem releváns hashtageket is létrehoz, amelyek lehetővé teszik a hálózat bővítését. Ráadásul a feliratszerkesztő számos testreszabási lehetőséget is kínál.

Tegye közzé gyakran újra, hogy felemelje személyes márkáját

Az Instagram-bejegyzések újramegosztása létfontosságú módja a személyes márka felépítésének a platformon – ez segít kiemelkedni. Amikor újraküldési alkalmazást választ, öt kérdést kell feltennie magának.

  • Milyen típusú funkciókra van szüksége?
  • Milyen gyakran fogja használni az alkalmazást?
  • Jó, ha ingyenes verzióról van szó, ami kisebb késéseket okozhat?
  • Hajlandó vagy fizetni? Ha igen, melyek azok a funkciók, amelyeket keres?
  • Olyan alkalmazást szeretne, amely lehetővé teszi a bejegyzések későbbi ütemezését?

Ha ezekre a kérdésekre választ kapott, könnyebb lesz kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb alkalmazást. Ha meg kellene kérdeznie minket, azt mondanánk, hogy minden típusú fiókból (különösen a privát fiókból) újra közzéteheti az üzenetet, ez fontos üzlet.

De ismét nagyban függ attól, hogy milyen típusú szükségletekkel fog rendelkezni, és milyen típusú fiókokkal fog kapcsolatba lépni. Ossza meg velünk, hogy végül melyik alkalmazást használja, és mit szeret bennük!

Felfedezhet néhány Instagram-sztorikészítőt és remek eszközöket is, amelyekkel átméretezheti a videókat az Instagram TV-hez, hírcsatornákhoz és történetekhez.