9 legjobb kalózjáték, amely segít a játékosoknak vitorlázni a hét tengeren

Egy kalóz élete mindenki számára lenyűgözően hangzik, nem igaz? Tehát nézzünk meg néhány Kalózjátékot, ahol játszhatod az életüket.

A videojátékokkal játszani szórakoztató. Az új típusú játékok kipróbálására való késztetés minden játékos számára nagy kihívás. Ezt szem előtt tartva, ma egyedi játékokkal várunk. Akár a Karib-tenger kalózai rajongója vagy, akár szereti a tenger hullámainak izgalmait és titokzatos történeteit, mi mindent leírtunk az Ön számára.

Ebben a blogban összegyűjtöttük a legjobb kalózjátékokat, amelyek hiteles élményt nyújthatnak a hét tenger körüli vitorlázás során, miközben a helyedben ülsz. A mai lista a legjobb játékokat tartalmazza, amelyek nem korlátozódnak csak egy műfajra. Ehelyett ezeknek a játékoknak a műfaja a harctól a taktikai szimulációig terjed, hogy mindenki választási lehetőségeit lefedje.

Mik azok a Kalózjátékok?

A videojátékok népszerűségét meghatározó kritikus tényező az egyedi és kitalált koncepcióik. A videojátékok lehetővé teszik a játékos számára, hogy kedvenc karakterük vagy kitalált történeteik cipőjében járjon. Ennek egyértelmű példája a kalózjátékok.

Diáknak vagy átlagembernek lenni, mindennapi életet élni, a tengeren vitorlázni és egy kalóz életére számítani, szintén összetett és veszélyes. A kalózjátékok azonban továbbra is lehetővé teszik mindezt anélkül, hogy akár egy hüvelyknyi kárt tenne.

A kalózjátékok olyan videojátékok, amelyeket kifejezetten a kalózok történeteire és életmódjára terveztek. Ezeknek a játékoknak a cselekménye a tengerek, szigetek és egyebek rejtelmei körül forog.

Melyek a Pirate Games fő céljai?

Számos kalózjáték érhető el online, mindegyik egyedi koncepcióval és fordulattal. Ezért ezeknek a játékoknak a kritikus céljainak elmondása bonyolultabb.

Azonban a küldetések és a rejtélyek az egyetlen jellemző, amely az összes kalózjátékot egy fedél alá hozza. A kalózjátékok fő céljai közé tartozik a küldetések teljesítése, a jutalmak megszerzése, a sziget különféle rejtélyeinek megoldása és még sok más.

Ezen kívül sok kalózjáték rendelkezik többjátékos móddal, ahol a játékosnak meg kell versenyeznie egy ellenféllel, hogy a kalózok legendájává váljon, mint például a híres Sea of ​​Thieves kalózjátékban.

Kipróbálható kalózjátékok

Az akció-kaland- és lövöldözős játékok csak néhány ember csésze teája. Mindenkinek más választási lehetőségei vannak, de az általunk keresett azonos koncepciójú játékok megtalálása meglehetősen hektikus, különösen a Pirate Games esetében.

De mi van, ha azt mondjuk, hogy még a kalózjátékokban is számos lehetőség áll rendelkezésre? Nem csak a játékok, hanem a típusuk alapján is. Amikor a kalózjátékokat említjük, a maximális műfaj az akció-kaland és lövöldözős játék, de ez több annál.

Különféle kalózjátékokat találhat, és ki kell próbálnia a kalózos társasjátékokat, a stratégiai játékokat, a nyílt világú többszereplős játékokat stb. A választás azonban változhat. De ebben a blogban találsz kedvedre való játékot.

  10 eszköz a tartalom olvashatóságának ellenőrzésére és javítására

Íme néhány a legjobb kalózjátékok közül, amelyeket ki kell próbálnia ezen a hétvégén. Ezek a játékok nincsenek meghatározott sorrendben elrendezve, hanem kifejezetten úgy vannak kiválasztva, hogy mindenki által választottak legyenek.

Assassins Creed IV: Black Flag

Ha a kalózjátékokról beszélünk, és nem említjük az Assassin’s Creed IV: Black Flag-et, az egy hiányos történetnek tűnhet. Az Assassin Creed sorozat sok szeretetteljes és addiktív játékot adott a közönségnek. A Black Flag segítségével mindenki játékélményében változást hoztak.

Swift játékokat játszani szórakoztató, de ennek része lenni és a karakter életét élni más élmény. Ez az, amit a Black Flag tökéletesen kínál. A Black Flag játék cselekménye az asszaszinok és templomosok természeti világának ősi kitalált történetében játszódik.

Nem szabad spoilereket adnunk, de ha már a játékmenetről beszélünk, a fejlesztők számtalan változtatást hajtottak végre ezen a sorozaton a legapróbb mozdulatokra is odafigyelve. A játékos elsődleges feladata a hajók üzemeltetése és frissítése. Lehet, hogy egyszerűnek hangzik, de nem az.

Az Assassin’s Creed IV: Black Flag a Creed sorozat egyik kiadása, ahol Edward Kenway a kincset más hajók felfedezésével, magántulajdonosokkal és harcokkal tölti. A Black Flag egy tökéletes játék a megfelelő ízekkel.

Megjelenés – 2013. október

Műfaj – Akció-kaland

Fejlesztő/Kiadó – Ubisoft

Platformok – PlayStation 3, Xbox, Windows

Eve Online

A játék minden szempontból sokat fejlődött az idő múlásával, legyen szó grafikáról vagy történetről. Mielőtt azonban a mai játékokat tekintenénk a legjobbnak, egyszer le kell játszania az Eve Online-t. Lehet, hogy a végén találsz egy aranydarabot.

Az Eve Online egy 2003-as játék, amely messzebbre ment, mint annak idején. Ennek eredményeként jutalmazták és nagyra értékelték szerte a világon. Az Eve Online egy űralapú egy- és többjátékos játék, amelyben a játékosok forgatókönyv nélküli gazdasági versengésben, hadviselésben és politikai sémákban vesznek részt más játékosokkal.

Az Eve Online több mint 5000 csillagrendszert kínál, amelyek közvetlenül jelzik a véget nem érő szórakozást és szórakozást. A játék elsődleges szórakozása az űrhajók repülése. Ráadásul a játékmenet is kihívást jelenthet. Kipróbálhatod egyedül is, de a küldetés idővel még nehezebbé válik. Összetett és kihívásokkal teli játékot keresel? Menj erre.

Megjelenés – 2006. május

Műfaj – Űrszimuláció

Fejlesztő/Kiadó – CCP

Platformok – Windows

GreedFall

A következő játékunk a GreedFall: Gold Edition. Ha RPG szórakozást keres, ez a játék minden igényt kielégít. A GreedFall egy erőcsomagos játék RPG szempontjából, mivel minden olyan rendszert tartalmaz, amire számíthatsz.

A GreedFall egy hosszú játék őrült cselekményével és történetével. Ez a játék lehetővé teszi, hogy megtapasztaljon különböző szigeteket, különböző kihívásokkal és lenyűgöző történetekkel. Ez egy egyjátékos játék, ahol a játékos a telepesekkel, zsoldosokkal és kincsvadászokkal együtt különböző szigetekre megy, hogy felfedezze a történelmet és a titkokat.

Megjelenés – 2019 szeptember

Műfaj – Akciószerep

  Az 5 legjobb klasszikus kooperatív játék modern feldolgozásokkal

Fejlesztő/Kiadó – Spider

Platformok – PS4 és 5, Xbox One

Karib-tenger kalózai

Ki ne hallott volna a Karib-tenger kalózairól? Ezzel a játékkal a játékos megtapasztalhatja mind a négy film szórakoztató és kalandos jeleneteit. A kalózok imádásától kezdve a kalózok életének megtapasztalásáig minden szórakozást itt tölthet.

Ami a játékmenetet illeti, azt mondhatjuk, hogy a Lego Pirates of The Caribbean semmilyen szempontból nem fog csalódást okozni. A játék a legtöbb Lego játékhoz hasonlóan kétjátékos beugró és kieső együttműködési mechanikát használ. A játékos feloldhat karaktereket és extrákat a portról a játék folytatásához.

A játék minden karaktere különböző képességekkel rendelkezik; győződjön meg róla, hogy válogatós. A Pirates of the Caribbean nem csak egy akció-kalandjáték. Ehelyett tele van rejtvényekkel és stratégiákkal.

Megjelenés – 2011. május

Műfaj – Akció-kaland

Fejlesztő/Kiadó – Disney Interactive Studios

Platformok – Windows, PS 3, Xbox 360

One Piece: Pirate Warriors 3

A One Piece: Pirate Warriors 3 egy japán akcióvideojáték. Ennek a kiadásnak a jellemzői minden tekintetben hasonlóak az eredeti One Piece sorozathoz, legyen szó akár a történetről, akár a játék cselekményéről.

A játék legfeljebb 37 játszható karaktert tartalmaz, amelyek közül 10 újonnan került hozzáadásra ebben a kiadásban. Mivel egy akciójáték, a játékosnak gyors reakcióidővel kell rendelkeznie. Ezenkívül a játék lehetővé teszi a többjátékos módot is. Ezért élvezheti a szintek sorozatát ebben a játékban.

A játék különböző módokra oszlik: Legend Log, Dream Log és Legend Diary. Minden mód egyedi koncepciókkal és fordulatokkal érkezik. A One Piece: Pirate Warriors 3-at több okból is érdemes felfedezni, például a hosszú történet, a számos szint és egyebek miatt.

Megjelenés – 2015. március

Műfaj – Akció-kaland

Fejlesztő/Kiadó – Omega Force

Platformok – PS 4, Windows, Nintendo Switch

Pillars of Eternity II: Holt tűz

A Pillars of Eternity II: Dead fire egy egyjátékos szerepjáték. Megtapasztalhatod ezt a játékot izometrikus perspektívából, ahol a játék cselekménye a döntéseidtől függően folytatódik.

A játék alapvető karaktere azzal a képességgel jár, hogy belenézhet mások lelkébe, és elolvashatja emlékeiket és korábbi életeiket. Az ehhez hasonló kitalált fogalmak már önmagában is egyedivé teszik a játékot. A játékmenet idővel izgalmasabbá válik.

A játékos kritikus célja azonban az, hogy üldözze Eothast, a fény és az újjászületés istenét, aki erőszakot ébreszt és Caed Nua elpusztítását tervezi. A játék tele van extrém rejtélyekkel és titkokkal.

Megjelenés – 2018. május

Műfaj – Szerepjáték

Fejlesztő/Kiadó – Versus Evil

Platformok – PC, PlayStation 4, Xbox One

Űrkalózok és zombik 2

A Space Pirates and Zombies 2 egy szerepjátékos és valós idejű stratégiai játék. A tengeri vitorlázás helyett ez a játék különféle küldetésekre küld téged az űrben, ahol nagyszabású galaxisokat fedezhetsz fel.

A játék csavarja a zombik szörnyű terrorja a galaxisban. A Space Pirates and Zombies egy tudományos-fantasztikus játék, amelyben meg kell mentened az emberiséget az ellenségek okozta biomechanikai járványtól.

A játék történetszála hősies élményt nyújthat. Meg kell találnod, harcolnod kell és el kell pusztítanod a zombifertőzés nyomait. Ez az akció-kalandjáték 43 különböző típusú irányítható hajót, különféle fegyvereket és számos küldetést tartalmaz.

  Hangcsevegés a Nintendo Switch játékokban

Megjelenés – 2017. november

Műfaj – Valós idejű stratégia, RPG

Fejlesztő/Kiadó – MinMax Games

Platformok – Steam

Risen 2: Dark Waters

Ha már ismeri a Risen játéksorozatot, akkor tudja, milyen izgalmas és hiteles a történet, amit kínálnak. A The Risen 2: Dark Waters hasonló, de sokkal izgalmasabb, mint az előzményjátéka.

Ami a játékmenetet illeti, azt a játékost, aki az inkvizíció tagja, kiküldik, hogy megállítsa a káoszt, amelyet szörnyű lények okoznak a tenger mélyén. Következésképpen a játékosnak meg kell találnia a tenger kalózait, hogy megszabaduljon minden rettegéstől.

Ez a harmadik személyű játék egy sötét és kavicsos univerzumban játszódik, az eredeti Risen magával ragadó vonásaival. A játék cselekménye a játékos döntései alapján változik, így kiszámíthatatlanabb és kihívást jelent. A Risen 2: Dark Waters egy egyszemélyes szerepjáték, amely órákig képes elköteleződni.

Megjelenés – 2012 augusztus

Műfaj – RPG

Fejlesztő/Kiadó – THQ Nordic

Platformok – Windows, Xbox 360, PS 3

Tolvajok tengere

A Sea Of Thieves egy híres kalózjáték, tele izgalommal, rejtélyekkel és fantasztikus játéktervvel. Ez a játék játékosok millióinak szíve, mivel a játék cselekménye és grafikája tökéletes kalózélményt nyújt a játékos számára.

Ahogy korábban említettük, a Sea Of Pirates egy többjátékos játék, ahol a játékos egy kalózhajó segítségével fedezi fel a nyitott világot. A Sea Of Thieves egy kihívásokkal teli és izgalmas játék. Következésképpen a játékos szövetkezhet más játékosokkal, vagy ellenük léphet. Nem tudod megjósolni, mi a szöveg.

A Sea Of Thieves sikeresen elnyerte több mint 30 millió játékos szeretetét. A személyre szabott avatarok által megosztott világ és a kalandok az elsődleges okai a játék sikerének. Ezenkívül a játékos testreszabhatja a hajó testét, vitorláját és még sok mást.

Megjelenés – 2018. március

Műfaj – Akció-kaland

Fejlesztő/Kiadó – Microsoft Studios

Platformok – Xbox One, Windows

Sid Meier kalózai

Vitorlázzunk újra a Karib-tengeren, de ezúttal Sid Meier kalózaival. Annak ellenére, hogy a Sid Meier’s Pirates egy ősi játék, még mindig órákat tölthet vele anélkül, hogy kihagyná a modern játékokat.

A játék kalózai számos szigetet fedezhetnek fel, ahol minden döntésük különböző lehetőségeket és kihívásokat rejt magában. A Sid Meier’s Pirates egy egy- és többjátékos játék, amelyben a játékosok megtámadhatják az ellenséges hajókat vagy városokat, kincsvadászatra indulhatnak, családokat menthetnek meg és így tovább.

A Sid Meier’s Pirates egy nagyszerű játék, amellyel időt lehet ütni, és megtapasztalni egy egyedülálló kalóz életmódot. A játék több mint 25 különböző hajót, számos fegyvert és kihívást tartalmaz. Ezt a játékot akár 4 játékossal is élvezheti.

Megjelenés – 2004. november

Műfaj – Akció-kaland, stratégia

Fejlesztő/Kiadó – Firaxis

Platformok – Xbox, PSP, PC

Becsomagolás

Ahogy befejeztük a listát, megtaláltad a játékot erre a hétvégére? Valószínűleg igen. Ez a lista az Ön számára legnépszerűbb és legvonzóbb kalózjátékokat tartalmazza. A listán szereplő legtöbb kalózjáték támogatja a PC-t és a PS-t. Ezért minden korlátozás nélkül élvezheti az izgalmat.

Fedezze fel a legjobb detektívjátékokat is, hogy felszabadítsa belső Sherlockját.