9 Fájltárhely ingyenes felhőalapú tárolási lehetőségek személyes és üzleti használatra

A legbölcsebb döntés, ha fontos adatait egynél több helyen tárolja, mert soha nem tudhatja, mikor törölhetik adatait a legfurcsább okok miatt.

Valójában soha nem támaszkodhat teljes mértékben a számítógép merevlemezére, mert bármennyire is fejlődik a technológia, mindig hajlamosak leszünk a vírusokra és a hackerek egyéb csúnya támadásaira, amelyek ellophatják az Ön adatait, mielőtt 3-ig számolna. .

Ez az oka annak, hogy meg kell fontolnia az adatok biztonságos felhőalapú tárolási platformokon való tárolását. Számos előnye van, amelyek közül néhány:

 • Könnyen elérhető bárhonnan és bármikor
 • Lehetőség az elveszett adatok helyreállítására és visszanyerésére
 • Teljesen biztonságos és titkosított szolgáltatás
 • Kényelmes az adatok azonnali megosztása a csapat tagjaival, barátaival és családjával
 • Könnyen, egy pillanat alatt biztonsági másolatot készíthet és visszaállíthatja az adatokat.

Nem nehéz megtalálni a legjobb felhőalapú tárolási platformokat. Valójában ezt mutatom meg ma ebben a cikkben. Ezek teljesen ingyenesek és 100%-ban biztonságosak, és megbízhat benne.

Egyből ugorjunk bele.

Internxt

Megpróbálsz egyszer és mindenkorra megszabadulni a Big Techtől? Internxt egy nyílt forráskódú felhőszolgáltatás, amely mindent megtett az adatvédelem és a biztonság terén.

A felhasználók magánélethez való jogának védelmére tervezett Internxt végpontok között titkosítja mindazt, amit Ön úgy dönt, hogy megosztja vagy tárolja a felhőben. Az Internxt blokklánc alapú és decentralizált, ami azt jelenti, hogy a szolgáltatás egy hatalmas peer-to-peer hálózaton fut, nem pedig a szerverek központi adatbázisán. Mindez egy nevetségesen biztonságos szolgáltatást jelent, amely teljes és teljes körű ellenőrzést biztosít a fájlok, fényképek és személyes adatok felett.

Az Internxt egy modern és etikus alternatíva az adatra éhes technológiai óriások sok hasonló szolgáltatásához képest. Soha nincs első vagy harmadik fél hozzáférése! Az Internxt segítségével biztos lehet benne, hogy Ön az egyetlen, aki hozzáférhet fájljaihoz.

Az Internxt Web3 felhőszolgáltatása megfizethető, felhasználóbarát és rendkívül egyszerűen használható. Próbáljon ki 10 GB teljes értékű tárhelyet ingyen. Vagy fizessen elő havonta több tárhelyért, 20 GB-ért 1,05 USD-tól, 200 GB-ért 4,75 USD-tól vagy 2 TB-ért 10,50 USD-tól.

A vállalat kész kiállni a digitális jogokért, a kényelmes szinkronizálási/mentési funkciók, a linkek megosztásának korlátozására való képesség, a robusztus felhasználó-első szabályzat és a sziklaszilárd titkosítási technológia teszi az Internxt-et mindenki számára, akit érdekel az online adatvédelem.

  Javítsa ki a Sajnos az üzenetküldés leállt hibát Androidon

pCloud

Egyszerű és biztonságos felhőtárhelyet keres dokumentumai számára?

Próbálja ki a pCloudot, hogy 10 GB tárhelyet kapjon ingyen.

A pCloud minden eszközt támogat a fájlok tárolására, így szükség esetén hozzáférhet dokumentumaihoz az internetről, telefonról vagy laptopról. Együttműködhet más tagokkal a fájlok küldésében és fogadásában, valamint a kívánt módosítások gyors elvégzésében. Ezenkívül a pCloud Crypto segít megőrizni a fájlok bizalmasságát, és feltörhetetlen biztonságot nyújt.

Mostantól bárhol és bármikor kezelheti fájljait. Keressen a megtekinteni kívánt mappában vagy fájlban, és szűrje őket formátumuk szerint. Ha hozzá szeretne férni a törölt fájlokhoz, lépjen a kukába, ahol megkeresheti és visszaállíthatja azokat, ha akarja.

A pCloud lehetővé teszi bármilyen méretű fájl feltöltését, és meghívhatja a pCloud felhasználókat a mappák megtekintéséhez és a fájlok kezeléséhez. Ossza meg fájlhivatkozását más felhasználókkal, és adjon nekik hozzáférést szerkesztésekhez és megjegyzések fűzéséhez. Ezenkívül a pCloud SSL/TLS titkosítást kínál, és a fájlokat legalább három szerverhelyen tárolja. Számos beépülő modulja van, amelyek megkönnyítik a munkát.

Tárhelyigényétől függően bármilyen csomagot választhat 175 USD-tól 500 GB tárhelyért.

Szinkronizál

Egy másik nagyon klassz felhőalapú tárolási platform, a Sync végpontok közötti titkosítást kínál az adatok biztonságának és biztonságának megőrzése érdekében. Ahogy a neve is sugallja, automatikusan szinkronizálja adatait a különböző eszközök és operációs rendszerek között, beleértve a macOS-t, a Windows-t, az IOS-t és az Androidot.

Bármilyen típusú fájlt megoszthat ezen a platformon keresztül, és akár több felhasználót is meghívhat, hogy jöjjenek össze és dolgozzanak ugyanazon az adatokon. Jelszavas védelmi, értesítési és engedélyezési funkciókkal rendelkezik, így az együttműködés során mindig kézben tarthatja, hogy mi történik a fiókjában.

5 GB ingyenesen használható, amikor regisztrál, és bármikor frissíthet.

Dropbox

Adatait biztonságosan tárolhatja, biztonsági másolatot készíthet, és megoszthatja velük Dropbox. Valószínűleg már hallott erről a csodálatos felhőalapú tárolási platformról, mert széles körben használják az emberek szerte a világon.

Adataihoz több eszközről is hozzáférhet, legyen az asztali alkalmazásból, mobilalkalmazásból vagy egyszerűen a böngészőből. Az Ön kényelme érdekében mindez szinkronizálva van, különösen, ha útközben van.

Az ezen a platformon tárolni kívánt adatok mindig védettek. Még akkor is, ha valamilyen oknál fogva elveszíti hozzáférését eszközéhez, egyszerűen használhatja a „távoli törlés” funkciót az összes adat törlésére a fiókból, hogy senki ne hagyja ki azt.

  ODCF8005E – A P2P réteg nem tudott kapcsolódni a WebSphere 8.5 UDP-portjához

Kezdheti 2 GB ingyenes tárhellyel, majd frissíthet a fizetős csomagok egyikére, mindössze 9,99 USD/hó áron, hogy felszabadítsa az összes csodálatos funkciót.

Google Drive

Bármi, ami a Google-tól származik, nagyszerű lesz, és ez nincs másként Google Drive. Ez egy kényelmes platform személyes és üzleti használatra, és igénye szerint bővítheti.

Adatait tárolhatja, megoszthatja és együttműködhet. Valójában lehetővé teszi más Google-alkalmazások, például a Táblázatok, Diák és Dokumentumok integrálását, így nem kell áttérnie a meglévő eszközökről. Nem csak a Google-alkalmazásokon kívül, integrálhatja harmadik féltől származó eszközökkel, valamint olyanokkal, mint a Slack, az Adobe, a DocuSign és a Salesforce.

Ez nagyban megkönnyíti a csapattagokkal való együttműködést, mivel minden egy helyről elérhető.

A Google Drive több eszközön és operációs rendszeren is használható. Hatalmas 15 GB-ot ad, minden költség nélkül.

Üzleti használatra, ha nem bánja, ha elkölt néhány dollárt, nézze meg a Google Workspace-t.

Egy meghajtó

Az ingyenes verzióval sok mindent megtehetsz Egy meghajtó, mint például az adatok biztonsági mentése, tárolása és megosztása, valamint a csapatával való együttműködés. A prémium verziókra való frissítés azonban egyedibb funkciókat nyit meg, a fő pedig a platformon belül érheti el a Microsoft-alkalmazásokat, mint például a Word, az Excel és a PowerPoint.

Ha jelenleg nem szeretne frissíteni, továbbra is élvezheti a OneDrive néhány elképesztő funkcióját, például a személyes tárolót a bizalmas adatok tárolására és a dokumentumok beolvasását, hogy minden tiszta legyen.

Bármikor és bárhonnan hozzáférhet adataihoz különböző eszközökről. Az ingyenes csomag 5 GB tárhelyet biztosít.

Doboz

A világ néhány legjelentősebb szervezete megbízik benne, Doboz követi a fejlett biztonsági ellenőrzéseket, az intelligens fenyegetésészlelést és az adatok teljes körű információkezelését. Leegyszerűsített munkafolyamatot biztosít, amellyel automatizálhatja az ismétlődő feladatokat, és sok értékes időt takaríthat meg, hogy a fontosabb dolgokra összpontosítson.

Csapattagjait összehozhatja a zökkenőmentes együttműködéshez, valamint fájlok és jegyzetek megosztásához. Ez a platform nagyszerű a munka gyors elvégzéséhez, különösen akkor, ha Ön rendkívül elfoglalt ember.

A Box több mint 1500 kedvenc, külső féltől származó eszközzel integrálható, és ingyenes 10 GB tárhelyet biztosít a kezdéshez.

Zoho Docs

Minden típusú fájlt megoszthat Zoho Docs és ossza meg őket barátaival, családjával és csapattagjaival. 5 GB-ot kap a kezdéshez, és lehetővé teszi a fájlok oda-vissza szinkronizálását Windows, macOS és Ubuntu Linux rendszerről gond nélkül.

Lehetővé teszi az adatok különböző kategóriákba rendezését, és adminisztrátori vezérlőket is használ a teljes rendszer testreszabásához az Ön igényei szerint. Minden adata több szinten titkosítva van, és nem merül fel kérdés, ha egy platform SOC 2 Type II és ISO 27001 szabványt használ a biztonsága érdekében.

  Az iPhone kamera kézi vezérlése (és miért szeretné)

A Zoho Docsot útközben is magával viheti Android- és IOS-alkalmazásaikkal.

iCloud

Ha Ön Apple termék felhasználó, akkor iCloud tényleg minden, amire szüksége van. Több eszköz között szinkronizálódik, és lehetővé teszi az adatok egyszerű keresését, böngészését és megosztását, függetlenül attól, hogy milyen régiek vagy újak.

Nagyon csábító funkció, hogy az iCloud automatikusan feltölti a nagy felbontású fotóit a platformra, és a sávszélesség megtakarítása érdekében megtartja azok könnyű verzióját az eszközön. Az eredeti fájlt bármikor letöltheti, amikor szüksége van rá.

Fájljait mappák, név vagy akár színek szerint is rendezheti, hogy az adatok könnyen hozzáférhetők maradjanak, és ne keveredjenek össze ezer másikkal. Íme az iCloud néhány további fő funkciója, amelyeket érdemes megemlíteni:

 • Ossza meg a mappákat bárkivel (még nem Apple felhasználókkal is), és állítson be engedélyeket.
 • Automatikus biztonsági mentések
 • Automatikus frissítés az összes eszközön, ha változtatást hajt végre
 • Használjon táblázatokat, jegyzeteket, dokumentumokat és prezentációkat a hatékony együttműködés érdekében
 • Zökkenőmentes átállás egy új eszközre, az összes adat és beállítás érintetlen
 • Kéttényezős hitelesítési biztonság

Ez a felhőplatform a kezdetekkor ingyenes. 5 GB-ot kap, ami után a fizetős sima ára mindössze 0,99 USD/hóártól kezdődik.

Következtetés

Íme egy táblázat, amely összehasonlítja az egyes platformok által biztosított tárhelykvótákat, hogy megkönnyítse a választást:

Platformtárhely INGYENES PlanInternxtben10 GBpCloud10 GBDropbox2 GBGoogle Drive15 GBOne Drive5 GBBox10 GBZoho Docs5 GBSync5 GBiCloud5 GB

Legyen szó személyes vagy üzleti célról, a fenti ingyenes felhőalapú tárolási platformok pontosan megfelelnek az Ön igényeinek, és egyúttal biztonságban tartják adatait.