14 Bluestacks alternatív emulátor Windowshoz, macOS-hez és online

Legyen szó LG-ről, Samsungról vagy Huaweiről, a mobiltelefonok 90%-a Androidon működik. Tekintettel a mobilalkalmazás-fejlesztési piac óriási növekedésére, számos kompatibilitási tesztet végeznek tömegesen, de a fejlesztőknek az amúgy is növekvő leterheltség miatt nincs idejük a mobilalkalmazás-funkciók kompatibilitási problémáinak tesztelésére.

Az időkorlátokon kívül problémákat is okoz, ha elegendő erőforrás áll rendelkezésre a különböző alkalmazások minden funkciójának teszteléséhez. Ennek eredményeként az emulátorok használata egyre népszerűbb lett, mint egy megoldás a tesztelési folyamat egyszerűsítésére és megkönnyítésére, hogy az egyszerűbb és kevésbé fárasztó legyen.

Mielőtt továbblépnénk, először ragadjunk meg egy „emulátort”. Tehát mi az?

Mi az az emulátor?

Nos, az emulátor definíció szerint egy olyan eszköz, amely utánozza az Android operációs rendszert az asztali számítógépen. A fejlesztők emulátorokat terveznek, hogy segítsenek azoknak a felhasználóknak vagy fejlesztőknek, akik a telepítés nehézségei nélkül szeretnék használni az Androidot.

Ez egy olyan program, amely számítógépes rendszeren fut a vendég eszközének architektúráját emulálva. Például könnyedén kihozhatja a legtöbbet az olyan játékokból, mint a PUBG vagy a Pokemon Go a számítógépén anélkül, hogy telepítené őket. Klassz, nem?

Továbblépve, most, hogy pontosan tudjuk, mire való ez az eszköz, nézzük meg, hogyan segít az alkalmazások tesztelésében.

Jelentős felfutásnak lehettünk tanúi a mobilalkalmazások fejlesztésében. Fokozatosan ezek a mobilalkalmazások vitathatatlanul létezésünk támaszpontjává váltak, és tovább fognak növekedni, ahogy a mobiltelefonok használata még általánosabbá válik. Legyen szó olyan hazai dologról, mint élelmiszervásárlás, vagy olyan szabadidős tevékenységekről, mint a játékok, most már minden csak egy kattintásnyira van.

Ha már erről beszélünk, ahhoz, hogy valami zökkenőmentesen működjön, a célnak megfelelőnek kell lennie.

Ezért minden alkalmazásnak szigorú tesztelési fázison kell átesnie az esetleges rendellenességek felderítése érdekében, mielőtt elküldené a felhasználókhoz. Ezért ez minden fejlesztő számára valóban áldásos dolog, ha figyelembe vesszük, hogy egy mobilalkalmazás tesztelési szakasza során hogyan találja ki a váratlan vagy szokatlan viselkedési mintákat.

Mielőtt nekivágnánk a különféle emulátorok megvitatásának az útnak, vizsgáljuk meg egy kicsit, hogyan működik, és mi készteti a felhasználókat egy ilyen eszköz választására.

Egy Android- vagy iOS-alkalmazást vagy böngészőt emulátor emulál egy meghatározott operációs rendszeren, például a Macen és a Windowson. Ez annyit tesz, hogy létrehozza az Android vagy iOS eszközök virtuális hardverfeltételeit. Ezt követően a hibakeresés mellett tesztelésre is használjuk. Mint minden ezen a világon, az emulátornak is megvannak a maga korlátai.

Nem tagadhatjuk, milyen költséges egy igazi Android-eszközlabor beállítása és karbantartása, mert a gyakori eszközfrissítések mellett nem egyszerű a rendszeres karbantartási költségekkel is foglalkozni. Ezért az online Android és iOS emulátorok népszerűek a felhasználók körében, és ez joggal!

Bluestacks

Bluestacks

Bluestacks, érdemes megemlíteni, hogy mennyire népszerű és általános választás ez az Android emulátorok számára. Miért van ez így?

Nos, kezdésként a Bluestacks egy asztali emulátor, amely jól illeszkedik a Windows és a Mac rendszerhez. Bár úgy tervezték meg, hogy bármilyen Android-alkalmazást futtathasson, funkciói a legjobban javítják az Android videojátékok játékélményét Windows rendszeren.

Tehát, ha Ön olyan ember, aki nagyon szereti a nagy grafikájú játékokat, akkor ez az Ön számára készült, mert minden a PC-n futó Android-játékokról szól! A legjelentősebb előnye, hogy egyáltalán nem veszít a grafikai minőségből, és nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a legtöbb és nagyobb Android-játékkal kompatibilis.

Most vessünk egy pillantást néhány Bluestacks alternatívára.

A Bluestacks alternatívák

Étvágygerjesztő

Étvágygerjesztő egy böngésző alapú emulátor, és jól illeszkedik a HTML5-höz és a JavaScript-hez.

Tekintettel arra, hogy a PC-re és Mac-re készült iOS emulátorokhoz nem, vagy csak korlátozottan állnak rendelkezésre lehetőségek, az Appetize a legjobb megoldás, mivel a legtöbbet az alkalmazás feltöltése a webhelyre kéri, és onnantól kezdve minden készen áll. Hatékonyan ellátja Android és iOS rendszereket is.

Szédülni

Szédülni valódi eszköz-infrastruktúrát kínál a felhőben. Több ezer valódi Android- és iOS-eszköz közül válogathat a teszteléshez.

A HeadSpin iparágvezető platform az Android és iOS eszközökön történő tesztelés terén. A felhasználók valós betekintést nyerhetnek az emulátor-szerű környezetek létrehozásához valós eszközökön történő teszteléssel. A legjobb az egészben az, hogy nem igényel SDK-t.

Jellemzők

  • Kézi és automatizált tesztelés – Távolról tesztelheti és hibakeresheti alkalmazásait biztonságos, méretezhető API-vezérelt manuális és automatizált teszteléssel.
  • Funkcionális tesztelés – Szerezze meg a szükséges valós betekintést, miközben teszteli az alkalmazások működését, hogy elérje az alkalmazás elvárt viselkedését.
  • Teljesítményteszt – Vágjon bele mélyre a teljesítményproblémákba, és hárítsa el az összeomlásokat és hibákat.

AI Engine – Szerezzen betekintést a teljesítményre és a QoE-re, és tegyen javaslatokat a legmodernebb AI-motorunkkal.

LambdaTest

Több mint 2000 különböző böngésző- és operációsrendszer-kombináció közül választhat, LambdaTest biztosítja, hogy a webhelyek és az összes alkalmazás megszabaduljon minden hibától és zökkenőmentesen működjön. A beépített fejlesztői eszközök az átjárót jelentik a hibakereséshez, méghozzá valós időben.

Megkönnyíti a böngészők közötti tesztelést számos mobilböngészőben, például a Safariban, a Mozillában és a Google Chrome-ban. A Lambda alagút funkció további előnyt biztosít a helyi és a privát oldalak teszteléséhez.

Genymotion

Ez egyszerűen használható és beállítható, amellett, hogy funkciókban gazdag emulátor. Ingyenes és fizetős változatban érkezik.

  Hogyan szerezz be gyorsan egy üres asztalt [macOS]

Genymotion képes OpenGL grafikus kártyái miatt tűnik ki minden közül. Ez teszi az egyik legjobb és leggyorsabb Android emulátorrá. Mind az Eclipse, mind az Android Studio bővítményekkel érkezik.

Ettől eltekintve több operációs rendszeren elérhető Windows, Linux és OS X operációs rendszeren. Lehetővé teszi a webkamera használatát emulált eszközökhöz kameraként. Az ADB parancsok az ADB alagút használatával is végrehajthatók.

Sauce Labs

Az Saucelab’s Az Android és iOS szimulátorok gazdaságos megközelítést jelentenek a mobilalkalmazásokon végzett tesztek futtatásához. Emulátoraik lehetővé teszik a böngészők közötti tesztelést vonzó sebességgel, alacsonyabb költséggel, mint a valódi eszközökön.

Összefoglalva, valószínűleg ők a legjobbak az emulátorok, szimulátorok és valós eszközök kombinációjában, hogy a legjobbat érjék el, ha mobilteszt-automatizálásról van szó.

AWS eszközfarm

AWS eszközfarm segít a webes és mobilalkalmazások futtatásában az asztali böngészők széles skáláján, például Chrome, Internet Explorer és Firefox, valamint valódi mobileszközökön végzett tesztelések révén. Ez annak biztosítására szolgál, hogy az alkalmazás ugyanúgy működjön, függetlenül a böngésző környezetétől.

Az automatizált teszteléssel a problémákat azonosítja és csoportosítja, hogy először a legfontosabbra összpontosíthasson. Ezek elemzése és javítása a videók, a műveleti és konzolnaplók, valamint a webes illesztőprogram-naplók nagy igénybevételével történik.

MEmu

Ez egy Android emulátor, amelynek célja, hogy fokozza a videojátékok élményét. Könnyen használható, mivel nem szükséges módosítani vagy módosítani ezeket a bonyolult beállításokat. Csak telepítésre van szükség, és már mehet is a játék. A Subway Surfers, a Geometry Dash és a Minion rash néhány olyan játék, amelyet teljes szívvel élvezhet ezzel az emulátorral.

Ezen kívül, MEmu kivételként jelent meg, mivel támogatja a Lollipop-ot, az Android Jelly-beant és a Kitkat-ot is. A MEmu kiváló termelékenysége miatt ajánlott, és ingyenesen is használható.

Nox

Ez egy másik Android-emulátor, amely videojátékokra specializálódott, és több Android-verziót is támogat. Tervezte és készítette BigNox és olyan játékokat kínál, mint a PUBG és a Clash of Clans. Speciális funkciókkal rendelkezik, mint például a Keyboard Mapping. Ez a funkció előnyhöz juttatja a többi játékoshoz képest, mivel a billentyűzet gyorsabban reagál.

A többjátékos mód lehetővé teszi egy játék egyidejű futtatását különböző ablakokban, ami lehetővé teszi, hogy egyszerre több játék között váltsunk. Ingyenesen letölthető, és Windows 10 és Mac rendszeren használható. Ha erről beszélünk, ez is könnyen letölthető és telepíthető, mint bármely más szoftver.

Android Studio

Az Android stúdió számos eszközt tartalmaz, amelyek segítenek a fejlesztőknek játékalkalmazások és játékok tervezésében és létrehozásában, kizárólag Androidra. Hasonlóképpen, még egy beépített emulátorral is rendelkezik, amely segít a játék vagy az alkalmazás tesztelésében.

A beállítás azonban meglehetősen bonyolult és időigényes lehet. A kezdők számára meglehetősen nehézkesnek bizonyulhat, míg a fejlesztők számára ideális választás lehet. Ez egy intelligens szoftver, és a C/C++ nyelvek mellett a Kotlint, a Java-t is támogatja.

Redfinger

Redfinger az egyik leginkább felhasználóbarát és legkönnyebb emulátor. Nincsenek hardverkövetelményei, a memóriafogyasztás pedig minimális, így tökéletes kezdőknek és olyan felhasználóknak, akik takarékoskodni szeretnének a számítógépes erőforrásokkal.

100%-ban natív Android-élményt biztosít. Nem csak ez, hanem egy többplatformos emulátor is, és lehetővé teszi az összes Android-alkalmazás futtatását Windows vagy macOS rendszerről.

BrowserStack

A BrowserStack egyedülálló és innovatív menedék az Apple iOS és a Google Android mobil emulátorai számára, és mindkettő 99%-ban hasonlít a valódi eszközökhöz.

BrowserStack a legmegbízhatóbb webes és mobil tesztelési platform. Ez lehetővé teszi a tesztek futtatását több eszközön és asztali böngészőben annak biztosítására, hogy a szoftver messzemenően meghaladja a szervezeti és az ügyfelek elvárásait. Rugalmas, felhasználóbarát és sokoldalú felülettel és egy csodálatos API-val párosulva jelentősen megkönnyíti a munkát.

Könnyedén válthat mobil, PC vagy MAC között.

iPadian

Nagyon sok hasonló eszköz létezik iPadian, amelyek iPad- vagy iPhone-élményt biztosítanak mind Mac-en, mind PC-n, de nem engedik, hogy feltöltse alkalmazását vagy kódját tesztek futtatásához. Ezért, ha olyan iOS emulátort szeretne használni, amely utánozza az iOS hardver hardverét egy Windows asztalon, akkor az iPadian az, amit érdemes választani.

Érdemes megemlíteni, hogy valójában nem teljesen emulátor, hanem egy iOS felhasználói felületet szimulál Windows 7 vagy újabb operációs rendszert használva új ablak megnyitásával és Windows-alkalmazások és hardver felhasználásával. Testreszabható felülettel rendelkezik, számos érdekes alkalmazással kombinálva.

RunThatApp

RunThatApp lehetővé teszi a mobilalkalmazások zökkenőmentes futtatását a böngészőkben, lehetővé téve a felhasználók számára az alkalmazások tesztelését és reklámozását. Nagyobb mértékben csökkenti a költségeket, tekintve, hogy eszközemulációt használ. Az általa használt platform annyira egyedi, hogy nagyjából minden eszközt és böngészőt támogat.

Utolsó szó…

Reméljük, hogy az általunk összeállított listák hasznosnak bizonyulnak az Ön számára, amikor úgy dönt, hogy kiválaszt egyet magának.