6 legnépszerűbb eszköz a metacímkék szerkesztéséhez, elemzéséhez és létrehozásához

Hallottál már a metacímkékről? Ha szorosan dolgozik SEO-stratégiákon, a metatagek egy rokon kifejezés lehet az Ön számára.

Mielőtt közvetlenül belevágnánk, tisztázzuk a metacímkék alapjait.

A metatagek arra szolgálnak, hogy kódrészleteken keresztül információkat foglaljanak el a weboldalon. Ez a kód bemutathatja a weboldaladatok fontosságát a keresőmotorok számára HTML-ként, amelyen keresztül a keresési eredmények megjelennek. A keresőoptimalizálás egyik fontos szempontja, hogy segítse a SEO-t, a webrobotokat és a Googlebotot a webhely rangsorolásában.

Az URL-ek a legegyszerűbb módja annak, hogy a felhasználó olvassa a gép számára, ezért a webhelyek címkékről, HTML kódokról stb. szólnak. Kontextust biztosít a kereső számára, de megkönnyíti a rangsorolást.

A metacímkék létfontosságúak a webhely számára, mint például a Meta karakterkészlet, Meta robotok, Meta cím, Meta leírás, Meta nézetablak és Meta frissítési átirányítás. A metatag írása nem nehéz a fejlesztőnek a megfelelő stratégián dolgozni a kívánt eredmények elérése érdekében.

Röviden, néhány rossz kódsor megzavarhatja a webhely forgalmát vagy rangsorát. A Google megérti a metacímkéket, de nagyon fontos tudni, hogy mi hiányzik a kódrészletből.

Íme a metatagok szerkesztéséhez, elemzéséhez és létrehozásához szükséges eszközök, amelyek segíthetik a kód figyelését.

A metacímkék elemzéséhez, szerkesztéséhez, létrehozásához és hibakereséséhez OpenTags ideális eszköznek tartják. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy felfedezzék a platformot, hogy megtudják, hogyan néznek ki a közösségi média platformok, mint például a LinkedIn, Facebook, Twitter stb. Az eszköz olyan HTML elemeket tartalmaz, amelyek megkönnyítik a feltérképező robotok számára a tartalom megértését a jobb snipper optimalizálás, indexelés, stb. és a rangsorolás célja.

  Komponens vs kompozit kábelek: mi a különbség?

Tekintsük ezt a kódrészletnek, amely javítja a közösségi média platformok megjelenését és hangulatát. Elemzi az URL-eket, és vezérli őket, hogy ellenőrizze a közösségi médiában való megjelenést. Ennek eredményeként a felhasználók optimalizálhatják a címkéket, így szemet gyönyörködtető tartalmat hozhatnak létre, növelhetik a láthatóságot, és megragadhatják a közönséget.

SEMrush

SEMrush Site Audit eszköz segíthet a webhely összes mélységi problémájának elemzésében, ami segíthet a Google rangsorának növelésében és a helyszíni problémák megoldásában. Az eszköz 130 keresőoptimalizálási és műszaki problémát képes megvizsgálni, amelyek metacímkéket is tartalmaznak. Segíthet kiásni a metacímkéket, metacímeket, metaleírásokat stb. a szükséges kódrészlet létrehozásához és hibakereséséhez.

Próbálja ki a SEMrusht ingyenesen 14 napig.

Meta Tags az az eszköz, amely segíthet előnézetben, szerkesztésben és metacímkék létrehozásában a Facebook, a Google, a Twitter és a közösségi média platformokon. Az eszköz létrehozhatja a metatag kódját vagy kép és szöveges tartalom részletét. Összefoglalja a weboldalt olyan tartalomban, amely bemutatja, hogy a közösségi médiában, chaten vagy üzenetekben mit fognak látni a felhasználók, ha az URL meg van osztva.

  Különböző naptárak kiemelése az Outlook Online alkalmazásban

Nyissa meg a grafikont

Nyissa meg a grafikont bemutatja a metacímet, leírást és képinformációkat, és metacímkéket hoz létre a webhelyhez. Lehetővé teszi a felhasználók számára a közösségi média és a keresőmotorok eredményeinek előnézetét is, amelyeket szükség esetén optimalizálni lehet. A felhasználók másolhatják és beilleszthetik a metataget a webhely minőségének javítása érdekében.

Szia Meta gyorsan ellenőrizheti és elkészítheti a webhely metatageit, amelyek javítják a webhely minőségét a felhasználók számára. Amikor a linket megosztják másokkal, a metacímkék javítják a webhely videó-, termék- és tartalomminőségét, lehetővé téve számukra a láthatóság növelését. Megjeleníti az információkat, például a címet, a leírást, a képet és a webhely címét, majd metacímkéket generál.

Ahrefs

Ahrefs a webhely-ellenőrző, amely mélyre ásott a webhelyen, hogy megtalálja a problémákat, amelyek idővel javíthatók. A weboldal audit során megjelennek a metatagek eredményei, kulcsszavak, backlinkek, SEO problémák, weboldal állapota stb. A SEO hibák között szerepel a duplikált tartalom, metatag, kép stb., amelyeket néhány lépéssel gyorsan optimalizálhatunk.

  A LEGJOBB javítások a stabil adatfolyamhoz

Következtetés

A fejlesztők könnyedén, néhány kattintással, mindenféle eszköz nélkül szerkeszthetik és optimalizálhatják a metacímkéket, de segítséggel egyszerűbb és gyorsabb a fájl szerkesztése. A felhasználók manuálisan megkereshetik a kívánt digitális fájlt, ellenőrizhetik a tulajdonságokat, és kiválaszthatják a részleteket, hogy mélyen belemerüljenek a metacímkékbe. Könnyebb szerkeszteni és módosítani a kódrészletet a minőség javítása érdekében.

Olvassa el a „Webhelyelemző eszközök” részt, ha többet szeretne megtudni a SEO jobb rangsorolásához szükséges eszközökről.