9 legjobb MP4-GIF konverter

A multimédiás táj korszakát éljük. Jelenleg a felhasználók logikai egymásutánban használnak képeket az érzelmek és gondolatok bemutatására, valamint üzenetek átadására.

A GIF-ek ma már mindenhol jelentős kommunikációs módokká válnak. A felhasználók GIF-eket használnak információk vagy érzelmek közvetítésére közösségi médiafiókjain vagy csevegőplatformjain.

Lassan még a cégtulajdonosok is a GIF-ek mellett döntenek, hogy reklámozzanak egy terméket és megbízható vizuális információkat adjanak az ügyfeleknek. A GIF-eket azonban nagyméretű videókból vonják ki, és közvetítik a kijelentést, az érzelmet vagy a terméket.

Könnyen konvertálható a videoklippek GIF-ekké, a videofájl méretétől függetlenül. A felhasználók azonnal kivághatják a videó részét, és eszközökkel gyönyörű GIF formátumba konvertálhatják.

Íme néhány legjobb eszköz, amelyek segíthetnek az MP4 azonnali GIF formátumba konvertálásában.

Movavi

Movavi könnyen konvertálhat fájlokat hihetetlen sebességgel anélkül, hogy befolyásolná a videó minőségét. A videokonverter több formátumot, például MOV-t, MP4-et, DVD-t, AVI-t, MPG-t, WMV-t stb. képes konvertálni, hogy bármilyen formában továbbítsa a képeket, zenét és filmeket. Egyszerűbb izgalmas klipek létrehozása, effektusok beszúrása, feliratok hozzáadása és a színek beállítása. A felhasználók az AI-funkciókat is kihasználhatják a videó minőségének felskálázásához.

A fájlkonverter Apple (iPad, iPhone), Mac, Windows és Android eszközökön érhető el, beleértve a Sony, a Huawei, a Samsung és a Xiaomi eszközöket. A felhasználók megkezdhetik a szoftver letöltését Macre vagy PC-re, megoszthatják a média létrehozását, levághatják a videót GIF formátumba konvertálandó, és elmenthetik a fájlt.

  Hogyan feszültség alá helyezzük a CPU-t a számítógép teljesítményének növelése érdekében

Vályogtégla

Vályogtégla könnyen konvertálhatja a videót néhány másodpercen belül GID-vé. Ez egy ingyenes, egyszerű, gyors konverter, amely bármilyen formátumból kivághatja a videót, és GIF formátumba konvertálhatja. A minőség típusának kiválasztásával, a tartalom feltöltésével és online megosztásával a felhasználók könnyedén konvertálhatják a videoklipeket reakció GIF-ekké vagy mémekké. A felhasználók kiválaszthatják a GIF-ek méretét, minőségét és felbontását.

Könnyen módosítható a képarány (például álló, fekvő vagy négyzet), és a klipet a pontos pillanatokig levághatja a GIF rögzítéséhez. A felhasználó szerkesztheti, forgathatja és megoszthatja a videót a közösségi média platformokon, és azonnal elkészítheti a videót.

Aiseesoft

Aiseesoft Mac és Windows rendszeren érhető el a nagyméretű videoklipek ingyenes GIF-ekké alakításához. Segítségével bármilyen formátumot, például WMV-t, MOV-t, AVI-t és MP4-et gyors sebességű és kiváló minőségű GIF-ekké konvertálhat, miközben módosítja a kimeneti effektust és szerkeszti a videót. A szoftver olyan videobeállítási lehetőségeket kínál, mint a felbontás, kódoló stb., internet korlátozás nélkül.

A szoftver segít létrehozni GIF-animációkat, amelyek több mint 200 videóformátumot támogatnak, és értékes részekkel megoszthatók olyan közösségi média platformokon, mint a Facebook, Instagram, YouTube, DailyMotion, Vimeo stb. Számos funkciót tartalmaz a GIF-ek gyors sebességű és kiváló videóminőségű létrehozásához a videók testreszabásához és szerkesztéséhez, például színárnyalat, telítettség, kontraszt, fényerő stb.

Gfycat

Gfycat bemutatja a GIF Brewery-t, a legjobb minősítésű videokonvertálót a Mac felhasználók számára lenyűgöző GIF-ek készítéséhez. Ez egy intuitív, hatékony és egyszerű szoftver, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a videofájlok egy részét kivonják GIF formátumba. A felhasználók megkezdhetik a videofájl importálását, az ablak rögzítését, a képernyőrögzítést vagy a webkamerás felvételt GIF készítéséhez.

  Számok blokkolása iPhone-on

Vannak olyan funkciók, mint a képszűrés (színkorrekció), a keret beállítása, vágás, átméretezés, videók kivágása és több felirat hozzáadása.

Giphy

Giphy háttereket és GIF-eket hozhat létre matricákkal, szűrőkkel, feliratokkal stb. A felhasználók díszíthetik a GIF-et és vonzóbbá tehetik a felhasználók számára. A szoftver számos formátumot fogad el, beleértve a PNG-t, JPG-t, MOV-t és MP4-et, hogy csak néhányat említsünk. A felhasználók egyéni virtuális háttéreszközzel fűszerezhetik videohívásaikat a háttérben.

CloudConvert

CloudConvert támogatja az animált képeket, amelyek veszteségmentes tömörítési technikát és 256 színt használnak. Könnyen hozzáadhat szöveget, és használható a webes publikálásban. Ez az eszköz tömörítési algoritmust is használ, ha szükséges az alacsony színű képek tömörítéséhez. Támogatja az AVI, WEBM és MP4 videofájlokat online is, így azonnal szabályozhatja a minőséget, a felbontást és a fájlméretet.

Convertio

Convertio egy megbízható eszköz, amely könnyedén konvertálhatja az MPEG-4-et GIF formátumba anélkül, hogy elveszítené minőségét. Az eszköz 256 színt tartalmaz, és gyorsan tárolja a tömörített adatokat.

A felhasználók kezdhetik a fájlok feltöltésével a Google Drive-ról, számítógépről, URL-ről, Dropboxról stb., majd kiválaszthatják a GIF formátumot (több mint 200 formátum közül), és kiválaszthatják a konvertálandó részt. Az eszköz automatikusan konvertálja a fájlt, hogy a felhasználók letölthessék.

  A Mad Magazin ikonikus kém vs. Spy Game Out Now Androidra [Paid]

A Convertio is rendelkezik a Google Chrome bővítmény konverziók végrehajtásához internetböngészés közben.

Ezgif

Ezgif támogatja az AVI, MP4, FLV, WebM, WMV stb. videoformátumokat, és kiváló minőségű animált GIF-ekké konvertálja azokat. A felhasználók feltölthetik a forrásvideót egy URL-ről, okostelefonról vagy számítógépről, levághatják a kívánt videórészt, átméretezhetik, beállíthatják a méreteket, optimalizálhatják, körbevághatják a videót, és véglegesíthetik a GIF-videót. A felhasználók könnyedén beállíthatják a maximális hosszt és a feldolgozási időt, így hosszabb GIF-eket hozhatnak létre.

Helyezd el

Kezdje a videó feltöltésével Helyezd el, a képkockasebesség kiválasztása, a méretek módosítása, GIF formátumba konvertálása és az animált GIF letöltése. A felhasználók beírhatnak egy egyéni méretet, kiválaszthatnak egy méretet a legördülő menüből, és megoszthatják a végeredményt a közösségi média platformokon. Mivel minden közösségi média platform más-más méretet fogad el, a felhasználók kiválaszthatják a tökéletesen illeszkedő képarányt.

Következtetés

Ezek a legnépszerűbb MP4-GIF konverterek. A felhasználók az Instagram, Twitter, Facebook, YouTube, Tumblr, Pinterest és Flipboard videókat vagy képeket animált GIF-ekké alakíthatják át.

Ha felkeltettük érdeklődését, kezdjen el pénzt keresni tervezési társult programokon keresztül.