6 legjobb pincészet szoftver a gyűjtemény kezeléséhez

Legyen szó ünneplésről vagy rendezvényről nálad, a legjobb érzés kinyitni egy üveg bort, és tapsolni és ujjongani szeretteivel.

A legtöbben azonban nincsenek tisztában a borok hatalmas gyűjteményével a piacon. A bortulajdonosok ugyanis nem tudják megfelelően elterjeszteni termékeiket a világban.

A borgyűjtemény világszerte történő elterjesztésének e sikertelensége miatt szükség van néhány szoftverre, amely segíti a hír terjesztését és támogatja a borászatok fogyasztói körének elérését.

Egyes szoftverek segítenek a pincészeteknek gyűjteményük kezelésében, terjeszteni az igét, és a fogyasztók szélesebb körét elérni. Nem csak ez, de segíthetnek a társadalmi kapcsolat kialakításában és lenyűgözni az ügyfeleket. Ez a cikk információkat tartalmaz az ilyen eszközökről és azokról a kihívásokról, amelyeket ezek a szoftverek segítenek leküzdeni.

Mielőtt közvetlenül belevágna a témába, van egy kifejezés, amellyel nagyon gyakran találkozhat. Először is értsük meg.

Mi az a Pincészet?

A pincészet az a hely, ahol bort termelnek. Mondhatni, hogy a pincészet egy olyan vállalkozás, ahol bortermelés történik. A borvállalatok birtokolhatnak nagy pincészeteket, borászati ​​berendezéseket, palackozósorokat, laboratóriumokat stb.

Kihívások, amelyekkel a borászati ​​vállalkozások tulajdonosai és gyártói szembesülnek

Ha bármilyen vállalkozást indít, van egy lista azokról a kihívásokról, amelyekkel útközben szembe kell néznie. Ezek a kihívások nem téríthetnek le minket az utunkról. Inkább arra kell inspirálniuk, hogy többet és jobbat tegyünk.

Amikor valaki borászat alapítását és felállítását tervezi, néhány nyilvánvaló komplikációba ütközhet útközben. Az alábbiakban felsoroljuk az összes ilyen problémát. Ez pontosabb és jobb képet ad a koncepcióról.

Felülvizsgálat és megfelelő tervezés

A pincészetek tulajdonosai gondokkal szembesülnek a mindennapi kihívások kezelése során, mivel kevés idejük maradt csapataik felépítésének kezelésére és a számviteli ellenőrzések áttekintésére. Ezen problémák azonosítása és megoldása javítja az üzlet hatékonyságát, és nagyobb hangsúlyt fektet az eredmények jobb értékelésére.

A gyártott mennyiség minőségének javítása és tervezése

Amikor a bortulajdonosok célja cégük növekedése és elterjesztése, gondot okozhat a termelés minőségének és mennyiségének elemzése. Előfordulhat, hogy a bortulajdonosoknak és -menedzsereknek javítaniuk kell stratégiai tervezésüket, és hosszú távú célokat kell kitűzniük.

Szinkronban mozog az új technológiával

Ahogy a technológiai fejlődés átveszi az uralmat, elengedhetetlen annak megértése, hogy a kereslet és a vágyak jobban növekedtek, mint a rendelkezésre állás. A bortulajdonosok a vállalat mérete és szerkezete szerint bontják le stratégiájukat. Ilyen esetekben elengedhetetlen az adaptív betekintés és a vállalat általános teljesítményének ellenőrzése.

  Hogyan lehet fekete-fehérre varázsolni a képernyőt

A pénzügyek ellenőrzése

A pénzügyi biztonság érdekében a pincészetek tulajdonosainak folyamatosan ellenőrizniük kell pénzügyeiket, és azonosítaniuk kell az összes rendelkezésre álló erőforrást. Ezután össze kell hasonlítaniuk a díjakat, a kamatlábakat és egyéb költségeket, amelyek a legjobban megfelelnek a vállalat igényeinek.

Mindezek az itt említett pontok azok a kihívások, amelyekkel a pincészet tulajdonosai naponta szembesülnek. Sok egyéb probléma orvoslást igényel. Ezért a legnagyobb türelemmel kell kezelnie ezeket a kérdéseket, miközben saját borüzletét vezeti.

Miért van szükségük a borászati ​​vállalkozások tulajdonosainak borászati ​​szoftverre?

Most, hogy megértjük a nehézségeiket, a következő dolog, ami eszünkbe jut, az a megoldás! Mi a válasz a fent említett összes komplikációra? A cégek borászati ​​szoftvereket telepíthetnek a rendszerükre. Megkönnyíti a pincészetek gyors és gördülékeny munkáját, és segíti a kezdők alapítását.

A többi ok, amiért szüksége lehet borászati ​​szoftverre:

 • A pincészet termelési szintjének és fejlődésének nyomon követése
 • Értékesítés menedzselése
 • Leltárkezelés
 • Ügyfélkapcsolat kezeléséhez
 • A számviteli igények ellenőrzéséhez
 • A megfelelő munkavállalói irányításért

A pincészet szoftvereinek hosszú listája elérhető a piacon. Ezek közül sok megfelelhet az Ön igényeinek, míg mások nem rendelkeznek az Ön által keresett szolgáltatásokkal. Ha közelebbről megvizsgáljuk ezeknek az alkalmazásoknak a létesítményeit, elképzelését és használatát, mindenki számára hasznosnak bizonyulhat.

Itt megemlítünk 6 legjobb pincészet szoftvert, amelyet megszerezhet magának, ha tulajdonosa vagy menedzsere egy pincészetnél.

Wine Direct

Wine Direct célja, hogy DTC-megoldásokat kínáljon változó formájú és méretű borászatok számára. Mindent megad, amire szüksége van a közvetlen fogyasztókhoz (DTC) vállalkozásának elindításához, növekedéséhez és irányításához.

A Wine Directnél nagyobb eladásokhoz, pontossághoz és bőséges adattárhoz juthat. Segítenek a kóstolótermek bővítésében, és segítik a pincészeteket a különféle online platformokon való elterjedésében. Senki elképzelhetetlen módon használják a technológiát, és segítenek más pincészeteknek pénzt és időt takarítani. A Wine Direct különböző vállalati ügyfelek számára is kínál megoldásokat.

Amikor az emberek megrendelést adnak le az Ön pincészetétől, ingyenes szállításra, pontosságra és egy könnyen érthető felületre szeretnének jogosultságot szerezni. A Wine Direct szoftverét úgy alakítottuk ki, hogy minden kritériumnak megfeleljen és megfeleljen az emberek elvárásainak.

Jellemzők

A Wine Direct alkalmazás segítségével bővítheti pincészetét, és jó kapcsolatot alakíthat ki ügyfeleivel.

Nagy Vines

Nagy Vines biztosítja a felhasználók adatainak láthatóságát, valamint egy végrehajtható ütemtervet. Vállalati szintű értékesítést kínálnak. Ezekkel az értékesítésekkel tranzakciós adatait intelligens információkká alakíthatja át, amelyek hatékony és eredményes megoldásnak bizonyulhatnak a kereskedések és értékesítések számára.

  Hol található a Touch ID az iPhone X-en?

A Great Vines mindenkinek kínál megoldást, legyen az beszállító, forgalmazó vagy promóciós ügynökség. A Great Vines technológiája tökéletesen illeszkedik az ital- és nyereséges iparágakhoz.

Jellemzők

 • Értékesítési végrehajtás elemzése
 • Iparág-specifikus CRM
 • Kiskereskedelmi felmérések és pontozás
 • Értékesítési célok kezelése
 • Nemzeti számlavezetés
 • Trade Promotion Management
 • Testreszabható termékkereső térképek
 • Szállító-forgalmazó adatintegráció
 • Szállító-forgalmazó kapcsolatkezelés

Négy lépésből álló folyamatot biztosítanak, amely segíthet a siker elérésében. A lépések a következők:

 • Célok létrehozása
 • Helyszíni végrehajtás
 • A tevékenységek mérése
 • Mutasson beható betekintést.

Ennek a négy lépésnek az eredménye egy út a biztos sikerhez.

A Great Vinesnél megtalálhatja a pontos értékesítési módszertan használatát. Ez a módszertan megoldja az összes olyan kihívást, amellyel az értékesítés kezelése során gyakran találkozhat. Ezek a kihívások magukban foglalhatják a rendelési kötelezettségvállalást, az értékesítési képviselők forgalmát, a kereskedelmi promóciókat, a polc pozícióját stb.

InnoVint

A létrehozásának elsődleges célja InnoVint célja volt, hogy segítse a borászokat szerte a világon. Az InnoVint minden méretű borászatot és egyedi zúzós szolgáltatót szolgál ki. Az InnoVint platform felhőalapú, és lehetőségeket kínál a készlet nyomon követésére, a gyártási folyamat elemzésére, nyilvántartások vezetésére, előrejelzések karbantartására stb.

Az InnoVint létrehozásának és bevezetésének elsődleges célja, hogy segítse a pincészeteket minden lépésben, amíg meg nem alapítják szőlőültetvényeiket, pincéiket és laborjaikat. Segít a bevitel és a tárolás digitalizálásában is.

Az InnoVint készletkezelési eszközei olyan lehetőséget biztosítanak, amellyel a felhasználó különféle QR-kódok beolvasásával nyomon követheti az ereket, lábakat és tételeket. A QR-kód beolvasásával olyan információkat gyűjthet, mint az alkoholtartalom, a kapacitás, a megjegyzések és a termék pH-értéke.

Jellemzők

 • Fejlett szőlőültetvény-követés
 • Az ETS laboratórium integrációja
 • Additív követés
 • Költségkövetés
 • Egyéni összetörési engedélyek

A szoftvert Android, iOS és az internet támogatja. Kipróbálhatja az ingyenes próbaverziót, majd megvásárolhatja a kívánt InnoVint verziót. Az InnoVint segít felépíteni a pincészet értékesítését, és magasabb szintre emeli vállalkozását.

eCellar

eCellar egy ügyfélközpontú szolgáltatás, amely emlékezetes, összekötő és vonzó szolgáltatást nyújt Önnek. Mindent az egyben webalapú platformjuk elérhető szolgáltatásokat nyújt, például kóstolót és egyéb online szolgáltatásokat.

Jellemzők

 • Igazi CRM
 • Borklub
 • Az értékesítés helyén
 • Általános és kiosztási üzlet
 • Készlet-, kampány-, foglalás- és fizetési átjárókezelő
 • Tervezői widgetek
 • Nyissa meg az API-t
 • Jelentés

Kihagyhatja több rendszer használatát, és egyetlen platformon dolgozhat az összes feladat és munka kezeléséhez. Az eCellar használatával szükség esetén élő segítséget és online segítséget is kaphat.

  Gomb javítása az Xbox One kontrolleren

Ekos

Ekos szoftver kézműves készítők számára készült. Segít nekik egyszerűsíteni a készleteiket, a termelést, az értékesítést és a számviteli menedzsmentet.

Először elkészítheti az Ekos alkalmazás személyre szabott demóját, végigvezetheti az adott terméket, és akár a csapattal is kapcsolatba léphet, amikor csak szükség van rá.

Jellemzők

 • Az árrések javítása
 • Az eladások növelése
 • Egyszerűsítse a TTB-jelentéseket
 • Meglátások felfedezése
 • A kettős belépés megszüntetése
 • Egy módja annak, hogy soha ne fogyjanak ki a készletek.

Az Ekos olyan létesítményekre jogosít fel, amelyek segítségével több bort készíthet, és ezáltal több bevételt is termelhet. A pincészet irányítási folyamata leegyszerűsödött. Ezzel sok időt takaríthat meg, és ezzel segíti vállalkozása növekedését. Lehetőséget kap a pincészet teljes körű menedzselésére. Ez azt jelenti, hogy egyetlen rendszer több funkciót is vezérel, de a feladatait viszonylag zökkenőmentesen hajtja végre.

Tudsz:

 • Méretezze fel pincészetét, ahogy növekszik.
 • Kövesse nyomon minden egyes lépést, a szőlő bevitelétől a késztermék értékesítéséig.
 • Több felhasználót is bevonhat. Az Ekos szoftver minden dolgozó számára tartalmaz funkciókat.

Nem csak ez, hanem valós idejű betekintést is fedezhet fel pincészetéről, például:

 • A műveletek valós idejű láthatósága
 • Integráció a könyvelési szoftverrel
 • Az eladott áruk költségének ismerete

Az Ekos az adatok digitális kezelésével is segít a hatékonyság növelésében pincészetében. Tartalmaz továbbá előre kitöltött TTB-jelentéseket, szoftvert, amely lehetővé teszi, hogy bárhonnan hozzáférjen a pincészettel kapcsolatos információkhoz, és javítja a kommunikációt a két részleg között.

Kereskedelem7

Kereskedelem7 megfelelő eszközöket biztosít a pincészet számára, hogy minden lépésnél kivételes vásárlói élményt tudjanak nyújtani. A platform segít jobb vásárlási élményt teremteni a pincészetek számára, így lenyűgözhetik vásárlóikat.

A kereskedelem napirendje7

 • Különböző adónemek a pincészeteknek
 • Ital- és alkoholszállítókra vonatkozó megfelelőségi követelmények.
 • Legutóbbi frissítések a DTC teljesítésére, a licencekre és az adókra vonatkozóan
 • Az életkor-ellenőrzés szerepe az alkoholkompatibilitásban.
 • Állami végrehajtási frissítések

A Commerce7 a megfelelő eszközöket kínálja az ügyfeleknek, hogy olyan élményeket nyújthassanak, mint még soha. Tehát a Commerce7 minden tekintetben hasznos lehet a borászatában, és minden tekintetben, amit csak gondol, megteheti, hogy megpróbálja bővíteni borüzletét!

Következtetés 🍷

A szolgáltatások széles skálája és az interneten elérhető lehetőségek tömkelege miatt kihívást jelent egy olyan alkalmazás kiválasztása és véglegesítése, amely megfelel a követelményeinknek, és egyúttal teljesíti a rendeltetését. Hasonlítsa össze az összes szoftver szolgáltatásait és árait egymással, majd véglegesítse azt, amelyik a legjobban tetszik.

A gondos kutatás és elemzés elengedhetetlen, mivel ezek kulcsszerepet játszanak a pincészet irányításában és felépítésében.

Ha érdekli a borbefektetés, vessen egy pillantást a legjobb borbefektetési platformokra.