A 8 legjobb kalóriaszámláló alkalmazás 2022-ben

Tervezi az egészséges életmód követését? Íme néhány követendő legjobb kalóriaszámláló alkalmazás.

Ha az egészséges életmódról van szó, elengedhetetlen az edzési rutin, az elfogyasztott táplálék és a bevitt kalóriák számának nyomon követése.

Alkalmas lehet edzéstervek tervezésére, súlygyarapodásra vagy fogyásra, valamint az egészséges táplálkozás megismerésére. Ha az elsődleges cél a fogyás, a legjobb, ha néhány legnépszerűbb alkalmazás és webhely segítségével számolja meg a kalóriákat.

Előfordulhat azonban, hogy túlterheli a kalóriaszámláló alkalmazások piacán elérhető lehetőségeket. Hasonló érzés az élelmiszer API-megoldás kiválasztásakor.

Íme néhány a piacon elérhető legnépszerűbb kalóriakövető alkalmazás, amely nagyszerű betekintést nyújt a felhasználók számára.

Kronométer

Élj jobban és innovatívabban a Cronometer alkalmazással, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a kalóriák nyomon követését, az egészségügyi adatok, a biometrikus adatok és az edzésminta rögzítését. A Cronometer funkciók széles skáláját kínálja, amelyek a kalóriák számlálásán túl segíthetnek felfedezni az elfogyasztott termékek tápértékét. A felhasználók kihasználhatják a fiók biztonsági és adatvédelmi szabályzatát, és pontos étrendi adatokat kaphatnak az élelmiszernaplóból.

A cél az, hogy segítse a fogyasztókat egészséges szokások kialakításában, előrehaladását, céljaik elérését és táplálkozási célok elérését. Olyan funkciókat kínál, mint:

 • Étkezések, biometrikus adatok és edzésadatok naplózása
 • Szerezzen egyedi recepteket, hogy megpróbálja elérni az egészségügyi célt
 • 82 mikro- és makroelem nyomon követése
 • Egyedi étrendbeállítások a célok elérése érdekében
 • Értékes diagramok és jelentések, amelyek korrelálnak az idő múlásával
 • Az étrend támogatása az ajánlások szerint
 • Az időszakos böjtök követése és hatásaik

Lehetőség van az alkalmazás szinkronizálására más eszközökkel és alkalmazásokkal a jobb betekintés érdekében, mint például a Google Fit, az Apple Health, a Samsung Health és más nyomkövetőkkel.

Lifesum

Kezdje el az egészséges életmódot a Lifesum öngondoskodó alkalmazás a súly- és egészségügyi célok elérésében.

A Lifesum számos előnnyel rendelkezik, mint például:

 • Segítség a felhasználóknak megtalálni az ideális tápláló étrendet, például magas fehérjetartalmú és tiszta táplálkozást.
 • Vonalkód-leolvasó az élelmiszerek azonosításához és a rendszerbe való bejelentkezéshez, hogy nyomon követhesse tápanyag-információikat.
 • Válasszon több tápláló és ízletes receptet, hogy tápértéket szerezzen a napi energiabevitelhez.
 • Az egyszerűsített étkezési tervek, például a Vegan és a Keto Burn a felhasználók egészségügyi céljaitól függenek.
 • Könnyen létrehozható és testreszabható egészséges utazás a célok eléréséhez.
 • Válasszon a hatalmas élelmiszer-adatbázisból olyan fontos táplálkozási adatokkal, mint a szénhidrát-, zsír-, kalória- és fehérjetartalom.
 • Kövesse nyomon az olyan apró szokásokat, mint a vízivás és a zöldségek/gyümölcsök fogyasztása az egészséges szokások előmozdítása érdekében.
  A Virt-Manager használata Linuxon

Az étkezési tervek nagyszerű módja annak, hogy elindítsa az egészséges utazás felé vezető utat 7-21 napos előre megtervezett étkezésekkel, digitális bevásárlólistákkal, legjobb alapanyagokkal és az Ön igényei szerint testreszabott tervekkel. Hozzájárul a fehérje fogyás, a keto égés, a paleo, a cukor méregtelenítése és még sok más.

MyFitnessPal

A mottóval: „A fitnesz azzal kezdődik, amit megeszel” MyFitnessPal folyamatosan dolgozik az összetevők lebontásán. Olyan funkciókat is tartalmaz, mint a kalóriakövetés és a tevékenységek naplózása, amelyek segítenek elérni céljait. A MyFitnessPal számos funkciót kínál, például tájékoztatást ad az étel fontos tápanyagtartalmáról, számolja a kalóriákat és az adott étkezéshez tartozó adag méretet.

Az alkalmazás betekintést nyújt a BMI-be, tonizálja és fogy, hogy befektessen az egészségbe a megfelelő funkciókkal, mint például az egyszerű naplózás, az étkezések mentése, a vonalkódok beolvasása és az ételek nyomon követése. Vezessünk étkezési naplót, hogy növeljük a valószínűségét, megértsük az étkezési szokásokat, és tippeket kapjunk a közösségtől. A MyFitnessPal integrálható más alkalmazásokkal, mint például a FitBit és a Samsung Health a jobb életvitel érdekében.

MyNetDiary

Kezdjen el egészségesen élni megfelelő étrenddel, fogyással és táplálkozási segítséggel a címen MyNetDiary. A MyNetDiary tudományosan bizonyított módszert kínál a plusz súly leadására és az egészséges életmód megkezdésére.

Tele van olyan funkciókkal, mint:

 • Állítson be egy célt a kívánt céldátum, fogyási ütem és kalóriák, például fehérjék, szénhidrátok és zsírok kiválasztásához.
 • Figyelje céljait, hogy elérje a kívánt célokat, miközben tanácsokat kap. Ellenőrizheti a fogyás előrejelzését, hogy jobb döntéseket hozzon.
 • Találja meg a megfelelő étrendet, például alacsony szénhidráttartalmú, vegetáriánus, kalóriaszámláló, vegán és keto étrendet.
 • Jelentkezzen be gyakorlataiba és étkezéseibe, hogy nyomon kövesse az elfogyasztott táplálkozást, az ételeket és a fizikai tevékenységeket a jobb tervezés érdekében.

A MyNetDiary arra ösztönzi Önt, hogy elérje céljait, gyorsan katalógusba sorolja az ételeket, és olyan recepteket használjon, amelyek segíthetnek az egészséges életmód fenntartásában.

Elveszít!

Kövesse a megfelelő fogyási tervet, hogy nyomon követhesse az étkezést Elveszít! olyan funkciókat tartalmaz, mint a célok kitűzése, az ételek nyomon követése és az egészségesebb eredmények elérése.

  Sorok és oszlopok összesítése a Microsoft Wordben

Elveszít! egyéb funkciókat is kínál, például makrókövetést (szénhidrát, fehérje), vízkövetést, viselkedési jelentéseket, eszközintegrációt, intelligens kamerát és szkennert. A felhasználók gyorsan elérhetik az egészséges testsúlyt a célok kitűzése, az elfogyasztott kalóriák számlálása és az elfogyasztott élelmiszerek megismerése közben.

Az alkalmazás arra a bevált megközelítésre összpontosít, amely a legjobb megoldások megalkotásával és a jelentős változásokhoz való alkalmazkodással segítheti a tagokat a fogyásban és az egészséges életvitelben. Elveszít! gyors megoldásokat kínál a fogyáshoz, inspirálja a felhasználókat, hogy a dobozból kiindulva gondolkodjanak, és arra ösztönzi őket, hogy egyensúlyozzák utazásukat. Könnyen nyomon követheti az ételt, megszámolhatja a kalóriákat, és kezdheti a fogyással.

Carb Manager

Ugrás a legjobb keto és alacsony szénhidráttartalmú étrendre Carb Manager az egészséges élet fenntartása és az étkezés nyomon követése. A Carb Manager segítségével a felhasználók tájékozódhatnak az alacsony szénhidráttartalmú és keto diétákról a megvalósítás során. Segít a felhasználóknak megérteni, és körülbelül három héten belül eredményt elérni.

Személyre szabott étkezési terveket készíthet, válogatott étkezési terveket választhat, bejelentkezhet az elfogyasztott ételekbe, és túlléphet a kalóriák követésén. Könnyű nyomon követni a vércukorszintet, a glikémiás terhelést, a ketonokat, az időszakos koplalást és az inzulint. A felhasználók néhány kattintással elemezhetik a fejlett egészségügyi mutatókat, leegyszerűsíthetik a bevásárlást, és finom recepteket választhatnak.

Az alkalmazás részleteket kínál a következőkről:

 • Mentális tisztaság megszerzése
 • Gyorsan fogyni
 • Állítsa vissza az egyensúlyt
 • Az energia optimalizálása
 • Ketonok
 • Csökkentse a gyulladást
 • Vércukorszint
 • Kezelje a sóvárgást

A Carb Manager receptek ezreit kínálja a fogyasztóknak, időt takaríthat meg az automatikus élelmiszerbolt-listák és étkezési tervek segítségével, valamint nyomon követheti az elfogyasztott ételeket. A szénhidrátszegény életmód célja a Carb Managerrel, hogy pontos eredményeket érjen el, és ne aggódjon a sóvárgás miatt.

Nutritionix

Tudja meg, hány kalóriát fogyasztott el kevesebb mint egy perc alatt Nutritionix. Segít az egészséges úton maradni, és biztosítja, hogy elérje a kívánt célokat. Az alkalmazás intelligens kereséssel rendelkezik, amely megkönnyíti a történelem, az éttermek, az élelmiszerek és a szokásos ételek keresését.

A Natural Language Processing használatával szabadon gépelhet és beszélhet, az adatok alapján az eredményeket is megjósolhatja. Felhasználóbarát adatbázisokkal rendelkezik az élelmiszerbolt-márkájú ételekről és éttermekről. Bármikor elkészítheti receptjeit, és bárhol rögzítheti őket. A legjobb tulajdonság az, hogy a recepteket megoszthatja másokkal, hogy segítsen nekik elérni a kívánt eredményt.

  Hogyan készítsünk képernyőképet az iPhone hátoldalának megérintésével

Élj erősen

MyPlate kalóriaszámláló, Élj erősen, az egyik legnépszerűbb alkalmazás az általános egészségi állapot javítására és a fogyás elősegítésére. A felhasználóbarát alkalmazás segít naplózni az edzés részleteit, nyomon követni az ételfogyasztást, és kiszámítani a kalóriákat Apple Watch, iPad, iPhone és Android eszközökön keresztül.

A Livestrong segít a felhasználónak kiszámítani a kalóriákat, hogy megszabaduljon a súlytól és elérje fitnesz céljait. Ezzel az alkalmazással könnyen ellenőrizheti diétáját, táplálkozási információkhoz juthat, és olyan ételeket fogyaszthat, amelyek segítségével könnyedén fitt maradhat. Az étrendi preferenciáinak megfelelő ajánlásokat is kaphat, amelyek segítenek elérni a fogyás kalóriacélját. A legjobb dolog az, hogy nyomon tudja követni a kalcium-, cukor- és koleszterinszintet az ember táplálékfogyasztása alapján.

Számos étkezési tervet tartalmaz, beleértve a heti bevásárlólistát, finom recepteket és étkezési lehetőségeket. Könnyű marad ihletet a több millió felhasználóból álló közösség, amely támogatja a többi felhasználót történeteikkel és küzdelmeikkel.

Következtetés

A kalóriaszámláló kiválasztásakor a legjobb, ha szem előtt tartja a fontos tényezőket, mint például:

 • Számos alkalmazás a speciális diétákra összpontosít, hogy segítse a felhasználókat étrendi céljaik elérésében, például vegán, keto, alacsony szénhidráttartalmú és paleo.
 • Egyes alkalmazások automatikusan integrálhatják az adatokat a célok egyszerű megértése érdekében.
 • A legjobb, ha a megfelelő alkalmazás kiválasztása előtt ellenőrizze preferenciáit és személyes igényeit.
 • A számlázási és előfizetési mód további előnyöket kínálhat, amelyeket figyelembe kell venni.

Ezzel együtt a legjobb emlékezni arra, hogy nem függ a kalóriaszámláló alkalmazásoktól, amelyek étkezési zavarokhoz és étkezési megszállottsághoz vezethetnek. Ezenkívül nem biztos, hogy egészséges ilyen alkalmazásokra támaszkodni a fogyás érdekében, miközben negatív hatással vannak a mentális és fizikai egészségre.