5 tárhelyplatform különleges kedvezményt biztosít a hallgatóknak

Az új generáció diákjai okosak.

Talán hallottál már olyan történeteket, amikor 6 évesek kódolnak, 13 évesek vállalkozók, és gyerekek milliomosok.

Ezek a történetek igazak.

Szinte mindenki használja a Facebookot; alapítója, Mark Zuckerberg 19 évesen alapította a céget, és 23 évesen lett milliomos.

Ennek a generációnak a diákjai nemcsak a könyvekre és az iskolákra korlátozódnak, hanem azokon túli dolgokat is felfedeznek, és sokan közülük óriási sikert aratnak.

Még a szülők is elkezdték támogatni őket a rendelkezésre álló forrásokkal. Emellett a hatalmas internet is elérhető, hogy segítsen nekik megtalálni a növekedési lehetőségeket. Sokan innovatív lépéseket tesznek karrierjük felépítése, szenvedélyük megvalósítása, online jelenlétük kiterjesztése, felfigyelés, márka alapítása és pénzkereset érdekében.

Amikor pedig leérettségiznek, már meg is állhattak volna, hogy megszerezzék álmaik állását, vagy elinduljanak a vállalkozói úton.

Tehát, ha Ön diák, aki valami nagyobbat szeretne elérni az életben:

  • Online portfólió készítése
  • Blog indítása
  • Mellékprojekten dolgozik

Vagy bármi más, ami segíthet a karriered növekedésében, szükségessé válik egy saját weboldal.

Miért kérdezed?

Ez azért van így, mert webhelye számos területen segíthet Önnek, például:

Technikai és kommunikációs készségek fejlesztése.

Fontos a többféle készség elsajátítása. Bármi legyen is a weboldal létrehozásának célja, számos technológiával fog találkozni. Tartalmazhat webhelyépítést, tervezést, SEO-t, biztonsági és adatvédelmi szempontokat, alkalmazásokat, bővítményeket, témákat, frissítéseket és karbantartást, valamint egyéb dolgokat.

Hosszú távon nagy segítségedre lesz, különösen, ha informatikai karriert fogsz csinálni. És még ha más területet választ is, az internet és a számítógépes ismeretek manapság kötelezőek. Segít abban is, hogy javítsa kommunikációs készségeit, mint például a prezentáció, a hallás, az írás, a szókincs, a kifejezés stb. Emellett még az értékesítési és marketing ismereteket is elsajátíthatja.

Részmunkaidős jövedelem

Diákként álmai, vágyai, érdeklődési köre és vonzereje hosszú listája van. Mindezekhez pénzre lehet szükség, ezért szeretné, ha a pénztárcája tele lenne készpénzzel. De az irónia az, hogy nem élvezheti ezt a luxust, hacsak a szülei nem milliomosok.

Így a weboldaladon keresztül csökkentheted szüleid terheit azáltal, hogy gondoskodsz a tanórán kívüli tevékenységek költségeiről, vagy bármilyen más tevékenységről, amit esetleg elterveztél. Eladhat termékeket vagy szolgáltatásokat, például szövegírást, grafikai tervezést, vagy digitális termékeket, például e-könyveket, és pénzt kereshet.

Karrier hatókör

Ebben az információs korszakban meg kell mutatnod magad a tehetséged felhasználásával a lehető legjobb módon. A karrier és a földlehetőségek kiépítése létfontosságú még akkor is, ha a kereslet kisebb, és a kínálat nagyobb.

Rendkívüli dolgokat valósíthat meg, mint például innovációk, felfedezések, találmányok, személyes márka fejlesztése stb. És bebizonyíthatja, hogy megvan benned, ha bemutatja képességeit a webhelyén. Segít világszerte elismertség kivívásában, és lehetőséget kap nagy cégektől, vagy saját vállalkozást alapíthat.

Kapcsolat kialakítása a globális közösségekkel

A világ különböző pontjain élő emberekkel való interakció és részvétel révén a diákok nagyban gondolkodhatnak, megérthetik, mi történik a világban, és sokat tanulhatnak. Ihletet meríthetsz mások történeteiből, tapasztalataiból és sikereiből/kudarcaiból, amelyek segíthetnek döntéseidet alakítani egy szebb jövő érdekében.

  Folyamatábrák és diagramok hozzáadása a Google Dokumentumokhoz vagy Diákhoz

De nézzünk szembe a valósággal – amikor elkezdi, lehet, hogy alig vagy egyáltalán nem lesz befektethető forrása. Sokan közületek szűkös költségvetéssel küzdhetnek, mivel mindent zsebpénzükből kell kezelniük.

Ezenkívül nem lesz világos képe arról, hogy mi kerül a saját webhely felépítésébe, a műszaki jellemzők, a követelmények, a költségvetés és más alapvető dolgok.

Ne aggódj; Ha 2-5 dollár körül van a kezedben, akkor üzletet köthetsz, mivel sok weboldal tárhelyszolgáltató kínál kedvezményeket a hallgatóknak.

Igen, ez igaz!

Ennek a cikknek pontosan ez a célja – hogy felvilágosítson néhány ilyen szolgáltatást, hogy még szűkös költségvetés mellett is tárolhassa webhelyét.

Szóval, mélyedjünk el!

SiteGround

Ha webtárhelyet keres projektje megvalósításához vagy portfólió felépítéséhez, fontolóra veheti a SiteGround megfizethető és megbízható szolgáltatását. Valójában ez a WordPress által ajánlott három tárhelyszolgáltatás egyike. Tehát, ha azt tervezi, hogy a WordPress-t használja webhely-készítőként, a SiteGround az egyik legjobb választás.

Legyen Ön kezdő vagy haladó felhasználó, funkcióit könnyedén, gond nélkül használhatja. A normál csomaghoz hasonlóan a kedvezményes csomag is hatékony funkciókat tartalmaz, a legújabb hardveren fut, és fejlett sebességgel rendelkezik a CDN-gyorsítótár, az SSD-meghajtók és a SuperCacher révén.

Hozza létre webhelyét 1 kattintással, és mindent könnyedén kezelhet a Webhelyeszközök segítségével. Korlátlan számú MySQL DB-t, méretlen forgalmat, FTP-, Git- és SSH-hozzáférést kap. Ezenkívül INGYENESEN kaphat több PHP verziót, automatikus napi biztonsági mentéseket és e-mail fiókokat. A SiteGround a cPanel és a Softaculous mellett 99,99%-os rendelkezésre állási garanciát is kínál, és 5 adatközpont közül választhat.

Kedvezmény: Jelenleg a SiteGround 80% kedvezményt kínál a szokásos diákáraiból. Így már havi 1,99 USD-tól igénybe veheti a webtárhely szolgáltatásait 10 GB tárhellyel és rengeteg extra ingyenességgel.

A kedvezmény igénybevételéhez érvényes igazolással kell rendelkeznie arról, hogy egyetemen tanul, és rendelkeznie kell hallgatói e-mail címével.

InMotion Hosting

Az InMotion 2001 óta, amikor a Google létrejött, következetes szolgáltató a diákok, oktatók és kisvállalkozások számára. Hasznos és érdekes funkciókat, valamint díjnyertes ügyfélszolgálati személyzetet kínál az Ön igényeinek kielégítésére.

Az InMotion segítségével könnyen használható, Linux-alapú és hatékony webtárhely-szolgáltatást kap, amely bármilyen számítógéppel kompatibilis, legyen az Mac, Linux vagy Windows. 24x7x365-ös USA-beli támogatást kínálnak telefonhívásokon, e-maileken vagy online chaten keresztül.

Hatékony eszközöket kap ingyen, amelyek zökkenőmentessé teszik az első webhely-építési utat. Használjon bármilyen WordPress, Joomla vagy Drupal CMS-t, mivel mindegyik nyílt forráskódú és nagyszerűen használható.

Webhelyét olyan funkciókban gazdag és alkalmas programozási nyelvek támogatják, mint a Perl és a PHP. Használja ki a MySQL legnépszerűbb nyílt forráskódú adatbázis-platformját, az Apache szerverszoftverét és a Ruby on Rails optimalizált keretrendszerét.

Kedvezmény: Akár 50%-os kedvezményt is kaphat a megosztott tárhely árából, ha 6 vagy 12 hónapos csomagot választ, havi 5,99 USD áron.

Ha nem rendelkezik .edu e-mail-címmel, felhívhatja a visszaigazolási csoportot, majd faxon vagy e-mailben elküldheti nekik diákigazolványának másolatát.

  Hogyan készítsünk egy számítógépet, hogy kitöltse a TV képernyőjét, ha HDMI-n keresztül csatlakozik

Wix

Mutassa be munkáját és jövedelmező lehetőségeit egy kiváló minőségű webhely létrehozásával a Wixben. Lenyűgöző online portfóliót hozhat létre és birtokba veheti, ha több száz gyönyörű sablon közül választ; egyébként mindent a semmiből létrehozhat.

Segít elmesélni egyedi történetét azáltal, hogy kiváló minőségű videókban és képekben mutatja be. Hozzáadhat néhány közösségimédia-linket, például a LinkedIn-t, az Instagramot, a Twittert stb., hogy közösségi bizonyítékot nyújtson leendő munkaadóinak. A Wix egy egyéni domain nevet és egy személyre szabható e-mail címet is biztosít.

A webhelyelemzés segítségével szélesebb képet kaphat webhelye teljesítményéről. Átfogó kapcsolatkezelést kínálnak, jelszóval védett oldalak létrehozását teszik lehetővé, és csak a csapattagok férhetnek hozzá. Élő csevegés funkcióval kommunikálhat látogatóival, webhelyét SSL-tanúsítvánnyal biztosíthatja, és SEO-eszközökkel növelheti az elérést.

Ezen kívül teljes tervezési szabadságot kap egy gazdag szerkesztővel, nagyszerű lehetőségeket kínál online áruházának létrehozására és fizetési módok hozzáadására PayPal-on, hitelkártyákon stb., ami jutalékmentes.

Kedvezmény: A Wix 50% kedvezményt kínál prémium és éves csomagjaiból. Használhatja a kapott kedvezményes kódot fizetéskor, és spórolhat néhány dollárt. Ehhez regisztrálnia kell a Student Beans-nél, és igazolnia kell a státuszát, függetlenül attól, hogy továbbra is tanuló vagy-e, vagy fordítva.

InterServer

Az InterServer egy másik jó lehetőség a diákok számára. Egyedülálló megoldásai és szakértelme kiváló felhasználói élményt garantál. A webhelye könnyen használható vezérléséhez a cPanel szabványos vezérlőpultot kínál, míg a Plesk for Windows.

Több száz alkalmazás áll rendelkezésükre, amelyeket gyorsan telepíthet a gördülékeny vezérlőpult segítségével. Ide tartoznak a különböző alkalmazások programozási nyelvekhez, szkriptekhez, keretrendszerekhez, CMS-ekhez, ERP-khez, e-kereskedelmi alkalmazásokhoz, felmérési eszközökhöz és még sok máshoz.

Erős raid-10 szerverhardvert és SSD-gyorsítótárat kap. Ezenkívül az SQL-adatbázisokat villámgyors SSD-meghajtókon tárolják. A szolgáltató a kapacitás 50%-áig terheli szervereit, ami nagyobb puffert hagy a webhelyek számára, és teljesítményproblémák nélkül segíti a növekedést.

Az InterServerrel könnyedén méretezheti webhelyét dedikált vagy VPS-szerverré, ha a jövőben megnőnek az igényei. Ha már van webhelye, INGYENESEN áttelepítheti az InterServerbe.

Kedvezmény: Az InterServer 30% kedvezményt biztosít a normál webtárhely árából, amelyet egy hónapig 4 dollárért vehet igénybe. Korlátlan SSD-tárhellyel, korlátlan e-mail-címmel, 450+ felhőalkalmazással, SitePad webhelykészítővel, globális tartalomgyorsítótárral, SSL-tanúsítvánnyal és Intershield-védelemmel rendelkezik.

AccuWeb

Annak érdekében, hogy a hallgatók megfizethető áron tudják igénybe venni a webtárhelyet, és sikeres karriert építhessenek előre, az AccuWeb Hosting a hallgatók számára kedvezményeket kínál webtárhely-csomagjaiban.

Webtárhelyet kínál CloudLinux operációs rendszeren, amely lehetővé teszi az egyik felhasználó elkülönítését a másiktól. Ezért a szervertől elvárható teljesítmény és biztonság magas. A Cloudflare ingyenes szolgáltatást is kap, amely növeli a webhely sebességét, és kiváló védelmet nyújt az internetes fenyegetésekkel szemben.

Mindenhez hozzáférhet, és zökkenőmentesen kezelheti adatbázisát, e-mail fiókját és az összes fájlt egyetlen panelen – az innovatív cPanelen. A tárhelyterv azt is lehetővé teszi, hogy olyan lakkot használjon, amely gyorsítótárazási mechanizmus segítségével felgyorsítja az oldal betöltési sebességét. Fő célja a gyakran használt fájlok gyorsítótárba helyezése, és mikromásodperceken belül a látogatók rendelkezésére bocsátani.

Az AccuWeb Hosting 99,9%-os rendelkezésre állást garantál, így továbbra is zavartalanul szolgálhatja ki látogatóit. Ezenkívül megkapja a MySQL-adatbázis, az SSD-tárhely, a Python, a Perl, a PHP és a többrétegű védelmet a DDOS-fenyegetésekkel szemben.

  Mit jelent az „IMY”, és hogyan kell használni?

Ne feledje, hogy ez egy teljesen INGYENES tárhelyszolgáltatás az AccuWeb Hosting által még egyetemisták számára.

Hogyan lehet kihasználni?

Ahhoz, hogy ingyenes tárhelyet kaphasson, jelentkeznie kell rá. Ehhez be kell nyújtania az egyetemi beiratkozást alátámasztó szükséges dokumentumokat.

  • Rögzítsen egy 2 perces videót a meglátásairól arról, hogy mi lesz a következő technológiai trend tíz éven belül.
  • Ezután tegye közzé videóját bármelyik Facebook-, YouTube- stb. fiókjában a következő címmel: „AccuWeb Hosting ingyenes tárhely diákoknak”.
  • A videó élő adása után küldjön nekik egy e-mailt diákja e-mail címéről a címre [email protected]

A tanulókat ötletük és válaszuk minősége, eredetisége és kreativitása alapján választják ki.

Amit szem előtt kell tartania, mielőtt webtárhelyet választ

Korlátozott költségvetés mellett soha nem akarna olyan helyzetbe kerülni, hogy időnként módosítania kell a tervet. Ez tönkreteszi az élményt első alkalommal, vagy akár egy tapasztalt felhasználó számára is.

Bár nem tud mindent rendbe tenni, legalább megpróbálhat a biztonságosabb oldalon állni. Tekintsen meg néhány tippet, hogy megkímélje magát a további problémáktól, és válasszon egy jó minőségű web hosting szolgáltatást.

  • Határozza meg igényeit, hogy milyen típusú tartalmat szeretne elhelyezni a webhelyén. Ha szöveg alapú néhány képpel, például egy bloggal, akkor kevesebb helyet foglal el. De ha szeretné futtatni a vlogot vagy podcastot, akkor több helyet igényel, és így több költséget jelent. Ezért dönts ennek megfelelően.
  • A méretezhető sávszélességet részesítjük előnyben, mert mindig azt szeretné, ha webhelye növekedne, és több látogatót fogadna. Ezért mindig hasonlítsa össze a különböző szolgáltatások sávszélességét, és válassza ki a preferenciái alapján. Ha korlátozott sávszélességet biztosítanak, ellenőrizze, hogy lehetővé teszik-e a bővítést nem túl sok befektetéssel.
  • Tekintse meg a különböző webtárhely-szolgáltatók véleményét a közösségi fórumokon és a környezetében lévő emberektől, hogy ajánlásokat kérjen. Döntő paraméterként áttekintheti az ügyfélszolgálatukat, a szolgáltatás minőségét, a biztonsági szempontokat és egyebeket.
  • Tudja meg, hogy kínálnak-e ingyenes próbaverziót vagy sem. Egy jó tárhelyszolgáltató bátran hagyja, hogy néhány napig ingyenesen kipróbálhassa szolgáltatását, hogy tisztábban megértse szolgáltatásait.

Következtetés

Remélem, most már jobban látja a saját webhelyét. Segíthet személyesen és szakmailag, és állandó bevételi forrást jelenthet, ha olyan készségekkel rendelkezik, amelyeket az emberek érdekesnek találnak, és amelyek hasznot húzhatnak.

Mire vársz még?

Ragadja meg a kedvezményeket, amikor még van ideje, és készítsen egy csodálatos weboldalt belőle.

Sok szerencsét!