18 legjobb kriptovaluta bányászati ​​platform [High Performing Pool]

A kriptovaluta bányászata ingyenes pénz, de csak akkor, ha elég okos vagy. Kereshetsz, ha hozzájárulsz a kriptoblokkláncot futtató szoftvertechnológiához!

Még a személyi számítógépe is kereshet néhány dollárt, miközben nagy mennyiségben nézi kedvenc műsorait a Netflixen. Ebben a cikkben különféle kriptovaluta bányászati ​​platformokat osztok meg, amelyek segítségével passzív bevételre tehet szert.

A bányászat a kriptográfiai világ mentőöve. Érvényesíti a folyamatban lévő tranzakciókat, és új érméket ver forgalomba. Egyszerűen fogalmazva, a bányász megold néhány összetett matematikai problémát a tranzakciók ellenőrzése érdekében.

Ez az a folyamat, amelynek során a bányász elcseréli számítási teljesítményét és villamos energiáját a blokk jutalomért. A blokkjutalom arra ösztönzi a bányászt, hogy segítsen fenntartani a kriptovaluták mögötti blokklánc-technológiát.

Egyszerűen fogalmazva, a blokklánc minden kriptográfia és az NFT univerzum alapja. Ez egy digitális elosztott főkönyv, amely minden bejegyzésről hamisításbiztos nyilvántartást tartalmaz.

A következő rész a kriptobányászat különféle előnyeit tárgyalja.

A kriptobányászat előnyei

Ha kripto-bányász vagy, akkor ez egy nagyon jó mellékkoncert lehet. Kevés elemzéssel passzív jövedelmet generálhat számítási teljesítménye alapján anélkül, hogy bármit tenne ellene. Get-Set-Forget.

Következő lépésként Ön a kriptográfiai mozgalom létfontosságú részese lehet, mivel a bányászok az elsődlegesen hozzájárulnak ahhoz, hogy a decentralizált pénzügy valósággá váljon.

Végül vétójoggal rendelkezik a hálózati protokollok bármilyen módosításához.

Bányászott vs. Nem bányászott kriptovaluta

A konszenzusos mechanizmus egy módszer a tranzakciók jóváhagyására egy decentralizált rendszerben, például egy blokkláncban. Ezenkívül segít megóvni a rendszert az esetleges sebezhetőségektől, például egy 51%-os támadástól.

Az 51%-os támadás olyan helyzet, amikor egy rossz szereplő irányítja a blokklánc több mint 51%-át. Ez a többség felhatalmazza a csalót, hogy akaratának megfelelően alakítsa ki a protokollokat. A konszenzusos mechanizmus decentralizáltan tartja a hatalmat. Az ilyen mértékű decentralizáció óriási számítási képességeket és munkát igényel az 51%-os támadás végrehajtásához. Végül egy csaló hajlamos többet veszíteni, mint amennyit nyerhet.

Rengeteg konszenzusos módszer létezik, mint például a munka igazolása, a tét igazolása, a képességek igazolása, a tevékenység igazolása.

A konszenzusmechanizmus típusától függően a kriptoérméket bányászni vagy más módon kell elvégezni.

Bányászott kriptovaluta

A munkabizonyítási konszenzusos mechanizmust használó blokkláncokat bányászni kell.

A bejegyzések (tranzakciók) jóváhagyására bányászokat vesznek igénybe. Amikor a tranzakciók ellenőrzésre kerülnek, a bányászok versenyezni kezdenek egy 64 jegyű hexadecimális szám megoldásáért.

Aki először találja meg a megoldást, a munka bizonyítékaként sugározza azt a teljes hálózatra. Ez a győzelem a győztesnek juttatja a jutalmat, míg mások a következő kihívásra várnak.

Ez a folyamat minden alkalommal megismétlődik egy blokk értékű tranzakciónál. A blokk nem más, mint tranzakciók csoportja, amelyek összesen 1 megabájtnyi adatot tartalmaznak.

A Bitcoin és az Ethereum, a két legnagyobb kriptovaluta, sok más mellett a munkaigazolást is használja. Ezért bányászatra van szükségük a dupla költekezés ellenőrzéséhez.

A munka igazolásának egyetlen hátránya a felhasznált energia és a tranzakciónkénti idő, mivel a nyertes kivételével minden bányász a semmire pazarolja számítási teljesítményét.

Nem bányászott kriptovaluta

Az összes kriptográfia, amely nem használ munkabizonyítást, nem bányászható, mint például a Ripple, Cardano stb.

Energiatakarékosabb módszereket alkalmaznak a tranzakciók érvényesítésére. A tét bizonyítása az egyik ilyen konszenzusos protokoll, amely a munka igazolásának alternatívája.

A tét igazolása megszünteti a versenyt. A blokkok nincsenek bányászva. Ehelyett az érintettek hitelesítik őket. Az érvényesítőket véletlenszerűen választják ki. Bármilyen blokk jóváhagyásáért felteszik a részüket a kriptográfiai adatokból. És elveszítik részesedésüket (részleges vagy teljes) a kötelességszegés mértéke alapján.

Bár a tét igazolása környezetbarát, megvannak a maga hátrányai, így inkább a kriptográfia felhalmozását segíti elő, mint annak kiadásait.

Tehát jelenleg, belátható időn belül, a munkabizonyításnak (bányászatnak) nincs erős alternatívája.

Ki bányászhat kriptovalutát?

Általában bárki, aki támogatott pénztárcával, internetkapcsolattal és erős hardverrel rendelkezik, elkezdheti a kriptovaluta bányászatát. Ez attól is függ, hogy milyen típusú kriptovalutát választasz bányászni.

Akár egyéni bányászatot, akár medencebányászatot alkalmazhat.

Egyedül egyedül oldja meg a hash-t, míg ez inkább csoportos erőfeszítés a medencében. Hasonlóképpen, a telepített hardver típusán, CPU-n, GPU-n vagy a professzionális ASIC (alkalmazás-specifikus integrált áramkör) bányászokon is alapul.

Kérjük, olvassa el ezt az útmutatót, hogy részletesen megértse a kriptobányászatot.

Kriptobányászati ​​platformok

A következő szakaszok megvitatnak néhány fő bányászati ​​platformot és segédprogramot, amelyek megkönnyítik a bányászati ​​eljárást – a műszaki beállítások nagy részét csökkentve.

Kezdeményezés előtt győződjön meg arról, hogy rendelkezik egy kriptovaluta pénztárcával és bányászati ​​szoftverrel, amely támogatja a kriptovaluta kiválasztását.

Minden további nélkül kezdjük a legjobb bányászati ​​platformokkal.

Ecos

Az Ecos teljes értékű kriptobefektetési platformnak nevezi magát. És amikor látja a kriptográfiai tartományban a szélességüket, ugyanezt gondolhatja.

Kriptovaluta pénztárcával, tőzsdével, felhőbányászati ​​szerződésekkel és kriptoportfóliókkal rendelkezik a befektetők számára. Emellett az ECOS rendelkezik egy kényelmes mobilalkalmazással is. Elérhető az App Store-ban és a Google Playen.

Felhőbányászati ​​szerződéseik azonban csak a Bitcoin bányászatára vonatkoznak. Létrehozhat egy 75 USD és 50 000 USD közötti szerződést, amely 15 hónaptól 50 hónapig érvényes.

  Hogyan küldjünk kódot Skype-on megfelelő formázással

Elfogadnak kártyás fizetést és néhány kriptokártyát: BTC, ETH, XRP és LTC.

Érdekes módon megvásárolhat egy Bitmain Antminert a webhelyükről. És bitcoinokat fog bányászni a bányászati ​​létesítményükben. Végül lehetősége van arra, hogy az Ön kényelmét szolgáló címére kézbesítse. Naponta fizetnek a felhőbányászatért és a bányásztárhely-szerződésért. Az összes részletes statisztika, amelyet fiókjában láthat.

Az ECOS platform fő jellemzője, hogy 1 hónapra ingyenes felhőbányászati ​​szerződést biztosítanak platformjuk tesztelésére!

StormGain

A StormGain az egyik legegyszerűbb bányászati ​​platform. Egy kattintásos bányászati ​​folyamattal rendelkezik, amely nem fogyasztja a helyi erőforrásokat, és ingyenes. De van egy fogás!

Ahogy hirdettük, ez egy all-in-one kriptoplatform. Lehet vásárolni, eladni, kereskedni, cserélni, és az enyém. A bányászat a Bitcoinra korlátozódik, és StormGain szervereken történik.

Most először a bányászat 4 órás műszakban történik. Tehát négy óránként kattintania kell a bányász aktiválásához. Ezen túlmenően, ha nem a StormGain-en kereskedik, akkor a bányászat sebessége olyan lassú, hogy minimális 0,5 USD-t (~USD) bányászna bányászati ​​munkamenetenként.

Másodszor pedig növelnie kell kereskedési szintjét a bányászat sebességének növelése érdekében. Figyelemre méltó, hogy az indítón kívül még hat szint van. A legmagasabb szint a VIP 3 azoknak a kereskedőknek, akik 75 000 000 USDT kereskedési volumennel rendelkeznek naptári hónaponként. Ezzel a csúcsszinttel havonta közel 16 000 USDT szabad bányászati ​​bevétele lehet.

A kereskedési, csere- és pénzfelvételi díjak az érme típusától függenek. A letét azonban jutalékmentes.

A StormGain natív alkalmazásokkal rendelkezik Androidra és iOS-re. Használhatja webes alkalmazásként is.

Végeredményben a StormGain csak akkor használható, ha mindent kriptográfia segítségével csinál. Olvasson tovább, hogy többet megtudjon a kriptoplatformokról, ha csak a bányászat érdekli.

Slushpool

Slushpool kiváló hely a beavatkozásra mindazok számára, akik medencés bányászattal foglalkoznak.

A bitcoinbányászat egyik veteránja, amely jelenleg az összes bitcoin 3,5%-át bányászja.

A SlushPool 2%-os medencedíjat számít fel a platform használatáért. Egyes támogatott ASIC bányászok számára 0%-os pooldíj opció is van.

Hivatalos mobilalkalmazása is van iOS-re és Androidra. Az alkalmazás fiókfigyelő eszközként használható. A SlushPool egyértelműen kijelenti, hogy a mobilalkalmazásával nem lehet bányászni.

Platformja kéttényezős hitelesítéssel (2FA) rendelkezik a nagyobb biztonság érdekében. A szokásos egyszeri jelszavak mellett használhat FIDO2-kompatibilis fizikai hitelesítő eszközöket, például a TREZOR-t vagy a Yubikey-t.

Míg a minimális kifizetés 0,001 BTC, a 0,01 BTC-nél alacsonyabb tranzakciókért 0,0001 BTC kifizetési díjat kell fizetni. Ugyanez vonatkozik a Zcash kifizetésére is.

A SlushPool Bitcoin bányászati ​​szerverekkel rendelkezik a kontinenseken: USA-ban, Európában, Kanadában, Japánban és Szingapúrban. A Zcash bányászati ​​szerverek az Egyesült Államokban és Európában találhatók.

Csodálatos bányász

A következő a kriptobányászati ​​platformok listáján Csodálatos bányász, ami hasonló a Cudo Minerhez. Ez egy bányászatkezelő segédprogram Windows és Linux felhasználók számára.

2 bányász számára ingyenesen használható. Ezt követően a fizetős csomag életbe lép, havi 4 USD-s számlázástól kezdve évente.

Felhő-előfizetéssel is rendelkezik, amely bárhonnan, csak internetkapcsolattal kínál bányászati ​​felügyeletet. Ez a szolgáltatás havi 4 USD-tól indul, évente 10 bányász számlázásával. Ez a szolgáltatás 30 napos próbaidőszakkal rendelkezik, ha 400-nál kevesebb bányásztorony van.

Vannak havi tervek is, amelyek egy kicsit drágábbak, mint éves társaik.

Az Awesome Miner kiváló megoldásnak tűnik hatalmas bányafarmok számára. Gazdag dokumentációval és súgórészekkel rendelkezik, amelyek minden lehetséges módon segítik a felhasználókat.

Zionodes

A Zionodes a legelérhetőbb BTC bányászati ​​platform, amellyel találkoztunk. Ez a platform a legsimább felhasználói felülettel érkezik, és másodpercek alatt segíti a beépülést és a bányászat megkezdését. A legjobb dolog az, hogy a műszerfaluk dinamikus; percenként frissülnek a bevételei.

Ennek a platformnak a felemelkedése elsősorban a ViaBTC-vel és a bányászat számos jelentősebb szereplőjével fennálló stratégiai partnerségeinek tudható be. Az ilyen stratégiai partnerségek biztosítják a lábukat a távoli bitcoin bányászat tartomány.

Azért ajánljuk ezt a platformot, mert ha egyszer vásárol tőlük, Ön a hardver kizárólagos tulajdonosa, és nem kell aggódnia a számítási teljesítmény elérhetősége miatt. A hardver adatközpontokban való üzemeltetése elképesztő, 99,99%-os üzemidőt tesz lehetővé, így hatékonyan, nincsenek karbantartási szünetek.

Több kriptográfiai fizetési módot is elfogadnak, például USDP, TUSD, DAI, BUSD, USDT és USDC. További előnye, hogy ezeket az érméket több hálózaton is hozzáadhatja, például az Ethereum, a Binance Smart Chain és a TRON hálózatokon. A Zionodes adatközpontja Észak-Amerikában, Dél-Afrikában, Európában és Oroszországban található.

Továbbá, ha tömeges rendelést tervez a kereskedési pult a MetaMask USDT ERC token segítségével néhány kattintással fizethet.

Végeredményben a Zionodes jobb alternatíva a különféle felhőbányászati ​​platformokhoz, mivel távoli bányászati ​​modulokon működik, ahol Ön a bányász tulajdonosa, és az Ön kényelme szerint működtetheti.

Célzás! Regisztráljon a piactérre, és írjon nekik egy sort, és lehet, hogy ingyenes próba-hozzáférést biztosítanak az Ön által választott bányászhoz.

BitFuFu

BitFuFu felhőbányászati ​​és hosting termékeket is kínál. Ez a felhőbányászati ​​platform, amelyet a BITMAIN stratégiailag fektetett be.

Jelenleg a webhelyükön felsorolt ​​termékek mindegyike S19 Pro bányászokat használ, a BITMAIN zászlóshajó modelljét. Együttműködnek olyan bányatelepekkel is, mint a Core Scientific, és bányászati ​​medencékkel, mint például az Antpool.

A BitFuFu honlapján kiválaszthatja a hashrate számát 30 tonnától 500 tonnáig, vagy akár nagyobb bulkokat és a terv időtartamát 30 naptól 360 napig. Bányászati ​​modelljük szerint választhat, hogy csak 10 napi áramdíjat fizet előre, és a következő díjakat ütemterv szerint vonja le, vagy egy összegben fizet.

  Hogyan írjon be Emoji-t a Mac számítógépen egy billentyűparancs segítségével

A bányászati ​​folyamatot úgy is nyomon követheti, hogy a BitFuFu személyes oldalán található hivatkozásra kattint, és a harmadik fél bányászati ​​medencéinek backstage felügyeleti rendszerére ugorva megvizsgálja a bányász teljesítményét.

Rendelkeznek iOS és Android alkalmazással, amellyel figyelemmel kísérheti a piacot, és a legfrissebb árak szerint adhatja le rendeléseit.

Célzás! Exkluzív ajánlatokat kínálnak mobilalkalmazásaikra és akár 3%-os ajánlási díjat is.

Bitfly (Ethermine.org)

Bitfly itt bányászhat hat kriptoérmét: ETH, ETC, ZEC, BEAM, RVN és ERG. Mindegyiknek más a domain neve, és az adott érmének megfelelő beállítási utasítások vannak.

Szabványos 1%-os medencedíjat számít fel, függetlenül attól, hogy milyen érmét bányászok. Harmadik féltől származó alkalmazásai vannak az Android és iOS által támogatott megfigyeléshez.

A Bitfly speciális konfigurációs útmutatókkal rendelkezik az operációs rendszertől, a grafikus kártyától és az érmétől függően.

Miután rákattintott a Bányászat indítása gombra, megjelenik a szerver adatai és a bányászati ​​szoftver beállításai. Ezt követően csak töltse le a kívánt bányászati ​​segédprogramot, és állítsa be a bányászati ​​szoftvert a bányászat elindításához.

Bányászati ​​szerverei vannak Európában, Ázsiában és az Egyesült Államokban.

A Bitfly azonnali kifizetésekkel büszkélkedhet. Van egy Discord csatornája is, ahol megoszthatja tudását bányásztársaival. Ez hasznos lehet, ha új a bányászterületen.

CryptoTab böngésző

Ez egy egyedülálló koncepció a böngészés közbeni kriptovaluta bányászatához. Beépített bányászati ​​funkciókkal rendelkezik.

CrytoTab böngésző automatikus algoritmusváltást ígér a profit növelése érdekében. Hasonlóképpen azt is biztosítja, hogy a házon belüli böngészővel böngészés közben ne melegedjen túl vagy lemerüljön az akkumulátor.

Az összes jutalmat Bitcoinba konvertálja. A feltüntetett minimális kifizetés 0,00001 BTC. Kereshet bányászati ​​hardverével, valamint jutalékot kaphat az ajánlásokért.

Ez a böngésző Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez érhető el.

Ez azoknak a nem technológiai felhasználóknak ajánlott, akik egy minimális ízelítőt szeretnének a kriptovaluta bányászatában.

Cruxpool

Egy nagyon modern megjelenésű webhely, amelyen ez áll: „Stabil és előrejelző bevétel a kriptobányászatból.”

Bányászhat ETH, ETC, BEAM és Ravencoin Cruxpool. És új érméket adnak hozzá, amikor erről beszélünk.

De amikor felkeresi a bányászati ​​oldalukat, csak két bányászati ​​​​poolt jelenítenek meg, az ETH-t és az ETC-t.

Ez a kettő a legnagyobb medencéjük. Azonban az övék súgó rész mutatja a másik két bányászati ​​medencét, a Beam-et és a Ravencoint.

A Cruxpool 1%-os medencedíjat számít fel.

Gyors üzembe helyezési útmutatójuk részletes és hasznos az Ethereum és az Ethereum Classic bányászatának beállításához. Segít a különféle operációs rendszerekkel való kezdésben (Windows és Linux).

A minimális kifizetések a következők:

Ethereum – 0,01 ETH
Ethereum Classic – 0.1 ETC
Ravencoin – 50 RVN
Gerenda – 1 GERENDA

HashCity

14 kriptovalutát bányászhatsz vele HashCity.

Az a jó ebben a platformban, hogy nincs kifizetési díja, mint a SlushPool esetében.

A medence bányászati ​​díja 1%.

Az indítási útmutatókat az egyes kriptovalutákhoz tartozó „Hogyan kezdjük” gombra kattintva találhatja meg.

Például, amikor rákattint a „Hogyan kezdjem” a Litecoin esetében, ez jelenik meg:

Ebből a szakaszból közvetlenül megtalálhatja a megfelelő bányász- és egyéb fájlokat.

Hasonlóképpen minden kriptoérméhez letölthet részletes utasításokat a bányászat HashCity segítségével történő beállításához.

Van egy HashCity alkalmazásuk Androidra és egy Telegram csatornájuk a pool tagjainak.

NiceHash

Nicehash az általunk eddig áttekintett medencék/szolgáltatások közül a legteljesebb. De a weboldala könnyen túlterhelhet egy új bányászt.

Ez egy hash rate piactér, kriptobányászati ​​segédprogram és kriptocsere-portál – egyben.

A bányászat nem lehet egyszerűbb, ha Windows 10-et használ. A részletekért tekintse meg ezt a videót:

A Nicehash esetében két lehetőség közül választhat: vagy használja a házon belüli bányászalkalmazást: a NiceHash Quickminert, vagy bármely harmadik féltől származó bányászalkalmazást használhat a NiceHash Minerrel.

A hardvertől függően – CPU/GPU vagy ASIC – részletes oktatóanyagokat találhat a bányászat megkezdéséhez.

A NiceHash OS (NHOS) hasonló ahhoz, amit a CoinFly-vel használunk. Korlátlan számú bányásztornyot csatlakoztathat ingyen az NHOS-szal. Ez többletelőny a COS-hez képest, amely 4 berendezésen túl is elkezdi tölteni.

A NiceHash számos medencével kompatibilis: F2Pool, SlushPool, 2Miners stb.

A Nicehash mobilalkalmazással is rendelkezik Androidra és iOS-re.

Egyszerű BTC bányászat

Egyszerű BTC bányászat problémamentes bányászati ​​élményt kínál felhőbányászati ​​szerződéssel. A felhőbányászat lehetővé teszi bizonyos mennyiségű hash teljesítmény vásárlását a szerződés időtartamára.

A folyamat az, hogy regisztráljon egy e-mailben, majd aláírja a szerződést a Bitcoin bányászatának megkezdésére.

A minimális kifizetés 0,0001 BTC, platformjuk pedig azonnali és automatikus fizetést biztosít.

Ez a platform támogatja a BTC, ETH és LTH bányászatát.

ZHash.pro

ZHash.pro medencebányászatot kínál 0%-os medencedíj ellenében.

4 érmét bányászhatsz le velük: ZEC, ZEN, BTG és TENT.

Az enyém folyamata egyszerű, és nem igényel regisztrációt. Csak egy támogatott pénztárcára van szüksége, és kiválaszthatja a kívánt szervert. Ezután konfigurálja a bányászszoftvert, és kész is.

Bányászati ​​szervereik vannak Európában, az USA-ban és Ázsiában.

A bányászati ​​hardvernek megfelelően mind a négy medencéhez részletes utasítások állnak rendelkezésre.

  A Ne zavarjanak mód ideiglenes engedélyezése az iPhone készüléken

Discord csatornájuk is van, hogy segítséget kérjenek a medence többi tagjától.

De a medence mérete, legalábbis a diszkordon, kicsinek tűnik, mindössze 89 online tagot számlál az Ethermine-hez képest, amely 7371 online tagot számlál ugyanazon a platformon.

A kis medencék nem feltétlenül rosszak, és a kifizetések nagyobbak a nagy medencékhez képest. A blokk megtalálásának valószínűsége azonban kisebb lehet kisebb készleteknél a kisebb készlet hashrate miatt.

A ZHash.pro-val kapcsolatos aggodalmak elkerülése érdekében tekintse meg a legutóbbi kifizetési listáját minden poolhoz.

A minimális kifizetések 0,01 ZEC, 0,1 ZEN, 0,05 BTG és 0,5 TENT.

K1Pool

K1Pool lehetősége van önálló bányászati ​​élményre menni. Egyenként megtalálhatja a blokkokat, és a teljes jutalmat megtarthatja magának.

Az egyéni bányászat azonban csak akkor ajánlott, ha erős hardverrel rendelkezik, vagy ha a legkevesebb hálózati nehézséggel bányász kriptovalutákat.

A K1Pool segítségével 16 kriptovalutát bányászhat. Kínában, Európában és az USA-ban vannak szerverei.

A kezdéshez létre kell hoznia egy fiókot. Ezt követően a hardver és a szerver helye szerint konfigurálhatja.

A NiceHash-nél vásárolt hashrate-tel is bányászható. Ehhez külön NiceHash vezérlőpultjuk van.

Szinte minden nagyobb bányászati ​​szoftverhez van letöltő részük. Letöltési portáljuk segít kiválasztani a legjobb bányászati ​​szoftvert a bányászati ​​algoritmus szerint.

Minden poololdal létfontosságú információkat tartalmaz az adott készletről, mint például a minimális kifizetések, a készlet hashrate, a kifizetési gyakoriság.

Discord és távirati csatornájuk is van, hogy bármilyen segítséget kapjanak a pool tagjaitól. A discord csatorna létszáma alapján a K1Pool is újdonságnak tűnik a bányászati ​​szférában.

Ennek ellenére a felhasználói felület tiszta, és sok információval segíti az újoncokat – érdemes kipróbálni.

MinerGate

Minergate 7 aktív bányászati ​​medencével rendelkezik a kezdéshez. Bányászhat többek között ETH, XMR, LTC, ZEC. Egy kattintásos bányászati ​​folyamatot ígér.

Van egy házon belüli bányászalkalmazásuk: a MinerGate XFast, amelyet a bányászat leggyorsabbjaként koronáztak meg. Ez az alkalmazás 5 érme bányászását támogatja. A többit illetően a bányászati ​​szervereket manuálisan kell konfigurálni.

A folyamat kezdetben meglehetősen egyszerű. Tallózhat a készlet részében, és kiválaszthatja az előnyben részesített készletet, amely az alkalmazás letöltésére vagy a kiszolgáló részleteire hivatkozik.

A MinerGate a kriptoérmétől és a jutalmazási rendszertől függően akár 1,5%-os pooldíjat számít fel. Van egy MinerGate vezérlőalkalmazásuk Androidra is.

SimpleMining

SimpleMininig abban hasonlít a Coinfly-hoz, hogy van bányászati ​​operációs rendszere.

Egy bányaberendezéssel 30 napig ingyenesen veheti igénybe szolgáltatásaikat.

A felhasználói felület elég egyszerű, és hasznos információkkal rendelkezik az induláshoz.

Regisztrálhat náluk, és letétbe helyezheti az összeget, hogy a próbaidőszak után továbbra is igénybe vegye szolgáltatásaikat.

Nézze meg ezt a nagyszerű video-oktatóanyagért a SimpleMining OS használatához:

CudoMiner

Cudo bányászat kriptovaluta bányászati ​​szoftvermegoldásokat kínál.

Cudo bányászati ​​platformja minimális kézi konfigurációval segíti az automatizált bányászatot. 100 000 bányásztornyot és ASIC bányászt kezel egyetlen platformon.

Van egy automatikus érmeváltási funkciója, amely a lehető legjobb profit érdekében a legjövedelmezőbb algoritmushoz ragaszkodik.

CudoOS-jük is van a dedikált bányásztornyokhoz. A beállítás hasonló az ebben a cikkben látott bányászati ​​operációs rendszerekhez.

Az írás pillanatában 9 érmét bányászhat ki automatizált bányászatával, és több mint 100 kriptovalutát manuális konfigurációval.

Több mint 6,5 ezer tagot számláló táviratcsatornája van. A felhasználói felület kiváló, és rengeteg cikk található, amelyek segítenek a kriptobányászat megkerülésében.

Jutalékalapú árképzési modelljük van, így nincs előzetes díj. Bányászati ​​szoftverük elérhető a főbb asztali operációs rendszerekhez, beleértve a Windows, Linux és Mac operációs rendszereket.

BetterHash

BetterHash egy automatizált bányászati ​​eszköz, amely jelenleg kizárólag Windows operációs rendszerhez érhető el. Érzékeli a hardvert, és kiválasztja a legjobb algoritmust a maximális nyereség érdekében.

Tekintse meg ezt a videót, amely bemutatja a BetterHash segítségével végzett automatizált bányászatot:

A BetterHash segítségével 9 kriptovalutát bányászhat, köztük a híres BTC-t, ETH-t, XMR-t, ZEC-t.

Két bányászati ​​mód létezik: kézi és profit-váltás (automatikus).

Míg egyetlen kriptoérmére sem kell bányászati ​​díjat fizetni, a Bitcoinért (nem coinbase számlák esetén) és a FIRO-ért van kivonási díj.

Összegzés 👨‍🏫

A kriptovaluta háztartási kifejezéssé válásával a kripto-bányászat minden idők csúcsán van. Számtalan kriptobányászati ​​platform létezik, amelyek a műszakilag kezdő és profi bányászokat egyaránt segítik.

Noha logikusnak tűnik, hogy a tétlen számítási teljesítményt a bányászatba helyezzük, bizonyos fokú műszaki jártasság elengedhetetlen a nyereség lefaragásához és a veszteségek elkerüléséhez. Bármely kriptobányászati ​​platform kiválasztásakor a kritikus tényezők továbbra is a támogatott érmék, a bányászati ​​algoritmusok, a jutalmazási rendszerek, a minimális kifizetés, a kifizetési díj és a felhasználói vélemények maradnak.

Alternatív megoldásként érdemes megfontolni egy dedikált hardver beszerzését, például az Antminer-t.

Népszerűsége ellenére a kriptobányászat nem mindenkinek való – különösen a nem hatékony hardverrel rendelkezők kerüljék a bányászatot.

Bár a felhőalapú kriptobányászat tűnik a legegyszerűbb bányászati ​​módszernek, a kifizetések nem garantáltak. Ez olyan, mint a tőzsdén történő befektetés. És miután aláírta a szerződést, köteles kifizetni az összeget, függetlenül a bányászati ​​​​jövedelemtől.

A felhőbányászattal kapcsolatos tanács tehát a következő: járjon el körültekintően, és ásson mélyre, mielőtt belevágna a passzív jövedelem eme izgalmas világába.

Szeretne többet megtudni a kriptoval kapcsolatban? Íme 7 online kriptovaluta tanfolyam kezdőknek és haladóknak.
Szeretnél egy kis ingyenes kriptot? Íme 7 módja annak, hogy ingyenes kriptovalutát keress.