14 legjobb játékrögzítő kártya a játékmenetek rögzítésére

Capture Card szükséges, ha nagy felbontású vagy szabványos adatokat szeretne rögzíteni PS4, Xbox One vagy Wii-szerű eszközökről.

A Capture Card népszerű a különféle játékvideókat rögzítő játékosok körében. Ezek a rögzítőkártyák kiváló minőségű élő közvetítést tudnak rögzíteni, és DVD-ket HD formátumba konvertálni. Ezek a rögzített videók a rögzítés után mentésre kerülnek, és később feltölthetők az internetre.

A piacon azonban sok játékrögzítő kártya miatt a felhasználóknak nehéz lehet kiválasztani egyet. Íme néhány Game Capture kártya lista, amely segít eldönteni, melyikre van szüksége a következő játék- és streamelési élményéhez.

Mi az a Game Capture kártya?

A játékrögzítő kártya olyan eszköz, amely videót és hangot rögzít vagy streamel egy másik forrásból. Ha például játékmenetet szeretne rögzíteni az Xbox One-ról, akkor szüksége lesz egy rögzítőkártyára, amely a konzol HDMI-portjához csatlakozik, mivel az Xbox One nem tudja egyszerre rögzíteni és streamelni a játékmenetet.

A teljes játék streamelése, rögzítése és megosztása Capture Card és egyéb kiegészítők, például HDMI-kábel használatával lehetséges. Elmenthet egy izgalmas PlayStation játékot későbbi áttekintésre vagy feltöltésre a közösségi média platformjaira.

Miért használnak az emberek a játékrögzítő kártyákat?

A rögzítőkártya használata számos előnnyel jár, ha Ön streamer vagy YouTuber. Kezdetben a rögzítőkártyákkal nagyfelbontású felvételeket rögzíthet vagy streamelhet, ami elengedhetetlen mindazok számára, akik professzionális minőségű tartalmat szeretnének létrehozni.

Másodszor, egyes rögzítőkártyák egyidejűleg több eszközről is rögzíthetnek vagy streamelhetnek videót, így ideálisak többkamerás beállításokhoz.

A rögzítőkártyák a kommentárok vagy más hangforrások rögzítését is leegyszerűsítik, mivel jellemzően beépített mikrofonbemenettel rendelkeznek. Lehetővé teszi, hogy közvetlenül csatlakoztasson mikrofont a rögzítőkártyához, és kiváló minőségű hangfelvételt készítsen, hogy kiegészítse a játékmenetet.

Game Capture Card vs. Window and Display Capture szoftverrel

A játékrögzítés és a megjelenítés vagy az ablakrögzítés a játékmenet rögzítésének két módja. A fő különbség az, hogy a játékrögzítés csak a játékmenet ablakát rögzíti. Nem rögzít semmit a játék képernyőjén kívül. Ha minimalizálja a játék képernyőjét, az folyamatosan rögzíti az adott játékot.

Másrészt a kijelző vagy az ablakrögzítés bármi lehet, ami a képernyőn fut, például böngésző, üzenetek, filmek vagy egyebek. Ez azt jelenti, hogy bármit is tesz a monitoron, az folyamatosan rögzíti.

  Mi az a Wondershare Helper Compact?

Bár több rögzítőkártya is elérhető a piacon, fontos, hogy a legjobbat szerezze be. Íme néhány jó rögzítőkártya a piacon.

Elgato HD60 S+, külső

Ezzel a játékrögzítő kártyával 1080p 60 képkocka/mp sebességgel rögzítheti játékmenetét. Most ossza meg játékmenetét kiváló képminőségben. A plug-and-play funkció megkönnyíti a használatát. Játssz nagyhűségű Xbox One X, Xbox Series X/S, PlayStation 5 és PlayStation 4 Pro játékaidat eredeti formátumukban. Használjon rendkívül alacsony késleltetésű technológiát a munkafolyamat javításához.

Korlátlan rögzítési móddal rendelkezik. Most több órányi felvételt menthet merevlemezére. Felvillanó felvételi funkcióval is rendelkezik, amellyel visszamehet az időben, és visszamenőleg elmentheti az epikus pillanatokat.

Rybozen 4K Audio Video

Mostantól akár 1080p felbontású videóforrásokat is rögzíthet, és minden HDMI-eszközhöz alkalmas, például PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360, DVD-k, Wii U, DSLR, biztonsági kamerák, fényképezőgépek és set-top boxok.

Nincs szükség külső meghajtóra, mert plug-and-play. Csatlakoztatáskor az eszköz webkameraként ismeri fel magát. Automatikusan felismeri a bemenetet és beállítja a kimenetet. Nincs CPU használat, opcionális hangrögzítés.

Windows és Mac OS rendszerrel is működik. A nagy sebességű USB 3.0 technológia és a kiváló alacsony késleltetésű technológia megkönnyíti az élő közvetítést a Youtube-on, a Twitch-en, a Facebookon, az OBS-en, a Twitteren, a Potplayer-en és a VLC-n.

Egycsatornás HD HDMI videojelet képes rögzíteni, és a nagy sebességű USB 3.0 technológián alapul. Ha élő játékot játszol, nincs késés. Használhatja a Kedok rögzítőkártyán található mikrofonbemenetet külső kommentár hozzáadásához játék közben. Ne feledje, hogy csak 3,5 mm-es TRS szabványos mikrofonos fejhallgatókkal működik.

EVGA XR1 lite

1080P/60FPS-sel rögzíthet, és 4K/60FPS-sel játszhat. Alacsony késleltetéssel és kis mérettel rendelkezik.

Ideális PC/konzolos játékmenet rögzítéséhez és streameléséhez, vagy csatlakoztathatja DSLR fényképezőgépéhez, hogy jó minőségű webkamerát készítsen. USB 3.0 Type-C porttal rendelkezik. Ez a Capture Card OBS tanúsítvánnyal rendelkezik.

FILMSHOP 4K HDMI videó

Az USB 2.0 Video Capture kártya maximális bemeneti felbontása [email protected] és a maximális kimeneti felbontás 1920×[email protected] Lehetővé teszi a video- és audiojelek egyidejű rögzítését, valamint nagy felbontású, 30 fps-es videók rögzítését közvetlenül a merevlemezre, késedelem nélkül.

A HDMI loop-out porttal rendelkező HDMI Video Capture kártya kiváló alacsony késleltetési technológiával rendelkezik, így nincs késés élő játék közben.

Élvezze a játékot barátaival, miközben videókat rögzít a HDMI jelhurok-kimenet funkcióval, így valós idejű streamelést tesz lehetővé Twitchen, YouTube-on, OBS-en, Potplayeren, VLC-n és más platformokon, valamint videókat rögzíthet közvetlenül számítógépére vagy okostelefonjára. A kimenetben nincs tömörítés vagy késleltetés.

MYPIN 1080P HDMI videó

A HDMI Game Video Recorder videót és játékokat rögzít 1080P felbontásban, és USB flash meghajtóra vagy külső merevlemezre menti. Mivel azonban nem támogatja az élő közvetítést, nem fog működni az OBS Studio, a VLC, a Youtube és más hasonló programokkal.

  A Netflixben van Jujutsu Kaisen?

Bárhol és bármikor letöltheti a videót, ha közvetlenül csatlakoztat egy USB Flash meghajtót (FAT32). Ez a rögzítőkártya rendelkezik mikrofon bemenettel, és külső kommentárok hozzáadására használható a játékokhoz, de nem rögzíti a parti chateket. Használata egyszerű, és a videókat USB-eszközre menti, de nem működik közvetlenül PC-vel.

TKHIN játékvideó

A TKHIN játék videórögzítő kártyája csúcskategóriás intelligens chippel és stílusos és kompakt alumíniumötvözet burkolattal rendelkezik. Támogatja [email protected] A HDMI bemenet és a plug-and-play funkció lehetővé teszi, hogy az eszköz azonnal működjön a streaming médiával, például az OBS-sel.

Ideális élő közvetítéshez, játékközvetítéshez, videofelvételhez, konferenciatermekhez és más hasonló alkalmazásokhoz.

A 3,5 mm-es audio kimeneti porton keresztül csatlakoztathatja az audio-video rögzítő eszközt a fülhallgatójához. A videorögzítő eszközt a portokon keresztül egy 3,5 mm-es mikrofonhoz is csatlakoztathatja, hogy könnyedén streamelje és rögzítse hangját.

Az AVerMedia GC513 Live Gamer minden streamer számára megfelelő, legyen az hobbi, tartalomkészítő, kezdő vagy tapasztalt. Ezzel a rögzítőkártyával 4K-s játékmenetet élvezhetsz 1080p60-as szerkesztés közben.

A késésmentes integrált áteresztő funkciónak köszönhetően az LGP2 lenyűgöző játékmenetet tud rögzíteni Full HD 60 képkocka/mp sebességgel, bosszantó késleltetés nélkül és 4Kp60 felbontásban.

Az LGP2 hordozhatósága megkülönböztető jellemző. Így könnyen konfigurálható úgy, hogy bárhol rögzítse a játékmenetet – akár iPhone készülékén, akár PC-s versenyen, lehetőségei korlátlanok.

Elgato HD60 X

Ez az eszköz 4K30 HDR10 vagy 1080p60 HDR10 minőségben, valamint 4K60 HDR10, 1440p120 és 1080p120 minőségben rögzít VRR passthrough-val. Ez a Capture Card nem igényel további illesztőprogram telepítését.

Bármilyen platformra streamelhet, beleértve az OBS-t, a Streamlabs-t, a Vmix-et, a Zoom-ot, a Microsoft Teams-t, a YouTube-ot, a Twitch-et, a Facebook Gaminget és másokat.

DIGITNOW

Ennek a videóforrás-rögzítési felbontása akár 1080p, 60 fps (képkocka per másodperc), és minden HDMI-eszközhöz alkalmas, mint például PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Nintendo Switch, Wii U, DSLR, DVD-k, biztonsági kamera , Fényképezőgép és set-top box.

A nagy sebességű USB 3.0 technológia és a kiváló alacsony késleltetésű technológia megkönnyíti az élő közvetítést a Youtube-ra, a Twitchre, az OBS-re, a Facebookra, a Twitterre, a VLC-re és a Potplayerre.

MOYOON

A MOYOON HDMI rögzítőkártya alumíniumötvözetből készült, és csúcskategóriás intelligens chipekkel rendelkezik, HDMI bemeneti felbontással akár [email protected] és videojel rögzítése akár 1080p 60 fps-ig. Kiváló minőségű és hibamentes élményt nyújt a játékosok számára.

A kiegészítő mikrofon hangbemenettel ez a 4K HDMI rögzítőkártya lehetővé teszi a játékrajongóknak, hogy streameljék, rögzítsék és beépítsék hangjukat a játékba. Nincs szükség illesztőprogramra vagy további teljesítményre, a képességek pedig már be vannak építve a jelenlegi szoftverbe a zökkenőmentes átállás érdekében.

  Mi az a „rendszer üresjárati folyamata”, és miért használ olyan sok CPU-t?

Extenuting Threads 4K HDMI

Az Audio Capture kártya maximális bemeneti felbontása [email protected] és kimeneti felbontása [email protected] Mostantól időeltolódás nélkül rögzíthet videókat közvetlenül a merevlemezre. A HDMI Video Capture megfelelő a HDMI kimenettel rendelkező eszközökhöz, mint például a PS4 és a Switch.

Az USB-rögzítőkártya támogatja az 1080P 60 képkocka/mp-es, kiváló minőségű felvételt és az élő közvetítést. Az Audio Video Capture Card egyidejűleg képes HDMI videót és hangot rögzíteni, valamint video- és audiojeleket továbbítani számítógépekre és okostelefonokra tárolás és előnézet céljából.

MOYOON Capture Card USB 3.0

A K rögzítőkártya alumíniumötvözetből készült, és csúcskategóriás intelligens chippel rendelkezik. A nagy sebességű USB 3.0 technológiával a játékrögzítő kártya kiküszöböli a késéseket, valamint leegyszerűsíti és felgyorsítja az élő közvetítést, a megosztást és a rögzítést.

Maximum HDMI bemeneti felbontást támogat [email protected] és videojel rögzítése akár 1080p 60 képkocka/mp sebességgel a kiváló minőségű és hibamentes játékvideókért és adatfolyamokért.

Papeaso Capture Card

Videó HDMI rögzítőkártyánk bemeneti felbontása 3840×[email protected]a maximális kimeneti felbontás 1920×[email protected]és állásfoglalása [email protected] Rögzítsen nagyfelbontású videókat 60 képkocka/másodperc sebességgel, nagyon alacsony késleltetéssel közvetlenül a merevlemezre.

Kettős célú interfésze Támogatja az USB és Type-C interfésszel rendelkező számítógépeket/mobiltelefonokat/táblagépeket adatgyűjtéshez és rögzítéshez, miközben megfelel a különféle interfész-követelményeknek.

MYPIN 1080P HDMI

A HDMI Game Video Recorder videót és játékokat rögzít 1080P felbontásban, és USB flash meghajtóra vagy külső merevlemezre menti. Mivel ez a rögzítőkártya nem támogatja az élő közvetítést, nem működik olyan alkalmazásokkal, mint az OBS Studio, a VLC és a Youtube.

Most csatlakoztasson egy USB Flash meghajtót (FAT32), hogy a videó bárhol és bármikor elérhető legyen.

Végső szavak

Amint látja, ezek néhány jó játék Capture Card opciók a zökkenőmentes streamelési élmény érdekében. Mindegyik rendelkezik néhány egyedi funkcióval, és meglehetősen könnyen használható. Használhatod őket, és könnyen streamerré válhatsz.

Érdemes lehet ingyenesen is felfedezni a legjobb GOG-játékokat.