A Walmart Plus előfizetés lemondása

A Walmart Plus immár az Amazon Prime versenytársa. Mert mindketten ugyanazokat a szolgáltatásokat nyújtják, például a legkényelmesebb szállítást a közelben, ingyenes szállítást csekély díjjal és üzemanyag-takarékos ötleteket. Másrészt a Walmart Plus 30 napos próbacsomagot és előfizetést kínál Rs. 12,95 havonta. A legtöbb fogyasztó a minimális csomagot használja, és eltávolítja a szoftvert, míg néhányan különféle okok miatt lemondják az előfizetést. Itt megtudhatja, hogyan mondhatja le a Walmart Plus szolgáltatást. A cikk későbbi részében nézzük meg, hogyan mondhatja le a Walmart Plus ingyenes próbaverzióját, és hogyan léphet kapcsolatba a Walmart Plus ügyfélszolgálatával.

A Walmart Plus előfizetés lemondása

A Walmart Plus éves előfizetési ára 98 dollár, havi ára pedig 13 dollár. Kezdje ingyenes, 30 napos próbatagsággal, ha érdekel. Ezenkívül a Walmart Plus olyan funkciókat is tartalmaz, mint a Walmart és Murphy állomások üzemanyagárai, korlátlan ingyenes kiszállítás a 35 USD feletti rendelések esetén, valamint hozzáférés az okostelefonok beolvasásához és elindításához, így a bolti vásárláskor fizethet. Néha azonban nem szeretné folytatni a szolgáltatást, és lemondani az előfizetéseket. Olvassa el ezt a cikket a végéig, hogy megismerje a Walmart Plus lemondásának részletes lépéseit a képek segítségével a jobb megértés érdekében.

  Pénzt szerezhet tudásával a Kajabin keresztül [+4 Alternatives]

Van a Walmart ingyenes próbaidőszaka?

Igen, a Walmart+ új felhasználói jogosultak egy ingyenes próbaidőszakra. Használatuk után eldönthetik, hogy csatlakoznak-e a prémium tagsághoz. A Walmart+ aktiválása után azonban egyes fogyasztók váratlan költségeket kapnak. A levonások leállításához meg kell érteniük, hogyan mondhatják le a Walmart Plus prémiumot, és ha ingyenes próbaverziót használnak, azt is törölni kell.

Hogyan kell bejelentkezni a Walmart Plus szolgáltatásba?

1. Látogassa meg a Walmart Plus webhelyet a böngészőjében.

2. Kattintson az Ingyenes 30 napos próbaidőszak indítása lehetőségre.

3. Írja be e-mail címét, majd kattintson a Folytatás gombra.

4. Regisztráció közben adja meg nevét és jelszavát, majd kattintson a Fiók létrehozása gombra, hogy promóciós kedvezményeket kapjon.

Megjegyzés: Az ingyenes próbaidőszakot 15 nappal meghosszabbíthatja, ha megválaszolja az alapvető kérdéseket.

Kész, kezdje el a vásárlást és élvezze!

Fizetni kell az ingyenes próbaverzióért a Walmart+ szolgáltatásban?

Igen, az ingyenes próbaidőszak megkezdése előtt fizetni kell. Ha a próbaidőszak lejárta után nem mondja le tagságát, a vállalkozás díjat kezd fizetni. A szolgáltatás deaktiválása elengedhetetlen az ingyenes próbaverzióhoz. Tudniuk kell, hogyan mondhatják le a Walmart Plus ingyenes próbaverzióját.

Van-e lehetőség az ingyenes próbaidőszak meghosszabbítására?

Igen, ha követi őket, van egy kis hack. A Walmart+ arra kéri Önt, hogy az ingyenes próbaidőszak utolsó napján újítsa meg a szolgáltatásokat, mondja le a tagságot, vagy hosszabbítsa meg a tagságot 15 nappal. Ha nem választja a Mégse lehetőséget, a próbaidőszak alatt megterheljük hitelkártyáját a tagság meghosszabbításával. Most azonban, hogy tudja, hogyan mondhatja le a Walmart Plus-t, gyorsan megszakíthatja a Walmart Plus ingyenes próbaverzióját.

  A sötét mód engedélyezése a Facebookon

Hogyan lehet lemondani a Walmart Plus ingyenes próbaverzióját?

Ha a Walmart plus próbaidőszakában jár, itt találja azokat a lépéseket, amelyek segítenek elérni a sajátját.

1. Navigáljon a Walmart weboldal.

2. A jobb felső sarokban kattintson a Szia, [your name] fiók.

3. Kattintson a Fiók elemre a legördülő menüben.

4. A bal oldali ablaktáblában kattintson a Walmart+ elemre.

5. Válassza a Tagság kezelése lehetőséget.

6. Az alsó részen az ingyenes próbaverzió lemondása lesz elérhető.

A Walmart+ rendelkezik Paramount+ tagsággal is?

Igen, a Walmart+ magában foglalná a Paramount+ előnyöket. Ez azt jelenti, hogy miután a Walmart Plus bejelentkezési adatai nálad vannak. A tagok élvezhetik a filmek előnyeit és még sok más szolgáltatást; a legjobb az egészben, hogy nem igényel többletköltséget. Ha azonban már rendelkezik Paramount+-előfizetéssel, és Walmart+-tag, először le kell mondania jelenlegi előfizetését, és meg kell várnia a havi ciklus végéig, hogy igénybe vegye ezt az előnyt.

Mik a Walmart Plus előfizetés előnyei?

Az alábbiakban felsorolunk néhány előnyt a Walmart Plus előfizetésből:

  • A Spotify prémium első hat hónapja
  • Ingyenes video streaming a Paramount Plus-tól
  • Ingyenes házhozszállítás a helyi Walmart üzletből 35 dolláros rendelés esetén
  • Használja a Walmart alkalmazást az elemek beolvasásához és kosárba helyezéséhez
  • Szerezze meg a legjobb ajánlatokat a fekete pénteken, az értékesítési időszakokban és a különleges ajánlatokban

A Walmart Rewards megszűnik a fiókom előfizetésének lemondását követően?

Igen, az ösztönzők mindaddig jogosultak, amíg a Walmart-fiók aktív. Ez azt jelenti, hogy a díjakat akkor is töröljük, ha lemondja a fiók előfizetését. Ezeket az előnyöket ajándékkupon felhasználására vagy a teljes ár fizetéskor történő kifizetésének elkerülésére használják fel. Ennek felhasználásának legegyszerűbb módja az összes nyeremény felhasználása az előfizetés megszüntetése előtt.

  Hogyan rendezzünk fényképeket Linuxon a Digikam segítségével

Hogyan lehet lemondani a Walmart Plus szolgáltatást?

A Walmart Plus a prémium előfizetéssel számos további felhasználási lehetőséget kínál a felhasználóknak, például ingyenes hívást vagy panaszbejelentést. Az előfizetés kikapcsolásának lépései a következők:

1. Menjen a a Walmart hivatalos weboldala.

2. Kattintson a Szia, [your name] Fiók > Fiók.

3. Ezután kattintson a Walmart+ > Tagság kezelése elemre.

5. Kattintson a Mégse Walmart+ lehetőségre.

6. Ezután kattintson a Tagság megszüntetése gombra.

7. Végül válassza ki a tagság megszüntetésének kívánt okát, és kattintson a Tagság törlése gombra.

Mi az a Walmart Plus ügyfélszolgálati szám?

Ha kapcsolatba szeretne lépni a Walmart Plus ügyfélszolgálati csapatával, forduljon hozzájuk a 1800-925-6278 telefonszámon.

Ezen kívül cseveghet is velük:

1. Látogassa meg a Walmart weboldal.

2. Kattintson a Súgó lehetőségre az oldal alján.

3. Kattintson az Ügyfélszolgálat lehetőségre.

Innentől telefonszám nélkül cseveghet a Walmart képviselőivel.

***

Reméljük, hogy megtanulta a Walmart Plus előfizetés lemondását. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben. Azt is tudassa velünk, hogy miről szeretne tudni legközelebb.