13 legjobb kisállat-nyomkövető kisállat helyzetének nyomon követésére

Ha ezt a bejegyzést olvassa, feltételezem, hogy már van házi kedvence a házában. nekem is van házi kedvencem. Szóval bízzon bennem, pontosan tudom, mennyire aggódik kedvence biztonságáért.

Bármilyen képzett is kedvence, mindig fennáll annak a lehetősége, hogy eltévedjen hazafelé, amikor sétálni vagy a környék felfedezésére hajlamosak. És mi lehet rosszabb, mint ha nem tudja, hol van kedvence, ha nem otthon, ahol a legbiztonságosabb.

Örülök, hogy a technológia olyan sokat fejlődött, hogy kedvence vagy gyereke tartózkodási helyének nyomon követése már nem olyan nehéz, mint néhány évvel ezelőtt.

Ma már csak egy kis védőlépéssel biztosíthatja, hogy az Ön által elérhető helyen biztonságban legyenek, anélkül, hogy messzire elkalandoznának.

A mai bejegyzésben felsorolunk néhányat a legjobb kisállat-nyomkövetők közül, amelyek segíthetnek abban, hogy szerető barátodat ott tartsd, ahová a legjobban illik.

Vonzó

Vonzó egy GPS nyomkövető, amellyel bárhonnan és bárhonnan követheti kedvence mozgását.

Ez a fantasztikus termék egy nyakörv, amelyet kedvence nyakába kell helyeznie. Ezután telepítheti a nyomkövető alkalmazást telefonjára vagy böngészőjére, hogy megtudja, hol vannak pontosan.

Az alkalmazás könnyen letölthető a Google Play Áruházból és az App Store-ból is. A termék rendkívül felhasználóbarát, amit a legmodernebb technológiának köszönhetünk, amellyel megépítették.

A Tractive GPS nyomkövetők a legpontosabban és legmegbízhatóbban tudatják kedvence hollétét. És ez nem korlátozódik csak a hátsó udvarra, hanem a világ bármely részére.

Ez a készülék macskák és kutyák számára egyaránt elérhető. Tehát függetlenül attól, hogy melyiknek a tulajdonosa, a Tractive mindig ott van, hogy megvédje kedvencét azáltal, hogy állandó felügyeletet biztosít.

Beállíthat egy meghatározott biztonságos területet is az alkalmazásban. Így minden alkalommal, amikor kedvence túllép rajta, az alkalmazás azonnal értesíti Önt egy figyelmeztető üzenettel. Ez minimálisra csökkenti annak lehetőségét, hogy ész nélkül elkalandozzanak, mert Ön azért van, hogy visszaállítsa a biztonságos talajra.

Pawscout

Pawscout egy újabb kiváló kisállatkövető számos funkcióval, egészséges nyomkövetési élményt biztosítva az állattulajdonosoknak. A Pawscout alkalmazás Android és iOS rendszeren érhető el, és olyan praktikus funkciókat támogat, mint a világméretű térképnézet, a sétakövetés, a helyelőzmények és még sok más.

A Pawscout alkalmazásban megtalálhatja az állatbarát helyek listáját is, így elviheti kedvencét olyan helyekre, amelyeket kétségtelenül szeretni fog. Hozzáférhet egy kisállat közösségi hálózathoz is, amely magában foglalja a környék háziállatait is. Sőt, a Pawscout nyomkövető segíti kedvence valós idejű nyomon követését éjjel-nappal.

Használhatja a Pawscout nyomkövetőt az ingyenes verziójukkal, de számos további előnyhöz jut, mint például a prioritástámogatás, a helyelőzmények és egyebek a Pro verziójukban. A Priority támogatás gondoskodik arról, hogy soha ne kelljen a Pawscout támogatására várnia. Ezenkívül a Pro csomag egy év ingyenes akkumulátort tartalmaz a Pawscout Trackerhez. Az ingyenes akkumulátor funkció hatalmas üzlettörést jelent, különben rengeteg pénzt költhet magára a jégesőre.

  Számolja ki, mennyit kell fizetnie, és borravalót kell fizetnie a számla felosztásakor

Síp

A Whistle intelligensebbé tette a helykövetést. Ez az eszköz nem csak egy Bluetooth-követő. Ez több annál. Míg a szabványos Whistle akár 50 méteres távolságból is képes nyomon követni kedvencét, a Whistle 3 eszköz akár 3000 mérföldről is képes követni. Ez elég nagy távolság, nem?

Kiválaszthatja azt is, hogy milyen módon szeretne értesítést kapni kedvence hollétéről. Rengeteg lehetőséged van erre. Dönthet úgy, hogy e-mailt, szöveges értesítést és egyebeket kap minden alkalommal, amikor eltéved a biztonsági kerítéstől, amelyet virtuálisan létrehozhat.

Ez csak néhány funkció. Többről van szó. Tehát szerezze be a nyomkövetőt most, és fedje le saját maga, és érezze magát örökre biztonságban kedvencével.

Petcube Bites

Nem kültéri használatra készült, de a Petcube Bites bent is tartható, hogy segítsen figyelemmel kísérni házi kedvenceit, amíg távol van. Széles látószögű HD videokamerával rendelkezik, amely éjjellátóval, 4-szeres digitális zoommal és 160 fokos kilátással rendelkezik. A kétirányú audio funkció használatával házi kedvenceivel is beszélgethet.

Egy másik fő jellemzője, amelyet érdemes megemlíteni, a csemegeadagoló. Lehetővé teszi, hogy finomságokat dobjon ki a rendszerből a telefon használatával. Beállíthatod a mennyiséget és a távolságot, és akár az automatikus lejátszásnál is megtarthatod, ha foglalt vagy.

Ezen kívül a következőket teszi lehetővé:

  • Valós idejű értesítéseket kaphat veszélyes eseményekről és helyzetekről
  • Rögzítse automatikusan a háziállatok tevékenységeit, hogy megemlékezzen, vagy ha véletlenül elkapja őket
  • Integráljon az Amazon Alexával, hogy megkönnyítse a dolgokat

A Petcube Bites two elég jól felépített ahhoz, hogy ellenálljon minden esésnek, és elengedhetetlen kelléke az állatszülőknek.

Garmin T5

A Garmin T5 GPS kutyanyakörv akkumulátorának élettartama akár 40 óra, és nagy érzékenységű GPS-szel rendelkezik, amely 9 mérföldig érzékeli a hatótávolságot. Újratölthető akkumulátorral és LED-es jelzőlámpákkal, valamint mentési mód funkcióval rendelkezik, amely megnöveli a kutyája biztonságát.

A hevederek elég kemények ahhoz, hogy elszakadás nélkül futhassanak ott, ahol a kutyája megy. Igény szerint lecserélheti őket más színre is.

A Garmintól származik, így a minőség várhatóan a legjobb lesz.

Girafus

Ez erős.

Egyetlen alkalmazásban akár 4 különböző háziállatot is nyomon követhet, és nyomon követheti, hol tartózkodnak pontosan az adott pillanatban. Ez a készülék macskák és kutyák számára egyaránt elérhető.

A Girafus a biztonságos 2,4 GHz-es RF technológiát használja, így soha nem kell attól tartania, hogy zavarhatja a többi vezeték nélküli eszköz szolgáltatását. Ez azt jelenti, hogy tetszőleges számú eszközzel biztonságosan használhatja.

A Girafus vízálló, és intelligens alvó üzemmóddal rendelkezik, amely tovább bírja az akkumulátort. A telepítés is egyszerű. Csak adja hozzá a cellákat, és kapcsolja be az eszközt. Tessék. Használatra készen.

  Részletes útmutató a prioritási mátrixról [4 Templates]

Kippy

Kippy egy másik lehetőség, amelyet érdemes lehet megnézni. Ezt a fantasztikus GPS nyomkövetőt ugyanúgy használják, mint a fent említetteket. A Kippy lehetővé teszi kedvence élő helyének megadásától a múltbeli mozgásának nyomon követéséig, hogy mindent megtegyen, hogy biztonságban érezze magát.

Ezzel a készülékkel különféle tippeket is kaphat az egészségesebb és hosszabb élethez. Ezután hagyhatja, hogy kedvence tegyen dolgokat, hogy örökre fitt maradjon.

A Kippy alkalmazást telepítheti mobiltelefonjára, táblagépére vagy akár laptopjára is, amelyikről úgy gondolja, hogy könnyen hozzáférhet kedvence helyéhez és tevékenységeihez.

Weenect

Weenect tökéletes eszköz kutyájának, ha az hajlamos túl sokat rohangálni a környéken. Ez nemcsak növeli az eltévedés esélyét, hanem fokozza a kíváncsiságát a jólétük és biztonságuk iránt, ha nem érnek haza időben.

De ha a Weenect melletted van, búcsút inthetsz minden gondodnak, mert tudod, hogy kedvenced pontosan hol tartózkodik kalandtúrákon.

A Weenect egy oktatóvibrátort is hozzáadott a készülékhez. Így használhatja azt, hogy hagyja, hogy a kutya elérkezett az étkezés ideje vagy sétáljon, csak hagyja, hogy a készülék rezegjen a nyakörvben.

Pawtrack

Ahogy a név is sugallja, ez is egy mancskövető, amely biztosítja, hogy pontosan tudja aranyos macskája helyét. Ez eszköz kifejezetten a macskák és macskabarátok számára készült, hogy állandóan biztonságban érezzék magukat.

Ez egy Wi-Fi-be integrált és wifi-beacon könnyű eszköz, amely a macska nyakában ül, és megmutatja a helyét az interneten keresztül csatlakoztatott monitoron.

Nem kell kifejezetten ehhez a monitort megvásárolni. Csak egy telefon képernyője, egy táblagép képernyője, vagy akár egy laptop vagy asztali számítógép is elég jó ahhoz, hogy ezt a célt szolgálja. A szíjat igényei szerint beállíthatja, hogy bármilyen korú macskán használható legyen.

Fi Smart Nyakörv

Könnyen kitalálhatja, hol van kutyája, és korlátozza bizonyos határokra, hogy a zónákon belül maradjon Fi Smart Nyakörv. Nyomon követheti kutyáját nyaralás közben is, így mindig stresszmentes maradhat.

Lehetőség van arra is, hogy minimális edzésidőt állítson be kutyái számára annak érdekében, hogy egy adott rendszer rendszeres követésével fittek maradjanak. Messze a legérdekesebb funkció az, hogy más Fi kutyatulajdonosokat találhat a közelben, és kapcsolatba léphet velük. Milyen módja annak, hogy szocializálódjon Ön és kutyája számára.

Getfindster

Biztos vagyok benne, hogy szeretni fogja a GetFindstert eszköz kedvence biztonsága érdekében. Ez az eszköz ingyenesen elérhető, és az Amazon, a Yahoo, a Techcrunch és még a PetGuide.com is a legkelendőbb kisállat-hely- és tevékenységkövetőnek nevezte.

A nyomkövető és az alkalmazás használatához még előfizetési díjat sem kell fizetnie. A legjobb dolog az, hogy nincs szükség hálózati lefedettségre a követésükhöz. Az öv teljesen vízálló, így ha az állat véletlenül is megnedvesíti, akkor is nyomon követheti őket a monitoron.

A Getfindster lehetővé teszi a kisállat helyének megosztását más jogosult tagokkal is, ha úgy gondolja, hogy közelebb van egy másik tag tartózkodási helyéhez.

  Megérkezett a 8K TV. Íme, amit tudnod kell

Az Link lehet kedvence első okostelefonja. Ahogyan mi nagyobb biztonságban érezzük magunkat a telefonunkkal, úgy érezzük nagyobb biztonságban a kutyáját is, ha van nála ez a csodálatos eszköz.

Mindössze 20 dollárért megéri megvenni a Linkakc-et, tekintve, hogy mennyire védettnek érezheti magát kutyája iránt.

Ez egy kicsi, könnyű és divatos gallér, amely két különböző minőségben kapható. Választhatja a barna bőrt vagy a fekete nylont, amelyik szerinte jobban áll rajta.

Azt is lehetővé teszi, hogy rögzítse az összes kalandtúráját és sétáját, valamint kis pillanatait, amelyeket megoszthat kedvencével, és örökre kincsként őrizheti őket, hogy élvezhesse.

Biztonságosabb kisállat

A háziállatokat sokszor idegesítik a nyakörveikre rögzített terjedelmes nyomkövetők. A kiemelkedőbb nyomkövetők megnehezítik a háziállatok mozgását és játékát, de Biztonságosabb kisállat megoldja ezt a problémát kompakt nyomkövetőjükkel. A Safer Pet kompakt mérete lehetővé teszi, hogy bármilyen kisállat nyakörvre rögzítse anélkül, hogy kedvenceit felbosszantja.

A nyomkövető mindössze 23 grammot nyom, de ne legyen szkeptikus a funkciókészletével kapcsolatban. A Safer Pet egyesíti a GPS-t és a Wi-Fi-követést, hogy pontosan meghatározza kedvence helyét 10 méteres távolságban bárhol Európában. Az apró nyomkövető rögzíti kedvence mozgását, és közvetlenül a Safer Pet alkalmazásba küldi. Nyomon követheti a teljes sétaútvonalat, sőt kedvence szerint is áttekintheti és optimalizálhatja.

Maga a nyomkövető meglehetősen strapabíró, fröccsenő vízálló testével, így tökéletes a gondtalan felhasználók számára. Sőt, elfelejtheti a nyomkövető gyakori töltését, mivel a Safer Pet egyetlen töltéssel bő három napos akkumulátorral rendelkezik. Tartalmaz egy hangszórót is, amely hasznos lehet kedvence megtalálásához, ha aktiválja a hangjelző funkciót a mobilalkalmazáson keresztül.

A Safer Pet használatának folyamata egyszerű nyomkövetési megoldásként; megrendelheti a nyomkövetőt online, előfizetést vásárolhat a Safer Pet webhelyen, és nyomon követheti kutyáit és macskáit a mobilalkalmazásukon. A Safer Pet alkalmazás iOS és Android rendszeren érhető el, és egyszerre akár három háziállatot is támogat, így kiválóan alkalmas több háziállattal rendelkezők számára.

Rajtad a sor

Ezek azok a kisállat-nyomkövetők, amelyek segítségével a legjobb barátodat ott tarthatod, ahol a legbiztonságosabbak. Az összes fent felsorolt ​​terméknek internetkapcsolatra van szüksége a legjobb teljesítmény érdekében.

Ezután felfedezhet egy beltéri otthoni biztonsági kamerát, hogy megőrizze háza biztonságát.