12 legjobban fizetett jegyértékesítő szoftver vállalkozások számára 2023-ban

Kíváncsi arra, hogy melyik jegyértékesítő szoftver felel meg ügyfélszolgálati vagy belső ügyfélszolgálati igényeinek? Keresse meg a legjobbakat, amelyeket meg kell néznie, mielőtt belevágna.

Kisvállalkozások vagy csapatok általában kapnak néhány e-mailt olyan kérésekről, mint a szoftverkód hibakeresése, a csapatmunkaterülethez való hozzáférés engedélyezése vagy a felhőalapú tárhely vásárlása. Hasonlóképpen, ügyfelei nagyon kevés kérést küldenek Önnek a számlázási problémák hibaelhárítására vagy megoldására.

A vállalat növekedésével egyre több ügyfelet szerez, bővíti termékeit, és a kérések elárasztják a postaládáját. Ha továbbra is ragaszkodik az e-mailekhez, bosszanthatja az ügyfeleket és az alkalmazottakat. Itt jön a fizetett jegyértékesítő szoftver, amelyet megvásárol vagy előfizet, és az eszköz tisztán tartja a beérkező leveleket. Tetszik a koncepció? Olvass tovább!

Mi az a jegyértékesítő rendszer az ügyfélszolgálatban?

Kép jóváírása: Zoho Help Desk Ticketing System

Az ügyfélszolgálati jegyértékesítő rendszer olyan asztali vagy felhőszoftver, amely megkönnyíti az ügyfelek megkereséseinek és problémáinak kezelését és megoldását. Az ügyfelek lehetnek külsőek, mint a végfelhasználók vagy ügyfelek, és belsőek, például az Ön alkalmazottai vagy vállalkozói.

Az alkalmazás központosított központként működik az ügyfelek interakcióinak összegyűjtésére, rendszerezésére, ütemezésére és nyomon követésére. Az eszköz lehetővé teszi annak biztosítását, hogy minden megkeresés megfelelő figyelmet kapjon a támogatási vagy háttércsapattól.

Amikor az ügyfél támogatásért fordul, az eszköz jegyet vagy feladatot hoz létre, amely tartalmazza a releváns részleteket és kategorizálást. A jegy ezután egy munkafolyamaton halad keresztül. Például az eszköz automatikusan hozzárendel egy számlázási jegyet egy számlázási szakemberhez, aki megoldja a problémát.

Miért van szükségük a vállalkozásoknak Help Desk jegyértékesítő rendszerre?

#1. Több ezer jegy követése

Egy sikeres közép- és nagyvállalkozás több ezer ügyfél- és alkalmazotti szolgáltatási kérést vonz majd. Ilyen mennyiségű támogatási kérés esetén nem számíthat az e-mailekre. Olyan automatizált rendszerre van szüksége, amely hatékonyan fogadja el a jegyeket, elemzi a jegytípusokat, hozzárendeli azokat a megfelelő csapathoz, indokolt emlékeztetőket küld, és az ügyfélnek válaszolva lezárja a jegyet.

#2. Adatvédelem és biztonság

Ha globálisan folytat üzleti tevékenységet, ismernie kell az adatvédelmi szabályokat és chartákat, például a kaliforniai fogyasztói adatvédelmi törvényt (CCPA), az ausztrál adatvédelmi törvényt, a kanadai digitális charta végrehajtási törvényét és az általános adatvédelmi rendeletet (GDPR).

Ezek az adatvédelmi törvények megkövetelik, hogy vállalata felelősségteljesen kezelje az ügyfelek, vállalkozók, üzleti ügyfelek és alkalmazottak személyes adatait. Személyazonosításra alkalmas adatokat titkosított módon nem közölhet.

A személyes adatok titkosított módban történő kezelésére és tárolására szolgáló help desk jegyértékesítő megoldás a legjobb megoldás.

#3. Adatelemzés

A vállalati tulajdonú jegyrendszerek segíthetnek megérteni azokat a gyakori pontokat, ahol szolgáltatása vagy terméke meghiúsul. Azonnal kijelölhet egy termékfejlesztő vagy mérnöki csapatot ennek megoldására.

Az ügyfélszolgálati irodák gyakran használnak jegyrendszert ügyfeleik számlázásához. Az ügynökségek az ilyen alkalmazásokat arra is használják, hogy további szolgáltatásokat kínáljanak ügyfeleiknek. Például eladhat csevegési szolgáltatásokat egy távközlési ügyfélnek, ha az ügyfelek sokat kérnek csevegési támogatást, és Ön rendelkezik adatokkal a követelés alátámasztására.

#4. Termelékenység

Ügyfélszolgálati ügynökei előtt állnak a feladataik, ha jegyértékesítő rendszert használ. Az ügynök több száz jegyet tud megoldani, ha nem kell átnéznie az e-mail postaládákon a feladatokhoz.

#5. Szerezzen ISO tanúsítványt

Ha világszínvonalú ügyfélszolgálati központot szeretne létrehozni, és szolgáltatásokat kíván nyújtani a távközlési, autóipari, légitársasági stb. szektorbeli nagy ügyfeleknek, akkor ISO tanúsítványra lesz szüksége, mint például az ISO 18295-1:2017. Az ilyen akkreditációkhoz biztonságos és megbízható ügyfélszolgálati jegyértékesítő rendszert kell bevezetnie.

A tökéletes jegyértékesítő rendszer kötelező jellemzői

 • Integráció jegykészítő online űrlappal, mobilalkalmazással, asztali szoftverrel, hibakereső eszközökkel, céges CRM-mel, tudásbázissal stb.
 • Lehetővé kell tenni a jegyek automatikus létrehozását, rendszerezését, hozzárendelését, osztályozását vagy útvonaljegyeit, amennyire csak lehetséges.
 • AI chatbotok, amelyek képesek kielégíteni egyszerű számlázási, termék-, telepítési stb. kérdéseket.
 • Támogatnia kell a munkafolyamat-automatizálást, és munkafolyamat-sablonokkal kell érkeznie számos üzlettípushoz, termékhez és iparághoz.
 • A belső jegyzeteknek, visszajelzéseknek, e-maileknek, mellékleteknek, élő csevegésnek, telefonhívásoknak stb. meg kell jelenniük.
 • Az eszköznek lehetővé kell tennie a támogatási szakemberek számára, hogy biztonságos e-maileket küldjenek az ügyfeleknek értesítésként.
 • A jegyértékesítő szoftvernek egy SLA rendszerből kell állnia a kérések gyors lezárása érdekében.
 • Végül, szükség van egy jelentéskészítő és elemző modulra a csapatok és az egyes ügynökök teljesítményjelentéseinek létrehozására.

Fedezzen fel néhány megbízható, méretezhető és megfizethető fizetős jegyértékesítő szoftvert bármely vállalkozás számára:

SolarWinds

A SolarWinds Web Help Desk segítségével a vállalatok automatizálhatják jegykezelési rendszerüket, beleértve az olyan feladatokat, mint a jegykiosztás, az útválasztás és az eszkaláció. Az e-maileket automatikusan jegykéréssé tudja alakítani.

A rendszergazdák jegyútválasztási szabályokat hozhatnak létre, hogy a problémákat a megfelelő támogatási vezetőhöz rendeljék. Ezzel a szoftverrel az eszközszolgáltatási igények nyomon követése és a különböző részlegek közötti feladatok kezelése is lehetséges. Sőt, felügyelet nélküli jegyek esetén az eszköz e-mailt és szöveges üzenetet küld.

A Web Help Desk lehetővé teszi egyéni jelentések létrehozását is, és ütemezheti a jelentés e-mailben történő kézbesítését. Használhatja a SolarWinds egyéb felügyeleti és felügyeleti eszközeivel való integrációhoz is.

SysAid

A SysAid egy jegyértékesítő szoftver, amely lehetővé teszi az ügyfélszolgálati folyamat összes lépésének kezelését. Ez az eredményvezérelt rendszer egy önkiszolgáló portállal érkezik, ahol a végfelhasználók elérhetik a GYIK részt, és chaten kapcsolatba léphetnek az informatikusokkal.

Tudásbázis-szolgáltatása a belső személyzet és a végfelhasználók számára adatgyűjtőként működik. Ez a platform integrálható szervezete vállalati levelezőrendszerébe. Így az új e-mail üzeneteket automatikusan jegyekké tudja alakítani.

A SysAid támogatja a felhasználói felület testreszabását is a márkaidentitás szerint. Azt is lehetővé teszi, hogy szabályokat hozzon létre az útválasztáshoz és az eszkalációhoz.

Zoho íróasztal

Bonyolult folyamatnak találja a help desk jegyértékesítő rendszerét? Hagyja, hogy a Zoho Desk egyszerűvé és egyszerűvé tegye az Ön számára. Gyors információáramlást tesz lehetővé, hogy ügynökei nyomon tudják követni a különböző csatornákról érkező jegykéréseket.

A Zoho Desk segítségével olyan tudásbázist is létrehozhat, amely GYIK-ket és súgócikkeket tartalmaz belső és külső használatra.

A Zoho Desk fórumokat hozhat létre, ahol az ügyfelek megvitathatják egymással a problémákat és megoldásokat találhatnak. Lehetővé teszi egy súgó beillesztését az alkalmazásba, ahol bottal cseveghet és jegyet küldhet.

Jira szolgáltatásmenedzsment

A Jira Service Management egy hatékony jegyértékesítő szoftver, amely testreszabással képes minden csapat igényeit kielégíteni. Dedikált sablonokkal és eszközökkel rendelkezik a jegymegtekintéshez, az automatizáláshoz és a jóváhagyási munkafolyamatokhoz.

A különböző csatornákról származó ügyféllel folytatott beszélgetéseket a szoftver egyetlen sorába exportálhatja. A Jira Service Management azt is lehetővé teszi, hogy automatizálást állítson be az ügynökök ismétlődő feladatainak kiküszöbölésére.

Integrálható más Atlassian eszközökkel, mint például a Jira, Trello, Confluence és Bitbucket. A tudásbázis létrehozása, a kulcsfontosságú mérőszámokról szóló jelentések készítése és a testreszabott szolgáltatás több mint 1000 alkalmazással az alkalmazás további legfontosabb funkciói.

Zendesk

A Zendesk segít az ügyfélszolgálati jegyek helyes megoldásában a nyomon követés és a rangsorolás révén. Minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyre a vezetőknek szükségük van ahhoz, hogy magas színvonalú szolgáltatást kínáljanak több csatornán, például e-mailen, súgóközponton, üzenetküldésen, hangon, robotokon és fórumokon keresztül.

A platform központi csomópontként működik ügyfelei minden kérdésére és kérésére. Csatornától függetlenül minden felhasználói beküldött jegy kap egy jegyet, és automatikusan bekerül a sorba.

A Zendesk-felhasználók számára olyan szolgáltatások is rendelkezésre állnak, mint a jegyek átirányítása, az időkövetés, a CSAT-besorolások és a szolgáltatási szint megállapodások. Automatizálási lehetőséget is kínál az ügynöki sávszélesség növeléséhez.

Frissművek

A vállalatok a Freshworks mesterséges intelligenciájának és együttműködési jegyrendszerének használatával kivételes ügyfélélményt biztosíthatnak. Leegyszerűsíti a jegykezelési folyamat kezelését, hogy javítsa az ügynök termelékenységét, és segítse őket az ügyfelekkel kapcsolatos problémák megoldásában.

A kulcsszó alapú jegyprioritás és a tulajdonság alapú jegyszűrés biztosítja, hogy az ügynökök először a legfontosabb jegyeken dolgozzanak. A Team Inbox of Freshworks csomagban található válaszokat, jegyfrissítési értesítéseket, jegyegyesítést, tevékenységnaplókat és egyéb együttműködési funkciókat is tartalmaz.

Az AI jegymezőket javasol az útválasztáshoz és a kategorizáláshoz. Ezért időt takarít meg a hétköznapi feladatok automatizálásával. A szoftver az SLA-kezeléshez is ideális, mivel lehetővé teszi válaszidő-szabályok beállítását, a munkaterhelések újraelosztását, és automatikus emlékeztetők beállítását az SLA-k be nem tartására.

ProProfs Help Desk

A ProProfs Help Desk egy támogató jegyszoftver, amely lehetővé teszi a különböző csatornákról érkező ügyfelek kérdéseinek megválaszolását. A szoftver automatizálja a jegykiadási folyamatot, és lehetővé teszi a jegy életciklusának nyomon követését, hogy megtudja annak aktuális állapotát.

Többcsatornás támogatást is kínál, így az ügynökök különböző forrásokból tudják feloldani a jegyeket. Tudásbázist is építhet GYIK-ekkel, oktatóvideókkal és útmutatókkal, hogy kevesebb jegyet vásároljon.

ManageEngine

A ManageEngine ServiceDesk Plus egy olyan alkalmazás, amely gyorsan megoldja a napi IT jegyeket. Továbbfejlesztett jegyértékesítési képességei átalakítják a jegyfeloldási élményt. Keretrendszerével ITIL alapú help desk menedzsment valósítható meg a magas rendelkezésre állás biztosítása érdekében.

Az önkiszolgáló megoldás lehetővé teszi, hogy több ember érje el támogatási rendszerét különböző eszközökről és csatornákról. A szoftver automatizálható a csapat termelékenységének növelése érdekében, és személyre szabható az üzleti céljainak megfelelően.

Ez egy központi csomópont is lehet az összes informatikai és nem informatikai eszköz kezelésére. A ServiceDesk Plus integrálható a meglévő üzleti eszközökkel, mint például az MS Outlook, a Microsoft 365, a Jira, a TeamViewer, a Zoho Voice stb. A szoftver egy beépített jelentéskészítő modult is kínál a help desk állapotának figyeléséhez.

Kayako

A Kayako jegyértékesítő szoftvert kínál az egyszerű ügyfélszolgálat érdekében. A szoftver segít az ügynököknek jobban megérteni az ügyfeleket, személyre szabott támogatást és gyors megoldást kínál.

Teljes vizualizációt kínál az ügyfél teljes útjáról, ami megkíméli Önt attól, hogy további kérdéseket tegyen fel az ügyfélnek. A Kayako többcsatornás támogatást is kínál, így az ügyfelek a preferált csatornájukon kommunikálhatnak.

Élő csevegés, tudásbázis, munkafolyamat-automatizálás, CSAT-pontszám, külső együttműködés, intelligens útválasztás és SLA-értesítések a szoftver további hasznos funkciói.

Jitbit

A Jitbit az ügyfélszolgálati jegyértékesítő rendszer fő eszköze, ha szüksége van ugyanannak a jegyértékesítő eszköznek helyszíni és felhőverziójára. Használja az asztali verziót azon ügynökök számára, akik egy kapcsolattartó központban ülnek és nagy mennyiségű támogatási kérelmet kezelnek.

A helyszíni technikusok és a magasabb szintű támogatási mérnökök vagy programozók számára használja a felhőalapú jegykezelő szoftvert. Ezért a legfelső szintű támogató személyzet az alapvető felelősségi körökre is összpontosíthat, mint például a termékek fejlesztése, a termékek frissítése, az üzleti ügyfelek kezelése stb.

Az eszköz letisztult felhasználói felületet követ, minden funkcióját megtartja, de a szabványosakat rejtve. Ha speciális funkciókra van szüksége, a rendszergazda feloldhatja ezeket. Így ez a megfelelő jegyvásárlási ruha, ha sok olyan frontvonalbeli ügynököt alkalmaz, akiknek nincs szükségük speciális szolgáltatásokra, és az eszköz könnyen használható.

Ameyo

Az Ameyo egy hatékony ügyfélszolgálati jegyértékesítő rendszer, amely javítja a kommunikációt a végfelhasználókkal és a belső ügyfelekkel, például a különböző részlegek alkalmazottaival.

Egységes kontextuális beszélgetésbe tömöríti a különböző kommunikációs csatornákból származó ügyfelek interakcióit, beleértve a hanghívásokat, e-maileket, közösségi médiát, webcsevegést és SMS-eket.

Az Ameyo intuitív jegyértékesítő rendszere az alábbiak szerint kínál főbb funkciókat:

 • Integráljon harmadik féltől származó CRM-eket vagy üzleti alkalmazásokat
 • Többcsatornás jegyértékesítés a hanghoz, a chathez, az e-mailekhez és a közösségi médiához
 • Webalkalmazás vagy mobilalkalmazás csevegés jegyekkel
 • Vállalati szintű adatbiztonság

Ez az átalakító eszköz lehetővé teszi az ügyfélszolgálat optimalizálását azáltal, hogy szervezettebbé, kontextuálisabbá és hatékonyabbá teszi azt.

NinjaOne

A NinjaOne egy jegyértékesítő eszköz, különösen az információtechnológiai (IT) csapat számára. Az IT-csapat olyan feladatokat lát el, mint az alkalmazások telepítése, a PC-telepítések távoli javítása, a szoftverek hibakeresése távoli asztalon, a PC-frissítések telepítése, a vírusirtó telepítése stb.

Az ilyen jegyek és ezer egyéb házimunka, amelyet az informatikai csapatnak rendszeresen el kell végeznie, beépített jegyként jár az eszközhöz. Az informatikai szolgáltató ügynökök egyidejűleg több belső vagy külső ügyfelet is ki tudnak szolgálni az ügyfélenkénti költség csökkentése és a termelékenység növelése érdekében.

A NinjaOne-t úgy is beállíthatja, hogy önkiszolgáló portálként működjön az ügyfelek számára. Például a felhasználók jegyet hozhatnak létre, hogy szervizelésre küldjék a sérült monitort. Az eszköz automatikusan e-mailt küld a gyártónak a technikus látogatása céljából.

Becsomagolás

A prémium jegyértékesítő rendszer nélkülözhetetlen minden ügyfélszolgálati és szolgáltatási folyamathoz. Szüksége van rá a külső ügyfelek, belső ügyfelek vagy a szervezet részlegeinek kiszolgálásához.

Amikor egy próbaverziós vagy nyílt forráskódú jegyértékesítő rendszerről fizetős jegyrendszerre vált, prémium szolgáltatásokat és dedikált szolgáltatási szint megállapodást élvezhet az ingyenes alkalmazásokhoz képest.

Most, hogy tudja, melyek a legfelkapottabb és legmegbízhatóbb jegyértékesítő rendszerek, könnyebben kiválaszthatja azt, amelyik megfelel az elvárásoknak.