11 SASE megoldások a kis- és középvállalkozások vállalati hálózatainak védelmére

A Secure Access Service Edge (SASE) számos biztonsági és hálózati funkciót egyesít a vállalati hálózatok, adatok, rendszerek és alkalmazások védelmében, miközben növeli működési teljesítményüket és csökkenti a költségeket.

A modern korban a legtöbb alkalmazás az adatközponton kívül él, és sok felhőszolgáltatás érzékeny információkkal rendelkezik. Arról nem is beszélve, hogy a vállalkozások különféle felhő alapú rendszerekkel igyekeznek gyorsan növekedni, és hatalmas mennyiségű adatot kezelnek.

Ezen túlmenően a megosztott munkaerő egyre inkább előtérbe kerül szerte a világon, ahol a felhasználók bármilyen eszközről, bárhonnan csatlakoznak, kiterjesztve vagy elmosva a kerületeket. Ezért a hálózat biztosítása minden szervezet számára elengedhetetlen.

A hagyományos biztonsági rendszerek, például a fizikai tűzfalak azonban előfordulhat, hogy a jelenlegi biztonsági követelmények és a megnövekedett kiberbűnözés miatt nem nyújtanak következetes és robusztus biztonságot.

Ennek érdekében úgy tűnik, hogy a SASE fejlett képességeket kínál az adatok és rendszerek védelmére, függetlenül attól, hogy hol dolgozik, és milyen eszközt használ. Ez az oka annak, hogy a különféle iparágakból származó vállalkozások kihasználják ezt a technológiát.

Ebben a cikkben a SASE-ról fogok beszélni, arról, hogyan segítheti a kis- és középvállalkozásokat, valamint a megfontolható legjobb SASE-megoldásokat.

Kezdjük!

Mi az a SASE?

A Secure Access Service Edge (SASE) egy felhő alapú biztonsági technológia, amely a biztonsági ellenőrzéseket és a nagy kiterjedésű hálózatot (WAN) közvetlenül a csatlakozási forráshoz juttatja el, például egy eszközhöz, felhasználóhoz, peremszámítógéphez, tárgyak internete (IoT) eszközhöz, fióktelephez. iroda stb., adatközpont használata helyett.

A „SASE” kifejezést 2019-ben a Gartner, egy technológiai kutató és tanácsadó cég alkotta meg. A hálózati biztonsági funkciókat szoftveresen definiált nagy kiterjedésű hálózattal (SD-WAN) ötvözi, egyetlen szolgáltató segítségével szállítva azokat.

A SASE jobb láthatóságot és jobb ellenőrzést biztosít a szervezet forgalmának, felhasználóinak és adathozzáférésének a hálózatán belül és azon kívül. Létfontosságú a globálisan elosztott modern szervezetek számára a méretezhetőség és a zökkenőmentes távmunka érdekében, amely bármilyen eszközzel összeköti az irodákat és a bárhol dolgozó alkalmazottakat.

Hogyan működik a SASE?

A SASE-ban a biztonság a digitális identitáson, a szabályozási megfelelőségen, a vállalati szabályzatokon és valós idejű környezetben működik. Digitális identitás megadható bármely felhasználónak vagy eszköznek, felhőszolgáltatásnak, IoT-rendszernek, alkalmazásnak stb.

Mivel a SASE ötvözi az SD-WAN képességeket számos felhőalapú platformról szállított hálózati biztonsági funkcióval, számos előnnyel jár. A SASE lehetővé teszi a szervezet alkalmazottainak, hogy biztonságosan csatlakozzanak, hitelesítsék és hozzáférjenek a belső szolgáltatásokhoz bármilyen helyről vagy eszközről. Így a szervezetek jobban ellenőrizhetik adataikat és a hálózatukba belépő és onnan kilépő forgalmat.

A SASE négy fő összetevőből áll:

#1. Cloud Access Security Broker (CASB)

A rendszerek SaaS-alkalmazásokba való áthelyezésének növekvő igénye miatt olyan módszerek váltak elengedhetetlenné, mint az engedélyezés, a hitelesítés és a biztonságos hozzáférés-vezérlés. Ebben segít a CASB.

A felhőalapú szolgáltatások esetében a CASB különféle biztonsági funkciókat hajt végre, például:

  • Jogosulatlan vállalati alkalmazások és rendszerek feltárása
  • A szabályozásnak való megfelelés biztosítása következetes adatvédelmi szabályzatok bevezetésével
  • Érzékeny adatok védelme adatvesztés-megelőzéssel (DLP) és hozzáférés-szabályozással

#2. Biztonságos webes átjárók (SWG)

A modern vállalkozások elosztott környezetben működnek, nem korlátozódnak egy adott területre. Az alkalmazottak, vállalkozók, szabadúszók, szállítók stb. bárhonnan, bármilyen eszközzel vagy rendszerrel dolgozhatnak. Előfordulhat, hogy különféle erőforrásokhoz is hozzá kell férniük, de ez biztonsági kockázatokkal járhat a rosszindulatú webhelyekről, és még egy belső felhasználó is megpróbálhatja felfedni az érzékeny adatait.

Ennek érdekében az SWG segíthet megvédeni hálózatát, adatait, rendszereit és alkalmazásait az ilyen esetekkel szemben. Lehetőségei titkosítják a forgalmat a felhőben, és más hálózati biztonsági rendszerekkel együtt működnek, hogy:

  • Biztonsági szabályzatok érvényesítése
  • A biztonság hatékony kezelése
  • Előzze meg a kiberkockázatokat azáltal, hogy kiszűri a káros tartalmat a webes forgalomból, és blokkolja a rosszindulatú felhasználókat

#3. Nulla megbízható hálózati hozzáférés (ZTNA)

A kiberbiztonság korában senkiben sem bízhatsz meg igazán, akár a szervezetednél, akár azon kívül dolgozik. A fenyegetések minden irányból és még a saját csapaton belül is érkezhetnek!

Ezért ne bízzon senkiben, amikor adatairól, rendszereiről, alkalmazásairól és egyéb eszközeiről van szó. Ez az, amit a Zero Trust koncepciója magában foglal.

A ZTNA megoldásai elrejtik a belső erőforrásokat a külső vagy a nyilvánosság elől, hogy megvédjék rendszereit, adatait és alkalmazásait a kiberbiztonsági kockázatoktól, például az adatszivárgásoktól. Ehhez minden eszközhöz és felhasználóhoz valós idejű engedélyezésre van szükség, amikor megpróbálnak hozzáférni egy szervezeti eszközhöz, és nem bíznak meg senkiben.

#4. Firewall-as-a-Service (FWaaS)

A mai elosztott munkaerő-környezetben a számítási erőforrások és a felhasználók egyaránt a hálózat szélén helyezkednek el. Megvédésük érdekében felhő alapú és rugalmas tűzfalra vagy FWaaS-re van szükség. Egyre több IoT-eszközt és élvonalbeli számítástechnikai igényeket tud támogatni.

  Mi a teendő, ha a MacBook Pro nem kapcsol be

Az FWaaS a hagyományos tűzfalakkal ellentétben olyan biztonsági lehetőségeket jelent, mint az URL-szűrés, a házirend-kezelés, a behatolásmegelőzés stb. Így könnyebbé válik a hálózati biztonság kezelése, az előfordulások gyors észlelése, a változtatások végrehajtása és a határozott szabályzatok beállítása. Segít megvédeni felhőalapú alkalmazásait, platformjait és infrastruktúráját.

Miért van szükségük a szervezeteknek SASE megoldásokra?

A hagyományos biztonsági módszerek jók voltak a felhasználók, eszközök és rendszerek hálózaton belüli védelmében.

A vállalati hálózat azonban bővül, és a felhőbe költözik. Megosztott munkaerő uralkodik, és az alkalmazottak távolról dolgoznak a világ minden tájáról, bármilyen eszköz és rendszer használatával.

Ezért olyan fejlett technológiák alkalmazására van szükség, amelyek biztonságosak lehetnek az adatok, a felhasználók, az eszközök és a rendszerek, függetlenül attól, hogy hol vannak. Erősebb hozzáférés-ellenőrzésekre és fenyegetésvédelmi mechanizmusokra is szükség van a hálózataiban és rendszereiben gyengeségeket kereső kifinomult kibertámadók elleni küzdelemhez.

Ezen túlmenően, ha a teljes WAN-forgalmat a biztonság érdekében az adatközpontokba nagy távolságra visszaküldik, akkor hálózati késleltetés jön létre, különösen elosztott munkaerő esetén.

Ebben az olyan technológiák, mint a SASE, hasznosnak tűnnek. Fedezzük fel tehát, milyen előnyösek a SASE megoldások a KKV-k számára.

Továbbfejlesztett biztonság

A SASE egységes biztonságot kínál egyetlen felhőalapú szolgáltatáson keresztül a WAN-kapcsolatokhoz és biztonsági funkciókhoz. Univerzális szabályokat, házirendeket és biztonsági funkciókat használ minden hozzáférési munkamenethez, függetlenül a felhasználóktól, eszközöktől, alkalmazásoktól vagy célállomásoktól.

Ezenkívül a SASE a Zero Trust modellen dolgozik, hogy csak a felhasználó vagy eszköz engedélyezése után biztosítson hozzáférést az adatokhoz és alkalmazásokhoz. CASB és FWaaS összetevői segítenek a belső támadások és a külső fenyegetések, például a DDoS támadások mérséklésében, védve mind a felhőalapú, mind a helyszíni rendszereket. Szűrik az URL-eket, a bejövő és kimenő forgalmat, valamint a DNS-lekérdezéseket is, hogy megakadályozzák az adatok kitettségét, a rosszindulatú programokat és más fenyegetéseket.

Csökkentett komplexitás

Ha egyetlen szállítót és felhőmodellt használ a hálózati biztonsági funkciókhoz és a WAN-hoz, az csökkenti a bonyolultságot ahhoz képest, hogy a különböző gyártóktól származó több biztonsági rendszert használna különböző helyeken. Egyetlen házirend-motor segítségével leegyszerűsíti a forgalom ellenőrzését is.

Nagy teljesítményű

A SASE csökkenti a várakozási időt azáltal, hogy a hálózati forgalmat a globális peremhálózaton keresztül a felhasználóhoz közelebb dolgozza fel. Optimalizálja az útválasztást, és lehetővé teszi a gyorsabb hálózati útvonal meghatározását olyan tényezők szerint, mint a hálózati torlódás. Előnyös a késleltetésre érzékeny együttműködési alkalmazások, VolP rendszerek és videók esetében is.

Költséghatékonyság

A felhőalapú szolgáltatások megtakaríthatják kiadásait azáltal, hogy az előzetes tőkebefektetést havi előfizetésekre vagy felosztó-kirovó fizetésre helyezik át. Csökkenti a kis- és középvállalkozások karbantartási igényeit is, mivel mindent a gyártóra bízhatnak a frissítésekkel, javításokkal és biztonsági ellenőrzésekkel kapcsolatban. Mindez jelentősen pénzt, erőfeszítést és időt takarít meg.

Biztonságos és gyors hozzáférés

A SASE gyors, biztonságos és konzisztens hozzáférést biztosít az alkalmazásokhoz, rendszerekhez és hálózatokhoz a felhasználók és eszközök számára bárhonnan és bármilyen eszközről. Ezenkívül a SASE bevezetése a szervezetben is egyszerű, kevesebb ügynökkel és alkalmazással az eszközökhöz.

Most itt vannak a legjobb SASE-megoldásaink a kis- és középvállalkozások vállalati hálózatainak védelmére.

kerület 81

Modernizálja a felhasználók, erőforrások és adatok biztonságának módját kerület 81-es Secure Access Service Edge (SASE) megoldások. Ez a SASE platform a biztonságot és a hálózati funkciókat egy költséghatékony, felhő alapú és méretezhető szolgáltatásban egyesíti.

A 81-es kerület biztosítja a legkevesebb hozzáférést a hálózati szegmensekhez szerep, eszköz, identitás és egyebek alapján. Hálózatát ügynök nélküli vagy ügyfélalapú hozzáféréssel is biztonságossá teheti. Ezenkívül alacsony késleltetést és biztonságos kapcsolatokat biztosít az alagutak titkosításával nyilvános vagy privát átjárókon keresztül.

Az összes biztonsági funkcióval a szervezet különféle tényezők alapján szabályozhatja az erőforrások közötti interakciókat. Ez az architektúra lehetővé teszi a szervezetek számára a felhő kulcsfontosságú képességeinek megvalósítását, amelyek agilis, adaptív, önfrissítő és holisztikus biztonsági helyzetet biztosítanak.

Ezenkívül a fiókirodák, a felhőalapú erőforrások, a távoli felhasználók, az adatközpontok, a mobilfelhasználók stb. egyetlen hálózathoz kapcsolódhatnak a többrétegű biztonság érdekében. A Perimeter 81 többrégiós SASE hálózatot kínál a szervezetek számára a biztonságos hálózati lehetőségekhez.

Kapsz egy tűzfalat szolgáltatásként, felhőalapú hozzáférési szolgáltatásközvetítőt, biztonságos webes átjárót, végpontbiztonságot, SD-WAN-t és még sok mást. Felfedezheti a SASE modell képességeit is, és megtapasztalhatja, hogyan alakíthatja át vállalata biztonságát.

A Pais-csomagok 8 USD/felhasználó/hó áron kezdődnek. Nem elégedett a szolgáltatással? Kérjen teljes visszatérítést az előfizetéstől számított 30 napon belül.

NordLayer

Biztosítsa üzleti erőforrásait, adatait és a hálózat felhasználóit ezzel A NordLayer SASE megoldása. Hálózati hozzáférési biztonsági megoldásokat kínál modern vállalkozása számára.

A NordLayer titkosított alagútkapcsolatok kiépítésével, többtényezős hitelesítés bevezetésével, a felhasználók személyazonosságának biometrikus adatokkal történő ellenőrzésével és a különféle üzleti alkalmazásokhoz való feltételes hozzáférés lehetővé tételével védi kritikus erőforrásait. Többrétegű biztonsági funkciókat kap minden fenyegetés leküzdésére.

A NordLayer használata egyszerű és könnyű. Gyorsan telepítheti az alkalmazást a rendszerébe, és megtapasztalhatja egy jobb világot. Hardvermentes, így a telepítés azonnali. Ezenkívül a NordLayer könnyen kombinálható minden méretű vállalkozással, és kompatibilis a különböző felhőszolgáltatásokkal. A megoldást egyszerűen integrálhatja jelenlegi infrastruktúrájával.

  A FREQUENCY függvény használata az Excelben

Ezenkívül a NordLayer lehetővé teszi, hogy mindent kezelni és nyomon követni a kezdetektől fogva egyetlen helyen. Hasznos biztonsági lehetőségeket kínál a szervezet hálózatának védelmében, és az intuitív vezérlőpanel segítségével időt takaríthat meg.

Perceken belül kezdje el használni a SASE-megoldást, és hagyja, hogy a NordLayer alkalmazkodjon az Ön üzleti követelményeihez. Szerezze be ezt a hatékony megoldást 7 USD/felhasználó/hó áron, beleértve a korlátlan számú felhasználót és a hét minden napján 24 órában elérhető műszaki támogatást.

Zscaler

Szerezzen be egy modern hálózati biztonsági architektúrát szervezete számára a Zscaler SASE platformján. Meg tudja kezelni azokat a kihívásokat, amelyekkel minden vállalat szembesül a hálózat biztonsága terén, és meghatározza a biztonságot a teljesítmény, a méretezhetőség és a megbízhatóság mellett.

Könnyen üzembe helyezheti ezt a SASE-modellt, és kezelheti a felhőben szállított és automatizált szolgáltatásokat. Segíthet csökkenteni a komplexitást és az informatikai költségeket azáltal, hogy lehetővé teszi a biztonságos, technikai adósság nélküli átalakítást. Ezenkívül kiküszöbölheti a szükségtelen visszacsatolásokat, miközben alacsony késleltetést és optimális sávszélességet biztosít, hogy az irányelveket és a biztonságot közel hozza a felhasználókhoz szerte a világon.

A Zscaler minden szervezeti hálózat magját biztosítja, amely biztosítja az összes kapcsolat biztonságát, függetlenül az alkalmazás hozzáférésétől, a titkosítás típusától és a helytől. A Zscaler SASE egyedülálló, mivel több bérlős és natív felhőarchitektúrát biztosít, amely az Ön vállalkozása igényei szerint skálázódik.

Ezenkívül proxy-alapú architektúrát biztosít a biztonságos forgalom és a Zero Trust hálózati hozzáférés teljes ellenőrzéséhez, amely kiküszöböli az alkalmazások szegmentálásához szükséges hozzáférést. Ezenkívül szigorú biztonsági és szabályzatot fog bevezetni a visszaszállítás korlátozása érdekében.

Cloudflare One

Javítsa ki vállalati repedéseit ezzel A Cloudflare SASE platformja és az identitásbiztonsági vezérlők alapján kapcsolja össze a felhasználókat az erőforrásokkal. A Cloudflare One lecseréli a hálózati infrastruktúra régi modelljét egy biztonságos helyszíni hálózati kerületre.

A Cloudflare egyesíti a hálózati csatlakozási szolgáltatást a Zero Trust biztonsági szolgáltatással egy globális hálózaton. Szervezetének többé nincs szüksége védett és drága áramkörökre. Ez az egyetlen globális hálózat DDoS-csökkentést, forgalomgyorsítást és hálózati tűzfalat biztosít a Zero Trust funkción kívül.

Blokkolja a zsarolóprogramokat, rosszindulatú programokat, adathalászatot és oldalirányú mozgást, hogy a felhasználókat közvetlenül a szervezet erőforrásaihoz kapcsolódhassa. Könnyedén telepítheti a SASE modellt a hálózaton, és kézi működtetés nélkül kezelheti a teljes biztonságot.

Mindegyik adatközpont egyszeri útválasztást és forgalom-ellenőrzést biztosít, amelyek a sebesség csökkenése nélkül ugyanúgy védik a felhasználókat szerte a világon. Ezenkívül csatlakoztassa internetes szolgáltatásait, saját üzemeltetésű alkalmazásait, szervereit, távoli felhasználóit, SaaS-alkalmazásait és irodáit a Cloudflare One-nal, és biztosítson mindent a kerületében.

Tegye gyorsá, megbízhatóvá és biztonságossá internetkapcsolatát vállalkozása számára azáltal, hogy megkezdi az átalakulás útját a Cloudflare segítségével. Konzultálhat velük, hogy megértse, hogyan nyújthat jobb biztonsági modellt szervezete számára.

FortiSASE

Felejtse el a hagyományos biztonsági megoldásokat, és adjon modern megoldást szervezetének a Fortinet felhőalapú szolgáltatásával – FortiSASE. A FortiGuard Labs mesterséges intelligencia által vezérelt Threat Intelligence és a FortiOS innovációk hajtják.

A FortiSASE magas színvonalú biztonságot nyújt, és megvédi hibrid munkaerőt szerte a világon. Ezenkívül jobb láthatóságot és összehangolt házirend-szabályozást kap, hogy biztosítsa internet-hozzáférését a felhasználók számára, függetlenül attól, hogy hol vannak.

A Fortinet egységes és elosztott SASE-modellt kínál a felhasználóknak a megoldás azonnali üzembe helyezéséhez és a szolgáltatások egyszerű kezeléséhez, miközben egyenletes védelmet biztosít. Vállalati szintű biztonságot nyújt a gyakori biztonsági hiányosságok és a felhőalapú fogyasztás megszüntetésével anélkül, hogy befolyásolná a munkafolyamatot.

A FortiSASE segít megszüntetni számos pontterméket a különféle hálózatok biztonsága érdekében. Ezenkívül minden hálózathoz egyetlen megoldási szolgáltatást kínál alacsony költséggel, így nem kell kétszer meggondolnia a választást.

Ezenkívül a FortiSASE különféle lehetőségeket kínál, mint például tűzfal szolgáltatásként, domain névrendszer, behatolás-megelőzés, adatvesztés-megelőzés, biztonságos webes átjáró, VPN, ZTNA és sandboxing. Ezek a bővítmények a Fortinet egyedülálló szállítójává teszik, amely biztonságot nyújt a hálózat szélén.

Cisco

Csatlakozzon a biztonságos hozzáférés forradalmához Cisco. AnyConnect-et és SD-WAN-t kínál, hogy biztonságos és zökkenőmentes kapcsolatokat biztosítson mindenhol, valamint bevált biztonságot és Zero Trust hozzáférést fenyegetések elleni védelemmel.

Irányítsa biztonságát a Cisco Umbrella és Duo biztonsággal. Ezenkívül integrálhatja a SASE-megoldásokat szervezete biztonságával, és értékes betekintést nyerhet bármely hálózaton keresztül. Olvassa el a Cisco e-könyvét, hogy megtudja, hogyan integrálhatja az architektúrát a hálózati keretbe.

Ezenkívül a Cisco a SASE architektúra minden építőelemét biztosítja, így Ön:

  • Hozzon létre zökkenőmentes és biztonságos kapcsolatot, hogy felszabadítsa a munkaerő erejét.
  • Egyszerűsítse házirendjeit, fokozza a védelmet és egyszerűsítse a biztonságot egy sokoldalú biztonsági szolgáltatással
  • Egyesítse a hálózatot és a biztonságot integrált és rugalmas megközelítéssel, hogy megfeleljen szervezete biztonsági igényeinek

Cato Networks

Cato Networks SASE felhőplatformot kínál, amelyet még ma telepíthet, és élvezheti a magas szintű biztonság előnyeit. Architektúrája egyesíti az SD-WAN-t, egy teljes hálózati biztonsági veremet, valamint a zökkenőmentes mobileszközöket és felhő-erőforrásokat.

Adja meg IT-csapatainak a biztonsági szolgáltatás egyszerű kezelését egy önkiszolgáló és egyetlen konzolon keresztül. A platform biztonsági és vállalati hálózati lehetőségeket biztosít minden peremen egy globálisan elosztott szolgáltatáson keresztül.

  A Steam letöltése lassú? Íme, mit kell tenni a Steam letöltési sebességének növelése érdekében

Lehetővé teszi csapatai számára, hogy hatékony biztonságot és optimalizált hálózatot biztosítsanak minden alkalmazásnak, felhasználónak és webhelynek, függetlenül azok helyétől. A SASE megoldás maximalizálja a biztonsági események és a hálózati forgalom láthatóságát. Ezenkívül az informatikai szakemberek konfigurálhatják a megoldást, és érvényesíthetik a házirendeket a vállalaton belül.

A Cato Networks használatával jobban összpontosíthat az üzletre, egyszerűsítheti a költségstruktúrát, és számos egyéb előnyt élvezhet. Biztosítsa jelenlegi és jövőbeli projektjeit, maradjon minden tekintetben előrébb, és legyen szemtanúja a szolgáltatás általános javulásának és a hatékony, több csapat közötti együttműködésnek.

Prisma

Biztosítsa munkaerőjét az egyik legjobb SASE megoldással – Prisma. Ez egy biztonságosabb SASE platform a felhőalapú és agilis szervezetek számára, és a következő generációs SD-WAN-nal felhőplatformmá konvergál.

A Prisma más ponttermékeket, például a Cloud SWG-t, a ZTNA-t, az ADEM-et, az FWaaS-t és az NG CASB-t egyetlen szolgáltatásban egyesíti, amely csökkenti a biztonság és a hálózat bonyolultságát az agilitás fokozása érdekében.

A Prisma lehetővé teszi a Zero Trust hozzáférést a munkaerő által használt összes alkalmazás biztonságossá tételéhez, függetlenül azok elhelyezkedésétől. Ezen túlmenően az ML-alapú fenyegetésmegelőzést is kihasználja az online fenyegetések 95%-ának megállítására és az adatvesztés kockázatának csökkentésére.

Teljes körű betekintést és láthatóságot kap az összes felhasználó számára, így csapata termelékenyebb lehet. Tartalmazza az Autonomous Digital Experience Management (ADEM) funkciót is, amely kivételes élményt nyújt a végfelhasználók számára.

Netskope

Teljes körű biztonsági betekintést kaphat a Netskope SASE megoldás, amely hálózati és biztonsági szolgáltatásokat nyújt felhő alapú architektúrában. Leegyszerűsíti a SASE szolgáltatáshoz való csatlakozást a felhasználók számára, hogy biztonságosan hozzáférhessenek a webszolgáltatásokhoz, és kiváló biztonsági szabályzat mellett használhatják az adatokat, rendszereket és alkalmazásokat.

Ez a SASE platform biztonságos hozzáférést biztosít a felhasználók, alkalmazások, adatok vagy eszközök helyétől függetlenül. Felhőalapú mikroszolgáltatásokat, TLS/SSL-ellenőrzési lehetőséget, beépített proxyt, behatolásvédelmet, tűzfalvédelmet, fejlett adatvédelmet, fenyegetés-intelligenciát és még sok mást kap.

A SASE felhőplatform használatával rugalmasságot, kisebb komplexitást, nagyobb teljesítményt, költségmegtakarítást, Zero Trust hálózati hozzáférést, fenyegetések elleni védelmet, adatvédelmet és még sok mást tapasztalhat.

Valósítsa meg a SASE-t munkakultúrájában, és segítse szervezetét, hogy azonnal gyakorlati betekintést nyerjen a forgalomról, adatokról, tevékenységekről, szolgáltatásokról stb. Ezzel már most megvédheti hálózatát, és megelőzheti a kockázatokat.

Versa

Versa A SASE az egyik legjobb platform a SASE architektúrához, amely megfelel az Ön biztonsági és hálózati igényeinek. Szolgáltatásokat integrál a Versa operációs rendszeren (VOS) keresztül, amely elemzést, hálózatépítést, biztonságot és SD-WAN-t biztosít.

A Versa lehetővé teszi a SASE architektúra biztonságos, méretezhető és egyszerű telepítését a szervezetben, így Ön azonnal megkezdheti az adatok védelmét. Miközben jobb szolgáltatást nyújt, az alkalmazás teljesítményére összpontosít.

Ezenkívül számos szolgáltatást kínál egyetlen telepítésben, beleértve a ZTNA-t, az SWG-t, a CASB-t, az RBI-t, az NGFWaaS-t, az útválasztást, az elemzést és az SD-WAN-t. Bármely üzembe helyezési lehetőség közül választhat, például a felhő, a helyszíni vagy a kettő kombinációja.

A Versa szerepalapú hozzáférés-vezérlést (RBAC) kínál a bérlők elkülönítéséhez, lehetővé téve a részletes szerepköröket és a szegmentálást. Ezenkívül a Versa Concerto egy kiváló platform, amely frissíti, frissíti és automatizálja a VOS szoftvereket és biztonsági csomagokat az alkalmazások, eszközök és felhasználók védelme érdekében.

Forcepoint

Szerezze be a SASE-megoldást szervezete számára, amellyel egységesen védheti az adatokat a végétől a végéig a felhőben A Forcepoint SASE-ja. Egy további mérföldet tesz meg a hálózatépítés és a biztonság terén, hogy egyedi vezérlést biztosítson az összes adata felett.

A Forcepoint segíthet abban, hogy hatékonyabbá váljon, és biztonságosabbá váljon alkalmazásai, eszközei és felhasználói. A felhőben szállított SASE segítségével megvédi a munkaerőt a fejlett fenyegetésektől, függetlenül attól, hogy hol vannak.

Tartsa távol a rosszindulatú programokat a hálózatától, szüntesse meg a biztonsági réseket, és hatékonyan szabályozza a hozzáférést ezzel a megoldással. Ez a SASE architektúra segít a szabályzatok megírásában is, és minden eddiginél erősebben jelenik meg.

Ezenkívül a Forcepoint segít megvalósítani a Zero Trust hozzáférést, és megakadályozza a bizalmas adatok expozícióját a vállalati szintű DLP technológia segítségével. Ezenkívül ennek a megoldásnak a használata segít csökkenteni a költségeket és a bonyolultságot.

Következtetés

Az olyan biztonsági technológiák, mint a SASE, fontos szerepet játszanak az adatok, hálózatok és rendszerek védelmében, miközben egyszerűsített biztonságkezelést kínálnak, valamint költséget, erőfeszítést és időt takarítanak meg. Így, ha a legjobb SASE megoldást keresi, mérlegelheti a fenti lehetőségeket.