11 legjobb energiabank, amellyel eszközei bárhol áram alatt maradhatnak

Minden, amit tudnia kell, hogy kiválassza a legjobb power bankot készülékéhez!

Felgyorsult digitális világunkban elengedhetetlen, hogy kapcsolatban maradjunk, ahol az életmentő, az energiabankként ismert életmentő jelenik meg.

Képzeld el, hogy okostelefonod akkumulátora🔋hirtelen eléri a rettegett alacsony szintet🪫, amikor kint vagy, és fényképezni készülsz. Felbukkanhat az internet böngészése vagy a haverokkal való beszélgetés közben is.

Pánik? Nem több! Megérkezett a hordozható áramforrásod, az elektronikai őrangyal😇, a power bank.

Képzeljen el egy varázslatos dobozt, amely tele van energiával, amely feltölti az elektronikáját, miközben úton vagy bárhol. Olyan ez, mintha egy hordozható, rejtett áramforrást hordanánk a zsebünkben vagy a táskájukban, így biztosítva, hogy soha ne fogyjon ki a kütyük akkumulátora.

A power bankok alkalmazkodó társak, amelyek többféle formában, méretben és kapacitásban kaphatók. Számos eszközt tölthetnek fel velük, beleértve az okostelefonokat, táblagépeket, okosórákat stb.

Ezek az Ön belépője a nonstop élményekhez, lehetővé téve, hogy képeket készítsen, tartsa a kapcsolatot és szórakozzon🥳. Mindezt anélkül, hogy aggódna az akkumulátor lemerülése miatt!

Miért nélkülözhetetlenek a Power Bankok?

A modern élet forgatagában nem hagyhatjuk figyelmen kívül a power bank jelentőségét, hiszen mobiltelefonjaink lényegében önmagunk kiegészítőivé fejlődtek.

A technológia életünk minden területét áthatja. Telefonjainktól függünk a kommunikációban, a navigációban, a munkában, a szórakozásban és a felbecsülhetetlen értékű emlékek megőrzésében. Azonban az akkumulátoraik, amelyek néha még az akkumulátorkímélő alkalmazásokkal is nehezen tudnak lépést tartani szigorú használatunkkal!

Ezenkívül a power bankok értéke jóval túlmutat az egyszerű kényelemen. A telefon töltése mentőövet jelenthet katasztrófák vagy természeti katasztrófák esetén, amikor az áramellátás megszakadhat, így kapcsolódhat a kulcsfontosságú információkhoz és a segélyszolgálatokhoz. Elősegíti a biztonságérzetet, lehetővé téve, hogy gyorsan kapcsolatba léphessünk szeretteinkkel vagy segítséget kérjünk.

Lényegében a power bank több, mint egy kütyü.

Következő, a cikkben felsorolt ​​​​a legjobb és legjobb besorolású power bankok. Leginkább ezeket próbáltam és teszteltem, és megkímélhetik Önt attól, hogy időt töltsön a legjobbak felkutatására!

SAMSUNG

Ha a játékot vezető power bankokról beszélünk, a Samsung hordozható power bank lehetővé teszi az eszközök feltöltését, különösen a váratlan áramkimaradások idején. Ez a powerbank több funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi Galaxy Note 10 gyors bekapcsolását USB-C kábellel és vezeték nélkül is.

Profik

 • Ez egy ideális power bank, amely lehetővé teszi több eszköz egyidejű töltését, például a Galaxy Buds, Galaxy Note 10 stb.
 • Nagy akkumulátor-üzemidővel segít megőrizni telefonja töltöttségét egész nap.
 • A vezeték nélküli töltés egyszerű. Csak a vezeték nélküli pad tetején kell tartania telefonját, és látni fogja, hogy az eszköz elkezd töltődni.

Hátrányok

 • Amikor gyakran használják az okostelefon feltöltésére, felmelegíti a telefont

Kipróbáltam ezt a power bankot, és azt kell mondanom, hogy a teljes csomagot biztosítja több eszköz töltésére. Ez egy minden-az-egyben töltési megoldás, akár utazik, ingázik, akár csak múlatja az időt, és várja, hogy a pózer visszatérjen!

Apple MagSafe

Az Apple MagSafe akkumulátorcsomag a legjobb megoldás az iOS felhasználók számára okostelefonjaik töltésére. A listán szereplő ok a biztonságosabb vezeték nélküli töltés. Ez nagymértékben kompatibilis a különféle iPhone modellekkel, a 12-es sorozattól a 15-ös sorozatig.

Profik

 • A MagSafe akkumulátorcsomag lehetővé teszi, hogy gyorsabban töltse fel iPhone-ját gyakorlati interferencia nélkül.
 • A felhasználóknak nem kell bonyodalmakon keresztülmenniük az akkumulátor aktuális állapotának ellenőrzéséhez. Ez automatikusan megjelenik a lezárási képernyőn.
 • Kihangosítható. Nem kötelező be- vagy kikapcsolnia. Automatikusan elkezdi tölteni iPhone-ját. Csak helyezze a készüléket a töltőlap tetejére.

Hátrányok

 • Sajnos csak iOS eszközökkel kompatibilis. Ez azt jelenti, hogy az Android-felhasználóknak nehéz szerencséjük lehet ennek a zsebméretű és robusztus power banknak a használatával.

Véleményem szerint ez ideális választás iOS felhasználók számára. Egy dolog tetszik: beépített mágneses funkciókkal rendelkezik, amelyek érintetlenül tartják iPhone-ját, jobb felhasználói élményt nyújtva.

Olvassa el még: Legnépszerűbb MagSafe töltők Apple felhasználók számára

LOVELEDI

Az okostelefon-felhasználóknak most már nem kell rohanniuk a dugaszolóaljzatokért, hogy feltöltsék okostelefonjukat. LOVELEDI lép játékba. Beépített IC-jével biztonságosabb töltési élményt biztosít. Ezzel az exkluzív LOVELEDI Power bankkal és élvezze a lenyűgöző akkumulátor-élettartamot.

Profik

 • Erőteljes, akár 15 000 mAh-s akkumulátor-élettartammal rendelkezik, így az okostelefon soha nem fogy ki.
 • Az egyik legbiztonságosabb töltési lehetőség, amellyel okostelefonját pillanatok alatt működésben tartja.
 • Ezenkívül kompakt méretének köszönhetően hordozható töltő is, így utazás közben is tökéletesen hordozható, így kényelmesen használhatja okostelefonját.

Hátrányok

 • Valami hiba van a power bankkal. Időnként hosszan tartó használat után a töltés lelassul, és ok nélkül hirtelen leáll.

A LOVELEDI emellett működésbe hozza a hordozhatóságot, ami kényelmessé teszi az okostelefon-felhasználók számára, hogy a világ bármely pontjáról energiával töltsék fel okostelefonjaikat.

Miady

Jön a Miady 2 csomag, amely a következő legjobb a legjobb power bankok listáján, hogy okostelefonját folyamatosan áram alatt tartsa. Ez egy kettős csomag 10 000 MAH-val, így egyszerűbben töltheti okostelefonját bárhonnan anélkül, hogy dugaszolóaljzatra lenne szüksége.

Profik

 • Ez a kettős kiszerelésű hordozható power bank könnyű súlyú, lenyűgöző dizájnjával és megjelenésével felkelti a figyelmet. Így könnyen hordozható a táskájában.
 • A Miady 2 power bank nagymértékben kompatibilis mind iOS, mind Android telefonokkal. Ennek eredményeként szabadon utazhat anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy okostelefonja akkumulátora lemerül-e.
 • USB C-porttal rendelkezik, amely gondoskodik az eszközök gyorsabb és sokkal biztonságosabb töltéséről, lehetővé téve több eszköz egyidejű töltését.

Hátrányok

 • Tűzveszély. Ez a power bank némi fejlesztést igényel az építési minőségben, mivel hosszan tartó használat esetén hirtelen meggyulladhat.

Könnyű, hordozható és könnyen használható, ezért ideiglenes töltési megoldást kínál.

Mregb

A Mregb napelemes töltő akkumulátorai a legkeményebb és legnagyszerűbb választások közé tartoznak, hogy a legjobb power bankok listájának élére kerüljenek. Az óriási, 42 800 MAH-s akkumulátorral búcsút mondhat az okostelefonjának munkahelyi töltésével kapcsolatos aggályainak. Ez egy megbízható power bank több mint 1600 töltési élettartammal.

Profik

 • Hosszú élettartamú LED-es zseblámpával rendelkezik, amely akár 100 órán át folyamatos használatot tesz lehetővé. Beépített zseblámpájának köszönhetően nem kell attól tartanod, hogy megbotlik a sötétben!
 • Hatalmas akkumulátorcsomaggal rendelkezik, így nyugodtan részt vehet a hívásokon és megbeszéléseken anélkül, hogy aggódnia kellene az okostelefon akkumulátora miatt, és áthelyezheti az akkumulátor állapotának figyeléséhez szükséges alkalmazásokat!
 • Könnyű súlyának köszönhetően nem nehezíti le a táskáját, így utazás közben is könnyen hordozható, még légitársaságokon is.

Hátrányok

 • Ez a napelemes akkumulátor állítólag hatalmas akkumulátor-élettartammal rendelkezik. Az akkumulátor élettartama azonban már a használat után néhány hónapon belül csökkenni kezd.

Ez a power bank ABS anyagból készült, amely ellenáll a különféle helyzeteknek, mint például a hőnek, vegyszereknek stb. IP67-es védettséggel rendelkezik, vízálló, cseppálló és porálló, hogy túlélje az extrém körülményeket.

INIU

Ha a power bankkal való biztonságos töltésnek volt arca, az INIU mindenképpen megéri. Ez az egyik legvékonyabb 10 000 akkumulátoros MAH, így könnyű vele utazni. Gyorsabb töltési lehetőségeinek köszönhetően minden eddiginél gyorsabban töltheti az iPhone-t.

Profik

 • Ez a leggyorsabb töltési akkumulátor, amely többszörösére növeli a töltési sebességet, anélkül, hogy bármilyen ütés veszélye lenne.
 • Kiválóan működik az iPhone-nal, mivel egy óra alatt feltölti az akkumulátor 70-80%-át. Beépített AutoFit funkcióval rendelkezik, amely megduplázza az okostelefon töltési sebességét.
 • Az INIU egy SmartProtect mechanizmussal van ellátva, amely megakadályozza az akkumulátor károsodását és védi a készüléket a túlmelegedéstől.

Hátrányok

 • Sok időbe telik az okostelefon feltöltése. Időnként visszatölti az okostelefont, és ez túlmelegedéshez vezethet.

Mindezeken felül a power bank lenyűgöző építési minőséggel rendelkezik. A tervezéstől a könnyű használatig ez kényelmessé teszi az eszközök szállítását és töltését további bonyodalmak nélkül.

Ankeres hordó

Mindazok számára, akik meg akarják tartani telefonjukat, íme az Anker hordozható power bank. Ez a power bank hatalmas, 20 000 MAH akkumulátorral érkezik, amely lehetővé teszi akár 4-5 okostelefon feltöltését anélkül, hogy az akkumulátor lemerülne.

Profik

 • PowerIQ és VoltageBoost technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy optimalizált töltést biztosítson eszközeinek.
 • Ez a power bank lehetővé teszi Android és iOS eszközeinek egy menetben történő feltöltését. Ezzel véget ér a rohanás a több power bank iránt a különböző okostelefonokhoz.
 • Ez kettős USB-csatlakozóval van ellátva, amely lehetővé teszi 2 eszköz egyidejű töltését.

Hátrányok

 • Előfordulhat, hogy a powerbankkal ellátott C típusú kábel nem hasznos, és felmelegítheti eszközeit.

Ez a kedvenc powerbank közé tartozik, amely beállítja pozícióját a listán, és a legjobbat kínálja iPhone és Android felhasználók számára, kiváló akkumulátor-üzemidővel. Tökéletesen működik mindkettővel, biztonságosabb töltést biztosítva.

Gól nulla

A powerbank kiválasztásakor senki sem akar megelégedni a legjobbnál kevesebbel; A Goal Zero Sherpa vezeték nélküli töltési lehetőségekkel rendelkezik, és gyorsabb töltést tesz lehetővé. Ez a napelemes power bank, amely egy 8 mm-es kábel segítségével közvetlenül a napból tölti a power bankot.

Profik

 • A Goal Zero Sherpa egy napenergiával működő power bank, amely csökkenti az elektromosságtól való függőségét, hogy a power bank feltöltve maradjon. Az energiabank feltöltéséhez közvetlenül a nap energiáját veszi fel.
 • A Sherpa 100 AC-val érkezik, amely a leggyorsabb töltési sebességek közé tartozik, és 60%-kal több energiát biztosít. Vezeték nélküli töltési lehetőségekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az okostelefonok interferencia nélküli töltését.
 • Ez egy hosszú élettartamú power bank, nagyszerű kialakítással, és úgy készült, hogy hosszabb ideig tartson, mint sok más power bank.

Hátrányok

 • Az akkumulátor élettartamát javítani kell. Néha a power bank lemerül az okostelefon egyszeri vagy kétszeri feltöltése után.

Azt javaslom, hogy használja ezt a power bankot, mivel ez biztosítja a leggyorsabb töltést, amely hosszabb ideig működik. Ez a napelemes power bank, soha ne hagyja, hogy a power bank kilógjon a sorból. Nagyszerű tapasztalataim voltak ezzel a power bankkal.

Anker 737

Nem kell többé akadályoznia a munkáját, ha exkluzív Anker Portable powerbankja van laptopja és más eszközei feltöltött állapotban tartásához. Gyorsabb töltési lehetőségeinek köszönhetően biztonságosan töltheti laptopját. Vegye fel ezt a prémium power bankot, hogy kényelmesen töltse eszközeit.

Profik

 • Az Anker hordozható power bankok ideális megoldást jelentenek bármilyen laptop, beleértve a MacBookot is, Windows laptopra töltésére. Továbbra is irányítsa tehát munkaprojektjét, és tegye le az aggodalmát amiatt, hogy eltűnik az akkumulátor.
 • A 25 600 mAh-s akkumulátorkapacitásnak köszönhetően gyorsabban töltheti laptopját és más elektronikus eszközöket, például okostelefonokat, táblagépeket stb.
 • Ez 60 W-os USB-C csatlakozóval és 18 W-os USB-A-val érkezik, amelyek megkönnyítik az eszközök feltöltését.
 • Ehhez tartozik a csepegtető töltés, amely lehetővé teszi, hogy egy gombnyomással átváltson az alacsony fogyasztású eszközök töltésére.

Hátrányok

 • Túlzott használat után előfordulhat, hogy a laptop lassan vagy egyáltalán nem töltődik.

Sőt, ez a powerbank felhozza a beépített Multi Protect biztonsági rendszert, a csúcskategóriás LG akkumulátorokat és a hőálló anyagokat, amelyek hűvösen tartják Önt és készülékeit.

Spigen

A Spigen ArcHybrid Mag az exkluzív mágneses power bank, amely kiegészíti a listát, és lehetővé teszi okostelefonja kihangosító és vezeték nélküli töltését. Ezzel a tápegységgel 80%-kal gyorsabban töltheti iPhone-ját, mint más mágneses vezeték nélküli akkumulátorok esetében. Nem csúszik, nincs leesés, ez a powerbank szinte kivételes, hogy megfeleljen az Ön elvárásainak.

Profik

 • Ez a powerbank tökéletes megoldás azoknak az iPhone-felhasználóknak, akik az akkumulátor-üzemidővel küszködnek, és könnyedén, 1,5-szer gyorsabban tudják feltölteni okostelefonjaikat.
 • A Spigen ArcHybrid Mag lehetővé teszi, hogy hihetetlen sebességgel töltse fel iPhone 12-jét iPhone 15-ös sorozatára, mindezt az 5000 mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően.
 • Ez egy kihangosított power bank, amely megakadályozza a megcsúszást és leesést, miközben teljesen feltöltött állapotban tartja okostelefonját, ugyanakkor biztonságosabb is.

Hátrányok

 • Ez nem kompatibilis az Android készülékekkel. Tehát, ha Ön Android-felhasználó, megpróbálhat más alternatívákat találni.

A Spigen ArcHybrid power bank átmenő töltéssel rendelkezik, amely bekapcsolva tartja a vezeték nélküli töltést, miközben a powerbank töltés alatt áll. Erős mágneses tartásának köszönhetően nem kell aggódnia, hogy leejti iPhone-ját.

ELECOM

A végső, mégis hatékony power bank az eszköz töltési élményének fokozásához. Az Elecom Nestout az IF tervezési díj nyertese az innováció és a design ösztönzéséért. Nagyobb töltési képességeinek köszönhetően a leggyorsabb töltést biztosítja a gyorstöltő USB-C portokkal.

Profik

 • Ez a díjnyertes power bank 15 000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy bárhonnan töltse eszközeit. Tartós akkumulátorkapacitása átalakítja a töltési élményt.
 • Ideális kültéri tevékenységekhez, mivel ellenáll az időjárási és éghajlati viszonyoknak. Hőálló, porálló és vízálló.
 • Ez a legjobb a telefon töltéséhez utazás közben.

Hátrányok

 • Ennek a power banknak van néhány problémája a gyorstöltéssel. Néha jó, de időnként minden eddiginél tovább tart az eszközök feltöltése.

Azonban úgy tervezték, hogy egész évben ellenálljon a szélsőséges körülményeknek, a lítium-ion akkumulátorok szilikon betétekkel készülnek, hogy megakadályozzák a vibráció átvitelét. A leejtési tesztet a MIL-STD 810G 516.7 amerikai katonai szabvány szerint végeztük.

Hogyan válasszuk ki a legjobb Power Bankot?

A power bankok speciális igényekre vonatkoznak. Azok a tényezők, amelyek megválaszolják a kérdést: „Melyik a tökéletes az Ön számára?” alább közöljük.

 • A kapacitás beszél: Válasszon egy olyan power bankot, amelynek kapacitása nagyobb, mint az okostelefoné. Például egy 10000 mAh-s vagy nagyobb akkumulátor tökéletes lenne, ha okostelefonja 3000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik.
 • Súly és hordozhatóság: Ha mindig úton van, válasszon olyan Power Bankot, amely elég kicsi és könnyű ahhoz, hogy könnyen hordozza a zsebében vagy a hátizsákjában. A power bank kiválasztásakor mérlegelnie kell a hordozhatóság kényelmét a nagy kapacitás követelményével.
 • Gyors töltés és bemenet: Ellenőrizze a power bank bemeneti töltési sebességét is. A gyors bemeneti töltési lehetőségeknek köszönhetően a power bankok gyorsabban töltődnek fel, így folyamatosan feltöltve maradnak, és felkészültek a következő kalandra.
 • Egyéb jellemzők: Egyes power bankok opcionális funkciókat is tartalmaznak, például beépített zseblámpákat, napelemeket vagy vezeték nélküli töltési lehetőségeket. Vegye figyelembe egyedi igényeit. Ha szeret kint lenni, egy napelemes bank hasznos lehet.

És ha már itt van, ne felejtse el ellenőrizni a power bank kompatibilitását a készülékével!

További tippek és tanácsok vásárlás előtt

Összpontosítson a megbízhatóságukról és biztonsági követelményeikről elismert márkákra, miközben értékeli a power bankok teljesítményét és megbízhatóságát. A tényleges teljesítmény értékeléséhez olvassa el az ügyfelek beszámolóit és a szakmai értékeléseket. Keressen olyan tanúsítványokat, mint a CE, FCC vagy RoHS, amelyek tanúsítják a globális biztonsági szabványok betartását.

A kütyük biztonsága érdekében keressen olyan power bankokat, amelyek tartalmazzák a beépített túltöltés-, túl-kisütés- és rövidzárlat elleni védelmet. Gondoljon a gyártó garanciájának időtartamára; a hosszabb garancia néha annak a jele, hogy a vállalkozás bízik a termékben. Végül győződjön meg arról, hogy a powerbank kapacitása megfelel a gyártó állításainak.

A Power Bank használatának előnyei

 • Megszakítás nélküli kapcsolat: A Power bankok feltöltve tartják eszközeit, lehetővé téve a kapcsolattartást, a kritikus alkalmazások használatát, és online maradást, különösen utazáskor vagy vészhelyzetben.
 • Kényelem és hordozhatóság: A Power bankok kicsik és hordozhatók, könnyen elférnek a zsebében vagy a pénztárcájában. Ezzel a kényelemmel nomád életmódot folytathat, mivel bármikor feltöltheti kütyüjét.
 • Vészhelyzeti biztonsági mentés: Az eszközzel kapcsolatba léphet szeretteivel, vészhelyzeti információkat kaphat, vagy segítséget hívhat, ezzel javítva biztonságát.

Ha egy ilyen hordozható eszközbe annyi energiát csomagolnak, tagadhatatlan, hogy a power bankok igazán praktikus eszközök!

Végső szavak

A megfelelő power bank kiválasztása nagy hatással lehet arra, hogy kütyüi folyamatosan töltve maradjanak. Felkészít a használatra, bárhová is viszi az élet. Ezen túlmenően, a powerbank használata megakadályozza a gyümölcslé felszívását, és így védi telefonját is.

Ez a cikk alapos áttekintést nyújt a technológia rajongóinak és az utazóknak. Ezek a power bankok különféle céloknak felelnek meg a sok töltéshez szükséges nagy kapacitásuknak, a gyorstöltési képességüknek és a mobilitást biztosító elegáns kialakításuknak köszönhetően.

Ne feledje, hogy egy megbízható power bank vásárlása folyamatos kapcsolódást és mobil életstílusának fejlesztését jelenti. A megfelelő döntés meghozatalával lehetőség nyílik a felfedezésre, a munkavégzésre és a korlátozások nélküli kommunikációra, nem csak egy praktikus eszközként.

Következő, unod már a váltást és a töltők keresését? Itt vannak a legjobb többeszközös töltőállomások [Android and iOS] hogy megoldja a gondjait!

  Hogyan készítsünk receptkereső alkalmazást Python használatával