11 képátméretező eszköz Instagram, Facebook, Twitter és más alkalmazásokhoz

A képátméretezők hihetetlenül hasznos eszközök, amelyek segítenek abban, hogy az Ön által online feltett vizuális tartalom megfelelő legyen.

A képátméretező csökkentheti a fájlméretet, növelheti a teljesítményt, és sokkal könnyebbé teheti a látványelemekkel való munkát. A képátméretező használatának legjobb része az, hogy csökkentheti a felbontást és csökkentheti a fájlméretet anélkül, hogy a kép minősége romlik. A képátméretező segítségével teljesen testreszabhatja a kép megjelenését, ahogy akarja!

Ha egy kényelmesen használható, robusztus képátméretezőt is keres, maradjon itt a végére.

Ebben a cikkben megvizsgáljuk a legjobb képátméretező eszközt. Ebből sok ingyenesen használható.

Adobe Express

Az Abode Express egy professzionális minőségű képátméretező. Egyszerre több, különböző képmérettel és formátumú fájlt tud feldolgozni. Lehetővé teszi a célméret vagy formátum gyors kiválasztását és a képek kötegelt konvertálását.

Még a kimenetet is testreszabhatja. Lehetővé teszi, hogy ne veszítsen semmilyen információt, miközben csökkenti a fájlméretet.

Ezenkívül az Adobe Express interaktív felhasználói felülettel rendelkezik. A felhasználói felület megkönnyíti a képek kiválasztását, és a konvertálás után azonnali előnézetet biztosít. Ezzel a képátméretezővel gyors és pontos kimenetet kaphat, biztosítva, hogy a kívánt képek a legjobb minőségben készüljenek el.

Az Adobe Express ingyenes és prémium csomaggal is rendelkezik.

Promo

A Promo egy újabb könnyen használható és átfogó képátméretező. Ez az élvonalbeli szoftver lehetővé teszi a képek különböző formátumú beállítását. Számos lehetőség áll rendelkezésére a képméret beállítására, a kép felbontásának optimalizálására, a tömörítési minőség beállítására, a képarányok szabályozására és még sok másra – mindezt mindössze néhány gombnyomással.

Sőt, a Promo más nagyszerű funkciókkal is rendelkezik. Van egy visszavonás és újrakészítés gomb, egy képkiválasztó maszk, egy rétegtámogatás, egy pixelkiválasztó maszk, szürkeárnyalatos konverzió, egy animációs idővonal és még sok más.

A Promónak van egy alapterve, egy szabványos csomagja és egy Pro csomagja. Áraik havi 29 dollártól indulnak.

iLoveIMG

Az iLoveIMG egy fantasztikus képátméretező, amelyet arra terveztek, hogy a leghatékonyabb eredményeket nyújtsa a képek átméretezésekor és optimalizálásakor. Számos fejlett funkcióval rendelkezik, beleértve a tömörítést, a vágást és a tükrözést. Még a képek kontrasztját és fényerejét is beállíthatja.

  Hogyan lehet megtekinteni az emberek törölt Instagram-képeit

Lehetővé teszi a képek kötegelt módban történő optimalizálását is. Ezek a funkciók a szakemberek számára előnyösek, akiknek gyakrabban kell optimalizálniuk a képeket. Ezen felül egy előnézeti eszközt kap, amellyel megtekintheti a módosításokat, mielőtt alkalmazná őket.

Az iLoveIMG egy ingyenes és két fizetős csomagot kínál. Az ingyenes verzió nagyszerű lenne, ha alapvető szerkesztési funkciókra van szüksége. Ellenkező esetben használhatja fizetett terveiket.

PicResize

A PicResize egy funkciókban gazdag online képátméretező, amely hatékony megoldást kínál a fényképek gyors tetszőleges méretre állításához. Ez az eszköz megkönnyíti a képek bármilyen méretre szabását, vagy akár a fájlformátum megváltoztatását JPG-ről PNG-re. Ez az egyik legjobb eszköz a képek elmosására is.

Ezenkívül képoptimalizáló funkciója lehetővé teszi a fájlméret egyszerű csökkentését a minőség feláldozása nélkül. A folyamat további egyszerűsítése érdekében egy kép több verzióját is tárolhatja egyetlen fájlban. A PicResize problémamentes módja annak, hogy a képek megfelelő méretben legyenek, jól nézzenek ki, és tárhelyet takarítson meg!

A PicResize-nek két képméretezési terve van. Rendes csomagjuk van, amely örökre ingyenes, és Pro-csomagjuk mindössze 75 dollártól.

BeFunky

A BeFunky egy intuitív és hatékony képátméretező, amely tökéletes minden felhasználó számára, legyen az új képszerkesztő vagy tapasztalt. A funkciók lenyűgöző sora egészíti ki a felhasználóbarát kialakítást.

Néhány egyszerű kattintással lenyűgöző vizuális eredményeket hozhat létre, amelyek ragyogóvá varázsolják fotóit. Az alapvető eszközökön kívül fejlettebb szerkesztőeszközöket is elérhet, beleértve a beállítási beállításokat és a színfolt-effektusokat.

A legjobb az egészben, hogy ingyenesen használható, így gond nélkül kísérletezhet és játszhat az összes funkcióval!

Wix

Az online képátméretező eszköz, a Wix egy könnyen használható és kezdőbarát megoldást kínál a fényképek hatékony átméretezésére. Számos funkciót kínál, amelyek célja a maximális kényelem és a minimális erőfeszítés.

A Wix lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerre több képet is átméretezzenek, csökkentve ezzel a fotóprojektek feldolgozásához szükséges időt. Rugalmasságot kínál, lehetővé téve, hogy beállítsa a kívánt méretet, vagy válasszon a különböző előre beállított felbontások közül.

Egy praktikus Zoom funkcióval is rendelkezik az egyes pixelek pontos beállításához, lehetővé téve a felhasználók számára a megfelelő mennyiségű szerkesztést. Végül támogatja az azonnali mentést a felhasználó által kiválasztott mappába, ami azt jelenti, hogy nem kell várnia a fényképek megosztására vagy megtekintéséhez.

  Vissza tud térni a régi Instagram-elrendezéshez?

Az ingyenes képátméretezővel a Wix négy fizetős csomagot bővít ki, köztük néhány üzleti tervet. Terveik havi 80 Rs-tól indulnak.

Shopify

A Shopify képátméretező sokoldalú és átfogó eszközök széles skáláját kínálja. Hatékony átméretezési lehetőségekkel rendelkezik a digitális képekhez, amelyek teljesen testreszabhatók. Függetlenül attól, hogy online áruháza, webhelye vagy e-mail kampányaihoz méretezi át a képeket, a platform rugalmasságot kínál a méret és a felbontás tekintetében.

Ez az eszköz vágási funkciókat is tartalmaz, amelyek segítségével nagyíthatja és pásztázhatja a fényképet, valamint eszközöket a forgatáshoz, élesítéshez és szűrőeffektusok gyors hozzáadásához. A Shopify platformja lehetővé teszi a fényképek és képek kötegelt gyors átméretezését is, így egyszerre több képet is kiválaszthat feldolgozni.

A Shopify ingyenes képátméretezővel és három fizetős csomaggal rendelkezik. Ha ezek közül bármelyiket meg szeretné vásárolni, folytathatja az ingyenes próbaverziójukat!

Kattintson a Csatornák lehetőségre

A Click Funnels képátméretező hihetetlenül hasznos funkciókkal rendelkezik mindazok számára, akik úgy szeretnék módosítani képeiket, hogy azok a legjobban illeszkedjenek weboldalukhoz.

Először is, ez az átméretező lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy négy népszerű dimenzió közül válasszanak, vagy saját egyéni méretet definiáljanak, miközben automatikusan ellenőrzés alatt tartják a képarányt.

Ezenkívül manuálisan levághatja a képet, vagy automatikusan beállíthatja a vágási területet. Ezen felül beállíthatja a minőséget, a telítettséget, a kontrasztot és a fényerőt a kívánt eredmény elérése érdekében. A Click Funnels képátméretező ingyenesen használható.

Kapwing

A Kapwing képátméretező egy intuitív online eszköz, amely segít gyorsan és egyszerűen optimalizálni a képeket. Funkciói úgy lettek kialakítva, hogy javítsák a fényképszerkesztési munkafolyamatot, és a legjobb eredményt nyújtsák. Ezzel az eszközzel akár videókat is átméretezhet az Instagram, a Facebook és más csatornák számára.

Ez az eszköz lehetővé teszi egyéni vászonméretek létrehozását, vagy keretek és szegélyek hozzáadását a képekhez. Speciális funkciókat, például átlátszatlanságot, képarányt és élességet is alkalmazhat a további finomítás érdekében. Az eszköz segítségével közvetlenül megoszthatja a kapott képet a közösségi média platformokon, például az Instagramon, a Twitteren és a Facebookon. A képeket háttérrel vagy anélkül is letöltheti.

  Hogyan lehet letiltani valakit a Facebook üzleti oldalán

A Kapwing ingyenes képátméretező eszközzel rendelkezik, amely néhány alapvető funkcióval rendelkezik. Három fizetett tervük is van, évente mindössze 6 dollártól.

Fotor

A könnyen használható kezelőfelületnek és az egyszerű funkcióknak köszönhetően a Fotor könnyűvé teszi a képméretezést. Azonnal beállíthatja a kép méretét, hogy alkalmas legyen webhelyen vagy közösségi média platformon való használatra, vagy beállíthatja, hogy az egyéni mérethez vagy képarányhoz illeszkedjen.

Ami a Fotort megkülönbözteti a többi képátméretező eszköztől, az a drag and drop funkciója, amelyek leegyszerűsítik a folyamatot. Offline módot is kínál, amellyel akkor is dolgozhat a képeivel, ha nem csatlakozik az internethez. Windows és Mac rendszeren is elérhető.

A Fotor image resizer ingyenesen letölthető a hivatalos webhelyről.

Pixeles

A Pixelied képátméretező számos hatékony funkcióval rendelkezik, amelyek maximálisan szabályozhatják a képek megjelenését. A szoftver segítségével gyorsan és egyszerűen átméretezheti a nagy felbontású fényképeket különböző fájlformátumokra, beleértve a JPG-t, GIF-et, PNG-t stb.

Ezenkívül a Pixelied képátméretező lehetővé teszi a fényképek méretének beállítását, valamint mozaikok és speciális effektusok létrehozását.

Sőt, optimalizálhatja a képeket a fotók vizuális megjelenésének javítása érdekében. A pixeles képátméretező beépített szűrőkkel és effektusokkal rendelkezik, például gamma-korrekcióval, kontraszttal, fényerővel és telítettséggel. Ez az eszköz kötegelt feldolgozást is tartalmaz több kép egyszerű lépésekkel történő átméretezéséhez. Ezenkívül támogatja a metaadatok automatikus hozzáadását a fényképekhez a hatékony rendszerezés érdekében.

A Pixelied ingyenes képátméretező eszközt kínál mindazok számára, akik meg akarják javítani a képüket. Az ingyenes verzión kívül két fizetős csomag létezik: egy Pro-terv és egy Pro plus-csomag.

Következtetés

Ezekkel az eszközökkel könnyedén beállíthatja a képek méretét és méreteit, hogy azok megfeleljenek az egyes közösségi média platformok speciális követelményeinek. Segít abban, hogy tartalmai professzionálisnak, kidolgozottnak és vonzónak tűnjenek.

Tehát, ha szeretné fokozni közösségi médiában való jelenlétét, és értelmesen kapcsolatba lépni közönségével, fontolja meg az ebben a blogbejegyzésben említett képátméretező eszközök valamelyikét!

Ezenkívül felfedezhet néhány eszközt a képek elmosódásának megszüntetésére és a fényképminőség javítására.