8 legjobb GRE gyakorlati teszt a sikerhez

A GRE a Graduate Record Examination rövidítése. Az USA, Kanada és más országok diplomás és üzleti iskolái ezt a tesztet használják annak ellenőrzésére, hogy a hallgatók felkészültek-e a haladó szintű tanulmányi programokra.

Ez a teszt értékeli a tanulók verbális érvelését, mennyiségi érvelését, kritikai gondolkodását és elemző írási képességeit. A GRE teszt pontszáma jelentős tényező az egyetemeken, és a főiskolák fontolóra veszik a felvételt a posztgraduális és üzleti programjaikba.

A GRE teszt sikeres teljesítéséhez a hallgatóknak alaposan ismerniük kell a vizsga formátumát és bőséges gyakorlatra van szükségük. Itt jönnek képbe a GRE gyakorlati tesztek. A GRE gyakorlati tesztek segítenek a hallgatóknak megismerkedni a vizsga szerkezetével. Segít abban is, hogy azonosítsák erősségeiket, gyengeségeiket és felkészültségüket a tesztre.

Ez a cikk áttekinti a piacon elérhető legjobb GRE gyakorlati teszteket. Megtanulunk néhány kiegészítő stratégiát is, amelyek segíthetnek a tesztre való felkészülésben és a siker elérésében. Ezen túlmenően ezek a gyakorló tesztek segíthetnek az önbizalom növelésében és a pontszámok javításában.

A GRE megértése és a sikerre való felkészülés módja

A Graduate Record Examinations (GRE) méri a hallgató felkészültségét a posztgraduális iskolára. A GRE tesztet az Educational Testing Service (ETS) hozza létre és kezeli.

Három fő részből áll: elemző írás, verbális érvelés és mennyiségi érvelés. Az elemző írás rész értékeli a tanuló azon képességét, hogy összetett ötleteket fogalmazzon meg.

A verbális érvelés rész az írott anyagok megértését és elemzését teszteli. Azt is méri, hogy képes-e felismerni a szavak és fogalmak közötti kapcsolatokat. A kvantitatív érvelés szakasz felméri az érvelési és összetett problémák megoldási képességét.

A GRE tesztek célja, hogy a végzős és üzleti iskolák számára szabványosított módszert biztosítsanak a jelentkezők potenciális sikerének tesztelésére. A magas GRE pontszámok nagyobb esélyt jelentenek a kívánt posztgraduális programba való felvételre.

A GRE sikeres teljesítéséhez meg kell ismerkednie a vizsga formátumával és tartalmával. Hatékony tanulmányi stratégiákat és gyakorlatokat kell kidolgoznia a GRE gyakorlati tesztekkel. Ezek a gyakorlati tesztek segítenek azonosítani azokat a területeket, ahol fejlesztésre van szükség.

Segítenek fejleszteni a tesztfelvételi készségeket is, amelyek elengedhetetlenek lesznek a tesztnapon. E tesztek segítségével elérheti a karriercélok eléréséhez szükséges pontszámot.

  Wordle eredmények közzététele a Facebookon

Hogyan segítik a GRE gyakorlati tesztek a tényleges vizsgára való felkészülést

A GRE gyakorlati tesztek segítenek a hallgatóknak felkészülni a tényleges GRE-re. Ezek a gyakorló tesztek a lehető legpontosabban szimulálják a tényleges GRE-t. Lehetővé teszik, hogy megtapasztalja, milyen típusú kérdéseket fog találni a tényleges GRE teszt során.

Ezenkívül a GRE gyakorlati tesztekkel való gyakorlás segíthet megismerkedni a vizsga formátumával, ütemével és kérdéstípusaival. Ez csökkenti a tesztfelvételhez kapcsolódó szorongást és bizonytalanságot. A gyakorlati tesztek segíthetnek azonosítani azokat a területeket, ahol fejlesztésre van szükség.

A leghatékonyabb GRE-gyakorlati tesztek kiválasztásakor fontos az aktuális GRE-formátumhoz igazodó tesztek kiválasztása. A kiválasztottakat szintén jó hírű tesztfelkészítő cégeknek kell készíteniük.

A rendelkezésre álló GRE gyakorlati tesztek közé tartoznak az ETS, a Kaplan és a Manhattan Prep tesztjei. Ha beépíti ezeket a gyakorlati teszteket tanulmányi terveibe, növelheti a siker esélyét a GRE-n.

A legjobb GRE gyakorlati teszt, amelyet elvégezhet

Számos GRE gyakorlati teszt elérhető az interneten. De a legjobbak valósághű élményt nyújtanak a tényleges GRE-ről.

Az Educational Testing Service (ETS) ingyenes hivatalos gyakorlati teszteket kínál, amelyek a legmegbízhatóbbak és legpontosabbak. Az ETS-teszteken kívül számos teszt-előkészítő cég, mint például a Manhattan Prep, a Kaplan stb. kínál kiváló minőségű gyakorlati teszteket, amelyek a tényleges GRE-tesztelési élményt nyújtják.

A legjobb GRE gyakorlati teszt kiválasztása az Ön konkrét igényeitől és tanulmányi céljaitól függ. De ezen ajánlott gyakorlati tesztek bármelyike ​​értékes betekintést nyújthat, és segíthet elérni a kívánt pontszámokat. Szóval, nézzük meg őket!

Kaplan teszt előkészítés

A Kaplan által kínált ingyenes GRE gyakorlati teszt kiváló forrás a hallgatók számára a tényleges GRE-re való felkészüléshez.

A Kaplan egy jó hírű tesztfelkészítő cég, amely sok éven át segíti a hallgatókat tanulmányi céljaik elérésében. Tesztjei adaptívak, ami azt jelenti, hogy az egyes kérdések nehézségi szintjét az Ön korábbi válaszai alapján állítják be.

Ez a funkció biztosítja, hogy próbára tegye jelenlegi tudásának és készségeinek szintjén. Ez hatékonyabbá teszi a gyakorlati tesztet a fejlesztésre szoruló területek azonosításában. A teszt egy becsült GRE-pontszámot is ad, amely lehetővé teszi a vizsgára való felkészültség felmérését.

Egyetemi oktatók GRE

A Varsity Tutors átfogó és ingyenes GRE gyakorlati tesztet kínál szakértő oktatók és oktatók által. Ez a teszt hatékony eszköz a diákok számára, hogy felmérjék jelenlegi tudásukat és készségszintjüket, hogy felkészüljenek a tényleges GRE-re.

A teszt számítógépes adaptív, vagyis az egyes kérdések nehézségi szintje az előző válaszoktól függ. A Varsity Tutors GRE gyakorlati tesztje hasznos forrás azoknak a hallgatóknak, akik:

 • Szimulálja a tesztfelvételi élményt.
 • Fejlesztik időgazdálkodási készségeiket, és
 • Szerezzen bizalmat a GRE-ben.
 •   Mi az XLR mikrofon, és miért szeretnék egyet?

  A gyakorló teszt egy pontozási jelentést is tartalmaz, amely minden kérdéshez részletes magyarázatot tartalmaz. Ez lehetővé teszi, hogy azonosítsa a fejlesztésre szoruló területeket, és összpontosítsa tanulmányi erőfeszítéseit.

  Az ETS GRE

  Az Educational Testing Service (ETS) GRE gyakorlati tesztje egy hivatalos és ingyenes gyakorlati teszt, amelyet a tényleges GRE szimulálására terveztek. Az ETS, a GRE létrehozásáért és adminisztrálásáért felelős szervezet ezt a gyakorlati tesztet a tényleges teszt megbízható és pontos reprezentációjává teszi.

  A gyakorló teszt két változatban érhető el: PowerPrep Online és PowerPrep Plus. A PowerPrep Online két ingyenes gyakorlati tesztet kínál, amelyek utánozzák a tényleges GRE tesztet. Ezen túlmenően ezek az adaptív tesztek pontszámjelentést adnak, amely tartalmazza az Ön erősségeit és gyengeségeit.

  A PowerPrep Plus három extra gyakorló tesztet kínál felár ellenében, olyan funkciókkal, mint a pontszámok áttekintése és magyarázatok. Az ETS GRE gyakorló tesztje kiváló forrás a GRE tesztformátum és a kérdéstípusok megismeréséhez. Segít az ingerlésben, és felméri az aktuális vizsgára való felkészültségét.

  Manhattan Review

  A Manhattan Review ingyenes GRE gyakorlati tesztje valósághű és átfogó szimulációt nyújt a tényleges GRE-ről. A Manhattan Review egy jó hírű tesztfelkészítő cég, amely több mint egy évtizede segíti a hallgatókat tanulmányi céljaik elérésében.

  A gyakorlóteszt tervezői úgy alkották meg, hogy utánozzák a valódi GRE formátumát és tartalmát. A teszt számítógépes adaptív. Ez azt jelenti, hogy az egyes kérdések nehézségi szintjét a korábbi válaszai alapján állítja be.

  A gyakorlati teszt egy pontszámjelentést is tartalmaz, amely tartalmazza az erősségeit és gyengeségeit. Ez lehetővé teszi, hogy azonosítsa azokat a területeket, amelyek fejlesztésre szorulnak, és segít a tanulmányi erőfeszítések hatékony összpontosításában.

  McGraw-Hill

  A McGraw Hill Education Expert oktatói és tesztfelkészítő szakemberei ezt a GRE gyakorlati tesztet úgy tervezték, hogy segítsenek felkészülni a tényleges GRE-re. A McGraw-Hill Education egy köztiszteletben álló oktatási kiadó, amely különféle teszt-előkészítő anyagokat és forrásokat kínál, hogy segítse a tanulókat a sikerük során.

  A gyakorló teszt elérhető az MHPractice+ platformjukon, és a tényleges GRE átfogó szimulációját tartalmazza. A teszt a verbális érvelésről, a kvantitatív érvelésről és az elemző írásról szóló részeket tartalmaz.

  A platform részletes pontszámjelentéseket, az egyes kérdésekre vonatkozó magyarázatokat és személyre szabott tanulmányi terveket is kínál, amelyek segítenek azonosítani az erős és gyenge területeket.

  Mometrix teszt előkészítése

  A Mometrix Academy létrehozta a GRE gyakorlati tesztet, hogy segítse a hallgatókat a Graduate Record Examination (GRE) felkészülésében. Célja, hogy megismertesse Önt a kérdéstípusokkal és a tényleges GRE formátumával, lehetővé téve a tesztek felvételi készségeinek gyakorlását és fejlesztését.

    Hogyan töltse fel Google Apps-ját a szkriptszerkesztővel

  A Mometrix Academy GRE gyakorlati tesztje plágiummentes, vagyis a kérdések egyediek és nem származnak más forrásból. Ez biztosítja, hogy hiteles GRE-stílusú kérdésekkel gyakoroljon, ami növelheti önbizalmát és hatékonyságát a tényleges GRE elvégzése során.

  Peterson GRE gyakorlati tesztjei

  Peterson úgy tervezte meg a GRE gyakorlati tesztet, hogy segítse a hallgatókat a Graduate Record Examination (GRE) felkészülésében. A gyakorlati teszt a GRE verbális érvelésére, kvantitatív érvelésére és elemző írásra vonatkozó kérdéseket tartalmaz.

  A Peterson’s egy jó hírű tesztfelkészítő cég, amely több mint 50 éve nyújt oktatási szolgáltatásokat. Tapasztalt oktatók és vizsgaszakértők hozták létre a GRE gyakorlati tesztjüket, hogy gyakorlati tesztet nyújtsanak Önnek.

  Fontos megjegyezni, hogy Peterson GRE gyakorlati tesztje is plágiummentes.

  Union Test Prep

  Az Union Test Prep létrehozta a GRE gyakorlati tesztet, hogy segítse a hallgatókat a Graduate Record Examination (GRE) felkészülésében. Az Union Test Prep a különböző szabványosított tesztekhez szükséges ingyenes teszt-előkészítő anyagok és tanulmányi források vezető szolgáltatója.

  Tapasztalt oktatókból és vizsgaszakértőkből álló csapat úgy tervezte meg a GRE gyakorlati tesztjét, hogy gyakorlati tesztet nyújtson Önnek. Az Union Test Prep GRE gyakorlati teszt plágiummentes, vagyis a kérdések eredetiek és nem másolhatók más forrásból.

  Az Union Test Prep fejlett szoftvereket és szigorú felülvizsgálati folyamatokat használ annak biztosítására, hogy gyakorlati tesztkérdései egyediek legyenek, és ne legyenek plagizált tartalmak.

  Hatékony stratégiák a GRE gyakorlati tesztek maximális kihasználásához

  Ahhoz, hogy a legtöbbet hozhassa ki a GRE gyakorlati tesztekből, érdemes megfontolni az alábbiakban felsorolt ​​leghatékonyabb stratégiák alkalmazását:

 • Kezdje egy diagnosztikai gyakorlati teszt elvégzésével, hogy felmérje erősségeit és gyengeségeit, és azonosítsa, mely területek igényelnek nagyobb figyelmet.
 • A gyakorlati teszteket időzítheti is, hogy a megadott időkereten belül minden kérdésre válaszolhasson.
 • Minden gyakorlati teszt után tekintse át a válaszokat és magyarázatokat, hogy tanuljon a hibáiból és javítsa általános teljesítményét.
 • Kiegyensúlyozott tanulási tempót alakíthat ki, ha tisztában van a gyenge pontjaival és azzal, hogyan dolgozzon rajtuk. Tegyen meg minden erőfeszítést a tanulmányi ütemterv megszervezésére, hogy jobban összpontosítson a gyenge pontjaira.
 • Hetente vagy akár napi rendszerességgel kövesse nyomon a sikert, és konzisztens kritériumokkal rendelkező mérőszámot használjon a fejlesztéshez.
 • Végső szavak

  A GRE teszt egy szabványos teszt, amely a hallgató érettségire való felkészültségét méri. A tesztet az egyetemek és főiskolák használják a felsőfokú tanulmányi programok ellenőrzésére.

  Ahhoz, hogy sikeres legyen a GRE-ben, alaposan ismernie kell a vizsga formátumát és tartalmát, és megbízható tananyagokkal kell gyakorolnia, beleértve a GRE gyakorlati teszteket is. A gyakorlati tesztek segíthetnek azonosítani a fejlesztendő területeket és hatékony tanulmányi stratégiákat kidolgozni.

  Ha elegendő időt és erőfeszítést áldoz a GRE-re való felkészülésre, növelheti esélyeit a karriercélok eléréséhez szükséges pontszámok elérésére.

  Ezután nézze meg a legjobb GRE felkészítő tanfolyamokat, hogy javítsa teszteredményeit.