A Windows 7 letöltése hivatalosan és legálisan

A Microsoft már nem támogatja a Windows 7-et, de több felhasználó még mindig megőrül az egykor népszerű operációs rendszertől. Az indulás után a Microsoft kiadta a Windows 8, 8.1, 10 és még a Windows 11 operációs rendszert is, de a Windows 7 továbbra is sokak számára a legkedveltebb operációs rendszert tartja fenn. Tehát, ha továbbra is hivatalosan és legálisan szeretné letölteni a Windows 7-et, kövesse az alábbi útmutatónkat. Hivatalos letöltési hivatkozásokat adtunk a Windows 7 ISO-képekhez, és mindegyik legális és legitim. Ezzel a megjegyzéssel menjünk tovább, és keressünk működő hivatkozásokat a Windows 7 rendszerhez.

A Windows 7 ISO letöltése hivatalosan a Microsofttól (2023)

A Microsoft hivatalosan 2020-ban megszüntette a Windows 7 támogatását, és ezt követően felhagyott a Windows 7 ISO-k letöltésének lehetőségével. Bár 2021-ig lehetővé tette a felhasználók számára a Windows 7 ISO-fájlok letöltését a helyreállítási oldaláról, most ezt a lehetőséget is eltávolították. Szerencsére néhány hivatalos letöltési link továbbra is aktív, és felhasználhatja őket az ISO-fájlok letöltésére. A hivatkozások közvetlenül a Microsoft szervereiről származnak, és teljesen jogosak. Ellenőriztük a VirusTotal linkjeit, és egyik biztonsági szolgáltató sem jelölte meg. Nézze meg a teszt eredményét pont itt.

  Megerősítve: A Windows 10 telepítése most megakadályozza a helyi fiókok létrehozását

Tájékoztatásul: a Windows 7 ISO-k 32 bites és 64 bites PC-ken is elérhetők, és angol (amerikai) nyelven is elérhetők. Legálisan szerezhet be Windows 7 Service Pack 1 (SPI1) ISO-kat a Home Premium, Ultimate és Professional kiadásokhoz. Mindezek ellenére térjünk át a letöltési hivatkozásokra.

Megjegyzés: Mivel a Windows 7 elérte az élettartam végét, nem javasoljuk a Windows 7 használatát a napi feladatokhoz. Ha a Windows 7-et valamilyen speciális, elavult szoftverhez szeretné használni, használhatja, de ezt takarékosan tegye. De javasoljuk a Windows 10/11 használatát, és régebbi szoftvereket is futtathat a Windows 10/11 rendszeren az itt linkelt oktatóanyag segítségével.

1. Kattintson az alábbi közvetlen hivatkozásokra a Windows 7 ISO-kép letöltéséhez a számítógépére.

  Windows 10 S ISO letöltése

2. A fájl mérete körülbelül 3,8 GB a 32 bites képek és 5,5 GB a 64 bites képek esetében.

3. A letöltés után a Rufus segítségével létrehozhat egy rendszerindító USB-t a Windows 7 rendszerhez a számítógépén. Azok számára, akik nem ismerik, a Windows 7 támogatja a GPT és az MBR partícióstílusokat is. Ha kettős rendszerindítású Windows 7-et más operációs rendszerrel használ, ne felejtse el kiválasztani a GPT-t, amely egy modern szabvány, és támogatja az UEFI módot is. Régebbi számítógépeken válassza az „MBR” lehetőséget.

4. A Windows 7 operációs rendszer képének teszteléséhez telepítettem a számítógépemre, és minden hiba nélkül ment. Tehát nézze meg a Windows 7 ISO-képet, és telepítse a számítógépére a speciális használati esetnek megfelelően.

  Az érintőpad kézmozdulatainak testreszabása a Windows 11 rendszerben

Telepítse és futtassa a Windows 7-et a számítógépén

Tehát így töltheti le és telepítheti hivatalosan és legálisan a Windows 7-et 2023-ban. Csak működő hivatkozásokat adtam meg a Microsoft szerveréről, és ahogy teszteltem, azok teljesen legitimek. Egyébként nagyjából ennyi. Ha hivatalosan szeretné letölteni a Windows 11 ISO-t, kövesse a linkelt útmutatónkat a részletes oktatóanyagért. A legjobb Windows 11-alkalmazások listájának megtekintéséhez kövesse válogatott cikkünket. Végül, ha bármilyen kérdése van, tudassa velünk az alábbi megjegyzés részben.